Önskepresenten

Vaknar till med ett ryck. vem slamrar i köket?. min man ligger inte kvar i sängen. Jippee! är det överraskning på gång?!. sluter ögonen igen och myser i väntan på vad som skall hända.

Igår hade vi födelsedagsfest med släkt och vänner. Barnen följde med mormor och morfar. 36 timmar bara vi två. härligt! Min master (och man) har berättat att jag skall få min speciella födelsedagspresent. så jag har fått order att gå in i min roll som hans slavinna. Det pirrar i kroppen av förväntan. Det blir lite si och så med tillfällen att leva ut våra “hemliga” lekar nu när barnen börjar bli lite större. Jag har ingen aning vad som väntar mig. det enda jag har fått veta är att jag skall vara tillgänglig vad det än kan innebära. det är konstigt men jag längtar efter den härliga känslan av sveda och tillfredsställelse som kommer efter min masters behandling.

Känner frestelsen att låta fingrarna leka lite. jag vet att jag är förbjuden att röra mitt kön, utan tillstånd från min master, när jag är hans slavinna. jag MÅSTE bara. känner min helt lena och nyrakade blygd. hm!. lite till. Åh! låter handen bara vila över mitt kön. trycker försiktigt. hm!. härligt fuktig av förväntan. låter ett finger glida in. härligt!. han vet hur jag ogillar avhållsamhet. har han avhållit sig från mig i 18 dagar får han skylla sig själv att fingrarna försöker hjälpa min kättja.

Ja må hon leva, ja må hon leva. hörs morronrossligt utanför dörren. (ler lite och tänker: Någon Pavarotti är han inte!) in kommer min älskling fullpackad med paket och en korg under armen.

- Grattis min älskade slavinna! Har du sovit gott? Idag skall du firas. han tar fram en minibutelj champagne ur korgen, korkar upp och häller ett glas till mej.

- Champagne och jordgubbar är en bra start på din dag! Skål, min slavinna!

- Skall du inte dela min skål?

- Det går inte, vi skall snart åka en tur med bilen.

Han drar av mig täcket. hela min nakna kropp ligger framför honom.

- Hm! Din härliga kropp kan man aldrig se sig mätt på. För att inte tala om hur härligt det är att leka med den!

Han sätter sig ner på sängen, smeker retfullt mina lår. över magen. smeker med händerna över brösten. (som han tidigare lärt mig ligger jag med händerna bakom huvudet och med mitt kön öppet för min älskade). retas med mina bröstvårtor som genast reagerar.

- Du är blöt slavinna!

- Ja, det är väl inte konstigt efter dina händer över kroppen och när jag tvingats leva i avhållsamhet.

Plötsligt tar han ett tag om en bröstvårta, jag spärrar upp ögonen av överraskning, han ser misstänksamt och bestämt på mig.

- Fram med händerna, kvinna! Han luktar på mina fingrar. (jag tror han var blodhund i sitt förra liv med det luktsinnet)

- Har du något att bekänna, kvinna? (jäklar nu är det klippt, det är väl bara att “krypa till korset”).

- Förlåt mig master, jag lekte bara lite grann med fittan, det var så lite. förlåt.

- Som du förstår kan jag inte låta ett sådant regelbrott passera utan påföljd. han ändrar ansiktsuttryck. under tiden du öppnar dina paket skall jag fundera ut ett lämpligt straff.

Jag kastar mig över alla paketen, mitt straff får bli en senare plåga (eller nöje. )

Efter några paket har jag fått en svart peruk, en kort plisserad kjol, en svart elastisk topp, svarta nylonstrumpor med mycket spets. Det är inget som finns i min garderob precis. Jag gissar att min master vill att jag skall gå utmanande klädd här hemma. hm!. Nästa paket jag öppnar är lite mindre. vad är detta?. en illröd latexhuva.

- Den kommer du att ha användning för lite senare idag!

- Vad hemlighetsfull du är. När får jag veta vad som väntar mej?

Strängt och kärleksfullt ser han på mig.

- Lita på mig kvinna!. jag skall berätta det du behöver när det är dags.

