En skön stund

Vi ligger nakna intill varandra. Han ligger på rygg och jag på sidan vänd mot honom. Jag puttar försiktigt bort täcket från hans bröstkorg och ser hur han andas tungt. Jag älskar att se på honom och att röra vid honom. Jag smeker hans bröstkorg och kryper närmare intill honom. Mina mjuka fylliga bröst vilar tungt mot hans arm. Jag smeker sakta ner mot hans mage och ner mot hans växande kuk. Han stönar av förväntan när jag kommer närmare.Jag drar försiktigt med handen längs skaftet, men letar mig sen vidare ner mellan låren. Jag smeker insidan av hans lår och drar med naglarna upp mot ljumsken. Han ryser till av mina naglar i både överraskning och förväntan. Jag böjer mig fram och söker hans läppar. Han svarar snabbt med en härlig kyss. Tungorna möts och kyssen blir alltmer intensiv. Jag tar tag i hans kuk och runkar honom sakta medan vi kysser varandra alltmer passionerat.

Jag släpper taget och drar mig bort från den härliga kyssen. Jag puttar försiktigt honom bort från mig och han vet vad jag är ute efter. Han ligger nu med rumpan mot mig och jag placerar mig tätt bakom honom. Jag kysser hans nacke och letar mig samtidigt fram till hans perfekta skinkor. Jag smeker dem lätt och ett finger letar sig in mot mitten. När jag masserar hans analöppning stönar han högt och jag trycker in ett finger i hålet. Jag knullar honom försiktigt med mitt finger och han njuter i fulla drag. Efter en stund vänder jag mig om och sträcker mig efter vår lilla leksakslåda. Jag hittar en av hans favoritsaker och smörjer in den med glidmedel. Jag låter den kalla leksaken leta sig fram till det trånga hålet. När jag hittar rätt pressar jag in den centimeter efter centimeter. Han stönar av njutning när pluggen pressas in i honom.

Med leksaken på plats vänder han tillbaka sig på rygg igen. Kuken är nu stor och hård och på ollonet glänser en droppe sperma. Jag kryper upp på alla fyra och siktar in mig på den hårda staken. Jag slickar bort droppen på ollonet och suger hungrigt in hela kuken i munnen. Hans läten talar om att behandlingen är uppskattad. Medan jag suger honom, ståendes på alla fyra, har han perfekt läge att smeka mig bakifrån. Min fitta är plaskvåt efter hans upphetsade stön och hans fingrar glider in utan problem. Han kör in två fingrar och pullar mig hårt medan jag suger och slickar hans kuk. Jag får svårt att koncentrera mig när han pullar mig. Jag slickar och suger, stannar till och njuter ett tag och fortsätter suga.

Till slut klarar jag inte mer av hans behandling. Jag behöver nåt ordentligt i mig. –Kan du hjälpa mig med min leksak? frågar jag med en lätt desperat ton. –Visst. svarar han leende och sträcker sig efter min favoritleksak, en 5 cm bred dildo. Något glidmedel behövs inte här, min fitta glänser av kåtsafter. Jag lägger mig på rygg och särar på benen. Han drar dildon upp och ner i min skåra och fuktar den med mina safter. Jag längtar efter kuk så jag håller på att sprängas. Han letar sig fram till öppningen och trycker sakta in den grova staken i mig. Först känns det stort, sen gör det lite ont, sen känner jag hur den pressas längre och längre in och för varje centimeter ökar njutningen. –Åhhh guuuuud, va skönt! Meeer! Jag stönar och pressar huvudet bakåt medan jag trycker upp mitt underliv mot dildon. Han kör in dildon i botten och drar ut den igen. Nästan ute så kör han in den igen, den här gången snabbare och hårdare. Han knullar mig obarmhärtigt med den grova plastkuken, medan han själv njuter av pluggen i sin röv och av mina nöjda stön. Jag känner mig totalt uppfylld av dildon och varje gång han trycker in den i botten är njutningen total – nästan. För hur skönt det än är tycks det vara omöjligt för mig att få orgasm med bara leksaken som hjälp. Det gör att den här behandlingen av min fitta gör mig kåtare och kåtare, och efter en stunds våldsamt dildoknullande får jag nog och kräver att få riktig kuk.

Vi lägger undan min leksak, men hans plugg är fortfarande på plats. Jag suger i mig hans stenhårda kuk och känner smaken av de droppar som sipprat ut. Han tål inte mycket mer av den sortens behandling utan ber mig rida honom istället. Jag längtar efter hans kuk och är inte sen att gränsla honom. Jag glider ner över kuken utan besvär och han suckar nöjt. Jag rider honom sakta och mina bröst gungar framför honom. Snart känner jag att han vill ha mer och jag låter kuken glida ut ur fittan. Jag är så kåt nu att jag bara måste ha honom i bakre hålet. Jag tar tag i kuken och riktar in ollonet mot den trånga öppningen. Jag sätter mig sakta ner och känner hur kuken pressas in i min bak. Det tar emot i början men snart går det lättare och kuken glider in längre och längre.

Vi börjar försiktigt röra oss upp och ner och ju längre in han kommer desto lättare går det. Snart rider jag honom vilt och hämningslöst. Det dröjer inte länge förrän jag närmar mig klimax och mina rörelser blir snabbare och snabbare. Vi stönar båda två av njutning och när jag närmar mig orgasm stannar jag till som förstenad. All koncentration är riktad på min kommande orgasm och jag kan inte röra mig mer. Han vet mycket väl varför jag stannat till och fortsätter knulla mig i samma vilda tempo. Hans kuk stöter i gång på gång och jag kan inte hålla tillbaka längre. Jag kastar mig fram och tillbaka och stönar högt. Mina våldsamma rörelser får honom att komma i en våldsam orgasm. Jag känner hans sats spruta i min röv och jag skriker ut det sista av min underbara orgasm. Fittan pulserar länge och jag gungar sakta upp och ner med kuken i mitt trånga hål. Den åker snart ut och jag kliver av honom, kysser honom intensivt och lägger mig intill honom. Jag lägger mitt huvud mot hans axel och vi andas båda häftigt. Utmattade och nöjda drar vi på täcket igen och vi somnar snart i varandras armar.

Rösta på En skön stund:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (44 röster, snitt: 2.73 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En skön stund