Ynglingen och lärarinnan

Del 1 Egentligen var det väldigt nervöst att flytta de 30 milen hemifrån. Per var ju ändå bara 18 år och att flytta från mamma i den åldern är minst sagt en stor omställning. Men för att kunna gå den gymnasieutbildning som han ville var detta det enda alternativet. Mamma Gun var dock lättad över att hennes väninna Britt förbarmat sig över sonen och erbjudit honom att hyra in sig i hos henne. Britt bodde på skolorten. Frånskild sedan något år tillbaka satt hon ensam kvar i villan och tyckte bara att det skulle bli roligt med lite liv och rörelse i huset igen. Även Per tyckte det kändes skönt att inte bli helt utlämnad. Både han och Britt brukade dessutom trivas tillsammans, även om det inte var allt för ofta de sågs.

Helgen före skolstarten ringde det så på dörren och Britt välkomnade ynglingen som stod på trappan med en väska i var hand. ”Hej!” utropade hon med ett brett leende. ”Hej!” sa Per lite försynt. Det var några år sedan de träffades men hon såg fortfarande ut precis som Per kom ihåg henne. Han drunknade i en stor välkomnande kram och kände ett par mjuka kvinnobröst tryckas mot bröstkorgen. ”Vad roligt att se dig! Och vad du har vuxit! Nästan stora karln redan!” fortsatte Britt. Det var väl inte riktigt vad han själv tyckte utan han var nog fortfarande en normalstor grabb för sin ålder. Däremot kunde Per konstatera att Britt såg väldigt bra ut för sina 45 år. Hon doftade av en elegant parfym och det var nästan en känsla av lätt berusning att sitta fast i hennes varma grepp. ”Kom in! Jag kan ta dina väskor” sa Britt och tog raskt över bagaget. Per följde henne med blicken och kom på sig själv med att stirra på den spikraka sömmen som löpte efter hennes strumpklädda ben. Den försvann upp under en knappt knälång, röd kjol som smet åt så där sexigt över stjärten.

Han mindes vikarien de hade haft på tyskalektionerna under en vecka och som alltid hade strama, korta kjolar. Killarna i klassen gjorde det till en sport att försöka se om hon hade strumpbyxor eller stay-ups under. Lite besviket hade dock några snart konstaterat att det trots allt var strumpbyxor som gällde för henne. Per kunde inte annat än le åt tanken och funderade på vad som kunde vara aktuellt i detta fall. Strumpbyxor eller. ? Britt babblade på och var på ett sprudlande glatt humör. Hon gick ut i köket och började göra iordning lite mat under tiden som hon förhörde sin nya inneboende. Per satte sig på en av köksstolarna och försökte svara så gott han kunde samtidigt som han följde den vackra kvinnan med blicken. Britt var en mörk brunett med tjockt, axellångt, lätt lockigt hår, ganska lång, kanske 180 cm, smal med ett par bröst av storlek mindre, platt mage, breda höfter och långa, eleganta ben. Hennes hy var vackert solbränd och bakom de mörka plastbågarna glittrade ett par bruna, pigga och vänliga ögon. Per tittade fascinerat på hennes rödmålade, smala läppar som hon ibland snörpte åt på ett sött sätt då hon funderade på något. De långa fingrarna var utsmyckade med flera guldringar och naglarna var långa och ilsket röda i samma färg som läppstiftet. ”Kan du hjälpa mig att ta ner tallrikarna, är du snäll” sa hon mitt i en mening. ”Javisst!” svarade Per och reste sig hastigt från bordet. I byxorna bultade ett kraftig stånd snett upp mot magen som han inte reagerat på förrän nu. Han försökte skyla sig så gott det gick och förbannade sig över att det alltid hände då tankarna rörde sig runt det motsatta könet. Per var nog varken mer eller mindre sexuellt aktiv än andra artonåringar utan han antog att det var en normal reaktion i hans ålder, men kunde det verkligen vara ”normalt” med ett så gott som konstant stånd i byxorna? Kuken var nog inte heller den speciellt ovanlig i form eller storlek men då den var hård så var den verkligen det och ibland gav den sig inte i första taget. Ett av botemedlen var att låta den få sin dagliga tömning och det var något som Per mer än gärna ställde upp på. Oftast var det ett tryckande behov efter skolan då alla sinnesbilder fanns lagrade av de tjejer och kvinnor han mött under dagen. Det blev mer eller mindre en daglig rutin att lägga sig på sängen och fantisera med lemmen i handen.

Bland alla drömmar så fanns det ett par stycken som ofta återkom. Dels Mia i hans klass, en blond, söt tjej med de vackraste bröst man kan tänka sig. Hon hade dessutom en stjärt som han knappt vågade titta på ibland av rädsla för att den ”vilde” i byxorna skulle avslöja sig. Efter gympa-lektionerna i simhallen och med alla intryck av Mia i en minimal bikini brukade sperman stänka långt upp på bröstkorgen. Likadant var det efter de dagar Liselott haft klassen i svenska. Liselott var runt 30 år och följde alla modets svängningar. Att se denna vackra kvinna i tajta jazzpants och lika strama toppar påverkade nog varenda kille i klassen. Per hade aldrig kunnat se några troskanter under byxorna och drog följaktligen slutsatsen att hon använde stringtrosor. Just den fantasin, att Liselotts härliga kropp smyckades av ett så litet sexigt plagg, hade till och med tvingat honom att runka på en av skolans toaletter. ”Hallååå. ! Det räcker nog med varsin tallrik” sa Britt och avbröt hans drömmande. ”Ojdå!” utropade Per förskräckt då han vaknade till sans. Britt fnittrade glatt då han plockade tillbaka överflödet. ”Du är väl trött efter resan förstås” sa hon och drog smekande med handen över hans kind. Per ryckte till av förvåning. Han var helt konfunderad över alla sexuella tankar och Britt’s varma mottagande. De satte sig vid bordet och hade en mycket trevlig stund tillsammans runt middagen. Efteråt visade Britt honom till rätta och han fick ett stort rum alldeles för sig själv. Hon förklarade också att han kunde känna sig precis som hemma. Var han hungrig fanns det mat i kylen och ville han se på TV så visste han ju var den fanns. ”Det ska bli jättetrevligt att ha dig här!” försäkrade Britt igen och log. Per tyckte faktiskt detsamma och det kändes verkligen som en bra början.

På kvällen låg han åter helt naken på sin säng och tänkte på allt som tidigare farit runt i tankevärlden. Kuken stod som vanligt hård och rak i hans hand och ollonet glänste av försats. I bokhyllan bredvid sängen såg han något som liknade några fotoalbum och av ren nyfikenhet tog han ner en pärm och började bläddra i den på sängen. Han låg på sidan och stödde sig på ena armbågen. Det verkade vara semesterbilder från någon charterresa och Per gissade att de var tagna för ett par år sedan. Britt och hennes ex-man fanns med på flera av bilderna från det soliga semesterparadiset. På ett uppslag befann de sig på en vit sandstrand med turkost vatten. Per’s grepp runt kuken hårdnade då han fick syn på Britt i bikini och han studerade bilderna ytterst ingående. Hon var faktiskt ännu sexigare än han trott! Bikinin var ljust gul och lämnade bara minsta möjliga kvar åt fantasin. På en bild kom hon just upp från vattnet och tittade man riktigt noga gick det nästan att ana de mörka, hårda bröstvårtorna genom det våta bh-tyget. Ståndet värkte mer än någonsin och då han vände blad i pärmen gick det inte att hålla emot längre. Britt låg raklång på rygg i solgasset, topless och med den lilla trosan hårt spänd över venusberget. ”Mmmm. aahhhh. !” stönade Per svagt då sperman sköts ur kuken. Den ryckte våldsamt i hans hand och pumpade oavbrutet den vita vätskan ur ollonet. Det stänkte på fotoalbumet och ända ut över golvet. Under den korta tid som utlösningen varade hann han både drömma om Britt’s små bröst, med de hårda utstående vårtorna, och den bulliga musen under trosan. Brösten var inte mer än bara mjukt rundade upphöjningar när hon låg på rygg, men ändå så vackra och sexiga! Hans ögon njöt också av hur trosan skar in mellan blygdläpparna och följde det buktande venusberget, nästan som en andra hud. Tungt flämtande kramade han de sista dropparna ur ollonet och insåg hur han ställt till det. Per torkade av fotoalbumet så gott det gick och tackade gud för att fotona var inplastade. Han somnade in med Britt’s solbrända kropp på näthinnan och ett nytt värkande stånd i handen.

Första skolveckan avlöpte i snabb takt med fullt schema varje dag och han hann inte se Britt mer än som hastigast på morgonen och kvällen. Hon jobbade ju dessutom också hela dagarna och ofta kom hon hem sent på grund av det pressade läget på firman. På kvällarna blev det en vana för Per att fantisera om Britt eller någon tjej från skolan. Lisa i en parallellklass figurerade ofta i hans tankar, men Britt fanns ändå på en plats över henne i hans drömmar. Han hade dessutom hittat fler intressanta bilder i fotoalbumen på Britt i bikini, både med och utan bh. Hon hade verkligen givit honom flera sköna stunder utan att hon visste det själv! På hemvägen efter veckans sista skoldag gick han som vanligt förbi den gamla tobaksaffären. Känslan av anonymitet i storstan blandad med en berusande kåthet fick honom att faktiskt våga köpa den första porrtidningen. Det pirrade rejält i kroppen då han smusslade ner tidningen i väskan och det var med betydligt raskare steg han fortsatte hemåt. Britt var ännu inte hemma så Per drog lugnt av sig byxor och kalsonger och la sig på sängen. Det var otroligt spännande och en känsla av något ”förbjudet” att se på alla avslöjande bilder. Han bläddrade i tidningen och runkade hårt till alla nakna, inbjudande kvinnor. Då han kom till en bildserie med två killar och tjej som genomförde en äkta trekant blev det nästan för mycket. Det flödade försats ur ollonet och hela kukskaftet var kladdigt. Han vågade knappt röra kuken för att inte spruta. ”Hallå! Någon hemma?” hörde han Britt ropa i hallen. ”Jadå!” ropade Per tillbaka och fick bråttom att dra på sig byxorna. Kalsongerna fick ligga kvar på golvet och kuken var han tvungen att bryta ner efter ena byxbenet. ”Hej!” sa Britt glatt och tittade in i rummet. ”Jag fixar lite mat för du är väl lika hungrig som jag!” sa hon. ”Jo, det är jag nog” sa Per med tjock röst. Han såg hur Britt’s ögon tittade mot sängen och han kom plötsligt ihåg att tidningen låg där fullt uppslagen med den knullande trion. Hon sa inget utan log bara så där varmt igen mot honom innan hon gick ut i köket. Per kände sig minst sagt fånig att bli påkommen så där. Han gick in i badrummet och svalkade sig med en kall dusch. Bland schampo- och tvålflaskorna låg flera av Britt’s tillbehör. En svamp, några hårspännen och så en rakhyvel. Han hade ibland funderat på varför kvinnor använde rakhyvlar. Kanske för att raka sig under armarna? Ja, så var det nog, för tjejer med hår där tyckte han själv inte var så tilltalande. Han torkade av sig och svepte den stora badhandduken runt midjan. På vägen till sitt rum passerade han Britt’s stora sovrum och han kunde inte hålla tillbaka sin nyfikenhet längre. Han hörde henne stöka på i köket och försiktigt smög han in i det allra heligaste. Det doftade svagt av hennes parfym och det spreds en angenäm känsla av värme och erotik i rummet. Per tittade in i en av garderoberna och hittade en uppsättning av klänningar och olika dräkter. Nästa garderob var fylld av hyllor och det visade sig vara de mer intima klädesplaggen. Per hittade olika bh-modeller i allt från glänsande siden till det tunnaste spetstyget. Likadant med trosorna som till övervägande del bestod av stringmodeller. Bara tanken att få se Britt i en stringtrosa fick kuken att stå igen och med ett par silverglänsande sidentrosor i handen runkade han försiktigt. Det svala, glatta tyget smekte skönt runt lemmen och med slutna ögon tänkte han på hur det brukade pressas mot Britt’s sköte. Han fortsatte ner i garderoben och hittade hennes strumpor, uteslutande av stay-upmodell, tillsammans med olika höfthållare. Per brukade bläddra i sin mamma’s postorderkataloger och hade ofta runkat till bilderna av kvinnorna som poserade i alla sexiga underkläder. Nu stod han med dem i handen och kvinnan som brukade använda dem bodde i samma hus! Tänk om. Han tänkte på Britt som stod i köket i en knälång kjol och blus. Per hade noterat att hon även idag hade svarta strumpor med söm och förmodligen så var det nog stay-ups, med eller utan höfthållare. Oh, det var svårt att hålla sig nu! Tänk om hon faktiskt var så sexigt klädd under! Kuken stod rakt ut under badhandduken och formade ett mindre tält. Han stängde garderoben och gick bort till den stora dubbelsängen. På nattduksbordet stod en flaska med någon olja och Per luktade på den gyllengula vätskan. Mm, det luktade underbart! Precis en sådan doft som passade Britt! Han drog ut översta lådan och häpnade över det han fick se. En tjock tidning med riktiga hårdporrbilder låg där allra överst! Han bläddrade med darrande händer och såg bild efter bild på tjejer som knullade, sög, slickade andra tjejer och gud vet allt! Några nöjde sig inte bara med en kuk heller utan fick både två och flera i sig. Samtidigt! Herregud, gillade Britt det här? Brukade hon vara lika kåt som han själv? Flämtande la han tillbaka tidningen och fick syn på något som glimmade i lådan. Han tog upp en guldfärgad stav och då han vred på den startade den med ett tyst brummande. Den surrade i handen och vibrerade så att det var svårt att hålla i den. Per hade aldrig sett något sådant tidigare men han visste rent instinktivt vad den skulle användas till. Han blundade och såg hur Britt låg naken på sängen med guldstaven mellan benen. Hon stönade högt och kastade av och an med kroppen i upphetsning. Per höll fram kuken med ena handen och lät staven vibrera runt ollonet. Gud, vad det pirrade! Det började rycka i lemmen och sedan gick det för honom. Tjocka strålar pumpades ur ollonet och han försökte fånga så mycket som möjligt i handen. Han blev helt knäsvag efter den våldsamma utlösningen och la med darrande händer tillbaka staven. Sperman som han fångat i handen torkade han av mot badhandduken och smet sedan in i sitt rum. ”Maten är klar!” ropade Britt.