När alla paket är öppnade ligger ett litet kuvert kvar. jag sträcker mig efter det och öppnar. ett brev. Hm!:

Slavinna!

Välkommen till ditt äventyr. Det är indelat i flera etapper. Det första är ett lydnadsprov. Om du klarar det kommer du att få en belöning du fantiserat om men ännu inte upplevt.

Nu skall du ta en snabb dusch, sminka dej kraftigt, klä dej i kläderna du just fått, det enda utöver detta du får ta på dej är dina snörkängor med klack och din svarta skinnjacka.

Vi skall resa till grannstaden, du kommer att få direktiv längre fram.

Lycka till!

Din master.

Jag tittar upp mot min master på väg att protestera. Skall jag gå ut på stan mer eller mindre naken och blotta mig på detta sätt. Okej jag har uppträtt utan trosor på stan förr men i betydligt längre kjolar, med denna kommer jag få svårt att dölja mitt kön! Och med den toppen. den kommer ju att visa brösten. den korta skinnjackan saknar dragkedja, så när den glider isär kommer mina bröst att avslöjas. han kommer med mina kängor som dagen till ära är nyputsade.

- Jag tycker det vore synd att dölja dina vackra bröst.

Först tänker jag: “Jag gör det bara inte, jag bryr mig inte om någon belöning, då tar jag hellre ett olydnadsstraff”. efter några sekunder ändrar jag mig: “OK, är det vad min master begär, så. han skall jävla få se sin slavinna visa upp sig”.

Jag reser mig resolut och går mot duschen. väl inne i duschen börjar mitt uppdrag att tända mig.

- Kom ut innan du sminkar dej! Hör jag från andra sidan dörren.

När jag öppnar dörren står min master och tar emot mej.

- Vad bra att du kom! I handen håller han ett spö!. du hade väl inte glömt bort att ta ditt straff innan vi åker.

. jag flämtar till. så farligt var det väl inte att fingerpulla?.

- Vad tycker slavinnan är ett lämpligt antal?

- Jag kommer att ta emot det antal min master anser vara lämpligt!

- Så fort man ser din härliga kropp tänker man på sex, det kan vara lämpligt antal! Ställ dig vid bordet!

Det är ett ganska hårt straff att få spö. Men sex rapp skall jag väl klara.

Ställer mig som jag har blivit lärd: Händerna över bordet, benen brett isär. Master ställer sig beredd. Väntan är alltid värst inför första rappet. lutar hela kroppen över bordet, blundar och försöker stålsätta mig.

Swisch! Aoh! En kort sekund sticker det till, först är jag bedövad någon sekund, men sedan känns det som om varenda känselnerv i kroppen är påverkad, helvete vad det svider. raffinerad som han är låter han värken rida ut innan jag får nästa. blundar och försöker slappna av. swisch!. Åh! äntligen kom det. rent reflexmässigt vill mina händer söka sig mot häcken och lindra smärtan. men det skälet skall jag inte ge honom till mer bestraffning.

När jag högt har räknat det sjätte slaget känner jag trots smärtan i baken en otrolig stolthet att ha klarat mitt straff, det bränner i hela underlivet, jag sneglar i spegeln och kan se ränderna som börjar pryda min bak.

Jag känner Masters svala hand över ryggen.

- Klä på dig nu, min slavinna, vi måste åka.

Master har gått ut till bilen, jag ställer mig framför spegeln och granskar min klädsel. Med peruken och min kraftiga sminkning känner jag mig vågad!. böjer mig fram. känner att fittan riskerar att blottas totalt. rör mig så att kjolen svänger. samma sak. nåja, det är väl bara att acceptera. Tanken är hisnande. så jävla frimodig är jag inte. Mina bröst döljs om jag håller mig stilla, men råkar jackan glida isär kan man tydligt se att ingenting döljer dem. Hör en bil tuta. dags att åka.

