Läkarundersökningen

Klockan var 13.55 och jag satt uttråkat och bläddrade i någon halvtaskig blaska i väntrummet på sjukhuset. Det var en gammaldags tidning och jag läste förstrött om recept på diverse måltider som såg väldigt tråkiga ut, och jag längtade verkligen inte efter att få laga de maträtterna. Jag bläddrade vidare lite skvaller, och hamnade, såklart, på sexspalten. Jag tyckte alltid att det var lika roligt att läsa om alla människors problem; “Jag och min flickvän skulle ha samlag och lekte lite med en gurka, men den gick av och försvann i henne och vi får inte ut den! Är det farligt?” eller “Jag tänder på att gå omkring i min pojkväns kalsonger när han inte är hemma – är jag normal?” och liknande. Och sexualupplysarna ska alltid vara så förstående, och låtsas alltid som om allt vore fullt normalt. Men plötsligt rycks jag ur mitt bläddrande av att en sjuksköterska kommer in i rummet.

-Theresa Lindqvist? Doktor Hansson tar emot nu. Du kan följa med mig.
Hon ler när hon säger det åt mig, och jag lägger undan tidningen och följer med sköterskan. Hon visarmig fram längs korridoren och följermig in i ett rum.
- Du kan ta av dig till underkläder så kommer doktorn snart.
Hon ler mot mig, vänder på klacken och går ut. Jag tycker det kändes lite dumt att börja klä av mig kläderna innan doktorn ens har kommit in i rummet. Jag har på mig en tjock tröja, och under tröjan har jag ett svart, ganska tight linne. Problemet var att jag, av någon outgrundlig anledning, just idag inte hade på mig bh under linnet. Men så noga kan det väl inte vara? Linnet är ju ungefär som underkläder. Dessutom förstod jag inte ens varför jag skulle behöva ta av mig. Det var ju mer av en rutinkontroll jag skulle på. Jag hade känt lite stickningar i bröstet för några dagar sedan, och paranoid som jag är började jag inbilla mig massa smärtor här och var. Men det hade inte blivit bättre, och jag hade frågat min äldre syster som var sjuksköterska, och hon hade tyckt att jag borde undersöka det. Antagligen inget allvarligt, men alltid bäst att ta det säkra före det osäkra.

Sagt och gjort, jag började i alla fall ta av mig min tröja. Jag såg en spegel ovanför ett handfat i rummet, och jag började mer eller mindre syna mig själv i spegeln. Det var sällan jag kände mig söt, men idag kände jag mig ovanligt snygg. Jag såg mina unga, runda bröst som stramade mot linnet, och jag ställde mig på sidan och såg hur jag såg ut i profil. Mitt mörka hår dalade ner över axlarna och lite hår gled ner i den lilla urringningen som skapades av linnet, och jag lade ena handen och smekte lite försiktigt över min mage. Jag log lite, tyckte den såg platt och vältränad ut. Började knäppa upp mina jeans långsamt, hela tiden tittade jag mig själv i spegeln. Det var som om något spännande växtes i mig, som om mitt självförtroende steg hela tiden, och jag tyckte själv det såg väldigt sexigt ut när jag knäppte upp knapp för knapp. Jag sneglade försiktigt mot dörren som fortfarande stod öppen ut mot korridoren, och eftersom ingen var där började jag dansa lite försiktigt och sensuellt. Jag smekte mig själv lite försiktigt över rumpan, log för mig själv över den fåniga men samtidigt lite upphetsande situationen, och efter en kvick blick mot dörröppningen smekte jag försiktigt över mina unga bröst utanpå linnet. Så tog jag av mig mina jeans, lät dem falla till golvet. Jag hade på mig ett par hotpants, ganska tighta och sexiga, men jag hade medvetet undvikit att ha på mig string idag eftersom jag kanske skulle bli tvungen att ta av mig byxorna inför doktorn. Det hade kännts lite… jag vet inte, lite fel.

