Att suga kuk

Finns det något bättre än att få suga en stor härlig kuk? Jag älskar att suga kuk så mycket att jag kan be min man att få suga av honom, bara för att jag själv vill. Jag kan gå runt en hel dag på jobbet och längta efter att få suga på en stor härligt hård kuk. Jag förstår inte att inte alla tjejer älskar det här.

Tänk dig att komma in till sängen och se min man ligga, naken, utsträckt på rygg, lite halvslumrande. Jag kryper försiktigt fram över sängen tills jag har huvudet i höjd med hans, för tillfället, slaka kuk. Jag lutar mig fram och “nosar” lite försiktigt på honom. Jag ställer mig på alla fyra mellan hans ben, så jag får en bra position. Sakta för jag min tungspets uppför ljumsken och han vaknar till av att det killar. Retsamt fortsätter jag att slicka och kyssa området precis runt kuken, min kind smeker emot den och jag känner att det börjar hända saker.

Jag slickar sakta över skaftet och kuken reagerar omedelbart. Jag slickar med långa tag över hela skaftet och känner hur kuken blir hårdare och hårdare. Det stönas i huvudändan av sängen och jag tycker att nu är det dags att “ta tag” i saken på allvar. Med van hand greppar jag om den nu fullt erigerade kuken, drar några drag och börjar sedan cirkla med tungan runt ollonet. Jag öppnar min mun och låter kuken försvinna in, vid det här läget är jag så upphetsad att jag njuter minst lika mycket som min man.

Jag älskar känslan av en stor hård kuk i min mun, jag suger fortare och fortare. Efter ett tag stannar jag upp och bara slickar försiktigt och kysser lite på den. Han ber mig att fortsätta suga och jag brukar inte vara så nödbedd när det gäller ett sånt önskemål.
Det är en härlig känsla av makt man har när man suger av en kille. Det kan vara en av anledningarna till att jag älskar det så mycket. Jag känner hur upphetsningen ökar och kan styra lite som jag vill. En liten extra krydda kan vara att cirkla lite med ett finger runt analöppningen, de flesta killar tycker att det höjer njutningen lite extra. Om han är med på det och givetvis nyduschad, kan man höja stämningen ytterligare ett snäpp genom att lite försiktigt slicka där också.

Ett litet minus för min del, tycker jag, är att jag har svårt att få in hela kuken i munnen. Jag provar varje gång att ta in den längre och längre och snart har jag förhoppningsvis fått in rätt teknik. Jag har dock aldrig fått några klagomål, snarare tvärtom, jag är väldigt bra på det jag gör, om jag får tro de flesta. Min teori om det är; att jag är så bra eftersom jag älskar det så mycket.

Jag suger omväxlande hårt och snabbt och sedan lätt med bara lite vispande tungrörelser runt ollonet och när jag känner att det är nära suger jag så intensivt jag kan tills det går för honom. Sperman tar jag i munnen, men spottar ut den sen, så det blir ganska kladdigt. Jag älskar att suga kuk, men inte att svälja efteråt.

Det finns inte mycket som går upp mot en rejäl avsugning, det skulle vara att själv bli ordentligt slickad möjligtvis. Men det är en helt annan historia.
Ha det bra och sug så mycket ni orkar!

Rösta på Att suga kuk:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 röster, snitt: 2.28 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Att suga kuk”

  1. Malin:

    kan inget annat än att bara hålla med =) förutom de sistnämda då… bättre ta sats å svälja på en gång haha så slipper passa papper å handukar

  2. Kent:

    Var inte snål låt fittan smaka på kuken också.

Kommentera Att suga kuk