SOM I EN DRÖM, DEL2

-Det var tur att jag sprang ifatt dig, sa Emma när vill låg och små kelade efter att hon blivit av med oskulden.
-Mmm, var det enda jag orkade svara.
Efter en stund så var jag tvungen att gå upp och pinka och Emma skulle dricka lite vatten. När jag var färdig på toan och kikade in i köket så möttes jag av en fantastisk syn. Böjd över diskbänken stod Emma och drack direkt ur kranen och hennes nakna välformade bak var vänd rakt emot mig.
Kuken reste sig direkt och med ett par snabba kliv var jag framme hos Emma och med en hård stöt trängde jag in i henne bakifrån. Emma hade nog inte hört mig och blev nog lite rädd för hon hoppade till när min kuk plöjde in i botten på henne.

- Förlåt mig, Emma! Sa jag. Men du gör mig så förbannat kåt!
- Åååhh, va fan.Bara knulla mig, du få göra vad du vill med mig ända till måndag då jag har skola. Fick jag till svar.
Knullade henne hårt bakifrån och precis som tidigare så var hon otroligt lätt att tillfredställa för det dröjde inte många minuter förrän hon kom i en serie orgasmer precis lika våldsamma som tidigare.Till syntes helt utmattad så hängde hon över diskbänken och sakta drog jag mig ur henne. Vände henne om och kysste henne innan jag frågade om hon orkade nått mer.
-Jodå, svarade Emma lyckligt leendes. Men det är en sak till jag vill prova!
- Vadå? frågade jag.
- Vill pröva o suga av dig! Och med de orden satte hon sig på knä och med ett fast tag runt min kuk så provade hon försiktigt att slicka mig på ollonet innan hon försiktigt förde in min kuk i sin mun. Sakta började hon munknulla min kuk samtidigt som hon smekte undersidan av kuken med sin tunga.
-Herregud, tänkte jag! Här står jag i mitt kök och blir avsugen av en 17årig skoltös som jag precis tagit oskulden på. Kan livet bli bättre??
Fast det var första gången som Emma sög en kuk så gjorde hon det helt underbart och jag kände hur det började stramma nere vid kukroten.
-Fan Emma! Kommer snart! Vart skall jag lägga satsen?
Emma brydde sig inte om att svara utan fortsatte bara sin sköna behandling och jag var nu så långt gången att jag bara släppte allt.
Troligtvis så kände Emma satsen komma för precis när jag kände satsen komma så drog hon ut kuken ur sin mun och följden blev att satsen kom rakt i hennes underbara tonårs ansikte. Sats efter sats sprutade på hennes ansikte och i hennes hår. Trodde inte att min kuk skulle kunna producera så mycket sperma så snabbt efter min förra orgasm men jag dränkte ned hela Emma med min vita kräm och tusan vad det var upphetsande att se henne med nedsprutat ansikte.
-Förlåt mig Emma! Men det var inte menningen att spruta ned dig så, sa jag ångestfyllt.
-Ingen fara, skrattade Emma och log mot mig med hela sitt nedsprutade ansikte. Tänkte först ta det i munnen men blev sedan lite rädd men det smakar riktigt gott. Och så tog hon och drog med ena fingret över sin kind för att sedan föra det spermaindränkta fingret in i sin ljuvliga lilla mun.

Rösta på SOM I EN DRÖM, DEL2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 röster, snitt: 2.52 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera SOM I EN DRÖM, DEL2