Äntligen hemma

Äntligen hemma Jag hade varit på konferans i Stockholm, och var nu på väg hem, två dag tidigare än väntat. Det skulle bli skönt att få komma hem till min flickvän, Karolina, efter nästan två veckors avhållsamhet. Det vore väl lögn att säga att jag inte var kåt, och sugen på att sätta på min flickvän. Karolina visste dock inte om min tidigare hemkomst, så jag tänkte överraska henne genom att redan vara hemma när hon kom från jobbet. Jag gick in och hängde undan jackan och ställde undan skorna för att inte avslöja min närvaro. Jag hade några timmar på mig innan hon skulle komma, så jag duschade och plockade upp min resväska, allt medans jag väntade. Sen satte jag mig i fåtöljen ovanför trappen. Vårt vardagsrum är öppet upp till andra våningen, så man har perfekt utsikt över vardagsrummet från fåtöljen där jag satt. Jag måste ha slummrat till, för jag vaknade av att jag hörde dörren slå igen. Och sedan hörde jag att hon inte var ensam. Och jag som ville knulla Karolina! Jag hoppades att vi snart skulle bli ensamma Hon fnittrade och tjattrade med en annan tjej. Efter en stund hörde jag att det var hennes kompis, Johanna. Jag såg dom gå förbi på våningen neranför ett par gånger och de fixade med nåt, men jag kunde inte se vad. Jag satt och lyssnade med ett halvt öra, och väntade bara på att Johanna skulle gå, när jag hörde Johanna säga: “Sätt dig i soffan, så ska jag visa dig nåt!”, till Karolina. Jag satte mig nyfiket upp för att se bättre. Karolina gick och satte sig i soffan, efter att dom flyttat undan soffbordet, och Johanna ställde sig några meter framför. Nu började jag bli riktigt nyfiken, och kuken också. Johanna började dansa framför Karolina, dock utan musik, och smekte sig över hela kroppen, utanpå kläderna. Hon tog av sig kläderna sakta och upphetsande. Hennes bröst var något större än Karolinas och vårtorna stod rakt ut. Hon stönade lite när hon smekte, och drog lite i dem. Karolina satt tillbaka lutad med den där kåta blicken som jag så väl känner igen. Hon hade redan handen begravd mellan benen, utanpå dom där stretchbyxorna som sitter så underbart på hennes långa slanka kropp. Hon masserade frenetiskt och ökade takten när Johanna började åla ur sina byxor. Hon hade inga trosor på sig! Johanna smekte sig själv och lät Karolina slicka hennes fingrar, som var blöta av hennes fittsafter. Jag hade aldrig trott att Karolina var intresserad av andra tjejer! Men detta var en glad överraskning, jag har alltid drömt att få se två tjejer med varandra. Karolina hade börjat slicka Johanna mellan benen, och smekte hennes bröst. Karolina satt på golvet och Johanna stod gränsle över henne, och stönade högt. Karolina började försiktigt stoppa in ett finger i Johannas blöta sköte, och Johanna gav ifrån sig en djup suck. Hon började jucka emot Karolinas finger och stönade högt. Det märktes att både Johanna och Karolina njöt oerhört mycket. Johanna stönade högre och högre och snart nog började hon skälva i hela kroppen. Hon fick en våldsam orgasm och nästan vrålade ut sin njutning. -”Nu är det min tur!”, sade Karolina. Hon tog av sig kläderna med inte samma finess som Johanna, och skulle just lägga sig till rätta när hon kom att tänka på något. -”Vänta ett ögonblick, så ska jag hämta min massagestav”, sa hon och sprang iväg. Rätt uppför trappan. Och där satt jag med kuken i handen. Vad skulle jag säga? Men jag behövde inte tänka så länge, för hon förekom mig och sade viskande: “Är det här du sitter! Jag märkte att du var hemma, för din portfölj låg på köksbordet!” Hon undrade om jag tyckte om vad jag såg och jag sa att jag stormnjöt, men att jag också ville ha fitta. -”Jag vill att du smyger ner och tar Johanna bakifrån när hon slickar mig!”, viskade hon och rusade iväg för att hämta staven. Hon blinkade bara åt mig när hon sprang förbi ner igen. Johanna satt och körde två fingrar in och ut i fittan samtidigt som hon med andra handen smekte sin klitoris. Karolina kom ner med staven, och sade: “Knulla mig med massagestaven!” Johanna log åt Karolina och kysste henne på munnen, samtidigt som hon började smeka henne mellan benen. Karolina lade sig på rygg och tryckte ner Johanna mellan benen. Johanna började slicka och förde sakta in staven mellan hennes blygdläppar. Efter ett tag började Karolina stöna, och jag såg att Johanna hade börjat ta på sig själv med ena handen. Jag började smyga ner för trappen och mötte Karolinas blick när jag försiktigt ställde mig bakom Johanna. Johanna stod på knä med brett benen brett isär. När jag satte kukhuvudet mot hennes öppning ryckte hon till men Karolina höll hennes huvud i ett järngrepp. När jag tryckte in kuken, hjälpte hon till genom att trycka emot. När kuken var helt inne i hennes fitta, började hon stöta mot mig med väldans kraft. Det var så skönt, och hon var så trång. Hennes hand som innan hade masserat hennes klitoris, började pilla vid hennes anus och ett finger åkte in samtidigt som hon gav ifrån sig världes stön. -”Knulla henne i röven”, såg jag Karolina artikulera. Jag var inte sen att lyda. Jag drog sakta ut kuken, och Johanna skrek: “Knulla mig! Sluta inte nu!” När jag placerade kukhuvudet vid hennes anus, blev hon alldeles till sig och stönade fram: “Jaaa, ta mig i röven. snälla!” Sakta, men säkert förde jag in kuken. När den kommit till roten började jag sakta föra kuken in och ut i henne. Det dröjde inte länge förrän jag kände pungen dra ihop sig. Karolina som såg på mig att jag var nära att komma, sa: “Spruta på mig, älskling!” Jag pumpade hårdare och kände pungen dra ihop sig för en ordentlig utlösning. Jag drog ut kuken och sprutade över Johannas rygg och över Karolinas bröst. I samma ögonblick kom både Johanna, och Karolina, med massagestaven på max, i våldsamma orgasmer.

Rösta på Äntligen hemma:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (41 röster, snitt: 2.44 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Äntligen hemma”

  1. nisse:

    den va bra

Kommentera Äntligen hemma