KAPITEL 4:

Jag vaknade med ett ryck denna morgon och upptäckte att min väninna satt på sängkanten. Då kom jag ihåg att hon hade sovit över hos mig och att vi kvällen innan hade haft en sex-orgie med en kille som hette Laban.

- God morgon, sade min väninna.

- Vad är klockan ?

- Snart halv nio. Upp och hoppa nu så vi kommer iväg någongång. Vi skulle ju åka ner till centrum och shoppa sexiga underkläder.

Sakta masade jag mig ur sängen och gick raka spåret in i badrummet. Fick av mig T-shirten och stod där endast iförd trosor när min väninna kom in i badrummet och började smeka mina bröst. Hon drog av mig trosorna och förde upp ett finger i min slida. Hon kysste mig på munnen och sa att jag måste duscha nu om det skulle bli av. Jag hoppade in i duschen och blev nästan besviken när jag upptäckte att min väninna inte tänkte göra mig sällskap.

Så snart jag duschat klart och kom ut från badrummet så stod min väninna där, helt naken framför mig i mitt vardagsrum. Hon höll en extremt stor dildo i sin högra hand och tecknade åt mig att komma närmare.

- Vi skiter i att shoppa idag, eller. ? Frågade min väninna.

- Åt helskotta med shoppingen, jag vill ha sex, sade jag.

- Kom hit då, skall du få vad du tål.

Jag ställde mig framför min väninna och stirrade oavbrutet på den stora dildon som säkerligen mätte minst 40 cm och var grov som en 1. 5 liters pet-flaska.

- Är det vibrator i den där jätte-snoppen frågade jag.

- Visst. Man kan tro att underlivet skall skaka sönder när man startar den. Lägg dig ner så får du känna.

Jag lade mig ner på soffan och särade på benen. Min väninna smekte mig lite lätt över slidan och mumlade nåt om att en rakning skulle kunna vara på sin plats.

- Det är ju inte länge sedan du rakade mig, utbrast jag.

- Nej, men du är inte slät längre.

Min väninna ilade iväg och hämtade skum och en hyvel. Hon strök försiktigt ut rakskummet över min slida och rakade mig alldeles slät. Jag kunde känna hur mina safter rann till och jag njöt av vällust. När rakningen var avklarad smorde hon in mig med en kräm för att huden inte skulle torka ut. Sedan förde hon in två fingrar i min slida för att sära på blygdläpparna och jag kände hur hon försökte trycka in jätte-dildon. Den kändes större än allt annat och när ollonet på dildon var inne så tog jag ett tag om dildon och tryckte in den ytterligare en bit.

- Jucka inte med den än på ett tag, sade jag.

- Nejdå, jag startar vibratorn.

Min väninna startade vibratorn och jag ryckte till som aldrig förr. Hela mitt underliv skakade och jag trodde att min slida skulle vibrera sönder. När min väninna satte fingret på min kittlare och tryckte till så blev det nästan för mycket.

- Snälla, stäng av den där, bönade jag.

- Katten heller, du ville ju njuta, passa på när det bjuds.

Jag gnydde oavbrutet, och bönade och bad eftersom det gjorde fruktansvärt ont. Min väninna nöp och ruckade på min clitoris och jag började stöna och gråta samtidigt.

- Njuter du eller vad, frågade min väninna.

- Jaa, men det gör så förtvivlat ont.

- Vänta bara till jag börjar jucka.

Sagt och gjort. Nu började hon jucka med dildon och jag kunde känna hur magmusklerna drog ihop sig samtidigt som mina tårar blev allt våtare och jag skrek ut min orgasm bara efter någon minut. När jag stönat färdigt så drog hon ut dildon och jag satte mig upp i soffan och tittade ner på min slida. Den var alldeles röd och det kändes som om ett stort jordskalv hade haft sitt säte inom mig.

- Nu är det min tur att plåga dig, sade jag.

Min väninna lade sig på rygg och drog upp knäna mot magen. Hennes sköte glänste av fukt och hon verkade otroligt kåt.

- Du skall få den i röven, flinade jag.

- Nej, snälla, inte i röven.

Jag sprang iväg in i badrummet och hämtade en tub med glidmedel.

- Du skall få lite glidmedel, men inte för mycket. Det skall inte glida alltför lätt.

- Tack för det.

Jag klämde fram en liten klick ur tuben och smorde in hennes anus med den genomskinliga kladdiga smet som jag tyckte att det var. Jag förde in mitt långfinger och juckade lite in och ut och när jag drog ut det så tindrade hennes ögon som aldrig förr. Jag tryckte in dildon i hennes anus och hon skrek till. När ollonet var inne tyckte jag att det fick räcka och startade vibratorn samtidigt som jag borrade in naglarna i hennes slida. Hon stönade och gnydde och var nära att börja gråta även hon, men hon gillade smärta alltför mycket för att nedlåta sig till något sådant. Plötsligt utan förvarning tryckte jag in dildon ytterligare och min väninna vrålade ut sin smärta samtidigt som jag började jucka in och ut. Hennes njutning var total och när jag stimulerade hennes kittlare blev det för mycket för henne. Hon fick en orgasm som hette duga, och när jag drog ut dildon tog hon den i ett fast grepp och släppte den i golvet.

- Aldrig mer, sade hon.

- Som du vill, det var din idé.

- Kan vi inte titta på porrfilm, det blev ju aldrig av igår ?

- Visst kan vi det, svarade jag.

Jag valde med omsorg en kassett ur min samling som jag visste innehöll en hel del lesbiskt och killar med stora snoppar. Min väninna satt som klistrad framför TV:n redan innan jag hunnit starta filmen, och när jag äntligen startade filmen så riktigt kände jag att det skulle bli härligt.

I den första scenen var det en kille med en jättesnopp som skulle knulla på en lång och smal tjej. Jag kunde känna min väninnas hand smeka insidan på mina lår och jag särade därför ytterligare på benen, och när killen tryckte in sitt organ i henne så lade sig min väninna ner på sidan och började slicka min slida. Jag var otroligt upphetsad av filmen, och när min väninna började slicka mig visste jag att jag inte skulle kunna hålla mig speciellt länge. Efter en liten stund så stannade plötsligt videon och jag reste mig ur soffan.

- Stannade video-eländet, frågade min väninna.

- Jaa, japanska elände, hela kassetten är ju söndertuggad.

Jag satte mig i soffan igen och lät min väninna fortsätta slickandet av min slida och redan efter några minuter så kände jag hur orgasmen kom smygande. Jag njöt i fulla drag och stönade fram min orgasm, samtidigt som jag kände hennes flinka tunga spelande på min kittlare.

När jag stönat klart så tyckte min väninna att det började bli lite tråkigt utan killar och jag instämde genast. Hon sade att hon kände två kåta killar som hon knullat med många gånger och att dom säkerligen inte skulle ha någonting emot att jag skulle vara med.

- Kan du inte ringa till dem och fråga.

- Nja, ringa vet jag inte om jag kan, men jag kan fråga dem tills imorgon så kanske dom kan sätta på oss imorgon.

- Gör det.

Resten av dagen tillbringade vi framför TV:n och när klockan blev 18. 00 så bestämde sig min väninna för att åka hem till sig. När jag gick till sängs den kvällen så kunde jag inte låta bli att fantisera om killarna som kanske skulle knulla mig nästa dag.

Rösta på KAPITEL 4::
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera KAPITEL 4: