Trädgården

Detta hände när jag var 19 år och hade slutat lite tidigare från jobbet den dagen. Jag bodde fortfarande hemma med min mor och far eftersom jag inte hittat en lägenhet än. Min syster, som var 21, bodde också där för hon hade nyss förlorat sitt jobb och kunde inte behålla sin lägenhet.

När jag kom hem runt ett tiden så trodde jag inte att någon skulle vara hemma, min mor och far jobbade och kom inte hem förrän sent på kvällen och min syster trodde jag var nere i stan och shoppade eller något.

Jag låste upp dörren och bytte om från jobbekläder till vanliga träningsbyxor och t-shirt. Sen gick jag ut till trädgården där vi även har en hyfsat stor pool. Och då såg jag min syster liggandes på mage på en handduk och solade nära poolen. Min syster var otroligt vältränad och hade en fast och underbar röv och hon hade en väldigt liten vit bikini på sig.

Hej Annika, sa jag för att få hennes uppmärksamhet.

Hon vände sig om la sig på rygg så man kunde se hennes stora,fasta, runda bröst och hennes vältränade mage.

Hejsan, är du redan hemma? svara hon medans hon kollade in mig.

Ja, fick sluta tidigare.
Okej. Stått och tjuvtittat länge? frågade hon och gav mig vad jag tror var en förförisk blick.
Va? Nej nej. Kom precis hem.
Okej… men det hade inte gjort något hehe. sa hon så tyst att jag precis hörde det.

Jag blev väldigt förvånad men började då få en massa tankar i huvet. Min kuk styvnade sen också när jag såg att hon hade en liten våt fläck på bikinin. Jag gjorde så gott jag kunde med att dölja mitt stånd men hon hann antagligen se det eftersom hon tittade på mina byxor och smilade åt mig.

Inte fått nåt på länge? undrade hon och gav mig vad jag vet var en förförisk blick.
Njä … men jag ska nog ta ett dopp. sa jag och hämtade mina badbyxor.
Okej. E det ok om jag tar av mig min bikini så jag inte får såna fula linjer? sa hon med ett leende.
V-vi-visst. stammade jag fram.

Hon la sig på mage igen och tog sakta av sig bikini överdelen och underdelen. Vi hade höga staket som ingen kunde se igenom eller över så det va helt ok.

Efter att jag simmat i en 10minuter så hoppade min syster också i, fast med bikinin på. Fast hon skulle bara svalka sig och gick upp strax efteråt. Nu tog hon av sig bikinin igen men lade sig på rygg. Jag hade perfekt blick på henne. Jag kunde se hennes fortfarande fuktiga bröst och hennes våta, välrakade och tajta slida. Min kuk blev styv på direkten. Och denna gången kunde jag inte hålla mig. Jag började runka lite lätt på min kuk samtidigt som jag gick runt i poolen så hon inte skulle tro att jag titta på henne. Men nu såg jag att hon höll på med ena handen vid sin slida och den andra smekte hennes bröst. Hon hade antagligen heller inte fått nåt på ett tag.
Lite modig som jag nu blev, stoppade jag undan min kuk och frågade min syrra med ett lite kåt leende:

Du har heller inte fått nåt va?
Va? Står du å kollar på mig?! sa hon förvånat och rodnade.

Hon tog på sig sin bikini snabbt och försvann in i huset. Jag blev förvånad och lite smått generad. Jag gick upp ur poolen och hittade en skugga där ja la mig på rygg och funderade. Sen råkade jag somna.

Jag hade säkert sovit ett par timmar och när jag vakna så satt min syrra iförd sin bikini på mina ben.

Förlåt för innan, jag blev bara lite paff. sa hon å smilade.
Visst, de e ok.
Jag vet något som kan få bort den konstiga spänningen mellan oss nu. sa hon och började smeka på mina lår nära kuken.
Jasså? sa jag och drog henne mot mig och kysste henne.

Då brast det, när jag kände hennes stora bröst mot mig så fick jag stånd direkt. Hon kände det och blev alldeles till sig. Hon drog upp mig och sa till mig att lägga mig ner på solstolen som fanns nära poolen. Jag gjorde som hon sa till mig och efter kom hon. Hon placerade sin röv vid mitt ansikte och hon drog ner mina badbyxor så hon såg min styva kuk.

Den ser så god ut. sa hon och började runka den lite sakta.

Själv drog ja undan underdelen av hennes bikini och tryckte ner hennes slidan mot min mun. Då började hon sakta och metodiskt suga mig. Efter ett tag kände jag att ja va nära och började jucka min kuk in i hennes mun. Jag höll ner hennes kropp så hon inte kom undan om hon försökte, och jag fortsätte slicka henne. Hon började stöna och fortsatte suga. Till slut kom jag å sprutade hela hennes mun full. Hon bara log åt mig och svalde satsen. Jag fortsatte slicka henne enda tills jag fick stånd igen. Då flyttade Annika sig och satte sig grensle. Hon retades lite genom att dra mitt ollon i hennes skåra och sa:

Knulla bra nu, brorsan.