Men så hör jag plötsligt hur någon har kommit in i dörren, ja, antagligen har han redan stått där en liten stund och sett mig. Jag hoppar nästan till när jag ser den unga läkaren, och har ser nästan lika förskräckt ut som jag känner mig. Vi står där en stund och bara stirrar på varandra, men till sist börjar han att le och då ler jag tillbaka.
- Ja, vad bra att du redan tagit av dig, men det hade ju räckt om du tog av dig på överkroppen.
Jag ler och känner nästan hur jag rodnar, och böjer mig ner för att ta upp jeansen.
-Nej nej, för all del, du kan ta på dig dem sen. Kanske ska hälsa först.
Han går fram och räcker fram handen, och jag blir lite paff. Instinktivt känner jag hur jag bara vill ta på mig byxorna igen, men hans auktoritet gör att jag bara räcker fram handen själv och hälsar:
-Hej, Theresa.
-Hejsan, Johan. Så… du säger att du känner lite stickningar i bröstet ibland?
-Mmm…
-På vilken sida?
-Jaa, båda… eller mest vänster… eller nej, höger… eller jag vet inte riktigt.
Jag känner mig så dum, så blåst. Jag blir allt mer nervös, känner hur jag gjort bort mig från första början, och står nu här i bara underkläder framför läkaren. Han ser ung ut, kan inte vara mer än strax över 30, och är mycket stilig. Han har ganska kort, mörkbrunt hår, bruna ögon och oerhört vita tänder. Han är inte särskilt muskulös, ja nästan lite smal, men han ser ändå atletisk ut. Hans ansikte har skarpa drag, och jag kan nästan bara stirra när jag ser hans läppar röra sig. Plötsligt väcks jag ur mina tankar, och inser att han försöker prata med mig.
-Hur gammal sade du att du var, Theresa?
-Jag är 23. Fyller 24 nästa månad.
-Ahaa, okej. Hmm, jag tror att jag måste få lyssna på ditt hjärta lite. Vill du vara så snäll och lägga dig på britsen här…
Jag nickar bara, förmår inte att svara, och jag lägger mig på rygg. Jag ryser till lite nästan, för britsen är så kall mot min hud, men snart känns det bra igen.
-Så, nu vill jag att du slappnar av bara, så ska jag försöka lyssna.
Han lägger sitt stetoskop strax ovanför bröstet, och det går som en ilning genom kroppen när hans kalla stetoskop pressas mot min hud. Jag tror att han märkte det, men han ler bara mot mig och flyttar stetoskopet närmare. Jag känner hur kylan får min hud att dra ihop sig, och det känns mycket obekvämt. Plötsligt känner jag hur mina bröstvårtor drar ihop sig, och till en början tror jag att det är det kalla stetoskopet som gör det, men jag inser snabbt att det istället är ren och skär upphetsning det beror på. Jag försöker bete mig normalt, men jag börjar okontrollerbart andas tyngre. Johan börjar se lite besvärad ut, eller nej, inte besvärad, snarare nervös och kanske lite upphetsad han också? Han tittar försiktigt upp mot mig och tittar mig djupt i ögonen, men jag ser hur hans blick vandrar ner över mina bröst – han tittar lite för mycket på min kropp och för lite på sitt stetoskop för att jag inte ska ana något. Sedan tittar han mot mina ögon igen, nej, han tittar på mina läppar! Jag känner hur spänningen bara stiger, och omedvetet låter jag tungan slicka lite försiktigt mot läpparna. Jag blöter dem mot varandra lite, och andas tungt.
- Förlåt, känns det obehagligt? frågar han
- Nej, fortsätt du. Stetoskopet är bara lite kallt, men det är okej.
Jag ljuger. Det är inte kallt längre, hela jag är så varm nu att jag inte känner något. Däremot skäms jag lite, för jag känner hur mina styva bröstvårtor står rakt ut och pressar mot det tighta linnet, och jag vet att han ser det. Jag vågar inte göra något åt det, men känner hur pulsen slår hårt mot mitt bröst. Helt otroligt att han ens behöver stetoskopet; mitt hjärta slår så högt nu.

