Gymnasieflickan på T-banan

Är en man i tidig 30-årsålder som bor i villa i en av Stockholms förorter, vilket innebär att det enklaste sättet att ta mig till jobbet är att ta tunnelbanan. Visst, om det hade varit enkelt att ta bilen in till stan hade jag väl gjort det, men som det är med bilköer så känns det bara jobbigt. Villaområdet jag bor i, tillsammans med min fru, är väldigt trevligt och lugnt men just runt tunnelbanan är det mest hyreshus och lite stökigt eftersom klientelet är…lite blandat, för att vara diplomatisk.

Hursomhelst, ibland när jag är lite sen till jobbet brukar jag åka samtidigt och i samma vagn som en tjej i sena tonåren som är det sötaste jag någonsin sett. Om vi står på perrongen samtidigt och går på tunnelbanan brukar jag – och det säger jag utan att skämmas – gå och sätta mig nära henne, gärna mittemot, för att bara sitta och titta på henne i smyg bakom min morgontidning. Hon sätter verkligen guldkant på min morgon och dag. Jag vet inte om det bara är jag som är sådant men ibland, inte ofta, kan jag bara bli som nästan förhäxad av någon av det täcka könet, så till den grad att det är nästintill omöjligt att sluta titta. Hon har den påverkan på mig. Hon är ca 170 cm, har långt lite krusigt mörkbrunt hår, stora bruna ögon, lite plutig söt, röd mun, ansiktsdrag som en klassisk skönhet á la 40-talets filmstjärnor, smal men kurvig på de rätta ställena, en snygg och elegant klädsel och perfekt sminkning. En gudinna på 18 år, kort sagt, sannolikt med någon utländsk härkomst, åtminstone på ena sidan. En tjej som inte passar in i av dessa förortslägenheter som hon brukar komma springande från. Hon ser snarast ut som tagen ur en Djursholmsskola.

En morgon satt vi i alla fall bredvid varandra (det var faktiskt hon som satte sig bredvid mig). Hon läste i ett block, i vilket fanns kemianteckningar. Aha, hon gick sannolikt på Naturvetenskaplig linje på gymnasiet precis som jag en gång gjort. För att prata med henne så kommenterade jag hennes anteckningar. “Har ni kemiprov?”, sade jag. “Ja!” sade hon och tittade på mig med sina stora, bruna rådjursögon. “Avundas dig inte” sade jag. “Jag har också gjort det där för den del år sedan”. “Läser du på naturvetenskaplig linje?” frågade jag. “Ja” svarade hon igen, kort. “Men du verkar ha en bit till skolan” sade jag. “Du går alltid av efter mig”. Nu fick jag hennes uppmärksamhet, eftersom det implicit betydde att jag sett henne tidigare. “Jo” sade hon, “jag bor i fel ända av stan om man tänker på var jag går i skolan”. Var låg skolan då? Jo, i ett av de finare områderna, förstås. “Men varför bor du här och går i skolan där då?” undrade jag. “Mina föräldrar bor ca 10 mil från Stockholm och enda chansen för mig att gå i just den skolan är att bo inom Stockholms gränser och jag har inte råd att bo där jag helst skulle vilja bo, så jag har en etta här i förorten, men det funkar ganska bra.” Mycket längre en så sträckte sig inte vår konversation. Jag önskade henne lycka till på provet och gick av någon station senare.

Efter detta såg jag henne då och då och hon nickade till mig som hälsning. Tänkte inte så mycket mer på henne själv eftersom det ju var högst osannolikt att hon skulle “fråga chans” på mig, så att vi kunde gå direkt hem till hennes lägenhet, där jag fick knulla henne så mycket jag ville, vilket ju hade varit vad jag velat…

Brukade bara se sötnosen på morgonen men en fredagkväll några veckor senare fick jag syn på henne på perrongen när jag klev av tåget. Jag satt i fel ända av tåget och var därför en av se sista att gå upp från perrongen. Där stod hon tillsammans med ett par killar, två tonåringar med säckiga byxor och kepsar. “Låt bli mig!” fräste hon åt den ena. “Jävla äckel!” De hade stängt in henne mot en hiss och gav henne tydligen oönskad uppmärksamhet. “Men kom igen då bruden!” sade den ena till henne. Jag gick dit och frågade hur det stod till. “Ingen fara, stick du!” sade snubben som alldeles nyss tilltalat henne. “Nej, det tror jag inte” sade jag. “De här äcklen vill inte låta mig gå” sade hon. “Låt henne vara!” sade jag och glodde på dem. “Kom, jag följer dig hem!”. Hon trängde sig emellan dem och gick tillsammans med mig därifrån. Kepssnubbarna släntrade långsamt efter och slängde ur sig några kommentarer, förmodligen mest för att verka coola sinsemellan. Vilka jävla loosers!