Hon började rida mig sakta och lutade sig över så jag kunde kyssa henne. Sakta började hon öka takten och stöna högre och högre. Efter nån minut slutade hon och bad mig vänta. Hon gick iväg in i huset och kom ut med en tub glidemedel i ena handen och en dildo i andra.

Jag vill ha dig i min röv och denna i fittan samtidigt, är det ok?
Ja visst. svarade jag entusiastiskt.

Jag ställde mig vid sidan om solstolen och hon ställde sig på alla fyra på den. Hon startade dildo och sög på den lite och stoppade in den på högsta vibration i slidan. Sen bad hon mig hälla lite glidmedel vid hennes anal öppning, och det gjorde jag. Sen så började jag trycka in min kuk i hennes tajta analhål. Efter ett litet tag av att min syster hade stönat och kvidit så kom jag in helt å hållet och började jucka. Till slut började hon jucka tillbaks och jag tåg bara i hårdare och hårdare.

Snart kommer jag. varnade jag henne
Kom i min röv snälla! stöna hon tillbaks.

Jag fortsatte jucka ännu snabbare och hon juckade tillbaks retsamt. Efter några juck till så sprutade jag henne full i röven med ett stön. Jag drog ut min kuk ur hennes röv och bad henne slicka den rent, vilket hon gjorde. Samtidigt så tog hon ut sin dildo ur fittan och satte den i röven.

Nu ska du knulla mig till jag kommer, okej? sa hon befallande.

Jag bara nickade och la mig på solstolen igen. Hon satte sig grensle med sin fina röv mot mig och började rida som en galning. Ja såg hur det hade börjat rinna ut sperma från hennes röv runt dildon. Hon stönade högre och högre och jag kände på henne att hon var när på att komma. Jag hjälpte till genom att smeka henne på slidan och då kom hon, i ett högt stön krampade hennes fitta runt min kuk och jag kände alla fitt safter rann neråt. Hon försökte ställa sig upp men jag drog ner henne och höll henne på plats.

Jag är inte klar än! sa jag bestämt till henne.

Hon fortsatte att rida mig men vänd mot mig. Jag kände hur fittsafterna nått min pung och blev bara kåtare. Jag drog henne mot mig och kysste henne djupt så hon inte skulle protestera när jag fyllde hennes fitta med min sperma. Hon drog sig tillbaka och bara log åt mig.

Det känns så bra att ha sperma i båda hålen. sa hon och log åt mig kåt som hon var.

Nu tog hon ut dildo och slicka den ren, men man såg fortfarande vitt komma ur analhålet.

Jag ska nog vila lite nu. sa hon vänligt och la sig på solstolen och blunda.

Men jag fick stånd igen och började runka när jag tittade på henne kropp… Så jag ställde mig över henne puttade ihop hennes bröst och började pattknulla henne. Hon öppnade ögonen och log och blundade sedan igen. Efter att jag knullat hennes pattar så började jag runka istället och sprutade över hennes mun och bröst. Men hon hade somnat så hon märkte inget. Så jag lät henne ligga där med sperma rinnandes ur fittan och röven och på pattarna. Jag gick iväg upp till mitt rum och kollade TV. Sen hörde jag någon komma hem så jag tittade ut från ett av mina fönster som var riktad mot trädgården, och jag såg att min syster fortfarande sov. Jag tänkte springa ner och väcka henne men jag märkte att min morsa gick ut till trädgården och såg min syster. Men hon väckte inte min syster. Utan hon gick in igen och kom ut i en bikini (och min morsa var bara 36 och ganska snygg, hon hade nämligen fått min syrra när hon var 15). Och hon satte sig ner vid min syrra och började slicka upp sperman som kom ut från fittan och röven, och slickade up det på pattarna också.
Hon tog min syrras dildo och tog av sig sin bikini underdel och började köra den ut och in snabbt. SÅ där satt min morsa och jucka sin dildo och slickade min syrra som sedan vaknade av vår morsas höga stön. Hon tittade generat men min morsa frågade bara lugnt:

Vems sperma var detta?
Robbans.. sa hon lite skämmande.
Jasså? sa hon och ropade sen att jag skulle komma ner.
Jag kom ner och då berättade hon att vi aldrig skulle göra så mer när hon inte var hemma. Sen sa hon det jag aldrig trodde:

Jag stannar hemma imorron med er så jag kan lära er en eller två saker. sen log hon lite kåt.

4 svar to “Trädgården”

 1. oskar:

  den va grymt bra keep it up säger jag bara :D

 2. Sören:

  vilken kåt familj , hoppas grabben knullar skiten ur morsan

 3. Mia:

  Äcklig!!

 4. Mangan:

  Det spårade ut när modern kom hem annars skaplig..

Kommentera Trädgården