I bastun med Örjan: del 2

”Jag var nu kåt, så mycket visste jag men jag var också oerhört nervös. Jag sjönk också ner och satte mig på laven samtidigt som Magdalena vände sig om och kom ner intill mig. Vi såg på varandra. Hennes stora bröst hävde sig upp och ner av upphetsning och hon satt med benen brett isär. Själv vet jag inte hur jag satt. Jag var så omtöcknad att jag knappt kunde skilja upp från ner. Magdalena tog min hand igen och jag kramade hennes. Hon reste sig och drog mig med sig ut till tjejernas dusch där vi lät de svalkande strålarna spola av oss massageolja, svett och sperma tätt omslingrade. Hennes fylliga bröst mot mina små ömma och då vi såg varandra i ögonen så log vi samtidigt, och utan att jag egentligen vet hur så kysste vi varandra och i ögonvrån såg jag hur Örjan stod i dörren till bastun och återigen runkade sin hårda kuk.

Tanken som for genom mitt huvud sa mig att det fanns en stor risk att vi nog skulle bli försenade hem idag…”

Det känns konstigt nu när jag tänker på det så här många år efter att jag kände vattnet från duschen på min nakna kropp. Allt som jag och Magdalena gjort tillsammans fram till den där eftermiddagen efter idrottslektionen hade lett fram till detta. Där stod vi då. Tätt intill varandra, så unga, nyfikna och alldeles nakna. Hennes fylliga bröst pressade mot mina små, hennes armar om min rygg och våra läppar som möttes för första gången. Jag kände hur hennes händer smekte mig nedför ryggen och över min rumpa, landade på skinkorna och hur Magdalena pressade sig mot mig med hetta. Mina armar kramade henne hårt och med hennes läppar mot mina så kysste jag för första gången en annan människa av rejäl åtrå. Känslan av hennes nakna kropp mot min, hennes stora fasta bröst, magen som pressades mot mig och hennes händer som kramade om mina skinkor gjorde att jag krampaktigt slöt armarna om henne och mina händer höll hårt om hennes axlar. Den absurda känslan avtog inte av att vår idrottslärare, Örjan, som alldeles nyss hade ejakulerat över Magdalenas bak och mitt ansikte nu stod ett fåtal meter ifrån oss i dörren till den heta bastun och runkade upp kuken med ett leende på läpparna. Så här många år efteråt så skickar minnesbilderna blixtrar från hjärnan rakt ner i underlivet och jag känner att medan tangenterna trycks ned så blir jag allt mer fuktig i musen och jag rodnar av känslorna som jag framkallar för mig själv. På ett sätt skäms jag över den kåthet som kommer över mig, men ändå så är jag där i duschrummet på den frikyrkliga friskolan i Uppsala igen och åtrån tar åter överhanden. Jag är förlorad igen.
De svalkande strålarna från duschen gjorde verkligen inte sitt påstådda jobb med att kyla lustarna som man lärt sig genom filmerna på bio. Antagligen var händelsen i bastun bidragande men framförallt var den nya upptäckten av min bästa vän det som verkligen drog undan alla tvivel inför vad som kom att hända den där sena eftermiddagen. Magdalenas mjuka läppar vandrade ner längs min hals och slöt ögonen. Min puls var farligt hög och det darrade i hela kroppen av att känna henne så nära. Hon pussade mig åter upp över halsen och över kinden till mina läppar igen. Jag kunde inte annat än besvara dem och det smackande ljudet från vår förbjudna lek ekade mellan de kaklade väggarna. När jag med slutna ögon kände hur Magdalenas tunga slickade längs min underläpp kunde jag inte motstå frestelsen utan stack försiktigt ut tungspetsen och våra tungor möttes i en het kyss. Min första riktiga kyss. Vattnet sköljde över oss och världen försvann för mig då våra tungor brottades med varandra och jag kände den ljuvliga smaken från hennes saliv blandas med min. Hennes händer som smekte mig upp och nerför ryggen och nu också hur hon förde in sitt ena lår mellan mina och pressade det upp mot min våta mus. Jag flämtade högt då jag kände hennes våta hud mot min kåta fitta, hur hennes fasta lår pressades mot mina blygdläppar och gneds mot min svullna klitoris. Gud, jag hade aldrig känt något liknande. Utan att veta varför eller hur så började jag pressa mig mot hennes rörelse mot mig och snart så hade jag rytmiskt börjat gnida mig mot hennes spjärnande lår. Inte nog med att vattnet från duschen gjorde vår hud glatt och hal, mina egna kåta vätskor gjorde att det sköna fortplantade sig genom hela min oerfarna kropp och flämtningarna övergick i kvävda stön. Det var då jag kände Örjans händer om min midja igen.

