YVONNE kapitel 3

När jag vaknade på morgonen så kände jag med ens en ömhet mellan benen. Jag tittade ner på min slida och smekte försiktigt min clitoris och tänkte tillbaka på gårdagen, när min väninna smiskat mitt underliv med sin handflata och jag med våldsam kraft piskat hennes skinkor med ett ridspö. Jag pullade allt hårdare men jag var inte speciellt kåt. Efter ett tag slutade jag att pulla och insåg att det var bättre att invänta kvällen när jag återigen skulle träffa min otroligt kåta väninna. Väl uppe på benen så gick jag in i köket och började laga lite frukost. Byggarbetarna var redan i fullgång med sina sysslor utanför mitt hus, som höll på att renoveras på utsidan, och stående i köket helt naken såg jag plötsligt hur en ung kille som stod på en byggställning utanför mitt fönster tittade på mig. Jag blev otroligt kåt av hans blickar och kunde inte låta bli att sära på benen och smeka mig lite sexig över slidan. Jag kunde se hans ögon som nästan trillade ur och jag gick fram till fönstret och öppnade det. Där ute stod han och stirrade som om han hade sett ett spöke.

- Jaså, du håller på att jobba sade jag. Jo, eeh, visst. Du kanske vill komma in på en kopp te eller så ? jgha, ehm, nu. Jag. In till dig frågade han. Javisst, kom in nu, stå inte där och stirra.

Jag backade några steg och kunde se hur han nästan i ett chocktillstånd klättrade in genom mitt fönster. Väl inne stod han mitt på mitt köksgolv utan att säga ett ord. Dra för gardinerna och kom fram till mig, sade jag.

Han vacklade fram till fönstret och drog för mina inte alltför snygga gardiner. När han sedan sakta men säkert gick mot mig tog jag några steg framåt för att möta honom. Att han var nervör gick inte att ta miste på. Vill du knulla, slicka, bli runkad eller avsugen frågade jag. Ehh, avsugen, tror jag.

Jag ställde mig på knä och lät händerna glida efter han ben, hela vägen upp till hans gylf. Hans arbetsbyxor var sanneligen inte sydda för att man på ett enkelt sätt skulle kunna dra fram snoppen, så jag knäppte upp knappen i hans byxa, drog ner gylfen och drog ner både byxa och kalsonger i ett svep. Fram hoppade en otroligt hård och relativ liten snopp, och till min stora förvåning såg jag att hans pung var otroligt stor i förhållande till snoppen. Jag tog ett rejält tag om snoppen och runkade den lite, och fattade sedan tag ända nere vid roten och började suga. Han stönade intensivt och bara någon minut senare sprutade han en jättesats rakt in i min mun. Jag slutade suga och runkade den lite och slickade sedan rent ollonet noga. Ingenting får gå till spillo tänkte jag och smekte hans pung samtidigt som jag frågade: Var det skönt ? Jaaaa, suckade han fram. Var det oskulden som rök där eller har du gjort det förut ? Neej, bara blivit runkad av en brud som ångrade sig.

Jag hjälpte honom att klä på sig och kände hur han smekte mina bröstvårtor som numer är utsmyckade med ringar. När han väl fått på sig kläderna så tog vi farväl drog han undan gardinerna igen och klättrade ut samma väg som han klättrat in. Jag kunde fortfarande känna smaken av hans sperma i min mun och bedömde smaken som ovanlig salt, och tjock dessutom. Riktigt tjock, kladdigt seg vit sperma är det inte var dag man får tänkte jag och upptäckte att mitt tevatten kokat bort. Ingen frukost idag alltså. Jag hoppade in i duschen och tvättade mig noga och borstade därefter tänderna med min nya tandkräm. När jag duschat klart och frotterade mig med mitt badlakan så längtade jag verkligen till kvällen. Att få träffa min väninna och slicka och suga, verkligen njuta och tillfredsställa gjorde mig alldeles yr.