Plötsligt tar doktor Johan bort stetoskopet, lutar sig bakåt och tittar på mig.
-Det verkar inte vara något fel med ditt hjärta. Jag hittar inget fel alls på dig.
-Vad skönt… men… kan du inte kolla lite om jag har vridit till något i höften? Jag trampade sett på gympapasset förra veckan och ramlade, och har haft ont i höften och låret sen dess. Tänkte om du bara kunna kolla lite snabbt?
Johan kollar på klockan, tittar sig sedan lite nervöst omkring. Han säger inget, utan går ut i korridoren och verkar titta sig omkring. Sedan går han in igen, stänger dörren efter sig och kliar sig lite på huvudet.
-Tjaa, har inga fler patienter efter dig på ett bra tag, så jag kan väl lika gärna ta mig en titt. Du får lägga dig ner på rygg igen så ska jag kolla, och så får du sära lite på benen.
Jag känner hur hjärtat hoppar över ett slag när han säger det. Jag lyder blint, och sväljer hårt när jag känner hans mjuka hand som försiktigt känner längs min vad. Jag lutar mig bakåt, blundar, och kan inte låta bli att tänka hur skönt det är att känna hans hand som undersöker mig. Långsamt känner han efter med handen, låter den glida längs insidan av låret. Jag vet inte om han känner eller masserar, men det känns så otroligt skönt och upphetsande, och jag känner hur varm jag är mellan benen. Jag känner att jag är våt, och blir orolig att han ska se på mina trosor att jag är det. Hans hand smeker vidare, och jag känner hur det bultar allt hårdare mellan mina ben. Jag vet inte vad det är, men spänningen är så intensiv, och jag bara väntar på vad han ska göra. Det känns som att han är lika upphetsad, men jag kan inte veta säkert. Jag blundar hårdare, och jag känner hur hans hand smeker ännu närmare, och jag kan nästan känna hans varma fingrar mot mina trosor även om han inte nuddar, och jag ger plötsligt ifrån mig ett litet stön. Jag vet inte om han hör, men jag öppnar försiktigt ögonen och ser att han ser alldeles skakig ut. Hans andetag är tunga, inte lika tunga som mina men uppenbarligen tunga, och jag märker hur han tittar rakt ner mellan mina ben. Jag kan nästan känna hur hans blick penetrerar mig där nere, och det går som en darrande känsla i underlivet. Jag kan riktigt känna hur våt jag är, och innan jag hinner tänka mer känner jag hur hans hand plötsligt flyttar sig ovanpå trosorna. Han smeker uppenbarligen nu, och jag blundar, sväljer hårt och nästan darrar av upphetsning. Hans mjuka fingrar smeker lätt utanpå, och det är bara ett tunt tunt tyglager som skiljer hans fingrar från min våta fitta. Så pressar han pltsöligt till med hela handen, och jag flämtar till, sätter mig plötsligt upp, och tittar djupt in i Johans ögon. Han ser lika förvånad ut som jag, men hans blick är alldeles dimmig, och jag förstår att han är lika upphetsad som mig.