Jag sätter mig försiktigt på passagerarsätet. Min master ler åt mina försiktiga rörelser på sätet. Mitt randade nakna underliv möter det svala skinnet. Hm! Jag börjar acceptera mitt uppdrag och trotsig som jag är har jag bestämt mig för att slutföra det. en pirrande känsla för min uppvisning börjar infinna sig. Master öppnar handskfacket, där ligger en flaska.

- Varsågod! En färdigblandad drink att stärka dej innan vi kommer fram. Jag smuttar på drinken och njuter av värmen som sprider sig full av förväntan för mitt “uppdrag”.

Innan jag ger mig ut på stan får jag telefonen med headsetet inkopplat.

Med försiktiga steg börjar min vandring ut på stan. Med de höga klackarna svajar mina höfter sexigt, som min master älskar. I början känner jag rodnaden på kinderna varje gång någon reagerar över min klädsel, efter ett tag börjar jag vänja mig. inte utan att man går här och känner sig kåt och utmanande. Det piper till i telefonen:

- Det är synd att folk kastar skräp på gatan. Böj dej fram och ta upp pappret, kvinna!

Jag tar mod till mig och lyder min master. känner kylan runt baken och förstår att jag blottat mitt kön. känner blickarna från killarna som sitter på bänken och visslar.

- Duktig slavinna, nu vet de hur din fitta ser ut!

Jag fortsätter min promenad. känner hur mitt kön savar rejält.

Det piper till igen:

- Vid nästa tvärgata finns en skoaffär, gå in och köp ett par nya högklackade som du tror jag gillar.

När jag kommer runt hörnet ligger mycket riktigt en skoaffär. stänger av telefonen och går in. Ett äldre par synar mig kritiskt innan de fortsätter ut genom dörren. Söker mig till damavdelningen. hm! högklackat. här fanns en hel del att välja mellan. tar en sko synar den.

- Kan jag hjälpa till med något?

Bakom mig står en expedit med ett leende.

- Jag skulle titta på ett par nya skor. finns dessa i 38:a?

- Ett ögonblick skall jag undersöka.

Jag drar lite i jackan för att inte blotta brösten totalt.

- Jodå, här är ett par 38:or.

Hon gör tecken åt mig att sätta mig på stolen. hjälper mig på med dem. känner efter. njae. Expediten plockar fram ett annat par som har ett snyggt spänne runt vristen. De var snygga! Det var lite svårt att knäppa spännet, expediten sätter sig på huk och hjälper mig. Plötsligt stelnar hennes blick till en sekund. hon har sett rakt in i min fitta. hon sänker blicken och hjälper mig på med den andra skon. Nu går det lite långsammare för henne. som om hon hade tankarna någon annan stans.

- Vi fick in ett nytt parti med några modeller liknande denna, men de är inte uppackade ännu. det tar en liten stund innan jag får fram dem.

- Skall jag följa med er?

- Tack det vore vänligt, svarar hon direkt som om hon väntat på mitt förslag.

Vi kommer ut bland massor av kartonger. långt in i lagret hittar expediten hyllan med de nya. Det är trångt. ingenstans att sitta. När jag skall prova ett par får jag stå upp och expediten sitter på huk och hjälper mig på med dem.

- De var snygga! Berömmer hon. när hon söker min blick kan hon inte undgå mitt kön.

- Vad häftig du är viskar hon!. en rodnad sprider sig på hennes kinder.

Hennes händer börjar vandra längs mina ben. hon reser sig sakta. känner hennes hand söka under min korta kjol. Hjälp! vad är det som händer? hinner jag tänka. plötsligt vilar hennes hand på min fitta.

- Du är blöt. hennes vackra ögon glittrar mot mig.

- Tänk om jag skriker att du antastar mig. viskar jag till henne.

- Och vem skulle tro dej, med den klädseln? Hon ler besegrande mot mej.

Hon smeker mig varligt runt mitt kön. drar med fingret längs med skåran. nyper lite lätt i mina fittläppar. låter ett finger glida in i mitt innersta!. Åh! vad skön hon är. samtidigt fylls hjärnan av tankar. “detta är vansinnigt!”. “drömmer jag eller händer detta mej?”. “egentligen borde jag gå härifrån!”. “vilken förnedring att bli utsatt för detta!”. MEN samtidigt lever min fitta sitt eget liv och har kopplat bort all rörelseförmåga. jag bara står här och tar emot. Häääärligt!

