I den Mjuka Hotellsängen a.k.a. Pluggen i Amsterdam

Vi är ute och går på stan en vanlig dag i Stockholm, du stannar plötsligt upp när vi passerar skyltfönstret till en resebyrå. Jag går några meter till och väntar på dig.
- Kolla! Man kan åka en helg till Amsterdam för bara 600kr, och hotell ingår! Ropar du till mig.
Jag går fram och läser annonsen i fönstret, mycket riktigt. Tillomed frukost ingår. – - Kan vi inte åka! säger du och kramar om mig.
Sagt och gjort, vi går in och bokar resan, som efter skatter och liknande dolda avgifter slutar på närmare 800kr.

Dagen efter bär det av. Ut med bussen till Arlanda, därefter drygt två och en halv timmes flygning till Amsterdam. När flyget landat och vi gått igenom all kontroller får vi transfer från flygplatsen till vårat hotell som enligt annonsen var ospecificerat. Det visar sig att vi har tur och anländer till ett riktigt lyxhotell. Som ett litet palats på en bakgata tornar det upp sig. Vid entrén sitter en liten skylt som upplyser om att det är fyrstjärnigt.
Vid receptionen får vi nycklarna och vi hopsar iväg mot vårat rum som barn och inte värdiga weekendrecenärer på lyxhotell.
Vårat rum är stort och luftigt. En stor dubbelsäng och ett par fotöljer, minibar och en stor tv, och riktigt trevligt inrätt för att vara ett hotell. Du ropar förtjust till innefrån badrummet. Jag galloperar dit och förstår direkt varför. Vi har ett stort bubbelbadkar.
- Vi måste bada ikväll! säger jag.
- Ja absolut! Ikväll. Men nu går vi ut och turistar.
Vi vandrar omkring planlöst i staden, har ingen guidbok eller karta. Vi går på känn. Vi avverkar ett par kyrkor, en bunt affärer och en mängd olika gator innan vi känner oss hungriga. Tillslut hittar vi en någorlunda billig vegetarisk resturang med bra mat. Efter vi ätit börjar vi tänka på att bege oss tillbaks till vårat härliga hotellrum. Vi har ingen aning om vart vi befinner oss i staden, så vi frågar oss fram. Efter några diffusa vägbeskrivningar hamnar vi på en mindre bakgata och vet inte vilket håll vi ska åt. Ingen människa är i närheten att fråga så vi går in i närmaste affär för att få vägbeskrivning.
Det visar sig vara en butik med sexleksaker, en ovanligt stor sådan också, och välbefolkad. Inte som dom öde svenska butikerna.Vi kollar runt lite på diverse leksaker och konstiga kläder och utsmyckningar. Jag frågar dig vad du hällst skulle villja prova av alla saker i affären.
- Va svårt, säger du men börjar att kolla runt efter något speciellt. Du går runt en hylla och kommer snart tillbaks med en lite mindre analplugg i halvmjukt material.
- Den här skulle nog kunna vara skön, säger du.
- mmm, nickar jag.
- Vad kostar den?
- Bara 9 euro.
Vi bestämmer oss för att slå till.
- Ska vi inte ha dom här också? jag hivar fram ett par handbojor och ler.
- Dom kostar inte så mycket heller. Du skrattar åt mig och säger Ok.
Medan jag betalar och frågar efter vägen står du och kollar på en liten förpackning med nånting. Du frågar tjejen i kassan om det är några kemiska grejer i. Hon svarar att det är bara gjort på örtextrakt.
- Fungerar det då? undrar du.
- Folk säger det men jag har inte testat själv. Det fungerar nog på vissa och inte på andra. Det brukar vara så med sånna där grejer.
- Och jag brukar alltid tillhöra dom som det inte funkar på. säger du. Jag avbryter och undrar vad det är för nått. Det visar sig vara lusthöjande droppar för kvinnor. Vi tar dom också. Hon i kassan säger att dom kan nog fungera på män också. – - – Det behövs nog inte! Flinar du och puffar lite retsamt på mig.