Jag slog upp blicken och mina blixtrande farhågor av att han stod bakom mig kom på skam för då mina blå ögon lämnade det blundande mörkret så såg jag rakt in i hans bruna ögon. Han stod tätt bakom Magdalena och såg mig djupt i ögonen. Magdalena lutade sitt huvud bakåt mot hans bröstkorg men höll fortfarande sina händer om mina skinkor och pressade sitt lår upp mot min våta fitta. Örjans händer som höll om min midja pressade i sin tur mig också mot Magdalenas kropp och det pirrade intensivt i hela mig. Magdalenas blick mötte min och den var lika dimmig som den varit tidigare i bastun, ja nästan ännu mer nu, för hon förlorade sig i min blick och hon bet sig lätt i underläppen medan hon gned sig mot mig. Örjans händer smekte sig så upp från min midja och över till Magdalenas kropp och upp till hennes bröst. Mitt underliv hade nu tagit kontrollen över sig själv och jag kände hur jag allt intensivare gned min kåta fitta mot min allra bästa väns lår. Känslan var obeskrivlig och orden som kommer nu är inte ens bråkdelen av den njutning jag kände då. Kontrasten av min vita hud mot Magdalenas något mörkare – hon solade till skillnad från mig solarium eftersom hennes familj hade ett hemma i sin källare – var markant. Hennes solariebruna stora bröst omfamnades nu av Örjans giriga händer och han kramade dem ömt och jag kunde inte låta bli att önska att jag också hade vågat göra det som han nu gjorde. Hans grep om dem ömsom kramade ömt och hårt om hennes stora bröst och hennes bröstvårtor styvnade villigt då han rullade dem mellan fingertopparna. Jag såg ner och såg att mina egna bröstvårtor också var styva och det var som om Örjan kunde läsa mina tankar då han nästan han före tanken om att jag ville känna samma sak som Magdalena och la sin ena hand på mitt ena bröst. Med tummen och pekfingret nöp han ömt i bröstvårtan och det gick ytterligare en våg genom min kropp vilket fick mig att i ivern att gnida min fitta skönt mot Magdalenas lår så föll jag ur hennes grepp och hamnade med ryggen mot den kaklade väggen.

Magdalenas händer som nu befriats från greppet om mina fasta skinkor for genast upp till hennes egna bröst och avlöste Örjans giriga händer. Hon kramade sina stora tuttar på ett sätt som jag aldrig tidigare sett, vilket inte var så underligt med tanke på att jag var så oerfaren man egentligen bara kan vara. Ömsom smekandes med fingertopparna över de styva ljusa bröstvårtorna och i nästa stund med vitnande knogar knådande de fylliga tuttarna hårt. Örjans händer lät inte sig vänta på någon inbjudan utan smekte snabbt ned över hennes sexigt kurviga kropp. Från brösten, ned över sidorna och vid midjan in över hennes mage och ned över det välansade venusbergets tunna mörka remsa av könshår. Magdalena var till skillnad från mig något modigare i hur hon friserat sitt kön. Jag hade ljust hår på musen som av naturen redan var tunt och som jag enbart höll kort med saxen. Magdalena hade mörkt hår på fittan men hade som enda tjej i klassen rakat blygdläpparna och endast lämnat en smal remsa av hår på venusberget. Det var där som Örjans händer nu hamnat och snabbt hade hans högra hand lagt sig över hennes kulle och hans långfinger hade han med en otrolig precision placerat precis över hennes klitoris i skåran som delade hennes fitta. Med ryggen mot det kalla kaklet så försökte jag återhämta andan men kåtheten gjorde det svårt att fokusera på just andningen då det dunkade så intensivt i fittan på mig. Örjans långfinger spelade snabbt över Magdalenas svullna klitta och hon blundade med huvudet mot hans bröstkorg. Hennes läppar var särade och över dem kom stön som fick mig att önska att det var jag som hade Örjan bakom mig istället för min bästis som nu njöt av hur hans fingrar smekte hennes unga mus.

