Ensam!?

Jag har hyrt en stuga. Jag går omkring nyduschad i badrock och plockar lite. Du ska jobba så jag är helt ensam och lite småkåt. Jag fortsätter att städa osv. Vad jag inte vet är att du kommit dit och står och smygkikar på mig. Du ser hur jag går runt där och småtafsar på min lem då och då. Du kan se att badrocken bular betänkligt. Sen ser du hur jag sätter på TV.n och lägger mig i sängen. Du ser inte vad jag tittar på. Efter en stund delar jag på badrocken och du ser att jag har jättestånd. Då förstår du att jag ser på “naturfilm”… Du känner hur det börjar strömma i kroppen, du känner dina bröstvårtor styvna. Du tar fram din mobiltelefon och ringer mig. Du ser hur jag med ena handen sträcker mig tar på mig hedsetet och svarar. Du frågar vad jag gör eftersom jag låter anfådd. “städar” svarar jag… Mhm, men du säger du inte tror mig. Jag hrö på dig att du också är het… Vi kallpratar om jobb osv och sen frågar jag dig vad du har på dig idag… Kjol, svarar du och frågar vad jag har på mig. Hm, bara badrock och jag önskar du var hör, svarar jag. Varför? Jo för jag blir alltid kåt av att prata med dig och hade du varit här så… Så vaddå, säger du? Du ser att jag börjat smeka mig igen och du kan se hur jag tar mig på ollonet och sen smakar på mig själv… Du känner hur du börjar bli blöt och drar upp kjolen och drar dina stringtrosor till sidan. Jag hör hur du flåsar till och frågar vad du gör. Vad tror du, säger du. Samma som jag, kanske? Smeker du din underbara rakade mus? Du ser hur jag tar tag om mitt skaft och börjar dra skinnet upp och ner, du ser att ollonet är helt glansigt. Nu stönar vi bägge två i telefon och du frågar vad jag skulle vilja helst av allt. Att du är här och tar hand om mig, svarar jag. Du smyger dig närmare för att se bättre. Sen går du runt och knackar på. Jag säger att jag måste lägga på för det knackar på dörren. Vi lägger på. Jag öppnar dörren, och Wow, där står du… Jag låter min badrock falla till golvet och nu ser du min kuk på nära håll… Du lutar dig framåt och kysser min kuk, du känner hur gott den smakar. Jag låter dig komma in, samtidigt börjar du smeka dina bröst och fortsätter neråt. Du känner på min lem, den är styv och blöt. Du tar tag i kuken och drar några sköna, långsamma tag i den. Sen går du in i sovrummet där jag nyss legat och ser att du hade rätt, det är “naturfilm” på tvn… Du drar av dig kjolen, jag tar av dig din blus och bh. Jag kommer fram och ställer mig bakom dig och trycker min blöta styva kuk mot dina skinkor och smeker dina bröst. jag rullar bröstvårtorna mellan mina fingrar… Jag smeker dig ner för magen, naveln och ena handen när ditt venusberg. Jag känner att du är slät och fin, jag stönar till och säger jag måste få slicka dig NU! Sen känner du hur min hand långsamt fortsätter neråt, kommer till troskanten och du känner hur jag drar ner dina trosor till anklarna och du kliver ur dem. Sen fortsätter jagg fortsätter tills min hand är utanpå själva musen. Jag trycker till i skåran med en finger och känner hur dina svullna blygdläppar delar sig, jag känner hur het och blöt du är. Sen tycker jag till med långfingern och pekfingern och jag hör hur du stönar till och jag pressar dem vidare upp in i dig. Den halkar lätt in för du är genomblöt, det rinner goda heta fittsafter nerför insidan av dina lår. nerför min hand. Jag känner hur dina fittmuskler klämmer till om mina fingrar… Jag blir ännu kåtare av det. Jag faller på knä och får på så sätt din goda mus i lagom höjd.Jag slickar dig utanpå,sen tränger jag in tungan mellan