Hemma på vårat rum tappar vi upp vårat bubbelbad, häller i badskum som vi hittar, klär av oss och glider ner. Vi njuter av varandra och badet en lång stund. Det är varmt och vi blir dåsiga. Efter ett ganska långt slag slår jag upp ögonen och tittar på dig, du ligger och blundar, munnen är lite halvöppen. Du ser mycket skönt avslappnad ut. Jag ler åt den vackra åsynen av dig. Skummet har nu börjat skingra sig och jag tittar ner i vattnet, där ser jag hur din hand ligger mellan dina ben, jag ser hur handen smeker ditt kön försiktigt. Min penis börjar genast att bullta och reser sig lätt.
- Malin?” viskar jag.
- mmm. hummar du till svar, fortfarande med slutna ögon. Jag ser på din arm att den fortfarande arbetar där nere.
- Onanerar du? Du slår upp ögonen, armen slutar arbeta och du rådnar sött.
- Mja, lite kanske. får jag till svar.
- Hur blev du så kåt? undrar jag.
- Jag tog dom där dropparna förut, jag tror dom fungerar. Jag kanske tog lite många också.
- Vadårå?
- Inte för många kanske, men många. Jag känner mig väldigt kåt iallafall.
- Ska vi gå upp? föreslår jag. Eller vill du har mer show för mig?!
Du svarar med att skvätta vatten i mitt ansikte och sen reser du dig upp. Jag följer efter och tar en handuk och börjar torka dig från huvudet och nedåt. När jag kommer in mellan dina ben särar du på dom och jag kupar försigtigt handen över ditt kön, känner med ett finger lite i skåran och upptäcker att du är väldigt våt av dina safter.
- Mmm…här var det härligt vått.
- kom. svarar du och drar mig lätt i armen.
- Vänta lite jag måste torka mig, gå och lägg dig på mage i sängen så länge så kommer jag snart till din undsättning.
Du går ut till sängen och jag torkar mig och följer sen efter.
Du ligger så vacker och naken på sängen att jag bara vill slänga mig över dig och komma in i dig så att jag kan smälta samman med din vackra varelse. Men jag behärskar mig. Istället hämtar jag handbojorna som ligger kvar i påsen från affären som vi ställt bredvid sängen. Som tur var har vi en säng med järnspjälor vid huvudändan, jag låser löst fast dina händer ovanför ditt huvud.
- Känns det bra? undrar jag
- Ja, lite spännande/läskigt.
Jag sätter mig över dig och börjar smeka hela din kropp: Händer, armar, axlar. upp på huvudet, masserar hårbotten, ner i nacken, vidare över ryggen, upp på rumpan, låren vaderna, fötterna. Jag börjar kyssa dina rena lena små fötter, suger in en tå i taget i munnen. Du ger ifrån dig djupa suckar av välbehag.
När jag är färdig med fötterna kysser jag uppåt mot vaderna, upp på låren, ner på insidan av låren. Du särar mer på benen så att jag ska komma åt allra längst in. Men istället för att kyssa ditt längtande kön fortsätter jag förbi och upp på rumpan. Kysser rumpan noggrant sen upp längs hela ryggen. Borrar in mig i din nacke och du ryser. Slickar på ena örsnibben och du vrider huvudet mer så att vi kan mötas i en hungrig kyss. Du är rosig om kinderna och dina ögon är glansiga.
- Hur känns det, frågar jag.
- Mycket skönt, jag är väldigt kåt. Så kåt som jag aldrig varit förut känns det som.
- Va härligt!
. Mmm…Men du måste komma in i mig snart, känner att jag måste ha dig i mig.
- Inte riktigt ännu.
Jag kysser ner längs ryggen igen och upp på rumpan. Kysser dina vackra kullar noggrant. Så särar jag lite på skinkorna med händerna och kysser högst upp i din skåra, på svanskotan. Jag leker med tungan där sen går jag långsamt neråt tills jag hamnar precis ovanför ditt hål. Jag cirklar med tungan runt ditt anus, när jag tillslut låter tungan slicka den lilla rosetten flämtar du högt. Jag fortsätter att stimulera din rumpa med tungan och du har nu börjat arbeta med höfterna och spänner rumpan så att klitoris ska tryckas mot sängen. Men sängen verkar för mjuk för du flämtar och kvider högljudtt under min behandling:
- Du måste smeka mig med handen.