”Smek dig…” Örjans röst skakade om mig och fick mig att slita blicken från Magdalenas mus ”…smek dig Amanda” stönade han.

Min blick mötte hans och det var en blick som jag nu lärt mig uppskatta och längta efter men då var det något alldeles nytt. Något outforskat. Jag förde nervöst mina händer till mina små bröst. De ömmade och jag kopierade det jag såg Magdalena göra med sina fylligt mogna tonårsbröst. Jag kramade dem så som hon kramade sina, lekte med bröstvårtorna så som hon gjorde och då hon nöp till om sin vänstra bröstvårta så gjorde jag detsamma min högra och det drev en spik av vällust genom hela min kropp. Jag bet mig i underläppen och det okontrollerade stön som ändå nådde över läpparna chockade mig själv.

”Mmm, visst är hon duktig…” hörde jag Örjan väsa i Magdalenas öra ”…lilla Amanda är ju en riktig liten kåting”.

Magdalena som lutade sig mot Örjans kropp såg på mig med sina dimmiga ögon och nickade tyst. Hon slickade sig om sina läppar och just då förde Örjan sitt långfinger längs hennes springa och upp in i henne våta fitta.

”Åååhh…jaaaa…” stönade hon högt ”…såå…precis sååå…”

Han pressade in sitt långfinger helt i hennes kåta fitta och hon vred sig som en metmask framför mig. Mina ben bar mig inte längre och jag sjönk sakta ner på det blöta golvet med ryggen mot kaklet. Mina ben särade sig och jag satt nu med uppdragna knän och min pirrande unga fitta intill Magdalena och Örjan. Örjan föste Magdalena framför sig så hon hamnade över mig. Händerna placerade hon mot väggen och hon stod lätt framåtlutad över mig och jag kunde inte annat än se hela hennes kropp alldeles intill mig. Hennes bröst gungade tungt över mig och hennes ben var lätt särade och så även hennes fittläppar. De svullna rakade fittläpparna och hennes rosa klitta som signalerade alldeles över mig. Men endast en nanosekund han passera innan jag såg Örjans tjocka hårda kuk svaja alldeles bakom Magdalenas kropp. Mellan hennes ben kunde jag se hur Örjan greppat sin hårda kuk i högerhanden och runkade den i långa drag. Den tjocka förhuden som rytmiskt rullades fram och tillbaka över det svullna ollonet, och ljudet, det smackande ljudet av hans runkande som ekade i skolans duschrum för tjejer. Han närmade sig Magdalena bakifrån och gled in med sin kuk mellan hennes lår så att den vilade med hela sin längd mot utsidan av hennes mus. Den låg mitt i den särade springan från fittans mynning och upp över venusberget. Jag måste sett vettskrämd ut eftersom jag inte annat kunde göra ön att stirra storögt på hans stora kuk. Hans händer kramade Magdalenas runda höfter och han juckade kukskaftet mellan hennes särade fittläppar samtidigt som han lutade sig fram och viskade något i Magdalenas öra. Magdalena vände sitt ansikte mot honom och han nickade med ett leende menande mot mig där jag satt under dem. Magdalena log också nu såg jag och hon vände sitt kortklippta huvud mot mig och hennes kåta blick sökta min.

”Jo…han säger att…” trevade Magdalena.

”Nej, säg så som jag sa…” väste han över hennes axel och mötte så också min blick han med.

