Ynglingen och lärarinnan, del 2

På lördagsmorgonen vaknade han av att en mjuk kvinnoröst undrade om han kanske ville ha någon frukost. Britt tittade in genom dörrspringan och Per grymtade något ohörbart till svar. Sömndrucken stapplade han ut i köket och möttes av Britt i en kort morgonrock som nätt och jämnt skymde troskanten. Då hon böjde sig ner för att ta upp något från golvet fick Per verkligen se formerna av hennes vackra stjärt. Vilken rivstart på dagen! Som tur var satt han redan vid bordet så han behövde inte bry sig så mycket om att kuken stod som ett järnspett. Britt böjde sig fram över bordet och hällde upp juice i ett glas. Morgonrocken glipade en aning så att Per fick en hastig skymt av ett naket kvinnobröst. ”Gud, den här kvinnan gör mig galen!” tänkte han. ”Jag måste till jobbet en stund idag också, så du får nog klara dig själv” sa Britt. ”Mm, visst! det går bra” sa Per och tog en stor tugga av mackan. En timme senare var han ensam i huset och funderade vad han skulle hitta på. ”Första åtgärden borde nog i alla fall vara att runka av sig den värsta kåtheten!” tänkte han. Han smet åter igen in i Britt’s sovrum och drog ut lådan i nattduksbordet. Visst, staven låg där, men inte på samma plats som dagen innan. Inte heller det smaskiga porrmagasinet låg där han lämnat det senast utan ovanpå det låg en annan minst lika eggande tidning. Per svalde hårt. Hon hade nog verkligen. ! Per tog upp staven och den här gången lät han den arbeta en lite längre stund. Han la sig naken på Britt’s säng och kände hur den vibrerade skönt vid kukroten. Bilderna i tidningen gjorde även sitt till och Per flämtade tungt av upphetsning. Staven gled ner runt pungen och in mellan skinkorna. ”Aahhh. !” stönade Per och spände kroppen i en båge. Tanken på att Britt kanske nyligen haft staven i sitt sköte gav den utlösande kicken och med den vibrerande toppen under ollonet sprutade han ut sperman. Långa strålar stänkte över bröstkorgen och ända upp i ansiktet. Alldeles nedkladdad av sin egen säd låg han en lång stund och bara flämtade. Om han bara fick knulla Britt! Eller rättare sagt, om hon bara ville lära honom!

Sent på eftermiddagen kom Britt åter hem. Per satt framför TV’n då hon tittade in. ”Jag tog med ett par pizzor hem!” sa hon, ”Vill du ha?” ”Självklart!” svarade Per glatt och hoppade snabbt upp från soffan. De satte sig i köket och åt under sedvanligt lättsamt samtal. Per kände sig nästan som en av Britt’s bästa kompisar och hon behandlade honom också som en sådan ”Jag tänkte basta sedan” sa Britt, ”Du kanske vill göra mig sällskap?”. Per stelnade till och Britt såg hans chockade ansiktsuttryck. ”Vi har ju badlakan på oss, såklart!” skrattade hon, ”Du behöver inte vara naken”. Han tänkte ändå efter en sekund extra, men eftersom han gillade att bada bastu så tackade han i alla fall ja. ”Bra. Jag går ner och slår på bastun” sa Britt och försvann ner i källaren. ”Hjälp, vad har jag gett mig in på!” tänkte Per, ”Jag kommer säkert som amen i kyrkan att få stånd och hur i all sin dar ska man dölja det under en handduk?”.

-”Du kan komma in nu!” ropade Britt inifrån bastun. Hon hade bytt om först och efter en dusch gick hon in i bastun. Per drog av sig kläderna och ställde sig under duschen. I ena hörnet av duschrummet låg Britt’s kläder slängda och överst ett par minimala stringtrosor i vit spets. Reaktionen lät inte vänta på sig utan den livliga fantasin satte direkt fart på tonårshormonerna. Per drog åt badlakanet så hårt han kunde runt midjan för att dölja ståndet. Han gick in i den ångande bastun med ena handen i en skylande position framför skrevet och satte sig på översta laven snett emot Britt. ”Det här är underbart!” sa hon och strök med slutna ögon ena handen över sin nacke. Per tittade storögt på den vackra kvinnan. Hennes mörka hår var vått och låg tätt struket bakåt vilket fick hennes vackra ansiktsdrag att framträda än tydligare. Huden var gullenbrunt solbränd och glimmade av blanka svettdroppar. Det stora badlakanet var virat under armhålorna och täckte kroppen från de små, mjuka brösten och ner till halva låren. Per tänkte på hur naken, och sexigt vacker hon måste vara under den skylande frottén vilket fick hans kuk att tryckas hårt upp mot magen. Britt log generat och vände hastigt bort blicken då Per förstod att hon noterat det som hänt. Båda satt helt tysta. Per tyckte nästan att han kunde se lite längre in mellan Britt’s lår nu, eller var det bara inbillning. ”Oh, så varmt det är!” pustade hon, ”Jag går ut och svalkar mig med en dusch”. Per satt ensam i bastun och hörde hur vattnet skvalade utanför dörren. Kanske kunde han. nej, det vågade han inte! Jo, lite kunde han väl kika ut! Han gick fram till dörren och öppnade den oändligt sakta tills han kunde kika ut genom springan. Herregud, där stod hon!