Men jag gör dig inte till lags utan fortsätter istället med båda händerna masserandes dina skinkor och tungan däremellan.
Tillslut flyttar jag mig upp till dina handbojor. Jag låser upp dom och säger åt dig att vända på dig. Väl på rygg låser jag fast dig igen. Du får en kyss sen kryper jag ner mellan dina ben igen. Jag ser att det blivit en stor våt fläck av dina kåtsafter som runnit ut. Jag börjar med handen smeka dina yttre blygdläppar. Masserar dom försiktigt. Men du vill ha hårdare behandling och tycker ditt kön mot min hand. Jag pressar med andra handen ner din höft.
- Nu är det jag som bestämmer, ligg still. säger jag halvt på skämt.
- Men jag vill. Vädjar du och biter dig sött i underläppen.
Du är så söt när du ber mig att smeka dig hårdare att jag inte kan avstå från din begäran länge. Plus att jag själv är så otroligt kåt att det krävs stor ansträngning för att inte köra in min bultande påle i dig på direkten.
Du får några till lätta smek sen för jag mitt långfinger till din våta öppning. Sakta trycker jag in mitt finger i det våta varma. Samtidigt som min andra hand håller din höft nere. Du suckar och stönar ljudligt när jag smeker runt i din grotta som har vidgat sig och är stor av din upphetsning. Jag smeker dig som jag vet att du gillar och jag sett hur du gör när du pullar dig själv. Du stönar nu ljudligt och flämtar fram:
- Fler fingrar!
Jag gör dig till viljes och stoppar in mitt pekfinger också. Det glider utan vidare motstånd in, så jag fyller på med ringfingret också. Du suckar högt. Jag börjar pulla dig hårdare med mina tre fingrar, in i dig vinkades fram och tillbaka. Jag har släppt din höft nu och du har rest den mot min hand och juckar den fram och tillbaks.
Min andra hand för jag ner till ditt bakre hål som redan är halt av safterna som runnit ner från din fitta blandat med min saliv. Jag smeker med fingret runt hålet innan jag för in det i värmen. Du ger ifrån dig ett “aaahh” och tycker dig mot mina fingrar. Jag smeker dina båda hål och strax flämtar du:
- Åååhh! Ja! Jag kommer snart!
Men till din förtvivlan så saktar jag ner mitt smekande istället för att ta dig över orgasmkanten. Du ser snart gladare ut när jag tar ut fingret ur rumpan och sträcker mig efter analpluggen som ligger kvar i kassen på golvet.
- Den hade jag glömt. säger du.
- Inte jag. Vill du prova den?
Du hummar och nickar till svar.
- Du får dra upp benen lite så den får plats.
Du drar villigt upp dom och särar lite till på dom. Jag smörjer in pluggen med dina safter och sätter den mot din anal. Jag trycker in den tills jag känner att motståndet är för stort och att det skulle kunna göra ont om jag fortsatte.
Du tänker på allt annat än ont och börjar med ny frenesi att pumpa med höfterna. Fingrarna i din vagina börjar åter med sitt trevliga jobb. Efter en kort stund är du nära klimax igen. Vi ökar takten ytterligare. Analpluggen glider in till max och sätter sig på plats. Den här gången varnar du inte men jag hör på dina höga stön att du är på gränsen till Orgasm, Jag tittar upp i ditt fina kåta ansikte, du är rosig om kinderna, ögonen är slutna i koncentration, munnen är vidöppen och käkarna jobbar lite upp och ner. Mycket höga stön för att vara från dig kommer nerifrån ditt inre. Plötsligt går det som en spasm över dig och orgasmen för bort dig. Du spänner dina ansikts muskler och ett djupt, ganska doft, långt, utdraget stön kommer ifrån dig. Din slida pullserar runt mina fingrar. Nästa våg av orgasmen kommer över din kropp. Du slappnar först mycket snabbt av och spänner dig sen på nytt i en båge. Ännu ett långt stön kommer, i samma stund ditt djupa stön klingat ut kommer en tredje orgasmvåg. Du är helt spänd i hela kroppen, små ryckningar far genom dig och med dom små flämtade skrik. Tillslut närmar sig orgasmen sitt slut och du slappnar av och sjunker ner i sängen.