Expediten börjar andas häftigare. själv känner jag den där härliga lustan välla fram. Plötsligt hör vi någon komma ut i lagret!. Vi stelnar till båda två. hennes finger är som förstenat i min fitta. ingen vågar andas. det blir tyst igen. våra blickar möts och vi ler.

- Det är kanske bäst vi slutar.

Hon ser min besvikna min, samtidigt som hon drar sig ur min kropp. Hon ser på mig och för sitt finger till sin mun!

- Hmm! Du smakar gott, en annan gång kanske du får smaka mig?! Du vet ju var jag finns.

Omtumlad är jag återigen ute på gågatan. I handen har jag en kasse med ett par nya skor (till “personalpris”). Slår på telefonen som genast ringer.

- Varför tog det så lång tid? Hör jag masters röst.

Herregud, och jag som trodde expediten var arrangerad av master! Bäst att inte säga nå´t.

- Gå ner till puben, beställ nå´t att dricka. Vi ses där!

Inne på puben går jag fram till disken och beställer en drink. Jag känner blickarna från de andra gästerna. Bartendern synar mig i smyg medan han arbetar. Jag glider upp på den höga pallen, känner skinnet smeka mitt underliv. Tankarna börjar virvla runt vad jag varit med om. Vad sa hon? Nästa gång får du smaka mig!. Kommer på mig själv att jag sitter i tankarna med ett brett leende.

- Varsågod.

Vaknar upp, när bartendern ställer mitt glas framför mig. Samtidigt känner jag någon ta mig kring midjan.

- Blev du nöjd med dina nya skor? Master glider upp på stolen intill.

- Jaaa, jättenöjd!

Han ser lite konfunderad ut över mitt svar.

Vi sätter oss vid ett av borden. Master ger mig komplimanger för min klädsel, berättar att jag kvalificerat mig för nästa steg i överraskningen. Medan vi äter en lätt lunch, ringer han några kryptiska samtal.

Plötsligt räcker han mig en liten påse.

- Nu går du och gör en insättning så du är ordentligt förberedd!

Jag sneglar i påsen och ser min grova analplugg tillsammans med glidkrämen. han ser min frågande min. Men jag förstår att det inte är något att diskutera.

När jag kommer ut från toaletten, tycker jag min gång avslöjar mig. ser mig omkring i rädsla för att alla skall konstatera: Hon går med fittan bar och en stor plugg inkörd i baken! Men ingen verkar titta på mej, så rädslan försvinner.

Jag sätter mig försiktigt på min plats, pluggen tänjer min öppning och påminner mig för varje rörelse jag gör. Master tittar mig i ögonen länge och säger kort:

- Du gör mig lycklig! Fyra små ord som gör mig så stolt! Stolt över att lyda min älskade master!

Hand i hand går vi genom stan bort mot bilen som vilket förälskat par som helst. Drinken tillsammans med min klädsel gör mig rusig av upphetsning och lycka.

När vi kommer hem går vi ut till “lekstugan”. Det är en sidobyggnad vi inrett för våra lekar. Jag får order om att klä av mig, duscha och ta ut pluggen. Master tar på mig latexhuvan. han smörjer in hela min kropp med väldoftande kräm. jag får lägga mig på en bänk. han binder mina händer och fötter. jag ligger som ett kryss. ställer en vikvägg framför bänken. sätter på mig en ögonbindel och en munkavel. känner att han lägger ett tunt skynke över mig.

- En sak skall du veta från och med nu! Du är bortrest, . den som ligger på bänken är köpt som leksak. Du får under inga omständigheter tala, inte ens om du blir tillfrågad. Har du förstått!

- Jag nickar till svar, samtidigt som jag undrar.

Jag hör hur master fixar med saker. Plötsligt går han ut ur rummet. Jag ligger naken, bunden men samtidigt dold under ett skynke när jag hör röster. Pulsen stiger. jag hör masters röst:

- Välkomna! Jag tror inte ni kommer att bli besvikna, jag har lyckats med affären. Alla som fortfarande vill vara med kan göra sina insatser nu.