Jag följde henne till dörren till trapphusdörren där hon bodde. Där stannade hon, tackade mig för att jag kommit “och räddat henne”, som hon uttryckte det. Vi stod och såpratade en liten stund och hon som hade spottat och fräst ett par minuter tidigare verkade nu lite uppskärrad av det hela. “Det är ingen fara” sade jag för att lugna henne. “Vill du komma in och ta en kopp te?” frågade hon, förmodligen för att hon inte ville vara ensam. Gav hustrun, som jobbade sent, en snabb tankte och tackade ja. Jag kan ärligt säga att jag vid det här laget inte hade någrasomhelst dåliga tankar avseende flickebarnet även om jag även nu hade svårt att ta ögonen ifrån henne.

Vi kom upp i hennes lilla etta. Hon bad om ursäkt för att det var stökigt, plockade undan lite utslängda kläder och kostade på sig ett leende. Gud, vilken sötnos! Vi satt och pratade över hela två koppar Earl Grey och slappnade av mer och med och slutade besvara alla frågor med “ja” eller “nej”. Jag fick i alla fall veta att hon hette Louisa, var 18 år, gick mycket riktigt natur och att hon var singel. Jo, hennes mamma var från Sydamerika också, därav de starka färgerna men pappa var svensk, hette Bosse och var ingenjör… Jag berättade att jag bodde i hus nära, var gift och jobbade inne i stan. Efter teet så var det svårt att hitta någon anledning att stanna, så jag reste på mig och sade att jag nog skulle dra mig hemåt. Hon följde mig till dörren. Jag frågade om det kändes bättre nu. Hon log och sade att jag var jättesnäll som kom och “räddade henne”. Jag strök henne på kinden och sade “hej då lilla damen! Ha det fint” och blinkade till henne. Hon log fortfarande.

Eftersm det här var strax före sommarledigheten såg jag inte Louisa på nästan hela sommaren. Nästa gång vi sågs var i början av augusti. Det var en lördag vid 7-snåret på kvällen. Hade varit inne i stan och suttit på en uteservering och druckit öl tillsammans med polare under eftermiddagen. Vi hade dock inte kraft nog till en utgång på kvällen så det blev tidig hemgång. När jag kom upp utanför spärrarna kom Louisa ut från en Seven Eleven som låg där. Hon kände igen mig direkt. “Hej Gunnar!” sade hon exalterat, kom över och gav mig en stor kram. “Hej lilla damen!” svarade jag. “Vad gör du idag då?” Hon verkade lite lullig. “Jag har druckit vin” deklarerade hon. “Jättegott!” “Å, vad härligt väder!”fortsatte hon. “Såå najs!” “Vad skall du göra nu då?” frågade hon. “Tja, gå hem antar jag” sade jag. “Har varit inne i stan under dagen och druckit öl”. “Neej” sade hon. “Du kan väl komma upp och ta ett glas vin på min balkong, vetja!” Jag tittade på henne och direkt började jag känna hur kuken började röra på sig i shortsen. Fan, du skall ju inte hålla på och kuckla med andra kvinnor, du är ju gift, tänkte jag. Men, vaddå, det här kommer ju inte att leda till någonting. Inte har hon några avsikter den här lilla skolflickan. “OK då” sade jag lite noncharlant. “Vi gör det”.

Vi kom upp till lägenheten och hon tog fram en flaska vitt vin ur kylskåpet och två glas varpå vi flyttade ut på den lilla balkongen, på vilken hon hade två minimala fällstolar och ett ännu mindre bord som var fäst i själva balkongräcket. Där satt vi; jag och världens sötaste och sexigaste tonåring och drack sött (och ganska äckligt) vitt vin. Sötnosen hade förresten en vit topp utan ärmar, en röd kjol som gick ner till anklarna och håret uppsatt i en hästsvans. Vi hade det jättetrevligt och pratade om allt möjligt. Louisa, som började bli att mer påverkad av vinet började fråga allt mer “intressanta” frågor av mera ekivok natur, som t ex om jag hade mycket erfarnhet av kvinnor, om jag haft många flickvänner innan min fru, vilken typ av kvinnor jag gillade utseendemässigt o s v. Jag svarade så ärligt jag kunde på frågorna och ställde allt mer utmanande motfrågor utan att gå för långt. Jag fick veta att hon hade haft två pojkvänner i livet och hon antydde att hon “gått hela vägen” med en av dem. Jag fortsatte med frågandet och svarandet för att få henne alltmer vågad. I takt med vindrickandet såg det ut att gå ganska bra. Hon såg aldeles glansig i ögonen ut efter ett tag.