Du tittar med kisande ögon på mig och ler.
- Mmm…det var skönt! säger du och suckar.
- Det såg skönt ut också. svarar jag och drar ur mina fingrar från ditt inre och kryper upp till din mun. Vi kysser och pussar varandra kärleksfullt. Jag smeker dig ömt på kinden och frågar:
- Orkar du mer min fånge?
- Ja, visst, självklart! Jag har ju bara legat här och tagit emot. Det är ju du som jobbat.
Jag ler och flyttar mig ner mellan dina sexiga ben. Jag ser analpluggen som sitter kvar, tar tag i den och rör den lite fram och tillbaks och frågar:
- Vill du ha kvar den här, eller ska jag ta ut den?
Du stönar lite, blundar och säger:
- Låt den vara kvar, den är skön.
För att kunna komma närmar dig särar jag lite till på dina ben och kryper in mot ditt kön. Jag tar tag i min hårda längtande penis och runkar den några gånger, tittar upp på dig och ser att du har blicken fixerad på min lem som du strax ska få känna i dig. Jag styr ner kuken och smeker med den upp och ner i din hala skåra. Den våta varma ytan känns skön mot mitt svullna ollon. När jag inte kan hålla mig längre sätter jag ollonet i din längtande öppning och glider sakta, sakta in i värmen med min blick fäst vid din.
Jag känner hur jag först passerar dina trånga muskler vid öppningen, när jag glider vidare i ditt mjuka landskap känner jag hur du kramar dina snälla muskler om min glada kuk. Pluggen i din stjärt känns som ett skönt tryck mot undersidan av min penis. Hela min längd penetrerar dig, vi stönar och suckar tillsammans. Efter en kort paus inne i ditt djup drar jag mig ut till dina trånga öppningsmuskler. Åter in i ditt djupa inre och du trycker dig nu emot mig med höften. Vi knullar så i långa härliga drag. Våra kåta ögon möts och vi ler åt det sköna och vackra i varandras kåthet.
Jag pausar efter en stund längst inne i dig och bara känner efter hur skönt det är att bara vara sammansmält med dig. Jag ser hur jag sitter mellan dina vitt särade ben och hur roten av min penis övergår i dig.
- Kom upp hit, jag vill känna dig över mig. Ber du mig.
Jag lägger mig över dig och våra munnar möts. Du spänner din rumpa så att området runt din klitoris ska komma emot mitt pubisben. Jag möter din höft och pressar mig ner lite ytterligare, cirkulerar med höften och du stönar nu högre. Jag knullar dig och gnider mig mot din blygd i allt snabbare takt. Vi kysser varandra och stönen möts i våra munnar. Ditt underliv jobbar frenetiskt mot mitt.
- Aaa…Aaa…lite hårdare älskling! ber du mig.
Jag trycker mig mot dig ytterligare och ökar takten.
- Jaa, skönt! Fortsätt! Jag kommer snart igen!
Du kvider och stelnar till, möter åter mina stötar några gånger, sen är orgasmen över dig. Du lutar huvudet bakåt och pumpar med hela kroppen. Dina armar rycker i handbojorna, benen är spända och fötterna flexade. Jag fortsätter att ta dig i samma tempo genom hela din orgasm, öven när den ebbat ut för jag min kuk ut och in i dig och ligger tryckt mot ditt blygdben.
