Betygsamtal

Jag ska berätta om en fantastisk upplevelse jag fick när jag gick min sista termin på Komvux. Terminen började närma sig sitt slut. Jag hade slitit hårt och såg fram emot fina betyg, som jag var säker på att jag skulle få. Jag var lite rastlös, kände att det var dags att sluta.
En av mina lärare, Niklas, hade jag haft i flera ämnen och jag gillade honom mycket. Han var lång och muskulös och var rakad på huvudet. Jag hade flörtat rätt friskt med honom under året som gått, mest på skoj, men han hade inte kunnat undgå att jag var tänd på honom.

Vi hade precis haft en lektion i historia. Jag hade tittat på klockan ett par gånger, då jag var trött och rätt sugen på att komma hem. När klockan slog 13.00 började vi alla plocka ihop våra böcker.
”Sofie, är du snäll och stannar ett ögonblick”, sa Niklas när alla började resa på sig för att lämna klassrummet. Jag blev förvånad, men satte mig ned igen och såg de andra lämna klassrummet. Till min förvåning gick Niklas och låste dörren efter dem. Sedan återvände han till katedern och satte sig i sin stol.
”Kom fram är du snäll”, sa han och log mot mig. Jag gick fram till honom och såg frågande på honom.
”Terminen börjar närma sig sitt slut.”, sa han lågt och synade mig med blicken.
”Ja, jag vet. Det är min sista.”, svarade jag.
”Mm det är ju det. Jag tänkte att vi skulle prata om ditt betyg”, fortsatte Niklas och lät ett finger glida längs mitt ben. Jag stod som förstenad, men kände samtidigt att jag blev upphetsad. Jag var riktigt kåt på Niklas, hade velat knulla honom sedan jag börjat, men han hade visat svalt intresse. Han lät fingret fortsätta upp längs min kropp, såg forskande på mig för att se hur jag reagerade.
”Betyget sätts ju på flera grunder. Dina kunskaper är en faktor, dina… prestationer en annan”, mumlade han. Jag flämtade till av upphetsning när han lät handen leta sig fram till min stjärt. Han märkte det och blev modigare. Han ställde sig upp och tryckte sig mot mig. Han stönade lågt när hans stånd pressades mot min höft.
”Och vad är det jag ska prestera menar du?”, viskade jag till honom och log.
”Jag vill att du gör som jag säger nu. Du ska svara ’ja magistern’ på tilltal, är det förstått?”
”Ja magistern”, svarade jag med darrig stämma. Jag började bli rejält våt av leken och jag var spänd på vad som skulle komma.
”Klä av dig kläderna.”, sa han.
”Ja magistern”, svarade jag och började långsamt klä av mig jeansen och min tröja. Jag stod framför honom iförd svart bh och svarta stringtrosor. Jag kände mig plötsligt blyg och försökte skyla mig med armarna.
”Sätt dig på katedern och sära på benen”, uppmanade han mig. Jag hasade upp på katedern och satte mig med benen brett isär. Han kunde skönja mina blygdläppar under det tunna tyget som hade blivit rejält blött av mina kåtsafter. Han satte sig framför mig och tittade på mitt kåta kön.
”Jag tror visst du är kåt. Din fitta savar ordentligt.”, sa han hest. Han började gnida ståndet som bultade innanför byxorna. Det gjorde mig otroligt kåt, jag kunde knappt behärska mig.
”Ska du inte ta av dig de där?”, frågade jag.
”Är det du som ställer frågor här?”, sa han barskt och slog till mig hårt på insidan av låret. Jag skrek till av förvåning av det svidande slaget, men fann mig snabbt.
”Förlåt magistern”, mumlade jag fram. Han nickade till svar.
”Du ska få ett straff för att du var olydig, sedan glömmer vi det. Låter det bra?”, sa han myndigt.
”Ja magistern.”, svarade jag oerhört förväntansfull på vad han hade tänkt sig.
”Ställ dig upp och luta dig över katedern”, sa han.
Jag ställde mig och lade mig mot katedern så jag stod med stjärten vänd mot Niklas. Han smekte mina skinkor med sina händer och jag stönade av beröringen, det var oerhört skönt. Han drog mina trosor åt sidan med fingret och lät det glida in mellan mina svullna blygdläppar. Fingret gled lätt av mina kåtsafter och jag hade svårt att stå still när jag kände hans fingrar närma sig mitt fitthål. Han böjde sig fram och viskade lågt i mitt öra.
”Bestraffning var det ja.”