Vinet tog slut och hon sade att hon inte visste om hon hade något mer att bjuda på men att vi kunde kolla efter. Hon gick in och jag följde efter. Allt vi hittade var en halv flaska Martini. När vi stod där inne i köket, alldeles nära varandra sade jag att man bör prova på en massa dumheter när det gäller det andra könet, att man bara ångrar det man inte gjort o s v. Hon tittade på mig med sina stora, bruna ögon och log. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan drog henne till mig och kysste henne. Hon kysste tillbaka hungrigt. Hon smakade ljuvligt; ungt och sött, i ordets alla bemärkelser. Jag stannade upp en stund men kysste henne sedan igen, tryckte henne mot kylskåpet och förde händerna mot hennes fina rumpa och klämde till försiktigt. Hon stönade till och tryckte sig mot mig, lade sina brunbrända armar om halsen på mig, rufsade till mitt hår och fortsatte att kyssas hungrigt. Jag var nu så jävla kåt att jag bara hade hennes våta tonårsfitta framför ögonen, hur mycket jag ville knulla denna lilla rådjursögda sak. Vi drog oss mot sängen där vi lade oss ner och fortsatte kyssas. Jag rörde hennes mjuka, fasta bröst men hon drog bort min hand. Jag rörde bröstet igen men hon drog än en gång bort den. Jag hasade nu upp handen under hennes kjol, smekte henne på baksidan låret och kupade handen om hennes fasta lilla tonårsrumpa. Hon tog än en gång bort min hand. Hon kände min hårda kuk trycka mot hennes lår och hon tryckte sig hårt emot henne med tungan djupt i min mun. Efter ett tag slutade vi kyssas och pratade lite. Vid det här laget verkade hon verkligen ganska full. Hon gick upp, gick till toaletten där jag hörde några hulkningar. När hon kom ut såg hon dock helt OK ut. “Kan vi inte ligga och bara gosa lite?” sade hon. “Visst” sade jag och hon lade sig med ryggen mot mig. Solen, ölet och vinet gjorde sig påminda och vi somnade båda ganska snart.

Vi hade kanske sovit 1-1½ timme när jag vaknade. Jag tittade på klockan, den var nästan tio på kvällen. Hustrun skulle inte vara hemma på några timmar, hon var hemma hos en kompis som för en gångs skull var barnledig så nu skulle de dricka lite vin och prata. Här låg jag bredvid söta Louisa och kuken bultade som fan. Vad skulle jag göra? Louisa sov djupt, det märktes. Egentligen borde jag väl inte gjort någonting men när jag låg där och borrade in näsan i hennes vackra hår så var det inte så enkelt att inte göra någonting. Jag började sakta smeka hennes platta mage, pillade in handen under den inte alltför hårt sittande toppen och smekte hennes lena hud. Tog det sakta och försiktigt så att hon inte skulle vakna. Jag smekte brösten lätt utanpå toppen och kramade lätt. Hon rörde sig lite så jag slutade genast, var stilla några sekunder tills hon igen andades djupt. Jag drog nu sakta upp hennes kjol ovanför trosan och tittade på hennes små vita trosor. Jag smekte hennes ben och bak och tryckte försiktigt mitt stånd mot hennes bak. Fan, vad jag ville knulla henne nu. Det är snudd på omöjligt att stå emot någon sådant här, det vet alla män som varit i den situationen. Man har ett stånd som är hårdare än någonsin tidigare och att runka bort det känns inte som en lösning på problemet.