Britt var helt naken under duschens strålar! Hon stod med ryggen mot Per och han vågade till och med runka försiktigt. Britt’s välformade stjärt var något av det vakraste han sett och tillsammans med de slanka benen och den smala midjan blev hennes kvinnlighet total. Hon böjde sig ner för att ta upp schampoflaskan och gav den kåte ynglingen fri insyn. Blygdläpparna var slätrakade och en aning särade. Britt vände sig om och Per stirrade fascinerat på de små kullarna med bruna, hårda vårtor. Men det som fångade hans blick allra mest var ändå det helt slätrakade skötet. Venusberget buktade mjukt, en aning ljusare än den annars så solbrända huden. Britt hittade en rakhyvel och inför Per’s tefatsstora ögon finputsade hon den redan innan så släta musen. Han hade inte en tanke på hur stor springan blivit vid hans tjuvtittande och plötsligt mötte han Britt’s blick. Per höll på att dö av skam! Han var beredd på det värsta och fick inte ur sig ett ljud. Men det ända som hände innan han drog igen dörren var att Britt bara log så där varmt igen. Han satte sig i bastun igen och kände sig minst sagt som ett fån. ”Hur dum får man vara egentligen!” tänkte han och tittade ner i golvet. Dörren öppnades och Britt dök upp igen. Per tittade förvånat och storögt på den spritt språngande nakna kvinnan. ”Du har ju redan sett mig naken, så det är väl onödigt med handduken i bastun” sa hon och log. Hon satte sig mitt emot Per och han visste inte riktigt var han skulle fästa blicken. Vart han än såg så vimlade rummet av kvinnobröst och rakade kön. ”Ska inte jag få se dig utan handduk då ?” sa Britt med spelat ledsen blick. ”Jag. vet inte. ” stammade Per. ”Kom igen nu!” retades hon och drog lätt i badlakanet. ”Njae, det är nog inte. ” ”Vad är du för fegis!” sa Britt och började kittla Per. De skrattade ikapp och han försvarade sig så gott han kunde men efter en mindre brottningsmatch fick Britt in det avgörande rycket. Badlakanet försvann snabbt från hans kropp och det blev alldeles tyst. Britt tittade på den unge mannen framför sig. Fullväxt med alla de så karaktärstypiska manliga dragen men ändå en pojkes kropp.

Hennes ögon fastnade på den hårda kuken som stretade upp mot magen. Per kunde knappt fatta att det var sant det som skedde. Han hade drömt, fantiserat och fascinerats så länge av denna kvinna. Britt ställde sig framför honom och tog hans ena hand. Hon förde den fram till sitt ena bröst och lät honom för första gången smeka en kvinna i sexuell njutning. Han kramade försiktigt och rullade den lilla vårtan mellan fingrarna. ”Oh, gud, Per! Så skönt!” stönade Britt. Hon sjönk ner på knä mellan hans lår. ”Vilken fin kuk du har, Per!” sa hon och drog med sina röda, vassa naglar upp efter undersidan av kukskaftet. Förhuden var helt tillbaka dragen och ollonet glänste av försats. Hon runkade långsamt och prövande. Per stönade högt och kände hur nära det var för honom. Utan ett ord såg han ner på Britt hur hon öppnade sin rödmålade mun och utan att tveka sög in ollonet. ”Aaahhhh. !” stönade Per och kände hur hon långsamt sög in allt mer av kuken.

Hon gav sig inte förrän hans mjuka, fjuniga könshår kittlade mot nästippen och pungen låg tung och varm mot hennes haka. Per trodde inte sina ögon då han såg hur hela kuken var helt uppslukat i hennes svalg. Långsamt lät hon den glida ut igen, hela vägen, för att sedan lika oändligt långsamt upprepa proceduren. Lemmen glänste våt och fuktig och en blandning av försats och Britt’s saliv flödade över hennes läppar och vidare ner över brösten. ”Mmmm. ooaaahhh, vad sköönt!” stönade Per. Tempot ökade och hon sög allt hårdare och intensivare. Tungan virvlade över ollonet och runt den kraftigt markerade flänsen. Per kände hur magmusklerna drog ihop sig och sedan vrålade han ut sin orgasm. Britt behöll kuken långt ner i halsen genom hela utlösningen och ett gurglande läte hördes då hon försökte ta emot och svälja så mycket som möjligt. Inte förrän den sista droppen var ute släppte hon taget. ”Mmm, det var gott!” sa hon hest och slickade sig runt munnen. Per var så medtagen att han inte förmådde svara utan satt bara tungt flämtande och såg på hur Britt slickade av sina spermakladdiga fingrar, ett efter ett. Kuken stod fortfarande nästintill fullstyv, vilket Britt förnöjsamt noterade. ”Ojdå, den vill visst ha mer!” sa hon och strök med ena handen över skaftet. ”Kom!” sa hon och sträckte ut handen mot Per. Tillsammans gick de ut i duschen. Hon lärde snabbt sin duktiga elev hur man kysser och smeker en kvinna på det allra bästa sättet. Deras tungor möttes och lekte i munhålorna och händerna utforskade deras kroppar.