Han reste sig och gick fram till tavlan och tog pekpinnen som låg där. Det pirrade till i fittan när jag förstod hur han tänkte straffa mig. Pekpinnen ven i luften innan den landade i ett svidande slag på min stjärt. Jag skrek till av slaget och stålsatte mig för nästa. Fem gånger upprepade han proceduren. Mina safter rann ned längs mina lår när han var klar. Jag var oerhört kåt och ville bara få kuk i mig nu. Niklas märkte det och nickade gillande mot mig.
”Så Sofie gillar lite hårdare tag”, sa han.
”Ja magistern”, svarade jag.
Niklas började nu äntligen klä av sig. Jag stod kvar lutad över katedern med ändan i vädret och han kom upp bakom mig och började avlägsna mina trosor. Han särade lätt på blygdläpparna och förde upp ett finger i fittan. Det var så skönt, jag började jucka mot hans finger, men då tryckte han ned min stjärt med en fast hand.
”Du står stilla om jag inte ber dig om något annat.”, sa han barskt. Jag fick kämpa allt jag kunde för att stå helt stilla när han fingerpullade mig sakta, först med ett finger, därefter med två och slutligen tre fingrar. Jag gnydde och gnällde, hoppades att jag med viljekraft skulle få honom att stoppa kuken i mig. Efter en stund slutade han.
”Sätt dig i stolen med särade ben.”, sa han.
”Ja magistern”, svarade jag och gjorde som han sagt. Nu kom han och ställde sig framför mig och äntligen skulle jag få smaka på hans kuk. Han beordrade mig att ta kuken i munnen vilket jag gärna gjorde. Den var stor, betydligt större än normalt och jag hade svårt att få in den i munnen, men till slut gick det. Jag sög honom girigt och runkade skaftet lätt med ena handen. Jag lät den andra handen massera pungen som var härligt slätrakad. Jag slickade och sög kuken i långa drag. Niklas stönade högt av behandlingen vilket gjorde mig ännu kåtare. Jag böjde mig ned och slickade honom på pungen, vilket han verkade uppskatta. Jag lät fingrarna leta sig ned och smeka honom på området mellan pungen och anus. Jag lät fingrarna cirkla i lätta rörelser. Niklas njöt i fulla drag. När försatsen glänste på ollonet slickade jag girigt i mig de salta dropparna. Jag lät ena handens fingrar smeka min fitta för att blöta fingrarna lite. Sedan återgick jag till massagen. Jag lät sakta ett finger leta sig bak till hans anus. Han stönade högt när jag masserade hålet. Jag lät kuken sjunka in så långt det gick i min mun samtidigt som jag lät fingret massera sig in i hans lilla anus. Sakta vidgade sig muskeln för mitt finger. Jag lät det glida in i hela sin längd och började sedan försiktigt pulla honom i rumpan. Det var vansinnigt upphetsande att se och höra honom njuta av behandlingen. Han drog sig undan efter en stund och beordrade mig åter att luta mig över katedern.
”Vill du ha kuk nu?”, frågade han.
”Ja magistern”, kved jag.
Han ställde sig bakom mig och tryckte in kuken i ett enda tag. Jag trodde jag skulle explodera när han fyllde mig. Han knullade mig med en intensiv kraft. Jag försökte komma åt min klitoris med handen, men då kände jag ett slag på skinkan.
”Har jag sagt att du får smeka dig själv?”, sa han och slutad knulla mig.
”Förlåt magistern”, svarade jag försiktigt.
”Sätt dig på katedern.”, sa han.
Jag kände mig snopen. Jag ville bara få känna hans kuk i mig, men jag gjorde som han sa.
”Smek dig nu.”, sa han och satte sig själv i stolen framför mig. Han runkade långsamt sin kuk medan han väntade på att jag skulle smeka min fitta. Jag gjorde som han sa; jag lät fingrarna massera klitoris för att emellanåt glida nedåt och in i fitthålet. Han satte sig närmre och studerade hur jag bearbetade min mus.
”Pulla dig i stjärten också”, sa han efter en stund. Jag stannade först till. Hade aldrig pullat min egen bak tidigare, men jag ville inte säga emot utan lät fingret massera upp mitt trånga hål. Försiktigt gled fingret in och jag pullade min egen stjärt inför Niklas. Han log gillande åt synen och jag stönade av välbehag. Niklas började pulla min fitta samtidigt som jag hade ett finger i baken. Det var så skönt så jag var nära att få orgasm, trots att ingen rörde klitoris. Nu började Niklas leta sig ned mot min bak. Jag drog ut fingret jag hade där, men han förde det inåt igen.
”Håll kvar”, viskade han. Niklas finger var blött av mina fittsafter. Han började pressa in det bredvid mitt finger. Det spände rejält när han lyckades tränga in fingertoppen i min bak, men det var riktigt skönt. Han förde det sakta inåt, jag kunde känna hans finger mot mitt eget inne i stjärten.