Väl på väg till jobbet så var det en klantgubbe som naturligtvis var tvungen att nudda min högra baklykta med sin kofångare och jag blev irriterad. På jobbet så allt åt pipan och jag bara längtade till kvällen och ville att dagen skulle få ett hastigt slut. Dock blev dagen längre än längst och väl hemma igen så ringde jag till min väninna och frågade om inte hon skulle kunna komma hem till mig ikväll. Först insisterade hon på att jag skulle komma till henne som bestämt, men när jag berättade att jag hade ett antal porrfilmer hemma som jag i största hemlighet beställt via en annons i en porrtidning, ändrade hon genast inställning till mitt förslag och lovade att komma redan vid sextiden. Jag tog en hastig titt på klockan och upptäckte att den redan var 18. 18. Bäst att göra sig iordning tänkte jag och hoppade in i duschen. Upptäckte med ens att schampot nästan var slut och insåg att denna dag var en eländig sådan.

Mycket noga med att inte smeka mig eller på annat sätt ta död på sexlusten tvålade jag in mig med en tvål och tvättade noga mellan alla veck i underlivet. När jag duschat klart och skulle torka mig med en handduk kom jag ihåg att några rena sådana fanns inte att tillgå, så jag svepte in mig i min morgonrock istället och borstade håret. När klockan var 18. 44 plingade det på dörren. Jag blev helt förskräckt när jag tittade ut genom titthålet. Det var min väninna som som stod där, tillsammans med en yngre man i 25-års åldern, och jag här inne i lägenheten endast iförd morgonrock. Jag skulle uppenbarligen inte hinna göra mig iordning. Jag öppnade dörren och släppte in dem.

- Hej sade min väninna glatt. Det här är Laban och han skall älska med oss ikväll, om du inte har något emot det förstås.

Jag synade Laban från topp till tå och såg genast att han verkade vara välbyggd. Han verkade i övrigt vara en normal person med ett städat yttre och jag frågade: Hur stor kuk har du ? 18 cm, svarade Laban. Bra, vill ni ha något ? Tack, det är bra. Vi åt en burgare strax innan vi gick hit.

Jag visade in dem i mitt sovrum där min stora dubbelsäng stod. Min väninna var redan i full färd med att klä av sig och Laban gick helt på hennes linje. Jag ville inte vara sämre och fick av mig morgonrocken och stod där helt naken tillsammans med en helt okänd man och min bästa väninna. Laban tittade på mina bröst samtidigt som han runkade sin snopp med långsamma, lätta drag. Börja ni så hoppar jag in senare. Jag vill titta på ett tag, sade jag.

Min väninna fattade tag om Labans snopp och ledde honom fram till sängen där han lade sig ned på rygg. Jag satte mig på en stol vid som stod vid fönstret och insåg att det kanske var bäst att dra ner rullgardinen. När detta var gjort vände jag mig om för att titta på det älskande paret. Min väninna log mot mig samtidigt som hon tog ett fast tag om Labans snopp och började att runka den. Jag blev oerhört upphetsad av att se min väninna runka åt honom och jag riktigt kände att stolen jag satt på nu började bli riktigt våt. Jag tittade med stort intresse när hon runkade hans kuk och kunde se hur hans ollon uppenbarade sig någon sekund för att i nästa sekund återigen försvinna in under förhuden. Laban börjde sitt huvud bakåt och tittade på mig där jag satt och riktigt trånade efter min kropp samtidigt som han sträckte ut handen mot mig. Ånej, du får lugna dig lite. Du skall lida lite också sade jag.

Laban stönade till och när jag åter riktade blicken mot hans snopp såg jag att min väninna var i full färd med att suga. Hennes läppar slöt sig hårt runt hans stenhårda ollon och han började stöna riktigt högt samtidigt som min väninna sög allt intensivare. När han plötsligt satte sig upp i en halvsittande ställning förstod jag att han var nära att komma och jag kunde se min väninna lägga sig ned på rygg. Laban särade ordentligt på hennes lår och händer letade sig långt in i hennes vagina. Han slickade försiktigt på hennes clitoris och när hon stönade till började han ett frenetiskt slickade och sugande på hennes clitoris. Min väninna vred och kastade med sitt underliv och jag kunde knappt bärga mig. Hans tunga for allt fortare över hennes kittlare samtidigt som hans ena långfinger gled in i hennes våta sköte. Plötsligt skrek hon till och kastade sitt underliv besinningslöst samtidigt som hon stönade som aldrig förr.

