Sanning och konsekvens

Jag har en god vän vars familj har en sommarstuga ganska nära mig, avsides från deras hem. Jag och min gode vän hade kännt varandra sedan högstadie tiden, nu gick vi sista året på gymnasiet. Jag hade blivit bjuden på middag en fredagkväll av min gode vän, det skulle bara vara han, jag och en gemensam vän till hos tillsammans med dennes flickvän. Eftersom jag bodde inte alltför långt från deras stuga, cyklade jag dit i höstmörkret, tillskillnad från dem som skulle ta bussen. Jag hade åkt ut tidigare för att värma upp stugan och göra iordning lite innan. Undertiden drog det ihop sig mot oväder, det regnade och blåste kraftigt. Jag hörde att det var folk vid dörren, som fumlade med dörren, brått att komma in i värmen. Jag gick dit och öppnade och till min förvåning stod där min gode väns yngre syster tillsammans med en kompis. De två genomvåta flickorna blev uppenbarligen först skrämda över förvåningen att se mig här, men samtidigt upprörda. Vad gör du här, sa Jessica, Min väns yngre syster med en förvånad ton, men samtidigt huttrande av kylan utifrån. De båda tjejerna steg in för att värma sig, och vi redde ut alltihopa. Uppenbarligen hade jag tagit fel på dag, det var faktiskt imorgon som jag skulle träffa mina vänner och den här kvällen skulle min väns syster och hennes kompis vara ensamma här ute. Tjejerna satt nu framför den öppna spisen, tagit av sig de våtaste kläderna för att torka och satt nu inlindade i handdukar. Jessica var arton år gammal och jag kände henne genom min vän. Vi hade aldrig kommit så där speciellt bra överens, men nu verkade hon inte störas så där hemskt mycket över att jag var där. Hennes kropp var utveclad för att vara arton, hon var ganska rund och hade fina former. Hon hade blond, axellångt hår och gröna ögon. Hennes kompis, som hette Karin, hade brunt hår och var väl lite mer söt än snygg, men såg fortfarande ganska utmanande ut. Hon hade inte lika vackra former som Jessica men ändå hade hon en snygg kropp. Jag hade inte förut känt så mycket attraktion till Jessica, hon var ju bara arton år, men nu när de två flickorna satt där i t-shirts och trosor med en varsin handduk omlindad om sig. Jag hoppas att ni inte är så elaka så att ni tvingar mig att cykla hem i det här ovädret, sade jag skämtsamt. Visst inte, sade tjejerna, du kan ju stanna här över natten, eller tills det slutar, telefonen är ju död också. Jag föreslog att vi kunde göra det bästa av situationen och öppnade därför en flaska vin. Vi satt och samtalade framför elden, och tjejerna blev mer och mer fnittriga av vinet. De satt och viskade till varandra och fnittrade ännu mer. Vi kan väl leka en lek, föreslåg Jessica. Jaha? svarade jag skeptiskt, vadå? Sanning och konsekvens, svarade tjejerna. Jag fattade genast vinken och svarde givetvis ja. Vi frågade varandra diverse intima frågor om varandras sexliv, erfarenheter och sexuella drömmar. Jag kom fram till att de båda tjejerna var oskulder, men hade uppenbarligen ett rikt intresse av sex. Tjejerna hade torkat sen regnet och handdukarna hade nu fallit till golvet. Det enda ljuset i det lilla rummet som fanns var det från elden. När Jessica sa att vi skulle fråga henne en “konsekvensö fråga, så föreslog Karin att hon skulle ta av sig T-shirten. Tjejerna började fnittra, men Jessica tog av den helt oblygt, blottandes två vackert välformade bröst. Jessica lät handen stryka över dem och smekte sina bröstvårtor. Efter ett tag gjorde Karin samma sak. Hennes bröst var ganska små, men med ganska stora vårtor. Jessica sade år mig att ta av mig mina kläder och jag gjorde så, vad kunde hindra mig nu. Tjejerna fnittrade när jag började klä av mig och kommenterade min vältränade överkropp. Jag var mycket upphetsad och hade ett stort stånd, som syndes under mina underkläder när vi satt ned. Jag kunde nu inte längre hålla mig utan böjde mig fram mot Jessica och kysste henne. Hon svarade tillbaka med en frenetisk kyss. min tunga spelade nedåt längsmed hennes hals och nådde hennes välformade bröst. Hennes bröstvårtor var hårda och hon tjöt till av njutning när jag nafsade i dem. Karin hade nu tagit av sig sina trosor och satt med särade ben och smekte sig själv. Min tunga fortsatte nedåt på Jessicas mage och slickade längs med troskanten, utanpå trosan. Jag kände hur hennes blygdläppar var uppsvällda och hon var alldeles varm och fuktig. Jag drog av henne trosorna, blottandes hennes våta tonårsfitta. Under tiden hade Karin dragit av mig mina kalsonger och släppte lös min hårdnade kuk som hon långsamt började suga på. Min tunga gled uppför Jessicas lår och nådde hennes välsmakande blygdläppar, mina händer särade hennes ben och min tunga gled in i hennes våta fitta. jag slickade upp för hennes läppar, runt i hennes mörka könshår och började slicka hennes klitoris samtidigt som jag förde in två fingrar i henne. Jessica kved av vällust. Knulla mig, skrek Jessica. Jag särade på hennes ben maximalt och bytte ställning. Jag förde in min kuk i hennes fitta, det gick bra för hon var så upphetsad och våt. Jag kommer skrek hon. Innan det gick för mig drog jag ut kuken och fingerknullade Jessica tills hon skrek ut sin orgasm. Jag lade mig ned på rygg och tog tag i Karin och förde henne närmare mig. Hon satte sig på mig och jag kände hennes ljuva smak. Mina händer kupade hennes små bröst och jag smekte dem maximalt. Jag lade ner Karin på golvet och förde in min kuk i henne, hon var mycket trång men hon njöt maximalt av det. Jag kommer, skrek jag och drog ut kuken och innan jag han spruta ställde sig Karin och Jessica på knä framför mig och ville ta det i munnen. Jag sprutade i deras vackra ansikten. Resten av kvällen fortsatte vi om än utmattade och slicka och smeka varandra.

Rösta på Sanning och konsekvens:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (50 röster, snitt: 2.42 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Sanning och konsekvens”

  1. kukuku:

    Visst var det fel dag men dubbel rätt när det gälde oskulder och deras fittor. Grattis!

Kommentera Sanning och konsekvens