”…okej…” började Magdalena försiktigt ”…Amanda…se på mig…”

Jag såg på hennes söta ansikte med de bruna djupa ögonen som var dimmigt kåta. Hennes läppar var lätt särade och en antydan till det där busiga leendet som kom över henne då hon gjorde något förbjudet som att till exempel klottra i skolan eller församlingssalens bänkar.

”…Amanda…” fortsatte hon ”…Örjan vill…jag menar…jag vill att du smeker din…ja…smeker din mus…”

”Nej Magdalena…så sa jag inte…” väste Örjan till och min blick registrerade att han nu höll i sin kuk och drog den bakåt längs hennes våta särade fittläppar med ollonet hårt pressat upp mellan dem ”…säg nu precis så som jag sa…”

”…Mmmm…ooohkeeej…” stönade Magdalena högt då han drog kuken så längs hennes fitta ”…sluta inte nu…mmmm…Amanda.…Örj…Jag vill…jag vill att du smeker…nää…jag vill att du pullar dig…din fitta…att du pullar den nu…”

Hennes blick var som naglad på mig där jag satt och flämtade av upphetsning under de båda. Hennes ögon signalerade inget annat än ren och skär kåthet. Örjan lutade sig över henne och hans blick var likadan och den förväntan som de lös av var omöjlig att missa. Min kropp darrade av upphetsning och hennes ord, även om jag egentligen visste att de var vår idrottslärares, brände i mig. Sakta förde jag mina händer till musen och då fingertopparna så nuddade kullen så rös hela jag av välbehag. Mina fingrar smekte ned över fittans rundning och det korta ljusa håret kändes kladdigt av mina egna fittsafter.

”Mmmm…va’ härlig du är Amanda…” stönade Örjan förde upp sin fria hand till Magdalenas stora tuttar och vidare upp till hennes mun ”…sära nu…sära på fittan och visa oss vad du kan…” väste han samtidigt som Magdalena sög in hans pekfinger i munnen och tittade upphetsat på vad jag gjorde.

Lydigt så gjorde jag som Örjan sa och särade på mina svullna fittläppar så att de båda kunde se upp i min våta mus. Just då så såg jag hur Örjan drog bak kuken i Magdalenas fittskåra och drog tillbaka sin förhud helt så att det stora kukhuvudet blottades helt. När han nådde hennes öppning så började han pressa in kuken och sakta försvann ollonet in i Magdalenas unga fitta alldeles ovanför mig. Magdalena slängde bak sitt huvud och stönade högt med öppen mun. Min blick for snabbt mellan hennes njutande söta ansikte över brösten ner till fittan som just nu klövs av Örjans tjocka kuk. Ollonet hade helt försvunnit in i henne och han juckade försiktigt in kuken i henne millimeter för millimeter. Mina händer övergick från att ha särat mina fittläppar till att smeka min kåta mus nu. Det gick som per automatik. Mina fingrar gnodde intensivt runt och på min klitta och jag kunde inte annat än att bara låta min kåthet ta kontrollen över min kropp. Örjans kuk försvann ännu djupare in i henne och han började nu knulla henne försiktigt. Magdalena stönade ljudligt för varje långsam stöt han gjorde i henne. Han höll nu händerna om hennes tuttar och rytmiskt knullade han henne i en långsamt accelererande hastighet.

”Åhh fy helvete vilken skön fitta du har…” stönade han och kramade hennes bröst hårt ”…så jävla skön att knulla…”

Hans ord brann i mig, inte bara för att jag var kåt utan också på grund av min uppväxts frikyrkliga tabun mot runda ord. Jag bearbetade min fitta intensivt. Fingrarna som masserade den svullna klittan hårt gick ultrasnabbt och jag började känna det där välbekanta pirret i kroppen som jag fick när jag smekte mig själv då jag gått och lagt mig i sängen hemma, men med den stora skillnaden att jag nu inte bet i kudden för att inte avslöja mig. Jag formligen stönade i kapp med Magdalena som blev knullad alldeles ovanför mig. Hon stod lutad över mig med händerna hårt pressade mot duschrummets kaklade vägg, med vår idrottslärare Örjan bakom sig som nu knullade henne allt snabbare och med allt mindre ömhet. Jag kunde inte slita min blick från Magdalenas fitta som pressades upp av Örjans tjocka kuk och hans pung som för varje stöt gav ifrån sig ett smackande ljud, vilket fortplantade sig i tjejernas duschrum och blandades med våra stön.

