Skön sex

Solens strålar lyser mellan persiennerna och jag öppnar motvilligt ögonen. Det luktar svalt i rummet och en ljummen bris fläktar genom gardinerna. Snurrar in mig i täcket lite extra, kryper ihop och stänger åter ögonen. Jag kan höra dina djupa andetag där du ligger bredvid och sover lugnt. Om jag koncentrerar mig kan jag känna hur din hud luktar och känslan av ditt skinn under min handflata. Din värme tätt med min och din fuktiga andedräkt mot min hud.

Jag känner hur det pirrar till i magen och blodet rusar fortare runt i min kropp. Tankarna far inom mig. Dina händer som kupar mina bröst, din mun mot min. Din ivriga tunga som söker sig runt över mig.
Jag sträcker på mig under täcket. Känner den pirrande känslan sprida sig runt i kroppen. Jag för försiktigt av mig trosorna, vill inte väcka dig. Lyfter försiktigt på täcket och puttar trosorna ned från sängen. Det kittlar mot täcket, huden är så len där nere. Jag skruvar försiktigt på mig, känner hur det bultar i hela kroppen. Blodet rusar fortare och jag känner hur jag vill ha dig. Nu. Hårt. Med allt du har in i mig. Din hårda bultande kuk som tränger in i mig. Åååå jag blir blöt. Mina händer trevar sig neråt. Jag stryker mjukt över låren och handen söker sig mot min varma fitta. Fingrarna letar runt, smeker först mjukt sedan med en tryckande känsla. Jag blir ordentligt blöt och min andning blir djupare och tyngre.

Nu börjar du röra på dig. Du gnuggar ditt huvud mot kudden, vänder dig emot mig och du öppnar sakta ögonen. Mjukt kisar du mot mig.
-God morgon gumman, viskar du med hes morgonröst. Är du vaken?
-Hej gubben, nästan flämtar jag fram och känner hur jag bultar därnere.
Du reagerar sakta och din blick blir blöt. Sakta makar du dig närmare mig i sängen och lyfter välkomnande på ditt täcke. Jag får upp handen och lyfter bort mitt täcke och kryper in under dit. Du är naken. Din kuk är hård och varm. Jag lägger mig så vi har ansiktena mot varandra. Vi säger inget. Du ser på mig med din fuktiga blick. Din andedräkt hår min hud och jag ryser genom kroppen. Dina händer tar genast tag i min styvnande bröst. Du kramar dom mjukt sedan lite hårdare. Rör dom i din handflata och du får tag i vårtorna mellan din tumme och pekfinger. Din andning förändras snabbt och nu andas du tungt. Jag känner hur det knyter sig av värme i magen. Jag är så kåt. Jag tar tag om din höfter med mina händer och för våra heta kroppar mot varandra. Din hårda bultande kuk slår emot min lena hud och det går en stöt genom hela mig. Jag blir blötare och blundar hårt. Det pulserar i min fitta, den skriker efter dig men inte riktigt ännu. Först vill jag ta dig i munnen, jag vill hålla ditt stenhårda organ i min hand. Känna hur din kropp spänner sig över mig. Sakta rör vi på höfterna mot varandra så att du trycks emot mig. Du söker dig ner med din tunga. Du tar mitt ena bröst i handen och sedan nafsar du på det. Du smeker det med din tunga och biter mjukt i den spända bröstvårtan. Jag känner hur jag kvider till. Du gör det så skönt. Du är så van och så säker på din sak. Ingen tvekan. Du vet hur du ska få mig att skrika av lust och skälva av längtan. Min kropp är så beroende av dig, min lust kryper på mig bara när som helst.
Jag glider neråt under täcket vänder mig så att jag har din sköna kuk rakt mot ansiktet.. Jag tar tag i skaftet med mina darrande händer och runkar sakta. Du spänner din kropp och trycker dig lite närmare. Jag tar kukens topp i munnen. Slickar lite och för den sedan djupare in. Du låter mjukt och du smeker min bultande fitta. Den är blöt och det tar inte lång tid innan du är inne i mig med dina fingrar. Åå vad du gör det skönt. Rytmiskt för du dom in och ut, sakta sedan ökar du lite. Jag stönar nu högt. Fan du är helt underbar. Jag suger fortare, leker med tungan och tar ut kuken ibland för att bara slicka lätt runt om den. Din pung har blivit spänd nu, den är hårt och jag tar lite på den med ena handen. Du rycker till. Du tar min fitta rakt i munnen. Trycker in tungspetsen så långt du når. Du rör dig med läpparna på utsidan, smakar, slickar och leker med mig. Jag kvider under dig. Spänner varenda del av min kropp. Gör mig beredd att ta emot dig. Vill känna dig inom mig, nu. Snart. Vill ha din varma stenhårda kuk i min blöta kåta fitta. Vill känna hur du stöter dig in och ut. Hur du fyller mig med din styrka. Du slickar mig så ömt nu, men så noggrant. Du håller jämn takt med mig medan jag suger din sköna kuk. Du stönar nu högt. Emellanåt kramar du min hand. Du flätar ihop våra fingrar som i en gemenskap. Det är du och jag, våran kärlek och världen utanför flyter på som vanligt. En bil som tutar. Fåglarna som bråkar i träden. Någon som pratar. Härinne är vi förenade. Du och jag, våra varma blöta kroppar. Vi pulserar tillsammans, ger varandra av varandra.
Ingen som kan komma emellan eller som kan ana vad vi gör.
Nu drar du upp mig, jag tappar taget om kuken samtidigt som du slutat slicka mig. Du tränger in i mig med fingrarna igen och jag rör mig rytmiskt mot dig. Ljuden som kommer ifrån mig känner du igen. Jag har låtit så förrut. Förra gången.
Jag tag om din höfter och för dig emot mig. Ditt kön mot mitt.
Du rullar runt över mig och jag känner hur du spänner kuken och stöter den emot mig. Rakt in i mig. Ett högt gemensamt stön fyller rummet och jag greppar tag i täcket under mig som att hålla mig kvar. Du knullar mig så gudomligt. Varsamt men ändå hårt. Mjukt men med sådan kraft. Du rör dig in o ut i mig, saktare och jag kan känna hur hård och styv din kuk är. Jag rör på höfterna under din kropp. Din mun söker sig mot min och jag smakar på dina läppar. Dom smakar svagt av fitta och din tunga söker sig ivrigt in i min mun.
-Jag älskar dig, knulla mig, stönar jag under dig och vrider mig av upphetsning.
Du andas tungt och flåsar mig bakom örat. Du biter mig lätt i örsnibben och nafsar till.