- Men vi vill väl inte köpa grisen i säcken, kommenterar någon, till de andras skratt.

Hur många är de? vad skall de göra?. jag hör hur vikväggen skjuts undan. En spänd tystnad.

- Innan vi lyfter på skynket tar vi en whisky, den som önskar känna på varan får givetvis göra det.

“Varan”!. jävla master!. det kallar han inte mej ostraffat. jag börjar förstå varför jag är bortrest, de skall tro jag är någon annan. han vill skydda mig.

Jag hör steg närma sig. händer börja vandra över min kropp. någon smeker mina lår. en hand känner mina bröst. cirklar över min bröstvårta som reagerar på beröringen. röster kommenterar min kropp. så utlämnad!. inget ser jag. inget kan jag protestera mot. bara ta emot och låta min kropp bli behandlad av dessa giriga händer. händerna blir flera och modigare. känner en hand vandra över blygden. trycker försiktigt in tyget i min kropp som ligger öppen.

Plötsligt dras skynket sakta av över mitt latexklädda huvud. brösten blottas. när skynket dras av helt, hörs gillande kommentarer.

- Vilken jävla goding? hörs någon.

- Kolla fittan på henne, hon är kåt.

Jag känner att någon lossar på mina rep. männen drar sig undan. milt reser någon på mig till stående. ögonbindeln tas av. fyra okända män studerar mig. jag känner mig ännu mer utlämnad när jag ser deras lystna blickar. master binder händerna i en krok i taket. en benspridare hindrar mig att dölja mina svullna fittläppar för beskådan. på ett bord ligger våra piskor och leksaker.

- Jag tog mig friheten att dekorera några vackra ränder på vår leksak, kommenterar master samtidigt som han smeker mig över baken.

En av männen daskar till mig över baken. jag rycker till av svedan. han tar katten och kommer fram till mig.

- Nu skall denna dansa över din härliga kropp? Tycker du om det?

Utan att hinna tänka efter har jag nickat mot honom. det ligger en spänning i luften. den bryts av ett svischande ljud ögonblicket innan lädret landar över min bak. metodiskt bygger han upp en smärta som ligger precis på gränsen. Plötsligt landar ett rapp på magen. en ilande smärta. ett till. ögonen fixerar mina bröst. jag blundar och bävar. Åh! Rappet landar rakt över brösten. jag rycker till. bakom munkaveln kan jag inte låta bli att gnälla. ett till. efter flera rapp svider brösten jävulskt.

Någon annan kommer fram och studerar piskans verkan. jag rycker till när han kramar. han ser mig in i ögonen. lutar sig fram och låter tungan vandra över bröstvårtorna. utan att jag hunnit med blänker det till i hans hand. en bröstklämma trycker sig envist fast runt ena bröstvårtan. jag blundar. känner den andra bröstvårtan pressas samman av klämman. några sekunder av intensiv smärta. innan jag vågar öppna ögonen. jag möts av hans leende blick. han börjar fästa tyngd efter tyngd i klämmorna. Jag känner gränsen för att bara skrika rakt ut närma sig mer och mer. varje rörelse sprider smärta i bröstvårtorna.

De lossar benspridaren. en av männen kommer fram, han har tagit av sig. han lägger sig ner på golvet mellan mina ben och smeker sin hårda lem. Jag känner att armarna lossas från takkroken en aning. nere på knä sänker jag mig sakta över kuken, centimeter för centimeter fyller den min grotta. Hm! härligt. små försiktiga rörelser gör att svedan från klämmorna mildras.

Plötsligt daskar han till bröstet med handen:

- Snabbare, jag vill se tyngderna dansa! Med fast tag om midjan visar han takten. klämmorna ser till att jag inte glömmer att de finns. samtidigt som ilningar av vällust sprider sig av kukens härliga arbete djupt inne i mej. åh!. den där härliga blandningen av smärta och vällust gör det omöjligt att hindra känslorna som väller över mej. Hårdare och hårdare spetsar jag mej över den härliga pålen, mannen börjar se plågad ut och brister ut i ett stön. våg efter våg av hans safter spolar mig. Aaaagh!. fyrverkeriet är fullständigt.

