Körd i botten

Jag hade fått reda på att min övningskörnings lärare blivit sjukskriven i sex veckor för att hon hade stukat foten så jag skulle få en ny. Jag var inte glad åt det, jag var nöjd med henne och nu var jag tvungen att visa en ny lärare att jag kan köra bil. Inte kul.

När jag kom fram till körskolan såg jag att min nya lärare stod och väntade vid bilen. ”En punktlig prick, toppen” tänkte jag ”han är säkert nitisk vid körning också, det här blir inte roligt”
Ju närmre bilen jag kom desto bredare blev leendet på mina läppar, det kanske inte var så farligt ändå han såg riktigt trevlig ut.

Han såg att jag var på väg mot bilen så han kom mej till mötes.
-Hej, är du Anna? Jag heter Martin och ersätter Mari i sex veckor. Hur länge har du kört?
Han tog min hand och det kändes som om jag fick en stöt. Gud vilken snygging. Jag kommer inte kunna koncentrera mej på körningen överhuvudtaget.
-Jag är nästan klar, bara lite genomgång och finslipning av vissa saker. Han måste ha sett mitt fåniga leende för han blinkade till och log mot mej.
-Då ska vi se till att detta blir din sista körning i dag. Jag såg att Mari hade bokat dubbla tider, ska du köra upp snart?
-Imorgon kl 8.40 så jag ville ha dom två sista tiderna i dag. Han räcker över nycklarna.
-Varsågod, då kör vi.

När vi satte oss i bilen kände jag hur gott han luktade. Försiktigt sneglade jag mot hans händer, starka trygga händer och ingen ring. Mentalt slog jag till mej själv i huvudet. ”Koncentration Anna sluta tänka på händerna annars kör du i diket”
Vi gick igenom det som Mari hade skrivit på lappen till honom, saker som jag klarade av med nöd och näppe men som måste flyta på när jag kör upp.
-Du klarar ju detta galant, jag förstår inte varför Mari tycker att du skulle träna på detta? Hur tycker du själv att det går?
-Jag tycker att det går bra men det måste vara perfekt annars kuggar jag nog i morgon eller?
-Jag tror att du klara det, än så länge har du kört prickfritt. Inga klagomål från min sida i alla fall. Mari kan vara lite petig vet jag, att du skulle ha problem med vissa saker tycker inte jag. Jag vill bara se hur du klara av att göra vänstersväng på landsväg.

Jag körde ut ur stan och började köra mot ett mindre samhälle där jag visste att jag var tvungen att göra en vänstersväng. Jag hade tur, det kom inga bilar efter så jag placerade mej vid mittlinjen och svängde vänster.
-Du kan stanna på parkeringen lite längre fram, det är några saker jag vill ta upp innan vi åker tillbaka till körskolan. Jag gjorde som jag blev tillsagd och parkerade bilen.
-Jag tyckte att det gick jättebra. Du har flyt i körningen, är noga att titta i speglarna, håller hastigheten bra och är uppmärksam. Han tog fram boken. –Det kommer att komma ett nytt moment under körningen. Inspektören kan komma att ställa frågor. Det kan vara frågor om vissa situationer som kan uppstå vid t.ex. en vänstersväng och vad du ska tänka på då. Lite längre fram kommer det en mindre väg jag vill att du kör in på den. På den vägen vill jag att du vänder.

