Hotellfantasi

Jag tar in på hotell precis som vi bestämt jag kommer före dig dit. Jag tar en dusch och klär på mig igen. Ställer sen upp dörren så att du kan komma in när du kommer hit. Jag sätter mig och jobbar, väntar på dig. Plötsligt känner jag att du är där, jag känner din parfymdoft. Sen känner dina händer på mina axlar, känner hur du kör dina fingrar genom mitt hår. Jag lutar huvudet bakåt och känner din kropp, känner hur du trycker dig mot ryggstödet. Du lutar dig framåt/neråt och viskar i mitt öra, du viskar sånt du vill göra med mig. Samtidigt smeker du mitt bröst och fortsätter neråt. Vid detta laget ser vi båda vad som hänt. Mina byxor har en betänklig bula, jag har ett stenhårt stånd… Du knäpper upp min livrem , knappen i mina byxor. Sen drar du långsamt ner min gylf. Dina bröst trycker mot min nacke medan du smeker mig utanpå mina glansiga underbyxor. Du känner hur min lem är styv och blöt, det blöta har gått igenom så det är fuktigt utanpå underbyxorna. Du stoppar ner en hand innanför linningen och känner toppen på min kuk. Du känner det blöta ollonet och jag nafsar dig i örat, slickar och kysser dig på halsen, smeker dina bröst. Du tar tar i kuken och drar några tag i den. Sen vänder jag stolen och du ställer dig på knä mellan mina ben. Du drar av mig mina byxor och tar av dig din blus och bh. Sen lutar du dig framåt så att dina bröst omfamnar min lem. Mmm vilken syn! Sen tar du tag en bit upp och drar ner förhuden ordentligt. Ollonet svullnar ännu mer, du klämmer till om skaftet så att det kommer mer klar glansig kuksaft. Du gapar stort och tar in ollonet i din mun. Dina läppar sluter sig precis nedanför ollonet, under kanten. Jag känner hur din tunga börjar snurra runt ollonet i vispande härliga rörelser. Det kittlar skönt och jag blir kåtare och kåtare. Jag håller ditt huvud i mina händer men knäpper sen upp min skjorta, jag vill vara naken med dig. Jag känner hur din mun jobbar med min styva, ådriga kuk, jag ser hur ditt huvud åker upp och ner… du tar min pung i den andra handen och leker med den, smeker och kramar den. Jag har nu svårt att hålla mig, jag börjar stöna och vrida mig i stolen. Jag säger till dig att om du fortsätter så hör, så kommer jag strax. Du suger tag ännu hårdare och runkar mig ännu fortare. Till slut känner du hur jag stelnar till och tar tag i ditt huvud, du känner hur min kåta kuk börjar bulta ännu mer. Du drar ner förhuden ända till roten och suger åt. Då kan jag inte hålla mig längre utan släpper loss min utlösning. Du trycker till med tungan mot öppningen i ollonet och känner hur min varma sperma väller upp mot tungan. Det pulserar och pumpar ut i munnen på dig, du känner smaken av min utlösning. Du behåller satsen i munnen och reser dig och sen kysser vi varandra. Mmm, det smakar SEX! Nu ställer jag mig upp och lägger armarna om dig, kramar dig hårt och kysser ditt vänstra öra. Jag börjar smeka dina axlar och neråt längs med armarna. Sedan upp igen tills jag kommer till dina bröst som du själv tagit ut tidigare. Jag stoppar en hand i munnen på dig, du suger min finger så den blir blöt. Sedan för jag ner den till dina bröstvårtor som redan styvnat lite. Jag gnider dem, kniper lite i dem och sen böjer jag mig framåt och suger in först den högra. Jag suger in den och nafsar och biter försiktigt i den. Sen får den andra samma behandling. Samtidigt trevar mina händer neråt och kommer till din översta byxknapp. Jag knäpper upp den och drar långsamt ner blixtlåset. Jag lirkar ner dina byxor och du sparkar dem av dig. Jag smeker din mage från brösten och neråt, känner din navel, leker med din piercing. Sen känner du hur min hand långsamt fortsätter neråt, kommer till troskanten och du hoppas jag skall köra ner handen innanför. Men jag fortsätter tills min hand är utanpå själva musen. Jag trycker till i skåran med två fingrar och känner hur het och fuktig du är. Jag reser mig och vi kysser varandra i en het öppen kyss. Medan vi kysser varandra, börjar min kuk att styvna igen. Jag flyttar dina trosor till sidan nu och frigör din nu genomblöta mus. Jag smeker dig först utanpå musen, sen tycker jag till med långfingern mellan dina blygdläppar. Jag hör hur du stönar till och jag pressar in den i dig. Den halkar lätt in för du är genomblöt, det rinner fittsafter nerför insidan av dina lår. Jag känner hur dina fittmuskler klämmer om mitt finger… Jag