Du slappnar först av efter du kommit men när du märker att jag fortsätter börjar du snart möta mig åter. Bara några sekunder senare skriker du, i vad som nästan liknar förvåning, till när ännu en orgasm sköljer över din kropp. Jag måste nu spänna mig och sluta jucka för att inte komma jag också. När du slappnat av och jag känner att jag fallit tillbaks hitom orgasmgränsen kramar jag om dig, sen sträcker jag mig upp och låser upp dina bojor.
Vi ligger omslingrade på sidan och håller om varandra en stund. Du gungar till och drar runt oss så att du hamnar sittandes över mig.
- Nu är det din tur att vara fånge. säger du och kedjar fast mina händer en i taget.
Du låter mitt stånd glida ur dig och sätter dig sen mellan min ben. Du tar tag i min fortfarande mycket hårda penis och börjar runka mig med ett mycket lätt grepp runt kuken. Det är väldigt skönt men jag behöver ha ett fastare tag för att bli ordentligt stimulerad.
- Gör lite hårdare älskling, ber jag dig.
- Nu är det jag som bestämmer, får jag till svar. Du tittar upp och ler mot mig för att släta över din hårda ton.
Du fortsätter din lätta behandling en bra stund. Plötsligt känner jag hur ett finger letar sig in mellan mina skinkor och du smeker mitt hål. Du tar efter ett tag upp fingret mot din mun och hämtar lite saliv. Åter till min stjärt för du försiktigt in fingret och min ringmuskel krampar runt det, det är oerhört skönt. Nu måste jag få min kuk ordentligt smekt, så jag försöker desperat trycka mig mot dig. Du pressar då ner min höft och ger mig en varnande blick. Men du benådar mig snart och böjer dig fram och börjar slicka mitt ollon. Det kittlas skönt men jag måste ha mer. Tillslut tar du äntligen in min penis i din mun. Jag stönar högt. Din mun är så len och skön och du suger så underbart. Fingret i rumpan masserar skönt, din andra hand vilar på mitt lår och din mun jobbar upp och ner längs min penis. Det börjar bli olidligt skönt och när jag ser hur du flyttar din hand från mitt lår in mellan dina egna ben där du för in två fingrar i din slida känner jag att det inte är lång stund kvar innan jag kommer att fylla din mun med min säd. Jag stönar därför till dig:
- Om du fortsätter kommer jag att komma alldeles snart.
Du saktar ner ditt sugande och tar ut fingret ur min rumpa. Din mun slutar även att suga och du sätter dig upp. Sen ändrar du position så att rumpan vilar mellan mina ben och dina ben är utsträckta över mina. Du tittar på mig och en hand letar sig åter ner mot din fitta. Smekande fingrar leker i närheten av din klitoris, sen för du ner dom till din öppning och stoppar in två stycken. Du arbetar med dom fram och tillbaks och ger ifrån dig djupa suckar. Det hela är extremt upphetsande och det känns som att jag kommer att komma när som hellst utan beröring, men det gör jag inte. Du lägger dig nu ner på rygg och drar upp dina knän. Din behandling fortsätter nu med tre fingrar i dig. Det känns som att dina stön är extra höga bara för att göra mig kåtare. Din andra hand sträcker sig nu mot din rumpa och greppar analpluggen. Samtidigt som dina tre fingrar i vaginan jobbar upp och ner för du med andra handen pluggen ut och in i rumpan. Jag hör på dina stön att det inte kan vara lånt kvar tills det går för dig. Dina flämtningar ökar i takt och du jobbar än mer frenetiskt. Men plötsligt när jag tror att det ska gå för dig stannar du upp, slappnar av och andas djupt. Sen sätter du dig upp. Ditt hår är ruffsigt och kinderna rosiga, du är så sexig. Med beslutsamhet ändrar du åter position så att du sitter på knä, lutar dig fram och sträcker bak en hand till rumpan. Du drar ut pluggen och håller upp den framför mig.
- Vill du prova den? Den är skön! frågar du mig.
- Okej, säger jag och nickar.