Plötsligt sker allt på en gång. Johan tar tag i mig, trycker ner mig på britsen, och jag låter mig bli nertryckt. Han kysser mig ivrigt, och jag kysser bara tillbaka. Hans kyssar vandrar vidare över min hals, och jag njuter fullständigt av hur hans läppar nafsar längs min hud. Jag känner hur hans hand vandrar över min mage, och smeker över bröstet. Han masserar försiktigt, och låter fingrarna leka med mina styva bröstvårtor. Han drar omilt ner linnet, blottar mina nakna, runda, unga bröst, och är snabbt där med sina läppar. Han kysser i cirklar, allt närmare, och jag pressar mig med ryggen ner när hans läppar omsluter ena bröstvårtan och jag känner hans tunga som slickar där. Han suger min bröstvårta, och jag sliter i honom, drar av honom läkarrocken, och börjar smeka hans kropp så gott det går mellan kyssarna. Jag låter min hand glida ner och jag känner hans hårda kön innanför kläderna, och jag börjar retsamt smeka medan jag ler och tittar honom i ögonen, men plötsligt slutar han och drar sig tillbaka, och ser alldeles ångerfull ut.
-Nej, förlåt Teresa… det här är inte professionellt, såhär gör man bara inte! Jag vet inte vad som flög i mig, jag … jag…
Plötsligt var det jag som var den drivande och jag reser mig upp, trycker ner honom i en stol, lägger ena fingret över hans mun och säger:
-Tyst nu, det gör inget. Det är försent nu. Jag är kåt som fan, det är ditt fel, och nu får du stå ditt kast!
Sedan sätter jag mig grensle över honom, kysser honom och smeker hans bröst. Jag kysser honom längs halsen, och jag hör hans flämtande andhämtning. Jag nafsar upp mot örat, leker lite, och viskar hur kåt jag blivit, hur mycket jag vill ha honom. Jag känner hur hård han är, och jag gnider mig mot honom mer och mer. Jag gör en liten lapdance för honom i bara hotpants, och jag märker att han gillar det. Mina trosor är alldeles blöta, och jag gnider underlivet mot honom så att han flämtar till allt häftigare. Jag låter honom ta av mig trosorna, sedan lägger jag mig på britsen igen, och han är snart över mig och överöser mig med kyssar överallt. Han smeker överallt, leker och masserar med mina bröst och jag känner hur upphetsad jag är. Så känner jag hur han kysser sig ner över min kropp, och snart känner jag hans varma andedräkt närma sig där nere. Omedvetet särar jag på benen än mer, och jag känner hur hans lena, våta tunga börjar slicka mig där nere. Jag försöker vara så tyst så möjligt så ingen ska höra, men jag kan inte låta bli att ge ifrån mig små tysta, sexiga stön, som jag märker att han gillar. Han slickar ivrigare, och han hittar snabbt igen min klitoris med sin tungspets. Han börjar långsamt, försiktigt reta upp mig med tungan, och jag har svårt att ligga still. Jag börjar massera mina egna bröst, suger på ett av mina fingrar, och känner samtidigt hur han börjar borra sig in med ett finger samtidigt som han slickar min klitta. Han retar upp mig, och jag känner hur det nästan rinner ur mig av kåtsafter. Så börjar han stöta snabbare och snabbare med fingret, roterar och leker med det i mig, och hans tunga slickar så snabbt och så skönt att jag känner hur något byggs upp i mig, och precis när jag är på väg att komma slutar han plötsligt!

