YVONNE kapitel 6

När vi vaknade nästa morgon så kände jag mig en aning öm i munnen efter gårdagens upplevelser, för att inte kalla det orgier med de tre grabbarna. Min väninna hade tydligen redan klivit upp, så jag bestämde mig för att göra detsamma. När jag gick genom hallen på väg mot köket upptäckte jag plötsligt att det var alldeles tyst, och fick en känsla av att vara ensam. Jag öppnade kylskåpet och tog fram en flaska sodavatten och satte mig vid bordet. Det var då jag upptäckte att jag var ensam i lägenheten. Min väninna hade lämnat en lapp på bordet där det stod att hon blev tvungen att åka till sin mamma som hade haft ett inbrott i sin villa. Jag förstod inte riktigt vad hon skulle dit och göra, möjligen lugna sin mamma om hon var skärrad, men i övrigt? Jag reste mig sakta och lunkade in i duschen. Jag kände ett svagt pirrande i mitt underliv samtidigt som jag lät T-shirten och trosorna falla till golvet. Jag förde sakta upp ett finger i min slida och lät det glida in och ut några gånger. Sedan ställde jag mig i duschen och skruvade på vattnet. Det kändes underbart. Jag riktade duschstrålen mot väggen och greppade sedan en liten flaska med flytande tvål. Jag klämde ut en smal rand ur flaskan över mina bröst och ryste när den kalla tvålen rann över mina bröstvårtor. Jag släppte taget om flaskan och började att tvåla in mig på överkroppen. När jag tvålat in mig och dessutom smekt mina bröst länge och väl så tog jag ett hårt tag om min kittlare och ruckade den lite. Den tycktes vara lite stel, men eftersom mina safter rann till så beslutade jag mig ändå för att tillfredsställa mig själv, med dusch-strålen. Jag lät först duschstålen strila över mina bröst och när jag riktade stålen mot mina bröstvårtor kändes det otroligt skönt.

Så snart all tvål spolats borts, så började jag att försiktigt smeka min slida med två fingrar. När jag sedan riktade duschstrålen mot min kittlare ryckte jag till i hela kroppen och insåg att jag måste sänka trycket på vattnet. När jag sänkt trycket riktade jag åter strålen mot min underliv och kände genast en betydligt behagligare känsla. Det liksom kittlade, fast på ett konstigt sätt. Jag masserade underlivet med min högra hand samtidigt som med vänster hand skötte duschstrålen. När jag efter en stund började att njuta riktigt mycket så övergick smekandet och masserandet av min slida till ett frenetiskt pullande. Plötsligt kom jag att tänka på att man kanske skulle öka vattentrycket i slangen i orgasm-ögonblicket. Jag kontrollerade noga att termostaten på min vattenblandare stod på 37 grader och började sedan åter att onanera med rasande fart. När jag kände orgasmen närma sig så riktade jag duschstrålen mot väggen och ökade trycket till max. När jag några sekunder senare var mogen för min orgasm riktade jag strålen rakt mot min kittlare samtidigt som jag slog med handflatan mot mitt underliv. Jag skrek ut orgasmen, och föll backlänges och landade på rygg. Tursamt nog stod jag på huk innan, om jag hade stått raklång hade jag bergis slagit mig halvt fördärvad.

När jag låg där på badrumsgolvet helt utmattad med duschstrålen riktad mot golvet kom jag att täcka på en porrfilm jag sett för något år sedan. Där var det en tjej som satt på golvet i ett relativt stort duschutrymme och sprutade upp vatten i underlivet. När hon sedan hade fyllt slidan med vatten så täppte hon till med en schampoflaska. Jag blev otroligt sugen på att pröva detta. Jag hade hört att man inte skall göra slidsköljningar såvida en gynekolog eller liknande inte rekommenderat det, men jag var så kåt att jag struntade i varningen. Jag letade efter en flaska som kunde tänkas passa som en kork i mitt sköte och hittade en blå flaska med rund botten. Jag särade försiktigt på mina brygdläppar och förde in flaskan. Det blev relativt tätt, men jag kunde föra in ett par fingrar i slidan på vänster sida. Utmärkt tänkte jag, där skall vattnet fyllas på, hur skall jag annars hinna på dit flaskan utan att vattnet rinner ut. Försiktigt sänkte jag trycket på duschstrålen och när jag ansåg att det var lagom pressade jag försiktigt in munstycket på dusch-handtaget i vänstra kanten av min slida. Jag kände hur vattnet sakta fyllde min grotta. Jag ökade trycket en aning och fyllde sedan så mycket jag vågade. När det började värka i skarven mellan dusch-handtaget och flaskan ryckte jag hastigt ut dusch-handtaget och upptäckte att flaskan inte höll riktigt tätt. Lite vatten sipprade sakta ut ur min slida, men efter några sekunders konstaterande av ett misslyckandes höll det plötsligt helt tätt.

