YVONNE kapitel 5

När jag vaknade på morgonen så kastade jag mig på telefonen för att ringa till min väninna och fråga om de två killarna kände för att sätta på oss. Hon hade frågat dem, och de tackade ja, men bara om de fick ta med ytterligare några kompisar som även de gillade att knulla. Jag blev alldeles stum och visste inte vad jag skulle säga, så när min väninna frågade om jag hade somnat, så frågade jag: Hur många kompisar skulle de ta med sig då ? Vet inte, 3-4 stycken kanske, det blir väl härligt. Jaaaa, vill du se dem knulla på mig i alla hål samtidigt. Jag vill vara åskådare och se dem utnyttja alla dina hål och hela din kropp och se deras sperma flyta på din mage. Vill du inte ha lite kuk då, frågade jag. Nja, jag suger väl av några. När kommer ni ? Om någon timme tror jag. Härligt, vi ses ! Så snart jag lagt på luren kände jag hur det började pirra i slidan och jag blev allt våtare. Gick raskt in i köket och öppnade kylskåpet. Inget käk av värde, det fick bli en öl till frukost. Sedan hoppade jag in i duschen och när jag duschat klart ringde det på dörren. Iförd endast en handduk smög jag fram till dörren och tittade ut genom titthålet. Där stod min väninna tillsammans med 3 okända män. Jag kände hur kåtheten steg mer och mer när jag öppnade dörren.

- Hej, sade min väninna glatt. Det här är Peter, Anders och Pelle. Dom är mycket kåta. Jag har redan inspekterat deras snoppar. Hej, sade jag kort.

Vi gick in i sovrummet och jag lät handduken falla till golvet och stod där naken och tittade på när de andra klädde av sig. Lägg dig på sängen, befallde min väninna.

Jag lade mig på sängen och kände hur min väninna tog tag runt mina handleder och till min förfäran låste fast mig i sänggaveln med två handbojor. Du har väl inte tappat nyckeln, frågade jag ironiskt. Nyckel kommer inte fram förrän grabbarna fått knulla.

Jag tittade på grabbarna som stod nakna framför mig och jag särade på benen för att de i tur och ordning skulle kunna tränga in i mig. Först var Peter. Han hade en stor och grov snopp och ovanligt mycket könshår. Jag ryckte till när han tryckte in snoppen i mitt plaskvåta sköte och kände genast hur Anders snopp vilade mot min näsa. Jag slickade på snoppen och Anders ställde sig grensle över mina bröst och jag började suga. Hans snopp blev allt styvare och då och då tryckte han ner den i halsen på mig. Jag njöt i fulla drag. Alla skall spruta henne i ansiktet, befallde min väninna.

Rösta på YVONNE kapitel 5:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 2.59 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “YVONNE kapitel 5”

  1. Sören:

    Jag blir så kåt när jag läser om den skamlöst kåta tjejen, fortsätt och ge henne mera kuk …..

Kommentera YVONNE kapitel 5