Per hade haft svårt att koncentrera sig under middagen men nu när han satt i TV-soffan kändes det mer avslappnat. Britt var i badrummet och tog en dusch innan filmen skulle börja. Själv hade han bytt om till lite bekvämare kläder, det vill säga ett par säckiga joggingbyxor och en T-shirt. Britt slog sig ner i fåtöljen mitt emot honom och han ryckte nästan till av hennes klädval. ”Jag hoppas att du inte misstycker” sa hon, ”Jag brukar inte ha så mycket på mig när jag är hemma själv” ”Nej då! Det är väl helt okej” svarade Per med stora ögon. Britt hade bara ett tunt linne och ett par vita bomullstrosor på sig vilket nog hade fått vilken man som helst att få problem med tankeverksamheten. Brösten var helt fria under linnet och vårtorna gjorde hårda avtryck mot det tunna tyget. Hon drog upp benen i fåtöljen och Per såg hur hennes mogna fitta avtecknade sig under tyget. Hur skulle det här gå? Kuken stod redan hård och de pösiga boxerskalsongerna hade ingen större förmåga att hålla tillbaka ståndet. Under filmen var han konstant hård och han hoppades bara att Britt inte skulle se alltför mycket. Vad skulle hon tro om honom? De vida joggingbyxorna putade dock avslöjande i vissa lägen och det verkade ibland som om Britt i smyg tittade mot Per’s bultande skrev. Inte gjorde hon saken bättre heller då hon drog upp ena benet under hakan och liksom bjöd in Per’s kåtstirriga tonårsögon mellan sina ben. Då filmen äntligen var slut skyndade sig Per att säga god natt och smet så diskret som möjligt förbi Britt med sitt värkande stånd. Inne i badrummet fick han äntligen släppa sin uppdämda kåthet vilket resulterade i en ordentlig ansamling av sperma i handfatet. Det sista han tänkte innan han somnade var om Britt kanske låg alldeles ensam i sin säng med staven som enda tröst.

1 svar to “Ynglingen och lärarinnan”

  1. niclas:

    Mycket härlig novell!!

    Längtar redan efter fortsättningen!!

Kommentera Ynglingen och lärarinnan