Utflykt med klassen

Det var sista året på gymnasiet och vår klass skulle på utflykt med vår idrotts- och naturvetenskapslärare. Vi hade tillgång till en stuga men skulle ändå sova i vindskydd under natten – För att lära oss att vara närmare naturen! – som vår lärare sa. Jag hade inte varit så involverad i mina klasskompisar under gymnasietiden men det skulle snart förändras…

Under dagen, som hade varit ganska solig och varm till en början, hade vi gjort en mängd olika saker, undersökt floran och faunan i området m m. men jag hade haft ögonen och mitt intresse inriktat på annat, nämligen Hannah och Matilda. Blond respektive brunett, två gymnasttjejer som ofta höll sig för sig själva i klassen, med tajta jeans och tunna avslöjande toppar som visade deras toppiga bröst. De fnissade och höll på när de såg att jag inte kunde slita mina blickar från dem… och jag fick kämpa emot och hålla nere mitt stånd när jag tänkte på hur jag kunnat ”missa” de här tjejerna under hela gymnasietiden – tänk att få knulla de här två tjejerna samtidigt!

När det började skymma och vi hade suttit ett slag runt lägerelden, började det så smått regna. Alla skyndade sig att packa ihop sina grejer och ta skydd i vindskyddet. Jag ”hamnade” bredvid Hannah och Matilda. Jag låg med min sovsäck uppknäppt och Matilda och Hannah låg tätt intill varandra med ansikten mot varandra och småpratade, de övriga i klassen låg och snackade skit, nån fes och sen skrattade alla… alla utom vi tre. Vår lärare sa;
- Om det regnar mer så får vi flytta in i stugan.
Alla hurrade.

Jag kröp lite närmare tjejerna, för att kunna höra vad de sa, de pratade om vilka killar de tyckte var snygga. De nämnde mig.
- Han e sjysst, han har så snygga armar! Tänk att ha dom om sig eller smekandes… han har kollat in oss hela dan! sa Hannah.
- Schhh… tänk om han hör! sa Matilda.
- Skit i det, tänk om det kunde hända något spännande på den här tråkiga utflykten! sa Hannah.
Min kuk växte under boxershortsen. Jag flyttade lite närmare och viskade till dem, medan vinden och regnet tilltog.
- Fryser ni?
Lite förskräckta och påkomna svarade de:
- Mmm…
Jag kröp närmare, så ljudlöst jag kunde så att inte resten av klassen skulle fatta några misstankar. Hannah låg närmast med ryggen mot mig och jag tryckte mig själv mot henne, jag är säker på att hon kunde känna min hårda kuk genom den tunna sovsäcken. Det kändes som om hon putade extra med sin rumpa, jag blev bara kåtare och kåtare. Regnet fortsatte att ösa ner, klassen pratade högre för att överrösta regnets smatter mot vindskyddet. Hannah vände sitt ansikte mot mitt.
- Hörde du vad vi sa innan?
Jag förde min hand över Hannahs mage och in innanför hennes sovsäck så att resten av klassen inte skulle se.
- Kanske… svarade jag.
Hannah stelnade först till, sen kände jag hur hon andades ut. Jag smekte henne över magen, hon hade fortfarande den tunna toppen på sig men ingen BH, min hand gled över troslinningen och ner över låret – hennes hud var otroligt len.
- Vad gör ni? sa Matilda nyfiket.
- Vi myser… svarade Hannah.
- Vill du vara med? frågade jag.
- Mmm… sa Matilda.
Matildas hand gled även den innanför Hannahs sovsäck, Hannah stönade lågt. Jag tog tag i Matildas hand, tillsammans förde vi våra fingrar innanför Hannahs troslinning. Jag kunde känna att hon var renrakad, min kuk pulserade innanför sovsäcken och jag tryckte mig närmare Hannah. Hon såg mig i ögonen och förde sin hand innanför min sovsäck, hon tog ett vant grepp om min kuk och började runka mig, sakta. För ett ögonblick kändes det som om vi var ensamma i universum.
- Vad stor den är… viskade hon så att även Matilda skulle höra. Min kuk svällde ytterligare när jag hörde de orden.

- Nä, hör ni, det regnar för mycket, alla som vill kan gå in i stugan och sova där istället! sa vår lärare och reste sig upp.
Alla skrek glatt och började packa ihop sina grejer. Vi låg som förstenade kvar, Hannahs hand släppte min kuk men jag tog tag i hennes hand och förde den tillbaka samtidigt som jag smekte henne över klittan, hon drog ett djupt andetag och jag förde in ett finger i hennes våta fitta. Hon fortsatta smeka min kuk.
- Vi stannar… sa jag.
Tjejerna nickade instämmande, snart hade hela klassen lämnat oss, äntligen. Några av killarna tittade undrandes åt vårt håll – om dom bara visste vad vi höll på med!