Jag startade bilen och körde in på den lilla vägen. Det fanns ingen bra plats att vända på så jag saktade ner vid en liten infart i skogen och började backa. Det var dålig sikt bakåt eftersom det började bli mörkt, jag vände mej om för att titta ut igenom bakrutan och tyckte att det gick bra. När jag skulle köra där ifrån tog Martin tag i min axel och sa:
-Jag vill att du gör det igen men jag vill att du endast använder backspeglarna, du får inte titta bakåt genom rutan. Tror du att du klara av det?
-Jag ska göra ett försök i alla fall. Jag körde tillbaka ut på vägen och började backa. Det gick inte så bra första gången, flera gånger fick Martin ta tag i ratten för att styra upp bilen, varje gång snuddade han vid min arm och varje gång gick det en ilning genom min kropp.
-Det går inte så bra, måste jag kunna det?
-Det är bra om du har gjort det, du kan bli tillfrågad under uppkörningen att göra det. Gör två försök till. Fokus nu, ta det lugnt och koncentrera dig så ska du se att det går.
Andra försöket gick lite bättre, bara lite snett så jag körde ut på vägen igen och började om. Sista försöket gick riktigt bra, så bra att jag började hojta och vifta med armarna vilket resulterade i att jag slog till Martin rakt över munnen.
-Hoppsan, här går det vilt till. Jag såg att han tog sig för munnen och böjde sig framåt.
-Åh förlåt det var inte meningen, får jag se? Blev det stor skada? Han vände ansiktet mot mej. När jag inspekterade läppen såg jag att han tittade på mej, det var ingen vanlig blick. Hans ögon hade mörknat en nyans och hans andhämtning ändrades. Hjärtat slog vilt i bröstet, skulle jag chansa eller läste jag av hans ögon fel? Jag tog långsamt ner mina händer och skulle precis vända mej bort när han tog tag i min nacke och långsamt böjde sig mot mej. Ögonen avslöjade vad som skulle hända, jag kunde bara vänta. Mjuka läppar mötte mina försiktigt som för att prova om jag skulle protestera. När han märkte att jag inte drog mej undan blev trycket hårdare, tungan letade sig in i min mun och smekte mina läppar. Jag stönade till och tog tag i hans ena arm. Han knäppte av mej bältet och drog över mej i passagerarsätet. Långsamt letade sig hans händer in under min kjol.
-Du protesterar inte?
-Varför skulle jag? Dom fantasier jag har haft i huvudet sedan vi satte oss i bilen håller på att bli verkliga. Ett leend lekte på hans läppar.
-Tala om för mej vad du fantiserar om?
-Jag har alltid drömt om att bli knullad i en bil, hårt och skoningslöst. Skjut tillbaka sätet så mycket det går och fäll ryggstödet.
Det tog inte lång stund förrän han hade gjort vad jag bad honom om.
Långsamt började jag knäppa upp hans skjorta. Snygga vältränade muskler visade sig och jag kunde inte låta bli att böja mej fram och smaka på dom. Långsamt kysste jag honom på halsen för att sedan arbeta mej neråt mot magen. Jag hörde hur han drog efter andan när jag knäppte upp bältet samtidigt som min tunga lämnade våta märken på hans mage. Ett imponerande stånd trädde fram när jag långsamt drog av honom byxorna. Jag smekte honom utanpå kalsongerna. Hans stön visade att han tyckte om behandlingen jag gav honom. Tungan slickade på kuken utanpå kalsongerna och han vred sig under mej och om det var möjligt så tror jag att han blev större och större för varje smekning.
-Tycker du om det? Eller vill du att jag slutar.
-Om du slutar nu sliter jag av dig trosorna och sätter på dig med en gång.
-Är det ett hot eller ett löfte?
Han slet av sig kalsongerna, tog tag i mina trosor och drog i dom.
-Sluta inte. Ögonen mörknade och blev nästan svarta. En ilning gick genom kroppen och jag kände att jag blev riktigt kåt av hans ord. Med glimten i ögat frågade jag:
-Sluta inte vad? Jag spelade dum i väntan på att mina trosor skulle slitas av. Jag han knappt avsluta meningen förrän han hade slitit sönder dom och trängt in i mej. En hård stöt ända i botten.
-Skyll dig själv, morrade han. Stöten var så hård att jag flämtade till. –Så går det när man leker med elden. Nu tycker jag att vi avslutar det vi påbörjat. Han tog tag i mina skinkor och började lyfta mej upp och ner över kuken, det var så skönt att jag skrek rakt ut.
-Åh gud. Slutar DU nu går jag hem, fortsätt jag kommer. Mina fittmuskler började dra ihop sig och jag kände hur orgasmen närmade sig. Martin tog spjärn mot instrumentpanelen så han kom i mer upprätt ställning. Han böjde mej bakåt, tittade mej djupt i ögonen, vätte sin tumme och började smeka klittoris. Det blev bara för mycket, orgasmen kom som en explotion. Kroppen skakade och jag skrek rakt ut. När den hade klingat av tittade han på mej.
-Du ska inte tro att jag är färdig med dig än. Leendet lekte på läpparna. Efter mycket möda vände han mej om så jag satt med ryggen mot honom lutande framåt mot vindrutan.
-Jag ska knulla dig så hårt så du inte kan gå här ifrån bara så du vet. Hans ord gjorde min fitta ännu våtare. Han började pumpa, först långsamt som för att testa att jag ville ha mer. När han märkte att jag gjorde motjuck tog han i hårdare och hårdare. Vänsterhanden hade han virat in i mitt hår och högerhanden smekte klitoris. Jag började smeka hans pung mjukt och försiktigt.
-Du måste nog sluta med det där annars sprutar jag fittan full och det vill du väll inte redan? Handen flög bort som om jag hade bränt mej, klart jag inte ville det. Jag ville ha mycket kuk, hårt och länge.
-Är du riktigt snäll så kan du få spruta mej i anskitet, fast du kanske vill att jag tar satsen i munnen och sväljer?
-Åh…du…faan ta dig. Nu får du vara tyst annars blir det ett snabbt slut på ditt fantasiknull. Jag fnissade till. Martin ökade takten och stötte kuken hårt i botten. För varje stöt drev han mej närmare orgasm nummer två.
Tajmingen var perfekt, precis när jag skulle komma slet han av mej från kuken och drog mej upp mot hans ansikte. Med tungan slickade han mej till orgasm nr två. När andhämtningen hade återkommit till det normala öppnade han dörren och manade på mej att gå ur bilen.
-Lägg dig på motorhuven kåta kvinna så ska jag knulla dig till din tredje orgasm, om du orkar.
Snabb som blixten lade jag mej på mage på motorhuven med benen brett isär och röven rakt i vädret så han inte kunde missa att jag ville ha mer kuk.
-Nu min lilla vän är det bäst att du avslöjar hela din fantasi annars är det slutknullat för i dag. Med toppen av kuken gnuggade han min våta springa. Mina försök att få honom att tränga in i mej var förgäves. Med hes röst sa jag:
-Men för helvete, kör in kuken i mej nu då. Du kan inte stå där och gnugga som nån jävla oskuld se för faan till att jag får kuk…NU. Med kraften av en slagborr tryckte han in kuken så långt i botten att jag trodde jag skulle dö. Det behövdes bara några hårda stötar så kom orgasm nr tre. Vid det här laget hade jag nästan ingen röst kvar så det kom bara ett hest gurglande ur halsen på mej.
-Är du riktigt snäll så ska du få orgasm nr fyra, om du orkar vill säga.
Jag vände mej mot honom med ett leende på läpparna och en kondom i handen.
-Är du riktigt snäll så kan du få knulla denna kåta kvinna i anus. Martin stönade till och slet kondomen ur handen på mej.
-Det du säger till mej är en av mina fantasier. Du kommer att göra denna kåta man mycket lycklig och jag kommer inte att kunna hålla tillbaka en orgasm bara så du vet det.
-Så trevlig att kunna uppfylla din fantasi. Varsågod det är bara att tränga in. Jag vänd upp röven och smetade fittsaft runt anus. Martin smorjde noggrant in kuken med min fittsaft. Hans tafsande och gnuggand mot fittan fick det nästan att gå för mej. Försiktigt tog han tag i min höft med ena handen, medan den andra styrde han in kuken. Jag förväntade mej att det skulle göra ont eftersom jag aldrig hade haft en kuk i anus men han var så försiktig och det var så skönt.
-Ah, trångt, skönt. Långsamt började han stöta in kuken i anus. När kuken var i botten drog han försiktigt ut den till hälften och stötte in den igen. Jag hörde på hans andhämtning att han tyckte att det var skönt och eftersom jag ville ha en orgasm till puttade jag undan honom och beordrade ner honom på marken. När han lagt sig tillrätta gränslade jag honom och kände hur kuken med lätthet gled in ända till roten. Försiktigt red jag honom samtidigt som jag såg att han knappt kunde hålla emot. Snabbt ökade jag takten för att mana på hans orgasm.
-För helvete kvinna, om du fortsätter så där kommer jag att spruta hål i kondomen. Ditt anushål är så trångt så det känns som att knulla en oskuld.
-Det är en oskuld du knullar, jag har aldrig fått kuk i röven förut så se till och kom då, vad väntar du på? Jag hörde att han drog efter andan.
-Jisses kvinna.
Martin tog tag med båda händerna om min midja och stötte emot mina juck. Jag red snabbare och snabbare. När jag såg att han var nära smekte jag klitoris så jag skulle få en dubbel orgasm tillsammans med honom.
-JAAAA, för helvete nu kommer jag. Hårt stötte han i botten och skrek rakt ut.
När vi var klara satte vi oss i bilen och åkte tillbaka till körskolan. Jag tackade för körlektionen och strök försiktigt med handen över kuken.
-Vill du knulla mej i anus fler gånger så är det bara att slå en signal, jag har aldrig varit svår.
-Det kan du lita på att jag ska. Vi tog i hand och tackade som civiliserade personer.
Det blev många sköna knull efter det ska ni veta.
…och föresten så klarade jag uppkörningen dagen där på, det firade jag med ett rövknull på Martins kontor.
”Nykörd elev”

Rösta på Körd i botten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (66 röster, snitt: 3.55 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Körd i botten”

 1. KKK6:

  Med rätt “växelspak” mellan benen klaras alla kurvor och uppkörningar.
  Vi behövde bara flera kvinnliga besiktningstjejer.
  Tänk vad “uppkörningar” de skulle klara av.

 2. Ego boost:

  Helt suverän, en av de bästa noveller jag läst. Tyvärr har inte jag själv varit med om en sån körlektion, då hade de kanske inte tagit mig 15 år innan jag ägnade mig åt körkortet ordentligt.

 3. Pojkvän:

  Jag läste upp denna i telefon för min tjej, hon tyckte den var riktigt bra. Hon gav den 3 eller 4 av 5

Kommentera Körd i botten