Som i en dröm, del 3

Vaknade av att känna en varm och het kvinnokropp sittandes på min midjaoch halvvaken tittade jag upp in i Emma´s blå ögon.
-Så det är dags att vakna nu, sömntuta?
-Mmm, det tar på krafterna att tillfredställa lammkött, svarade jag sömnigt.
-Får tacka för inatt. Det var helt underbart! Viskade Emma och böjde sig över mig och gav mig en lång het kyss.

Tänk om man alltid fick vakna så här tänkte jag stilla. Emma började kyssa mig allt ivrigare och jag förstod snabbt att hon var allt ifrån nöjd efter nattens övningar. Min kuk var inte nödbed och fastän hon satt över min midja så växte den sig snabbt allt hårdare och detta kände även Emma. Hon hasade sig ned över mina lår och tog ett fast tag om min kuk och började runka mig sakta. Det tog inte många sekunder förrän kuken stod i full givvakt och när Emma såg detta reste hon sig snabbt upp för att lika fort sänka sig över min kuk. Hennes fitta slöt sig tight om min kuk och med kuken väl helt inne så böjde sig Emma över mig och nästan omedelbart började de numera välbekanta skakningarna.
Herregud! Tänkte jag, kommer hon redan. Har aldrig varit med om en tjej som kommit så lätt i hela mitt liv.
Tog ett fast tag om hennes skinkor och började sakta jucka upp och ner.
-Fy faan! Att något kan vara så jävla skönt, stönade Emma och snart började hon rida mig i ett helvilt tempo och snart låg jag där och lät henne göra hela jobbet. Hennes underbara bröst gungade vilt framför mitt ansikte och jag kunde inte motstå frestelsen att suga in en av de stenhårda bröstvårtorna i min mun.
Snart kom Emma igen i en serie orgasmer som till slut slutade med att hon flämtades föll av mig. Rödflammig och svettig låg hon och bara flämtade vid min sida innan jag vände hennes så jag låg bakom henne och med kuken började jag reta henne genom att dra min kuk mellan henns skinkor. Trodde hon var nöjd efter alla sina orgasmer men icke så nicke. Snabbt lyfte hon sitt ena ben och bad mig att återigen knulla henne.
- Helvete Emma,sa jag, har aldrig träffat på en kåtatre tjej än du! Och så dunkade jag in min kuk i henne.
-Innan jag går härifrån så skall du få visa mig allt, stönade Emma.
Då var det som själva djävulen flög i mig och jag tänkte att nu skall hon få så hon tiger.
efter ett par riktigt hårda stötar drog jag mig snabbt ur hennes våta fitta innan jag böjde upp hennes ena ben rakt upp samtidigt som jag med den andra handen tog ett bastant tag om min kuk.
- Inatt tog jag oskulden för dig i två hål och nu skall även det tredje ryka, sa jag 6ch så förde jag min kuk mot hennes nu vidöppna röv.
Hon skrek rakt ut när jag förde in ollonet i hennes röv och blev spänd som en stålfjäder och oroligt frågade jag henne om jag gjorde henne illa.
-Aaarrgghhh! Vet inte! Var det enda svar jag fick och villrådig visste jag inte vad jag skulle göra innan hon efter en stund sa:
-Fortsätt lite till! Det gör så helvetes ont samtidigt som det är underbart skönt.
Sakta började jag trycka på och snart släppte hennes bakre muskel och min kuk plöjde sig in i hennes röv. Lät hennes bakre hål vänja sig vid min kuk innan jag sakta började knulla hennes tonårsröv.
Skulle nog ha behövt hörselskydd för när jag började föra min kuk in och ut så skrek och stönade Emma så högt så jag trodde fönsterrutorna skulle spricka.
Började knulla henne allt hårdare i röven och det dröjde inte länge förrän hon åter kom i en hel serie orgasmer samtidigt som jag kände att jag inte hade långt kvar.
Alla hämningar släppte och i ett rasande tempo så släppte jag lös min egna orgasm. Kaskad efter kaskad av sperma sprutade jag rakt upp i hennes röv innan jag utmattad sjönk ner bakom Emma.
Aldrig någonsin har jag upplevt nått så skönt som att knulla skiten ur lilla Emmas tonårsröv och efteråt låg jag bara och flämtade.
Till slut så tog jag en lika utmattad men lyckligt leende Emma och drog med henne in i duschen och där stod vi länge och bara kramades, allt för utpumpade för att ens tänka på sex igen

Rösta på Som i en dröm, del 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 2.44 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Som i en dröm, del 3”

  1. Anonymous:

    blev kåt när jag endast börja läsa hälften ;-

  2. vidimovas:

    Grymt skrivet, vi skriver också sexnoveller, checka sidan ;)

Kommentera Som i en dröm, del 3