Jag kände mig verkligen konstig med allt vatten i min slida och bestämde mig för att dra ut flaskan. Jag funderade dock över om jag sakta skulle dra ut flaskan eller om jag skulle rycka ut den. När jag bestämt mig för att rycka ut den så forsade en stor mängd vatten ut ur mitt underliv.

Jag kände mig kissnödig, och beslutade mig för att kissa i duschen. Jag förde sakta in mitt högra långfinger så långt upp i slidan det bara var möjligt, samtidigt som pekfingret och ringfingret vilade mot mina blydgläppar. Jag koncentrerade mig men jag kunde inte kissa. Jag vägrar ge upp tänkte jag. Jag skall kissa nu om det så är det sista jag gör, jag älskar att kissa i duschen men ett finger i slidan. Efter cirka 10 minuter lyckades jag till slut slappna av och jag kissade som aldrig förr. Jag önskade inget hellre än att min väninna varit närvarande och fått dricka mitt varma kiss. Så snart jag kissat färdigt så slickade jag mina fingrar rena från urin och reste mig upp för att återigen tvätta mig. När jag tvålat in mig, sköljt bort tvålen, frotterat mig samt klätt på mig ringde telefonen. När jag svarade fann jag till min förvåning att det var min väninna.

- Hej älskling, sade hon. Hej, hur är det med din mamma, mår hon bra ? Relativt bra iallafall, jag tänkte höra om du skulle kunna hämta mig, jag vill helst slippa att trängas på bussen i den här värmen. Självklart plockar jag upp dig, var är du då ? Vid Gärdet. Jag som trodde att du var hos din mamma i ute i Lidingö. Jo, visst var jag det, till dess att jag skulle få skjuts in till centrum av en äldre man som endast tänkte på sex, och när jag berättade att jag föredrog kvinnor så slängde han ut mig ur bilen. Vilket svin. Jag hoppar in i bilen, kommer så fort jag kan, du kan väl ställa dig på Smedbacksvägen så jag ser dig. Okej, vi ses ! · Hejdå.

Jag rusade ner till gatan där min bil stod parkerad. Jag tyckte verkligen synd om min väninna som råkat ut för en pervers gammal gubbe. Lyckligvis var inte trafiken speciellt tät, och det gick snabbt och smidigt att köra ut till gärdet. Så snart jag var framme så såg jag min väninna stå där och vänta tillsammans med en ung tjej. Hon vinkade åt mig och när jag stannade så frågade hon mig om Linda fick åka med. Känner hon dig, eller ? Nja, känner och känner, hon är lesbisk och vill umgås lite med likasinnade utan fördomar. Hoppa in i bilen då så far vi hem till dig.

Min väninna satte sig fram och Linda klev in i baksätet. Hon satt knäpptyst under hela färden, men lika bra var det eftersom min väninna svor ve och förbannelse över gubbstrutten som kastat ut henne ur bilen. När jag svängde in på parkeringen så tystnade hon plötsligt och sade: Kör runt till andra sidan så ingen ser att jag är hemma. Varför, oj, visst skall jag det.

Jag svängde runt samtidigt som jag insåg att det skulle bli ännu en orgie. Linda var väl inte speciellt smal, ganska mullig med stora bröst och en stor rumpa men vem bryr sig. Så snart jag parkerat bilen och vi var på väg in till min väninna lade jag handen på Lindas axel. Hon rodnade i ansiktet och föste bort min hand. När jag bad om ursäkt så nickade hon bara och när min väninna satte nyckel i låset och vi klev in i lägenheten så berättade hon att ingen utom vi två visste att hon var lesbisk, och att hon helst ville behålla det för sig själv ett tag till. Jag lovar att inte avslöja dig, lovade jag. Samma här, instämde min väninna samtidigt som hon började klä av sig.