”Åhhh Magdalena…din fitta är gudomlig…” stönade Örjan högt och flyttade sin ena hand från hennes bröst och grep om hennes kortklippta bruna hår och drog hennes huvud bakåt ”…en riktig liten guldfitta är vad du är…”

Magdalena stönade allt högre av hans behandling och jag smekte min fitta allt snabbare. Jag visste vad som väntade nu men jag hade aldrig känt det så här starkt. Orgasmerna jag vanligtvis fick var små och korta. Idag vet jag att det hade att göra med oron att någon där hemma skulle höra mig, men då trodde jag att det var så det kändes.

”…min egen guldfitta är du…” hörde jag Örjan genom alla kåta ljud som nu blandade sig i duschrummet ”…å din sköna bästis Amanda…” flämtade han högt och gav Magdalena en klatsch på hennes ena skinka så det ekade mellan väggarna ”…hon…hon är lika mycket slampa som du är…”

Just då svartnade det för ögonen på mig, eller rättare sagt så blev allt rött och jag försvann in i den första riktigt intensiva orgasm som jag dittills fått. Jag vet inte vad som hände men när jag kom till sans så låg Magdalena över mig mellan mina ben med sitt huvud på min platta mage med rumpan i vädret och Örjan som runkade ur sig de sista dropparna sperma över henne. Hennes runda rumpa var dekorerad med långa strängar av Örjans vita sperma som rann ner över hennes ryggslut. Mitt bröst hävde sig intensivt och mitt hjärta började så sakteliga att sakta in mot normal hastighet. Magdalena flämtade och hennes heta andning hettade mot min hud. Örjan reste på sig och runkade sin slaknande kuk långsamt. Han såg på oss där vi låg i en hög på varandra på golvet i duschen. Han log. Inte något kåtleende som tidigare utan ett vänligt leende.

”…mmm…tjejer…det där var väl härligt…” sa han med len röst ”…det var länge sedan jag hade det så skönt…” han skrattade till ”…skynda er nu och gör er i ordning så ska jag skjutsa er hem, och är ni snälla så ska jag även skriva ett intyg så era föräldrar får reda på hur duktiga ni varit och städat i förrådet idag”.

Det kändes rätt konstigt men när vi satt där i baksätet på Örjans bil och han pratade om allt och ingenting – utan att ens närma sig något i närheten av vad vi just upplevt – så tog Magdalena min hand och vi såg på varandra. Djupt in i varandras ögon och jag visste att det här var nog inte sista gången som Örjan skjutsade oss hem från skolan.

8 svar to “I bastun med Örjan: del 2”

 1. Anon:

  Riktigt bra faktiskt! Även om jag hade föredragit
  att läsa lite mer tjej-tjej också.

 2. Eva:

  Guud sååå kåt jag blir!

 3. Roffe:

  Värkligen en höjdare att läsa direkt efter del ett. Det dunkar verkligen i kuken nu så det blir till att dra en ordentlig runk och fantisera om Magdalena och Amanda nu. Tackar!!!

 4. Jessica:

  Fan va grym, vart så fuckin våt! Det här räddade min kväll ;)

 5. stefan:

  det här var en av dom bästa jag läst! kåt!
  skulle gärna sett att amanda blev lika knullad hon, men det kanske kommer en trea?

 6. Early Grayce:

  Shit, va jävligt kåt jag blir av den här novellen!

 7. Saga:

  Verkligen skitbra, jag vill höra mer!!!!

 8. Lollo:

  Helt grymt bra! Vill absolut läsa mer!

Kommentera I bastun med Örjan: del 2