”Tycker du att det är skönt?”, mumlade han.
”Ja magistern”, pep jag till svar. Han började pulla mig allt snabbare. När han böjde sig fram och slickade min klitoris exploderade jag i en otrolig orgasm. Han drog ut fingret ur min bak och jag drog ut mitt. Han ställde sig framför mig och la upp mina ben på hans axlar. Äntligen fick jag ta emot hans kuk igen. Han stötte hårt in i mig och hans stora kuk stötte i botten på mig. Han stannade plötsligt upp.
”Får jag ta dig i rumpan?”, frågade han och började samtidigt smeka mig med ett finger där.
”Jag vet inte… har inte provat förut. Alltså, bara med fingrar.” Jag kände att jag tvekade, trodde inte att hans stora kuk skulle kunna komma in i min trånga stjärt.
”Men du gillar verkligen att få ett finger här.”, sa han och tryckte upp ett finger. Det gick lättare nu när jag redan var uppvärmd. Jag nickade och stönade tyst.
”Jag kan värma upp dig ordentligt. Och jag slutar om du tycker att det är obehagligt.”, sa han milt. Jag tyckte att tanken var frestande och tyckte gott att vi kunde testa. Jag kände mig förväntansfull inför det nya jag skulle få prova. Han beordrade mig att åter en gång ställa mig lutad över kateder. När jag intagit positionen böjde han sig ned och började slicka min stjärtrosett. Detta var en ny upplevelse för mig och jag tyckte att det var obeskrivligt skönt. Han lät tungan cirkla mellan mina skinkor. Han sa åt mig att jag skulle lägga mig mot katedern och hålla isär mina skinkor så han lättare kom åt. Jag särade på skinkorna så mycket jag kunde och blottade mitt lilla hål för Niklas. Han slickade ordentligt, lät tungspetsen glida in i det blottade hålet. Han började försiktigt pulla min stjärt. Första fingret gled lätt in, även andra gick ganska lätt.
”Jag för in ett finger till nu, för att mjuka upp.”, sa han. Jag kände hur det stramade och spände lite när han pressade in sitt tredje finger, men smärtan övergick snart i njutning. Han bearbetade min stjärt med sina tre fingrar en stund.
”Nu tänker jag föra in min kuk i din rumpa Sofie”, viskade han i mitt öra. ”Håll isär skinkorna så mycket du kan”, fortsatte han. Jag höll isär så gott jag kunde. Jag kunde känna hur hålet hade vidgat sig av hans behandling. Jag flämtade till när jag kände hans ollon trycka mot stjärten. Det gjorde först ont när han sakta pressade sig in i mitt trånga hål. Han stannade upp och lät muskeln vänja sig vid hans stora kuk. Sakta, sakta gled han längre in. Han tog tag i mina händer och särade än mer på skinkorna för att hjälpa till i processen. När han var helt inne stannade han upp en bra stund. Lät min stjärt vänja sig vid hans stånd.
”Vilken trång stjärt du har. Jag vill knulla dig nu. Jag vill komma i din bak.”, viskade han i mitt öra. Det gjorde mig upphetsad och jag nickade till svar. Sakta började han knulla mig i stjärten. Det spände och tryckte, men var bland det skönaste jag hade varit med om. Han talade hela tiden om hur skönt han tyckte att det var att knulla mig i baken, vilket gjorde mig otroligt upphetsad. Eftersom jag höll isär mina skinkor kunde jag också känna kuken glida ut och in med fingrarna vilket gjorde mig ännu kåtare. När Niklas kom och jag kände hans varma sperma pulsera upp i min anal exploderade även jag i en av de skönaste orgasmer jag upplevt. Niklas drog sig ur mig och jag satte mig ner för att slicka ren hans kuk. Jag förde ett finger mot hans anus och pullade honom snabbt med fingret. Jag tycker att det är otroligt upphetsande att få smeka en man där bak och eftersom Niklas gillade det tänkte jag att det var bäst att passa på. Jag kände hur hans kuk började växa i min mun igen. Han skulle orka igen! Men det får jag berätta om en annan gång.

Rösta på Betygsamtal:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (48 röster, snitt: 3.69 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Betygsamtal”

  1. Patricia:

    Faan vad härligt, önskar att jag hade en sån lärare…. :P

  2. Sara:

    Älskar kuk vill oxå ha en sån lärare

  3. Pia:

    Tänk om man ändå hade en sådan lärare.

Kommentera Betygsamtal