blir ännu kåtare av det. Jag faller på knä och får på så sätt din goda mus i precis rätt höjd. Rätt höjd för att ta den i behandling. Jag slickar dig utanpå, du är nyrakad och god. Sen plöjer jag in tungan mellan dina blygdläppar och slickar dig upp och ner, fram och tillbaks, jag smakar hur god du är… Jag slickar uppåt och berör di klitoris med tungan. Du skälver till och jag passar på att köra upp två fingrar till i din undervara fitta. Jag suger och slickar din ömma punkt och samtidigt fingerpullar jag din underbara fitta. Den är het, den är kåtsvullen, den är genomblöt… Du juckar och stönar nu, du är genomkåt och vill ha kuk. Men du får inte det just nu, jag fortsätter. Jag knuffar ner dig på sängen och fortsätter. Jag kör in tummen i din mus och blöter ner en finger med dina safter, jag drar ner safterna mot ditt stjärthål. Jag masserar ditt anus med mina kladdiga fingrar och för försiktigt in pekfingern lite gran, först bara fingertoppen. Du känner hur jag suger tag i din klitoris och kör in tummen långt in i dig och sen känner du hur din stjärt nu plötsligt har en hel finger upp i sig. Jag Knullar dig med fingrarna, suger och slickar dig. Du smakar så gott. Du tittar på mig och ser att jag har stånd igen. Du ser hur en kåtdroppe hänger ner från kuken och droppar ner. Du fångar den med en finger och slickar fingern. Nu känner du hur det bärjar pulsera i din kropp och orgasmen kommer smygande… Jag känner att du klämmer till om mina fingrar både med din stjärt och din underbara fitta. Du spänner dig och stönar till och jag stannar upp med mina fingrar långt uppe i dig… Nu är jag så fruktansvärt kåt att jag ber dig ställa dig på alla fyra, jag vill köra min kuk rakt upp i dig. Jag ställer mig bakom dig och lägger min kuk på din stjärt. Jag låter den kasa ner för stjärtskåran, neråt och sen finner den det varma blöta stället. Jag känner hur du sträcker dig bakåt och styr in min kuk i din sköna blöta kåta fitta. Jag tar tag i dina höfter och frågar hur mycket du vill ha. Du säger du vill ha hela och jag stöter in kuken långt upp i dig, Jag börjar ta dig med långsamma men djupa juck, du känner mig åka nästan ända ut och sen sen långt upp i dig. Du känner hur din fitta fylls upp av min kåta svullna kuk. Jag låter en salivdroppe droppa rakt ner på ditt stjärthål och börjar sen massera det med en tumme. Jag trycker in tummen i ändan på dig och du stönar till. Nu har du både fitta och stjärt fullt av mig… Du sträcker ner ena handen och smeker din fitta, din klitoris. Sen smeker du min kuk, du känner på den varje gång jag drar ut den. Den är blöt, styv och varm. Du ber mig ta ur tummen och sen tar du tag i kuken och styr den mot din stjärtöppning. Jag stannar till med det blöta ollonet mot anus på dig. Jag tittar ner och trycker på. Du känner hur din ända vidgas lite och ollonet tränger in, det halkar in och är nu inne till kanten i ändan på dig… Du smeker dig själv frenetiskt nu och stönar och låter. Jag frågar om jag får köra in min kuk längre in i rumpan på dig, Du tvingar dig själv bakåt så att kuken tränger längre in i dig. Jag är nu ända inne i dig och sträcker fram mina händer spå att jag kan hjälpa dig att smeka din fitta medan jag knullar dig i stjärten. Din stjärt är helt fylld med min kuk och du känner hur styv och bultande den är. Jag juckar nu så att jag åker in och ut i rumpan medan vi smeker din fitta. Du kör upp tre fingrar i dig själv, jag masserar din klitoris. Jag kan inte hålla mig mycket längre utan jag säger till dig att jag snart kommer. Du ber mig komma, du säger att du själv är mycket nära nu. Plötsligt känner du hur jag gör en extra hård stöt och sen blir kvar långt uppe i dig. Vi hjälps åt med din fitta och du kommer i en underbar orgasm. Du känner hur min kuk bultar och jag stönar högt, jag säger till dig att jag nu pumpar upp min säd i dig, jag sprutar din rumpa full med sperma… Sen lägger vi oss ner sida vid sida och kramas, kysser varandra.

Rösta på Hotellfantasi:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 2.88 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Hotellfantasi”

  1. Lillan:

    Hotellfantasi och Ensam är i stort sätt identiska. Jag vet att dom är skrivna av samma person men lite mer fantasi och ändring av ordval måste ju finnas, eller??
    Annars bra skrivet, mycket beskrivande, det gjorde mej småkåt.

Kommentera Hotellfantasi