När hon slutat stöna ställde han sig på knä och trängde försiktigt in i hennes plaskvåta sköte. Jag reste mig upp och satte mig bredvid henne på sängen och började smeka hennes bröst. Hon tecknade till mig att lägga mig ovanpå henne, fast med underlivet placerat ovanför hennes ansikte. Jag ställde mig på knä och lade mig ner ovanpå henne och såg hur Laban juckade in och ut i hennes våta, slätrakade slida. Jag kände hur hon smekte och slickade mig och jag gjorde likadant. Det var underbart. Jag kunde höra hur vi tillsammans framkallade ljuv musik med våra stönanden när Laban plötsligt började stöna högre och högre. Jag tittade upp mot hans ansikte och han tittade manande på mig samtidigt som han drog ut snoppen hur hennes sköte. Jag tog den i munnen och började ett intensivt sugande samtidigt som jag själv var nära komma. Jag sög och sög och plötsligt utan förvarning ryckte han till och pressade ner snoppen i min hals. Han juckade otroligt fort och jag kunde känna hur han sprutade en flod av sperma, långt ner i min hals. När han sprutat drog han ut snoppen lite för att jag skulle kunna slicka ollonet rent, och när jag fattade tag om snoppen nere vid roten kände jag att den fortfarande var alldeles styv. Min väninna slickade mig allt intensivare och mina magmuskler började att dra ihop sig. Med ett vrål, skrek jag ut min orgasm och jag kunde känna lukten av härligt sexig brunst.

Kort därefter låg vi alla tre på sängen och kände oss lite matta. Åtminstone jag och Laban. Min väninna hade inte fått orgasm på ett tag och hon ville ha mer. Därför ställde jag mig på knä framför hennes mage och särade på hennes lår. Försiktigt smekte jag hennes clitoris och förde in ett finger i hennes anus. Hon flämtade lätt och jag började slicka hennes underliv lugnt och metodiskt. Jag lät fingret i hennes anus långsamt glida in och ut och min tunga letade sig allt djupare in i hennes våta sköte. Plötsligt kände jag hur hennes händer strök mitt hår och jag började slicka allt mer intensivt. Hennes clitoris började bli hård och hennes blygdläppar hade svullnat upp rejält och glänste av hennes safter. När jag slickat henne ett tag insåg jag att det var dags för finalen. Jag tryckte in mitt finger allt vad jag kunde i hennes anus och lyckades pressa in tummen i hennes slida. Sedan började jag ett intensivt sugande på hennes kittlare och stimulerade den ibland med tänderna. Detta hade visat sig vara en ypperligt bra metod förut och den fungerade nu också. Med ett stön som skulle gjort en kåt hingst avundsjuk stönade hon fram sin efterlängtade orgasm och jag njöt i fulla drag. Så snart det lugnat ner sig lite drog jag ut fingret ur hennes anus med ett ryck och lät henne slicka det.

Tillsammans låg vi där och log åt varandra alla tre, fast om jag skall vara ärlig så hade Laban somnat. Men vem bryr sig. Jag hade börjat inse att lesbisk kärlek är mycket mer än vad jag kunnat tro, bara en vecka tidigare. Jag satte mig upp i sängen samtidigt som jag hennes hand. Var det skönt, frågade jag. Bättre än vilken snopp som helst. Laban verkar ju ha njutit en han med, somnat har gjort också den lilla kåtbocken. Det har jag inte alls. Jag funderar bara på vad jag skall säga till min flickvän som väntade på mig utanför snabbköpet ikväll, mumlade Laban. Nämn inte mig sade jag.

Laban satte sig upp i sängen utan att säga ett ord. Sedan gick han och ställde sig mitt på golvet och började att klä på sig. Hans snopp var nu slak igen och innan han gick så kysste han mig först på munnen och sedan på slidan. Så fort han lämnat lägenheten så frågade min väninna om jag skulle kunna tänka mig att inleda ett permanent sexuellt förhållande med henne, där vi två skulle kunna få sex när som helst. På den frågan kunde jag inte svara annat än ja. Vi bestämde dock inget allvarligt den kvällen, men vi kom dock överens om att min väninna skulle sova över hos mig och att vi dagen efter skulle åka in till stan tillsammans och shoppa lite sexiga underkläder. När vi vilat en stund efter brunstens-lekar så somnade min väninna och även jag bestämde mig för att gå till sängs. Den kvällen somnade jag in skönare än någonsin, för aldrig tidigare hade jag varit så till freds med mina sexuella begär, trots att jag knullat med många män och även då njutit stort.

Rösta på YVONNE kapitel 3:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.91 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera YVONNE kapitel 3