Jag särar på benen så att du ska komma åt. Du tar med en hand och hämtar sekret från din fitta och smörjer in pluggen, sen hämtar du mer och smörjer in mitt rumphål. Jag känner hur pluggen möter mitt hål och det vidgar sig, sen spänner sig. Jag slappnar av och du för in den lite till, det känns mycket skönt när du sakta knullar mig med den. Snart har min ringmuskel vant sig och du för in den till max och den sätter sig på plats. Du kryper upp och sätter dig över mig.
- Känns det skönt? Frågar du.
- Mmm…skönt! svara jag.
Du tar tag runt min kuk och styr upp den i dig. Du glider upp och ner längs min lem några gånger, sen låter du den lämna din värme. Du tar åter handen till din slida och hämtar safter för att smörja in ditt eget bakre hål. Du lutar dig fram och lägger din bröstkorg mot min. Sen sträcker du bak dina armar och tar tag om min längtande kuk. Jag känner hur du sätter mitt ollon mot ditt anus, och hur det långsamt vidgar sig och låter mig komma in. Du ligger över mig och flämtar lite, sen pressar du dig emot mig lite till. En hand går upp till din mun och hämtar saliv för att hjälpa till med glidet. Du låter min penis glida ut lite och smörjer saliv på skaftet. Sen pressar du dig åter ner på min påle och strax har hela glidit in till roten och du sätter dig upp. Situationen är helt enormt upphetsande där jag ligger fastspänd med dig ridandes min kuk i din rumpa och analpluggen i min. Det hela blir ännu mer upphetsande när du för ner din hand och stoppar in ett par fingrar i fittan. Jag är inte långt ifrån att komma nu men jag vill njuta lite längre. Så jag tar några djupa långsamma andetag med magen och försöker slappna av och andas bort lite av min kåthet. Det hjälper och när du sakta börjar rida min penis känner jag att jag har kontroll över orgasmen. Dina fingrar i din fitta jobba febrilt och nu flyttar du också bak den andra handen till min rumpa. Där tar du tag i pluggen och börjar knulla mig. Vi stönar, skriker och flämtar tillsammans. Upp och ner glider du på min kuk, jag känner fingrarna jobbar fram och tillbaks i fittan och hur du för den sköna pluggen i min rumpa fram och tillbaks. Jag förbluffas över din simultankapacitet i det kåta tillståndet du befinner dig.
- ååå…ååå…ååå…Nu kommer jag, kvider du fram och släpper taget om pluggen och kastar dig fram över mig. Orgasmen som kommer över dig är fantastisk, du ligger på mitt bröst och krampar, rycker och kvider. I din stjärt känner jag hur musklerna runt öppningen försöker strypa min lem. Dina fingrar jobbar fram och tillbaks i slidan och stimulerar min penis på köpet. Mot slutet av din orgasm kan jag själv inte heller hålla emot längre. Jag pumpar upp i din stjärt och känner hur en enorm orgasm slänger sig över mig. Jag vibrerar och rycker. Min penis sprutar gång på gång i din rumpa. Det far ilningar fram och tillbaks längs min ryggrad.
Tillslut har båda våra orgasmer ebbat ut och vi sjunker avslappnade ner i den mjuka sängen. Jag försvinner bort i sömn med dig liggandes över mig. När jag vaknar till liv känner jag hur min armar är bortdomnade.
- Malin!
Du vaknar till på mitt bröst.
- Oj, jag somnade, säger du lite groggy.
- Ja, jag med. Kan du låsa upp mig, mina armar har också somnat.
- Oj då!
Du låser upp mig och efter att mina armar också vaknat till liv går vi och duschar oss. Efter duschen går vi och lägger oss och somnar snart tätt intill varandra.

Rösta på I den Mjuka Hotellsängen a.k.a. Pluggen i Amsterdam:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (58 röster, snitt: 3.91 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “I den Mjuka Hotellsängen a.k.a. Pluggen i Amsterdam”

  1. random:

    väldigt bra :) blev rejält kåt

  2. Jag:

    Oj oj oj! Riktigt bra skrivet! Är riktigt våt i trosan nu

Kommentera I den Mjuka Hotellsängen a.k.a. Pluggen i Amsterdam