Master lossar mig och för mig till en stolpe med två räcken som ett U. När jag sitter gränsle på räckena binder han händerna över huvudet mot stolpen. nu sitter jag helt utfläkt mot männen. jag kan inte skyla min kropp. med ett tunt rep binder han mina bröst så att de står ut som två ballonger.

- Nu är det dags för vår lilla tävling. master plockar fram några rör som han delar ut tillsammans med varsin skål. han går fram och sätter på mig ett visir. Den som får “tavlan” att reagera högst på träff är segrare. ett litet tips: När brösten är snörade blir de väldigt ömma!

På ett ögonblick blir jag medveten om att min kropp är måltavla för deras ärtrör.

Förste man går fram till märket i golvet och blåser. Åh!. strax under brösten ilar det till av smärta. när en ärta piskar in i ena bröstet skriker jag rätt ut bakom munkaveln. reaktionen blir en applåd.

Efter vad som känns som evighet med en kropp prickig av “träffar”, blir jag lossgjord.

Master kommer fram till mig och pekar på bänken.

- Vi vill se dej leka. gör oss hungriga!

På bänken lägger de fram mina leksaker. Musiken börjar ljuda från högtalarna. ÅH! min dröm blir verklighet!

Jag startar en dans där jag njuter av varenda sekund. Att få se dessa hungriga män tråna efter min kropp tänder mig. så häääärligt!. männen sliter nästan av sig kläderna och börjar smeka sin välpumpade kukar. när jag nyper i mina ömma bröstvårtor svartnar det nästan för ögonen av kättja. vänder mig om. böjer mig för att ta upp en dildo välmedveten om att exponera hela min fitta. trycker in dildon i hela sin längd. vinkar till mej en man och låter honom hjälpa mej att sköta takten. reser mig hastigt och vänder mig så att mannens ansikte kommer mot fittan. rullar med höfterna och visar med min tunga vad jag vill. snabbt böjer han sig fram och slickar och nafsar om vart annat. tar små steg bakåt så att han kryper efter upp på bänken. gör tecken att han skall lägga sig ner. direkt omsluter mina läppar denna svällande lem samtidigt som han får munnen full av mina heta safter.

På en given signal har jag alla männen runt mig. som i trans känner jag hur en kraftig lem letar sig in i mitt bakre hål och börjar knulla. jag njuter av dessa giriga händer över hela min kropp. njuter av smaken från deras safter som fyller min mun. njuter av allt som fyller mina hål. till slut kommer jag i våg efter våg på ett sätt som suger musten ur mej.

Som i dimma hör jag master skicka hem våra “gäster”. av deras uppsluppna kommentarer förstår jag att de är lika nöjda som jag över kvällen. Äntligen åker latexhuvan av. min master kommer in genom dörren. går fram till mig och smeker min ömma kropp.

- Hur mår min älskade slavinna?

- Jag är stolt, lycklig och helt slut, svarar jag leende.

- Det var en av de häftigaste uppvisningarna jag sett, de andra tror att du var ett proffs från Baltikum. De skulle bara veta att du är min fru.

Jag tittar ut över golvet och ser alla smärtsamma ärtor på golvet.

- I morgon blir det ärtsoppa! Eller blir man bjuden, frågar jag och nickar mot sedelhögen på hyllan.

- De är dina, du är värd varenda sedel! Imorgon får du visa mig skorna du köpte.

Lyckliga över att ha varandra som lekkamrat och livskamrat står vi i duschen och ser fram mot en skön vila tillsammans. Imorgon kommer barnen hem, härligt! Då kan vi börja fantisera om nästa tillfälle.

Rösta på Önskepresenten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (66 röster, snitt: 2.71 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Önskepresenten”

  1. Jojo:

    Stackars tjej och man!

Kommentera Önskepresenten