Jag flämtar till av upphetsning och besvikelse, och hoppar snabbt ner på golvet, ställer mig på knä framför honom och tar ivrigt i hans hårda kuk i min mun. Jag börjar slicka lite på toppen av ollonet först, men är ivrig att få mer. Jag placerar mina händer om penisroten och låter hela kuken glida in i min mun, och jag börjar suga allt hårdare och snabbare hela tiden. Jag börjar runka honom, samtidigt som jag suger, och han lutar sig bakåt och stönar tyst av njutning. Jag låter min tunga virvla runt och leka medan jag suger honom, och jag märker att han börjar småjucka lite i min mun. Hans kuk är lite större än medel, men precis lagom för mig, och jag kan inte låta bli att fingra lite på mig själv där nere medan jag suger av honom. Men han vill uppenbarligen ha mer, så han drar upp mig, och vi börjar kyssas. Vi smeker varandra överallt, och plötsligt trycker han upp mig mot en vägg. Han kysser mina bröst, slickar ivrigt och låter tungan leka fram. Han stoppar in ett finger i min våta fitta och börjar fingerpulla mig samtidigt som han kysser mig om halsen, och det är så förbannat skönt! Men jag vill ha mer, så jag stönar fram mellan mina flämtningar…
-Jag… jag vill att du ska knulla mig nu. Hårt!
Han bara nickar som gensvar, och tar kommandot fullständigt. Han sliter tag i mig, vänder mig om och pressar mig med magen mot väggen. Han smyger upp tätt bakom mig, och jag känner hur hård han är mot min svank. Hans händer omfamnar mina bröst, och hans fingrar leker med mina styva bröstvårtor. Jag pressar ut med svanken, och jag känner snart hur hans hårda kuk tränger in i mig bakifrån. Det nästan svartnar för mina ögon av njutning, och jag ger ifrån mig ett stön som antagligen är alldeles för högt för att inte höras ut i korridoren. Men jag kan inte låta bli, och jag stönar än en gång när han återigen kör in kuken i mig. Jag stönar, han stönar, och han börjar stöta, ja pumpa i mig. Han formligen knullar upp mig mot väggen, och jag njuter fullständigt. Jag känner hur hans kropp daskar till mot min rumpa varje gång han stöter, och han kommer djupt in i mig varje gång. Han sliter mig lite bakåt i håret, och hans omilda behandling kåtar bara upp mig ytterligare. Jag kan inte göra annat än att hålla emot mot väggen och ta emot honom och hans hårda kuk, men jag för ändå ner handen mellan mina ben för att försöka smeka min klitoris samtidigt. Och det går. Jag säger åt honom att knulla mig nu, knulla mig som han aldrig knullat tidigare, och nog fan knullar han mig! Han pumpar som ett djur, bara stöter som besatt gång på gång på gång, och nu var det ingen älskog eller kärlek, utan rent köttsligt knullande. Hårdare, snabbare, djupare, ivrigare, hårdare, hårdare hårdare hårdare! Jag gör motjuck och pressar mig närmare, och jag känner hur han fyller upp mig helt. Mina fingrar gnider snabbt snabbt mot klitoris, och jag känner hur hela kroppen spänner sig. Johan fyller upp mig totalt med sina hårda kuk, och jag känner hur mina fittmuskler krampar runt honom när jag kommer i en lång, härlig utdragen orgasm. Hela kroppen skakar av spastiska rörelser i ett tiotal sekunder, och jag kan knappt ens stöna. Jag känner hur Johan inte kan hålla emot längre, och med en stönande suck känner jag hur han kommer i mig. Han stelnar till, och det rycker i honom några gånger medan han fyller upp mig helt.

Vi står kvar en stund, men snart släpper vi varandra. Jag vänder mig mot honom, ler lite skamset mot honom. Han ser lika skamsen ut också, och efter att ha torkat av sig på ett papper börjar han klä på sig kläderna, utan ett ord. Jag börjar också ta på mig kläderna, fortfarande darrande av upphetsning. Hände verkligen det här? Hade jag just sex med min doktor? Hur gick det till? Men så tittar jag på honom, ler lite, och säger:
-Hittade du något fel?
Han skrattar till:
-Nej, tyvärr. Du får komma tillbaka hit imorgon så får vi göra fler undersökningar.

Jag svarade aldrig på det, utan log bara, tog på mig kläderna, gav honom en liten kyss på kinden och gick därifrån. Jag bokade aldrig något extra möte. Jag kanske borde ha gjort det, men samtidigt var det en fantastisk upplevelse som jag ville komma ihåg som den var.

Rösta på Läkarundersökningen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (85 röster, snitt: 3.81 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

7 svar to “Läkarundersökningen”

 1. Johanna:

  Bra histora. Får kanske besöka läkaren snart…

 2. Lillan:

  Bra skrivet, blev mkt kåt. Skulle nog boka tid hos doktorn ofta om jag fick den undersökningen med påföljande behandling.

 3. KKK6:

  Helt rätt, personal inom sjukvården vet vad kroppen behöver.
  Den gamla vitsen att en sjuksköterska säger ligg still stämmer inte.
  I detta fallet var det fittan som behövde smörjas.

 4. Good:

  Hur bra som helst:)

 5. elina:

  mycket bra skrivet! blev riktigt sugen på att gå till doktorn ;)

 6. Hon den kåta:

  Hur kunde du missa både en ny undersökning och ett nytt kanske ändå bättre knull.
  Och inte fick du någon remiss till en annan läkare.
  Bra älskare med hårda kukar, som står länge växer inte på träd.

 7. Jens:

  Pluggar till läkare… Studiemotivationen fick sig just en ordentlig boost :P

Kommentera Läkarundersökningen