Semestern

Emma hade aldrig svårt för att skaffa killar, hon hade den perfekta kroppen med inte för små och inte för stora bröst,långa bruna ben, en stor saftig rumpa. Hennes ansikte såg ut som en modells när det långa mörkbruna håret svepte ner över ryggen. Men Emma gillade inte de tafatta 18:åringarna som alltid stötte på henne, nej , Emma hade varit med äldre ända sedan början av gymnasiet.
Men nu blev hon trött på de äldre också. ”De är kanske inte tillräckligt gamla” tänkte hon. De var inte på långa vägar lika tafatta som små killarna , men dessa 25-åringar frågade alltid om de var så här, eller så här hon ville ha det. ”Nej”, tänkte hon.

Emmas pappa var en stilig 45 åring han såg ut som en riktigt karls karl, och Emma hade alltid haft mer än en faderlig relation till hennes pappa.
Så,när Klaras mamma frågade om hon ville följa med dem på semester på en ö i Grekland tänkte Emma att här var hennes chans.

Grekland hade underbart väder med sol och bad varje dag. Varenda gång Emma skulle bada tryckte hon upp sina bröst i den lilla bikinin och la sig precis framför sin pappa, Emma såg hur han tittade och det halva leendet på läpparna.
” Ikväll måste jag lägga in en stöt!” tänkte Emma ”det är ju bara tre nätter kvar..”
Så när de skulle ner och äta middag såg klara till att sätta sig nära hennes pappa. Hon började lite lätt och smekte hans hand under bordet, Emma såg hur sin pappa log och hon såg värmen komma genom hans kropp. ”Nu!”tänkte hon.
Emma låtsades tappa sin servett och bad sin pappa ta upp den, Emma hade medvetet tagit på sig en alltför kort kjol och inte satt på sig några trosor. Så medans Emmas pappa hämtade servetten särade hon på benen och log lite finurligt. Hennes pappa blev alldeles till sig när hon sa att hon var tvungen att gå till hotellet för hon skulle ringa ett samtal, hennes pappa skyllde på att han kände sig sjuk, och tillsammans gick de mot hotellet.
Emmas pappa tog sin hand och la den under hennes kjol, ”Åhh detta har jag längtat efter” suckade han ut.
De la sig i Emmas föräldrars rum och precis innan de kom så kom resten av familjen hem, så smög Emma in på sitt rum och tänkte på sin pappa medans hon pullade sig själv.

Dagen efter frågade hennes mamma om hon ville följa med dem ut till stranden, men Emma stannade hemma och hoppades att hennes pappa skulle göra likadant.
Hon gick in på deras rum och låste in sig på toan. Emmas mamma skulle ut och hämta solkrämen så Emma ropade till sin pappa ”stanna här, stanna här!” hon blev avbruten av hennes mamma som frågade om de skulle gå nu, Emmas pappa kom med en dålig ursäkt om att han skulle jobba på sin bränna.
Precis när hennes mamma stängt dörren gick han i till Emma som stod inne på toaletten, en här toaletten var liten och en av väggarna var som ett stort fönster.
Emmas pappa låste dörren och Emma frågade ”nu?”
”Ja!!” svarade han brunstigt.
han tryckte upp henne mot väggen och gav henne en lång kyss, han tryckte upp ett finger mellan hennes trosor ”Redan våt??”
”ja, jag tänkte ju på dig” svarade Emma fnittrande tillbaka.
”bäst för dig” muttrade han.
Han drog ner sina byxor satte sig på toaletten och beodrade Emma att suga av honom. Emma såg han stora blod rosa kuk som hade ett härligt stånd ‘det här måste jag göra bra” tänkte hon.Så hon sög, både hårt och mjukt, tillslut så kom han , han skrek ut.
”SCHH! tänk om någon hör!!” sa Emma surt.
”Men det är så jävla skönt, åh herreguuud!” suckade han högt!
han ställde sig upp och tryckte hennes framsida mot fönstret kände på hennes syvnade bröstvårtor och klämde länge på brösten. Han drog ner hennes trosor och tryckte in den stora hårde varma kuken in i hennes åtkramande söta unga fitta, Emma skrek av glädje, ingen hade någonsin tillfredställt henne såhär.
Men då kom någon, personen ryckte i dörrhandtaget som var låst. De kunde inte sluta nu de var tvungna att komma, de kom ju inte igår, de fortsatte snabbare, och snabbare, då ställde personen sig vid fönsret så att man såg in, och såg allt.
De kom med härlighet och med fasa, personen som stod vid fönstret var Emmas mamma.

4 svar to “Semestern”

 1. Shady Lady:

  Synd man inte är så ung och lockande som Emma

 2. Jenny:

  Bra novell, men far o dotter kändes lite väl för mig. Att få upp tankar på sin egen pappa njaaa ..

 3. Maria:

  Mer detaljer, lite längre tack. och du skriver “klara” flera gånger ist. för emma. Sen så vill jag att du beskriver pappan mer.

 4. …:

  maria, gå och get laid.
  sluta klaga och erkänn att den här är riktigt bra gjord.
  keep up the good work! jag blev redigt kåt.

Kommentera Semestern