Jag satte mig bredvid Linda och smekte henne lite på låret. Hon log mot mig samtidigt som hon smekte mina bröst. Min väninna var nu helt naken och lade sig på sängen och tittade på oss. Jag reste mig upp och när även Linda reste sig så började jag knäppa upp knapparna i hennes jeans. Hon drog själv av sig tröjan och fram hoppade två stora bröst med enorma bröstvårtor. Dom stod liksom ut, ungefär som två gelehallon. Jag ledde henne till sängen där min väninna låg och väntade. Linda darrade och rodnade extremt. Min väninna sade till henne att hon inte behöver skämmas för sin läggning tillsammans med oss.

Hon satte sig ned på sängen och tittade på min väninnas nakna kropp. Du får smeka, slicka, kyssa oss båda hur mycket du vill, sade min väninna. Klä av dig Yvonne, hon blir ju nervös.

Jag började klä av mig och klättrade över min väninna och lade mig på sidan längst in vid väggen. Min väninna smekte Lindas bröstvårtor och hon flämtade lätt. Efter en stund vågade även Linda ta på oss, och när jag började onanera åt henne släppte alla hämningar. Min hand letade sig allt längre in mellan hennes mulliga lår, och jag riktigt kände hur otroligt trång hon var i underlivet. Min väninna slickade och sög riktigt hårt på hennes bröstvårtor och hon gnydde oavbrutet, samtidigt som hennes lilla hand tog tag i mitt hår, liksom för att hålla mig kvar. Så snart hon släppte mig slutade jag onanera åt henne och hon satte sig upp igen. Du är väldigt hårig där nere, sade jag. Jag vet, väldigt hårig svarade hon. Får vi raka dig, frågade min väninna. Jättegärna, utbrast hon.

Min väninna ilade iväg för att hämta rakgrejorna. Hon tog även med en sax för att klippa av det värsta, eftersom hennes kraftiga hårväxt omöjligt skulle gå att raka av utan klippning. Jag smekte hennes clitoris samtidigt som min väninna skakade flaskan med rakskummet. Jag tog saxen och tittade på henne. Du har inte ångrat dig, du måste inte, frågade jag. Nej, raka av alltihop, är sugen på att prova, har aldrig varit rakad förut svarade hon.

Jag tog tag i hennes könshår och började att klippa. Det kändes skönt att få klippa henne. Så snart jag klippt bort det mesta, så sprutade min väninna på ett tjockt lager rakskum och jag smetade ut det med smekande rörelser över hela hennes underliv. Min väninna tog hyveln och började raka. Hon stönade lite lätt och sade att det kittlade lite. Jag torkade av mina händer på en handduk och kröp upp till henne för att slicka hennes bröstvårtor. Jag var så otroligt nyfiken på dem. Jag hade aldrig sett en tjej vars bröstvårtor stod ut som två gelehallon, och när jag började suga på dem så smakade de underbart. Jag stimulerade dem med tänderna, dock utan att bitas och flyttade mig sedan ännu längre upp till hennes huvud för att kyssa henne på munnen. Vi förenades i en lång och våt kyss, och jag kunde känna hur hennes hand kupade sig över mina bröstvårtor. Hon var väldigt försiktig för att inte skada mig med tanke på ringarna jag bar, och jag glömde nästan bort min väninna tills dess att hon utbrast: Klart! Slät och fin, och en clitoris stor som bara den. Ni måste lova att aldrig berätta om det här för någon, bad hon oss.

Vi lovar, sade vi nästan samtidigt och hjälpte henne upp i stående ställning. Min väninna smekte mig över brösten och vi gick in i badrummet. Min väninna placerade Linda på rygg i duschutrymmet och började sedan tvätta hennes underliv. Tro inte att jag tycker du är smutsig, skall bara tvätta rent efter rakningen sade min väninna. Tvätta hur mycket du vill, jag har alltid drömt om att få bli tvättad i underlivet av en vacker och kåt kvinna.

Under tiden som min väninna tvättade henne letade jag fram en salva att smörja in henne med för att motverka irritationer i huden. När jag hittat salvan så räckte jag min väninna en handduk och hon torkade henne noga för att sedan smörja in henne med salvan. När detta var avklarat gick vi tillsammans in i sovrummet där vi låg och tittade på varandra tills vi somnade.

Kommentera YVONNE kapitel 6