När jag tog saken i egna händer

Det var fredag kväll och jag var laddad, som vanligt, sexuellt laddad alltså. Jag hade fått några fina vinkar om att jag kunde förvänta mig en skön stund i kväll, när barnen hade somnat. Klockan drog i väg och det blev ganska sent innan barnen somnade, men jag blev mer och mer upphetsad ju längre kvällen led, för jag tänkte på min mans stora sköna kuk, hans underbara händer och hans fantastiska tunga.
Vi har varit tillsammans i nästan tolv år, men det finns inte tillstymmelse till slentrian i vårat sexliv, snarare tvärtom. Det blir bara bättre och bättre för varje år som går.

När jag träffade Peter var jag 22 år, hade haft ett par längre förhållanden och ett antal kortare “strul” och “one night stands”. Jag var ute efter någon som var lite äldre än jag och med mycket erfarenhet av hur man behandlar en tjej i sängen.
Peter var 27 år och hade haft flera långa förhållanden och ett antal “strul”.
Första kvällen var väl inte någon hit direkt, han var för full och somnade mitt i alltihop, men morgonen efteråt, när vi låg i sängen bredvid varandra så började han smeka mig över armen, inget direkt sexuellt alls över det, men i det ögonblicket kände jag att det var honom jag letat efter, han visste hur man skulle behandla en tjej i sängen.

Jag gick ut i vardagsrummet för att få min “belöning” när jag lagt barnen, vad får jag se om inte Peter sovande i soffan. Jag kände hur besviken jag blev, men jag visste att jag måste få något i kväll. Kan jag inte få en riktig så får jag ta det näst bästa, min “Rabbit and pearl”, en massagestav med extra klitorisstimulerare. Jag köpte den för flera år sedan när jag hade ett “kryddparty” hemma, orgasm inom två minuter lovades och sköter man den rätt så stämmer det.
Jag hämtade massagestaven och lade mig i andra änden av soffan och började. Medan jag stimulerade mig själv, så smekte jag med fötterna över Peters ben i hopp om att han skulle vakna, det gick lite trögt, men efter en stund öppnade han ögonen och bara stirrade nyvaket på mig och min fitta. Han reser sig och går iväg. Efter ca: en minut kommer han tillbaka och frågar om jag ska följa med in i duschen. Jag följer med och vi börjar smekas och kyssas under det rinnande vattnet.

Efter duschen går vi tillbaka ut till soffan och jag får suga på hans stora kuk, som jag har längtat efter så länge. Sen är det min tur att bara ligga och njuta av två händer och en fantastisk tunga. Vi slickar och suger på varandra tills jag känner att jag måste få kuken i mig.

Han tränger in i mig sakta, sakta i början, liksom för att retas, jag känner hur han kommer in i mig centimeter för centimeter, sedan kommer en hård stöt och han är helt inne i mig, det är så ljuvligt skönt. Vi brukar testa lite olika ställningar för att få det så skönt som möjligt och en favorit, som vi har upptäckt på senare tid är när jag ligger halvt på rygg / halvt på sidan med ena benet i princip rakt upp och Peter har sina ben på varsin sida om mitt andra ben. Den ställningen gör att han kan komma väldigt långt in, samtidigt som jag får stimulans på min klitoris. Jag är tyvärr inte så lyckligt lottad att jag får så kallade “vaginala” orgasmer utan jag är väldigt beroende av “yttre” stimulering. Då är det skönt att ha en man som är otroligt duktig på förspel. En annan storfavorit är att bli tagen bakifrån, jag gillar nämligen lite hårda tag. Jag älskar att stå på alla fyra och känna hur en stenhård kuk pumpar in och ut fortare och fortare, hårdare och hårdare.

Ute i soffan var det skönt som vanligt, men jag kände att det behövdes något lite extra, både för min och Peters skull, han var sliten efter en lång arbetsvecka och jag hade gått och väntat så intensivt efter sex. Jag tyckte att nu var det läge att inviga min nya leksak. -Kom så går vi in till sovrummet, sa jag och Peter gick i väg. Jag tog med mig min massagestav från soffan, den kan vara bra att ha och sedan hämtade jag glidmedlet från toaletten. Peter lade sig i sängen och började se sliten ut, när jag gick till garderoben och tog fram min nyaste leksak. Det var som en liten svart dildo, som bestod av en rad av fem kulor i olika storlekar.

-Jag vill att du provar den här på mig, sa jag till Peter medan jag tog på glidmedlet. Han såg genast mycket piggare ut och var mer än villig att bifalla mitt önskemål.
Han började föra in den yttersta kulan i min anal och jag kände genast hur det gick rysningar längs hela min rygg. Jag stod på alla fyra framför honom och han förde in den längre och längre, kulorna blev hela tiden lite större och tillslut var hela inne, det kändes underbart.
När den nya var inne i sin fulla längd, så övergick Peter till min “pearl and rabbit”, han började föra in den i fittan på mig tills nästan hela var inne. Han körde den ut och in, samtidigt som den lilla “kaninen” vibrerade precis på klitoris, det var så skönt. Sedan prövade Peter något vi aldrig har gjort förut, han förde in sin kuk i mig samtidigt som jag hade massagestaven där. Det trodde inte någon av oss var möjligt, eftersom jag är ganska trång. Trots efter närmare 20 års aktivt sexliv och två barn så säger Peter att jag är förvånansvärt trång, inte för att han vill lämna in några klagomål på det.

Vi höll på så ett tag, sen drog han ut min nya leksak ur mig och jag rös till av välbehag och förväntan, för jag visste vad som skulle komma nu. Sakta och försiktigt började han trycka in sin kuk i mitt väldigt trånga bakre hål. Han juckade lite försiktigt och kom längre och längre in. Det tog en liten stund men snart var hela han inne i mig.
Samtidigt som han började knulla mig hårt i analen så hade jag kvar massagestaven i fittan och “kaninen” bearbetade min nästan överhettade klitoris. Jag kände att jag kom närmare och närmare min orgasm.
-Hårdare, hårdare bad jag honom och han juckade på allt vad han kunde, helt plötsligt exploderade allt och jag fick den härligaste orgasm jag någonsin har upplevt. Jag bara skakade och det kändes nästan som om jag skulle börja gråta, det var så intensivt. Peter tittade på mig och frågade lite retsamt om det hade varit “lite” skönt för mig.
Det var det härligaste jag varit med om, hittills. Vi får väl se vad som händer i framtiden.

Rösta på När jag tog saken i egna händer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 2.85 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera När jag tog saken i egna händer