Nu jävlar tänkte jag. Jag ställde mig på knä framför tjejerna med min kuk ståendes rakt ut och Hannahs hand fortfarande runkandes mig.
- Detta var verkligen en överraskning, vill ni suga? sa jag.
Jag fick inget svar utan Matilda som inte fått vara med på samma sätt som Hannah reste sig snabbt upp och ställde sig på alla fyra och tog min kuk i sin mun samtidigt som Hannah fortsatte att runka mig, det var så jävla skönt. Jag slet upp både Matildas och Hannahs toppar så att Matildas bröst blottades för Hannah som fortfarande låg på rygg under Matilda. Hannah slickade och smekte hennes bröst med sin andra hand. Jag drog ner Matildas trosor och pullade henne bakifrån samtidigt som hon tog min kuk längre och längre ner i halsen.
- Ja, så ja, pulla mig, pulla mig, hårdare… stönade hon med min kuk glidandes in och ut i sin mun.
- Jag ska inte bara pulla dig, jag ska knulla dig också, jag ska knulla er båda! sa jag.
- Men det stannar mellan oss, OK?! sa Hannah som hade fullt upp med att runka mig och slicka sin bästa kompis bröst.
- Ni har dom tajtaste kropparna jag sett! sa jag.
- Nu vill jag ha kuk i min mun… sa Hannah och reste på sig, Matilda slutade suga och började slicka min pung medan Hannah runkade och sög som en besatt. Jag kände att jag var nära att explodera men jag la mig ner och drog Hannahs underliv över mig och drog trosorna åt sidan, hennes fittsaft rann längs hennes lår. Jag slickade henne frenetiskt och hon började motjucka, min tunga gled längre och längre in, hon smakade underbart. Nu turades tjejerna om att suga min kuk och samtidigt som jag slickade Hannah nådde jag Matildas fitta och pullade henne med två fingrar, tjejerna stönade högt.
- Nu ska jag knulla er, ställ er på alla fyra! sa jag.
Tjejerna slutade suga och slicka och gjorde som jag sa.
- Ta mig först… sa Hannah och putade extra mycket med sin tajta gymnastrumpa. Båda stod nu med sina vältränade rumpor mot mig, jag höll min pulserande kuk i handen och rörde mig sakta mot Hannahs fitta, hon putade lite till så att hennes renrakade våta skåra blottades, och samtidigt tryckte jag in två fingrar i Matildas våta fitta med min vänstra hand, hon stönade ljudligt.
- Jag glömmer inte dig! sa jag samtidigt som jag förde mitt ollon mot Hannahs skåra och tryckte min kuk ända in till roten, hon skrek högt och lutade sig utmattat framåt.
- Ja, knulla mig! Hårt och djupt… nästan skrek hon.
Jag stod nu med dessa otroligt vackra varelser framför mig, hårt knullandes Hannah och djupt pullandes Matilda.
- Ta mig! nästan skrek Matilda.
Jag drog mig ur Hannah och rörde min nästan imploderande kuk mot Matilda.
- Vänta… sa Hannah.
Hon vände sig om och ställde sig på knä bredvid mig och tog ett hårt tag om min kuk.
- Jag vill hjälpa till… sa hon.
Hon tryckte ner Matildas rygg så att hon svankade maximalt, hennes längtande öppning snuddade vid mitt svullna ollon och Hannah drog min hårda lem in i henne.
- Så ja, knulla henne nu, precis som du knullade mig! sa hon medan hon kysste och smekte min kropp.
Jag tog tag om Matildas vältränade höfter och började pumpa, hon gav ifrån sig små gnyende ljud, jag knullade henne hårdare och hårdare och jag såg hur hennes händer klamrade sig hårt om sovsäcken som låg framför henne.
- Ni är så jävla fina, jag klarar inte mer, nu kommer jag! skrek jag.
Jag drog mig ur Matilda, hon vände sig blixtsnabbt om och Hannah böjde sig ner, de praktiskt taget slogs om vem som skulle få saften i sin mun.
- Ja kom då, ge oss allt du har! sa Hannah.
Min pulserande kuk sprutade en kaskad av vit saft över dem båda, när jag själv slutade runka mig tog Hannah över och båda tjejerna slickade och sög.
”Dom var mig några kåta brudar”, tänkte jag.
Matilda kämpade med att få i sig lite av min säd och till sist delade Hannah med sig så att Matilda kunde suga mig ordentligt.
- Jag tror vi stannar här ute i natt… sa Hannah och smålog.
- Det låter bra, för nu vill jag smaka på er… sa jag.
Matilda och Hannah la sig ner på sina ryggar och särade sina ben…

Jag lovar att detta var den bästa skolutflykt jag varit med om och jag hade fått ett nyvunnet intresse för mina två klasskompisar…

Rösta på Utflykt med klassen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (108 röster, snitt: 3.20 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

6 svar to “Utflykt med klassen”

 1. Bettan:

  Underbar novell. Levde mig in i den

 2. Jonna:

  Spännande men känns lite väl killig… vem har inte haft fantasier om sina klasskompisar!?

 3. Kåten:

  Riktigt härlig sex med unga kåta tjejer. Härligt.

 4. we_man:

  oj oj…vilken klassresa :)

 5. ‘L’:

  härlig novell

 6. Nenne:

  Härligt!
  Det tände till ordentligt.

Kommentera Utflykt med klassen