dina blygdläppar och fram och tillbaks, jag smakar hur god du är… Jag slickar uppåt, kommer åt din klitoris med tungan. Du stönar till och jag passar på att köra upp två fingrar till i din sköna fitta igen. Jag suger och slickar din klitoris samtidigt som jag fingerknullar din underbara fitta. Den är het, den är kåtsvullen, den är genomblöt… Du juckar och stönar nu, du är genomkåt och vill ha kuk. Men du får inte det just nu, jag fortsätter. Jag knuffar ner dig på sängen och fortsätter. Jag kör in tummen i din mus och blöter ner en finger med dina safter, jag drar ner safterna mot din rumpa. Jag masserar ditt anus med en finger och för sen försiktigt in långfingern lite grand. Du stönar och vrider dig, du trycker ditt anus mot fingern, du stönar att det var länge sedan du fick i rumpan. Sen känner du hur jag nafsar i din klitoris och kör in tummen och pekfingern långt in i fittan och samtidigt tränger långfingern upp i anus på dig. Jag fingerpullar din fitta och rumpa, suger och slickar din fitta utanpå, inuti, klitoris, blygdläppar allt! Du smakar så gott. Du säger att du vill ha kuk NU men jag fortsätter att slicka och fingerknulla dig. Nu känner du hur det börjar pulsera i din kropp och orgasmen kommer… Jag känner att du klämmer till om mina fingrar både med din stjärt och din underbara fitta. Du spänner dig och stönar till och jag stannar upp med mina fingrar långt uppe i dig… Du kommer i en skön orgasm och det sprutar fittsaft på min hand, underarm och i ansiktet på mig! Nu är jag så fruktansvärt kåt att jag ber dig ställa dig på alla fyra, jag vill köra min kuk rakt upp i dig. Jag ställer mig bakom dig och lägger min kuk på din stjärt. Jag låter den kasa ner för stjärtskåran, neråt och sen känner du hur den trycker på mot din anal. Jag är så kåt att jag direkt vill ge dig i baken. Du sträcker dig neråt och masserar din blöta fitta medan du känner hur jag tar tag i dina höfter och långsamt tränger in min kuk i rumpan på dig. Mmm vad trångt och skönt…Jag tar dig med långsamma och djupa stötar, du känner mig lång uppe och sen nästan ända ute igen sen sen långt upp igen i dig. Du känner hur ditt anus fylls upp av min kåta, svullna kuk. Du smeker din fitta, du kör upp några fingrar i dig själv, du smeker din klitoris. Jag tittar ner och ser hur min kuk åker in och ut ur dig, jag blir ännu kåtare, stönar och säger hur skön du är. Nu smeker dig själv snabbt och du stönar och gnyr. Jag är långt inne i dig och sträcker fram mina händer spå att jag kan hjälpa dig att smeka din svullna ömma klitoris medan jag knullar dig i stjärten.Ditt anus är nu helt fyllt med min kuk och du känner hur styv och bultande den är. Jag fortsätter att knulla dig i stjärten och vi smeker tillsammans din fitta. Du har nu kört upp tre fingrar i dig själv, jag fortsätter att masserar din klitoris.Du säger att du strax kommer, du är mycket nära nu. Jag kan inte hålla mig mycket längre utan jag säger till dig att jag snart kommer. Du ber mig komma, du säger att du själv är mycket nära nu. Jag trycker kuken extra långt och hårt i dig, sen blir kvar långt där uppe i dig. Vi fortsätter att massera och smeka din fitta och du kommer i en underbar orgasm. Du känner hur min kuk bultar och jag stönar högt, jag jag sprutar min varma sköna sperma upp i ditt anus, jag sprutar min säd i din stjärt… Sen lägger vi oss ner sida vid sida och kramas och kysser varandra. mmm vad mysigt…

Rösta på Ensam!?:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 2.65 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Ensam!?