Första gången

det var en tidig söndagsförmiddag och jag skulle till mitt ex , vi var tilsammans för ungefär ett år sedan . jag var då 14 och han 16 . jag var oskuld och tänkte inte på att det var denhär dagen som min oskuld skulle försvinna , han mötte mej vid busshålssplatsen .vi gick hem till honom och jag fick ögonorgasm bara av att kolla på honom . han är en sån fin person så det går inte förklara .

vi satte på en film och låg och myste lite , hans mamma gick hemifrån och hans syskon var hos sin mormor. det hade gått ungefär 20 minuter av filmen då vi började kyssas , han smekte mej i håret och över ryggen . det var underbart att få känna hans kropp emot min . jag smekte hans mage och gick ner mot kalsonglinningen , han flyttade sej lite så jag skulle ha lättare att komma ner . hans kuk var hård och styv , han frågade om jag verkligen ville och jag nickade . hans byxor åkte av och kallingarna halft nere .. jag sög av honom och han stönade medans han smekte mej . han drog av min tröja och smekte mina bröst , dom var små då . bara a-kupa , men det dög för honom . snart var bh-n också av . han kysste mej på halsen och neråt . han hade min bröstvårta i munnen och han sög . så jävla skönt var det ! jag frågade om han hade kondom och det hade han . han hämtade kondom och jag väntade i hans rum . när han kom tillbaka så var det mina byxor som skulle av . dom åkte av fort . han smekta min nyrakade kåta fitta .

- är du säker på att du är redo? frågade han
- klart jag är redo , ta min oskuld nu . svarade jag
jag hjälpte honom med kondomen och han var på väg in .
jag var trång och det gjorde lite ont . han tvekade lite och sa att om jag tyckte att han skulle sluta skulle jag säga till , jag sa åt honom att fortsätta . han kom in , det sved lite men efter ett tag var det skönt .
jag stönade och skrek hans namn .
- åååh , du är sköööön .. stönade han fram.
- meer meeer , sluta inte . skrek jag ..
jag kände hur jag blev stel , jag hade aldrig fått en så skön orgasm förut .
några sekunder efter kom han . efter låg vi i sängen och gosade lite .

jag började åter igen smeka honom . jag ville ha hans kuk igen ! jag tog ett ordentilgt tag om hans kuk och slickade lite försiktigt . efter en stund hade jag hela kuken i munnen . åh den va salt och god . han stönade och jag fortsatte att suga , efter ett tag runkade jag honom tills han kom .
- nu är det din tur , sa jag .
han log mot mej och började smeka min fitta , han tryckte upp två fingrar och pullade mig hårdare och hårdare .
jag trodde jag drömde . det kändes helt overkligt , men det var på riktigt .
- ååh ååh , mmhm . stönade jag .

klockan var mycket och jag skulle bege mej hemmåt , vi kysstest och sa att vi skulle ses snart igen ..
jag var hos honom ganska ofta efter det , och de har vart dom underbaraste dagarna i mitt liv .
jag flyttade och vi ses inte så ofta , jag brukar åka till honom på loven och så .. men vi har juh kontakt på telefon och annat .
men den dagen då min oskuld försvan är en dag jag aldrig glömmer!

Rösta på Första gången:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (43 röster, snitt: 2.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Första gången