Nu rör vi oss snabbare. Jag känner hur jag är på väg. Jag kommer att komma snart.
- Snart.. fortsätt, frustar jag och tar tag o dina skinkor med mina händer. Jag liksom trycker dig emot mig, håller takten med dig och du rör dig djupare, så långt in du kan komma.
- Nu är jag snart där, jag blundar hårt. Munnen flämtar och du stönar högt i mitt öra. Jag är så nära.
- Vi kommer tillsammans, mumlar du medan du ökar dina rörelser.
Utan att vi säger något mer låter vi våra kroppar fortsätta sina rörelser. Dom är blanka av svett, varma av kåthet och fuktiga av kroppsvätskorna som vi har rullat i.
Nu känner jag hur du tar sats, du stöter en gång. Sedan en till. Jag tar tag i lakanet med ena handen den andra trycker jag in i din hud. Som för att hålla dig kvar i mig. Djupt och blött.
Nu spänner du en gång till, jag känner hur hela jag rycker till sedan stannar jag upp och låter hela orgasmen skölja över mig som en enda stor våg. Du trycker din kuk emot mig längst in.
- Nu… halvt om halvt skriker du och du tar den sista stöten innan du kommer i mig.
Min kropp skälver till av kraften som förenar oss och jag låter vågen ta mig med. Gud älskling du knullar så skönt. Du får mig att nå höjder dit jag aldrig trodde jag skulle nå.
Du rör dig en gång till, och en till. Du tömmer ut varenda del av dig och fyller mig med din sperma. Åå jag älskar dig!
Du drar dig inte ur direkt utan du ligger kvar med kuken inne i mig. Jag känner hur den slappnar av och sakta glider den ut av sig själv. Du kysser min panna, stryker bort håret jag fått i ansiktet. Sedan ler du dovt och jag pirrar till en sista gång. Hela kroppen är nöjd nu.
-Hej igen älskling, flinar du och ger mig en puss till innan du rullar över på din sida. Vi ligger kvar under samma täcke ett tag till.
Nu skäller en hund utanför fönstret. Solens strålar har letat sig in ytterligare.
Det ser ut att bli en underbar dag idag!!

Kommentera Skön sex