första gången trekant med min fru

Min fru, Maggan och jag hade varit gifta i många år, och varje gång vi låg med varandra så fantiserade vi om en annan man. Men när jag försökte förverkliga våra fantasier så sade hon nej, jag törs inte. Till saken hör att våra fantasier handlade om att hon ligger på sidan och jag kysser hennes mycket vackra bröst, när en annan mans kuk tar henne bakifrån. Vi läste mycket porr men det var aldrig det vi drömde om. Det handlade alltid om att suga kuk eller knulla i stjärten. Så till slut bestämde vi oss att nu eller aldrig. Vi tog in på ett hotell i Stockholm och på kvällen satt vi i restaurangen med en grogg. Jag spanade in två unga killar vid ett bord där. Vem vill du ska hjälpa oss, frågade jag Maggan och pekade på dem. Nu blev hon blyg igen så jag sa att okey jag fixar det här om du går upp på rummet och lägger dig, men du ska vara naken under täcket. Är du säker på att du inte blir svartsjuk om en annan kuk kommer i mig, frågade hon. Älskling svarade jag, vi har fantiserat i så många år om detta och nu har vi chansen. Jag ska prata med en av dom så att det blir som vi har drömt om. Vi var ganska fulla nu så hon gick upp på rummet och jag gick till killarnas bord och frågade om jag fick bjuda på en grogg. Vi satt en liten stund och pratade, men så frågade jag om de såg min fru när hon satt med mig. Killarna som var 19 år gamla var ganska fulla så den ena frågade mig om hennes bröst var lika fina utan bh. Hon använder aldrig bh svarade jag men om ni inte tror mig kan ni följa mig upp och se själva. Dom tittade på mig och var förvånade så jag sa som det var med våra fantasier, men sa jag det är hon som bestämmer. I alla fall så gick vi upp på rummet och drack några groggar till, Maggan låg i sängen med täcket upp till näsan. Jag sa till Pär, en av dem att kläd av dig och lägg dig på sidan av henne så ligger jag på andra sidan. Din kompis får titta på så får vi se vad som händer. Så förklarade jag att han skulle knulla henne bakifrån när hon låg på sidan och jag kysste hennes bröst och mun. När jag började smeka hennes bröst viskade hon till mig att hon kände hans kuk jättestor mot hennes bak. Låt den komma in när du är blöt sa jag, och kysste hennes vackra bröst som hon alltid blir kåt av. När vi ligger där och pussas så känner jag hur Pär kör in sin kuk då han var så kåt att han inte kunde vänta längre. Maggan gnydde till så jag viskade till henne om det gjorde ont. Nej nej flåsade hon, jätteskönt. Det började genast att gå för henne när jag sög på hennes bröstvårtor och Pärs kuk stötte med ungdomens kåthet. När Maggan får orgasm är det omöjligt att hålla sig, så Pär pumpade henne full av sperma efter bara några sekunder. Om jag hade stoppat in kuken då så hade det gått lika fort för mig, så jag knuffade bort Pär och bad hans kompis som stod bredvid sängen med ett jättestånd att stoppa in den i min fru. Nu låg hon på rygg så jag kunde bara suga på ett bröst när han knullade henne. Det gick nästan lika fort för honom, för när det går för Maggan är det omöjligt att hålla sig. Jag vände henne på sidan igen och bad killarna hjälpas åt att suga hennes bröst medan jag kände min kuk sakta glida in i hennes spermafyllda fitta. När min kuk var inne och båda brösten blev sugna så fick Maggan en orgasm, som hon senare berättade för mig, att hon nästan svimmade. Som ni förstår så tror jag att de flesta kvinnor behöver mer än en man för när det går för en kvinna så går det för mannen. För kvinnan kan det gå många gånger så jag behöver hjälp med min fru. Orgasmen jag fick direkt kan jag inte ens beskriva så fruktansvärt skönt var det. Det gick tre gånger för mig denna kväll men Pär lyckades med fyra orgasmer, hans kompis med fem, fortfarande med byxorna på. Bara gylfen var öppen. Han sa sedan att det var första gången han knullade. När det gått två gånger för mig var jag helt slut, så jag hade min fru på sidan och smekte hennes bröst medan Pär och hans kompis turades om att knulla henne bakifrån. Till sist så gick pojkarna så vi var ensamma, då sa Maggan ta mig en gång till, du har bara två. Så jag försökte med en halvslak kuk att komma in i fittan, men när jag kände all sperma som rann ur fittan fick jag ett jättestånd, och nu kunde jag hålla på länge. Ja det var första gången men vi har fortsatt, ty när det går för min fru med en annans kuk i fittan, och jag suger hennes bröst är det skönaste som finns.

Rösta på första gången trekant med min fru:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (104 röster, snitt: 2.99 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “första gången trekant med min fru”

 1. KKK6:

  Skriv med styckeindelning, då hade denna kåta novell varit bättre.
  Höjden av oartighet att inte ta av sig byxorna när man får knulla en kåt fru.
  Men c:a 10 småknull på en natt tyder på att killarna inte var superhingstar.
  Skaffa en man som kan knulla Maggan mör, kanske 4-5 timmar skulle göra hennes kåta fitta gott.

 2. Sören:

  Knulla henne med många män, som ska brutalt knulla skiten ur henne och inte orka resa sig upp sedan tar du henne med våld

 3. Storpitten:

  Så bra och precis så lång att spruten kom när jag läste sista raden.
  Styckeindelning nästa gång, tack!

Kommentera första gången trekant med min fru