Lag låg i alla fall så och gned mig mot Louisas bak en stund. Jag försökte sedan långsamt dra ner hennes trosor, millimeter för millimeter. Det gick faktiskt ganska bra. Hon rörde sig lite ibland men verkade inte vakna. Till slut fick jag ner trosorna nedanför knäna och nu var det inte svårt att få av dem helt. Jag hasade ner mina shorts och kuken sprätte ut i hela sina 17 cm. Hon låg med ena benet lite över det andra så jag kom åt att gnida kuken mot hennes fittmynning; långsamt, långsamt. Jag strök på lite spott på kuken så att det skulle glida lättare och det gjorde det men hon hade också blivit lite fuktig. Jag fortsatte så ett tag tills det var alldeles glatt och halt. Hon gnydde lite men verkade inte vakna. Nu kunde jag fan inte hålla mig längre så jag tog hennes hand och lade den om min kuk och drog sakta upp och ner. Nu vaknade hon till och vred på huvudet. “Vad gör du med mig?” sade hon. “Jag vill ge dig njutning” sade jag. Jag förde ner ett pa fingrar till hennes fitta och smekte henne. Hon stönade högt och ryckte till. Hon fortsatte dock att runka min kuk med sin lilla oerfarna hand. “Du är den sexigaste tjej jag träffat” viskade jag till henne, “du gör mig så jävla kåt!” Hon svarade inte men fortsatte att röra vid kuken samtidigt som jag pillade henne på fittan. Nu var jag bara tvungen att knulla henne så jag tog bort hennes hand från kuken och särade hennes ben mera där hon låg på sidan. Jag satte kuken mot hennes våta hål och tryckte till. Hon var inte beredd på detta och hann inte protestera, vilket var min avsikt. Kuken gled in till botten av hennes fitta och hon skrek till. Jag hade dock inte för avsikt att sluta utan drog ut kuken för att än en gång bottna i hennes våta, trånga tonårsfitta. Hon stönade och försökte flytta sig ur positionen vi var i men jag höll henne nere medans jag knullade henne. Jag kunde bara inte sluta att köra in kuken i vad som i detta ögonblick var min drömkvinna.

Jag gled ur förtrollningen och drog mig ur. Hon tittade på mig och på min eregerade kuk, vilken svajade över henne. Hon lade sig på ryggen och särade på benen. Jag begravde tungan i hennes mun, började dra toppen över hennes huvud och trixa av BH:n. Hon hjälpte till med BH:n och snart låg jag där och sög på hennes fasta tonårstuttar. Jag arbetade mig nedåt och nådde snart den varma, våta fittan. Jag slickade och sög henne, stoppade in ett finger och pullade henne och hon stönade högre och högre. Till slut lade jag mig över henne, tryckte in kuken, varsamt denna gång och började sakta knulla henne. Hon saxade benen on mig och försökte trycka mig så långt in som möjligt. Jag var i himmelen där jag knullade henne samtidigt som hon tittade på mig med sina bruna rådjursögon.

Jag vände henne så att hon stod på alla fyra, tryckte in kuken igen och började knulla henne bakifrån. Vid varje stöt stönade hon till men jag märkte att hon njöt. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, jag stötte hårdare och hårdare, drog ut kuken och lade satsen över hennes rygg. Det kändes som om hela ryggraden sprutade över hennes brunbrända unga kropp.

Vi lade oss brevid varandra och pustade. Hon tittade på mig igen med de stora ögonen som om hon var förvånad att det hela hänt. “Det känns nästan som du våldfört dig på mig” sade hon. “Det kändes konstigt först men sedan blev det så skönt att jag nästan svimmade”. Vi låg så i nästan en halvtimme. Vi började kyssas igen och jag lovade att jag skulle ge henne en orgasm. Jag slickade hennes fitta som blev plaskvåt på 2 minuter. Efter 15-20 minuters slickande kom hon så till slut. Hennes kropp ryckte i spasmer och hon var alldeles röd i ansikte och på bröst och hals. Jag lät henne inte pusta länge utan bad henne suga min kuk. Hon gjorde som hon var tillsagd och sög min kuk tafatt. Jag lade hennes hand om kuken och visade henne hur hon skulle göra och på fem minuter var jag nära att komma. Jag lät henne inte veta att jag var på väg så när orgasmens strålar kom fick hon hela satsen i munnen. Hon ryckte till av förvåning. “Svälj min sats, lilla flicka!” sade jag till henne och tryckte hennes huvud mot kuken. Hon lydde och svalde satsen utan att ha funderat på saken. Jag drog ut kuken ur hennes mun och lite sperma rann ur mungipan på henne. Gud, jag hade fått knulla sötnosen från tunnelbanan.

Det blev ett till knull någon vecka senare efter en del tjat men sedan var det stopp. Hon var en verkligt fin flicka och ville inte knulla en gift man, men det säger jag bara, det var det mest uppkåtande knull jag haft, eftersom det var så förbjudet. Lyckos den man som får henne!

Gunnar

Rösta på Gymnasieflickan på T-banan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (110 röster, snitt: 3.44 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

5 svar to “Gymnasieflickan på T-banan”

 1. tjejjen:

  fan vad bra novell asså!

 2. en kille:

  Mycket bra måste jag säga!!

 3. Freddie:

  Ack ack ack… More action, less talking! För fan…

 4. Johanna:

  Den var jävligt bra ;)

 5. Dåligt!:

  Fan va äckligt, det var ju våldtäkt för fan! Usch!!!

Kommentera Gymnasieflickan på T-banan