Per la sin hand över Britt’s rakade sköte och blev helt fascinerad av den mjuka, varma och lena känslan. Hon visade honom tillrätta för att hitta den allra känsligaste punkten och hon blev alldeles knäsvag av hans ivriga och läraktiga fingrar. ”Oh gud, Per! Det var så länge sedan! Aahh, så skönt!” stönade hon, tätt omslingrad runt Per. Hans kuk stod fjäderhård rakt upp och pressades mot hennes mjuka mage. Med ren viljestyrka avbröt Britt den allt hetare leken och istället föreslog hon att de skulle fortsätta i hennes sovrum. Efter en hastig avtorkning av deras våta kroppar skyndade Britt uppför trappan med Per tätt efter. Hon slängde sig raklång på mage tvärs över den breda dubbelsängen. ”Gör det skönt för mig, Per!” flämtade hon och ställde sig på knä med benen brett särade.

Hon stödde sig på armbågarna och sköt upp stjärten i ett kraftigt svank så att han skulle komma åt ordentligt. Den läckra häcken stämde precis överens med de bilder han runkat till i porrtidningarna och efter några snabba instruktioner från sin lärarrinna visste han exakt hur hon ville ha det. ”Mm, slicka min fitta! Låt mig få känna din tunga i stjärten, Per!” snyftade Britt i kåtruset. Per kröp upp bakom henne och fick ansiktet i perfekt höjd för att ge den njutning hon efterfrågat. Hon doftade härligt av våt, kåt kvinna. Hela skötet glittrade av könssafter och blygdläpparna var härligt svullna. Per slickade försiktigt mellan skinkorna, kysste den trånga anuspassagen och lät tungan följa hela springan ner till klitoris. ”Åh, guuud! Mmm, underbart!” kved Britt med slutna ögon. Tungspetsen piskade hårt fram och tillbaka över den hårda, svullna klitorisknoppen.

Per sög in den mellan läpparna, nafsade i den för att sedan bara nätt och jämnt nudda vid den med tungan. ”Jaaa. åååhhh. jag blir tokig!” pep Britt och juckade hårt mot Per’s mun. Hans händer höll henne runt låren och han tryckte sig hårt med hela ansiktet mot det varma skötet. ”Åh, Per, knulla mig med fingrarna! Ta mig!” kommenderade den kåta kvinnan. Han trängde försiktigt in med ett finger i den våta slidan och märkte lite förvånat hur lätt det slank in. I sin fantasi hade han trott att det skulle vara mycket trängre men i hennes ålder så var det här kanske mer normalt. Britt gnydde saligt och utan att vänta på ytterligare instruktioner lät han ännu ett finger slinka in. Det stramade lite mer i väggarna men ändå fanns det plats för mer. ”Jaaaa, så ljuvligt!” flämtade hon och juckade med stjärten mot Per’s fingrar. Det var varmt, härligt vått och kladdigt och Per njöt av varje sekund som leken pågick. ”Ge mig mer!” pep Britt. Per’s hand darrade av upphetsning då han försiktigt förde in både ett tredje och fjärde finger. ”Aaahhgrllrlrggg!” väste Britt i extas. Per juckade hårt i slidan med alla fyra fingrarna djupt begravda ända ner till tumgreppet.

Britt stötte stjärten mot honom i hårda motjuck så att ett ljudligt smackande hördes. ”Mmm, det gååår för mig. oaaa. ja. jaa. Jaa, nuuuuuuu!” skrek hon. Hon utstötte några häftiga skrik och Per kände hur hela fittan kramade hårt runt handen i pulserande vågor. Britt föll ihop på mage och Per’s våta hand gled långsamt ur hennes sköte. Han var så kåt att han inte visste hur han skulle bära sig åt. ”Lägg dig på rygg för nu är det din tur!” viskade Britt och reste sig omtumlad upp. Per lydde mer än villigt och la sig på rygg med kuken i en hård båge upp efter magen. Britt grenlsade honom bredbent, riktade in kuken mot sina svullna blygdläppar och sjönk snabbt ner till roten. Per höll på att tappa andan och likaså gjorde Britt. Hennes fitta var rejält uppknullad men ändå arbetade hennes slidmuskler effektivt runt lemmen. ”Oah, så skönt!” stönade Per då Britt började rida honom. ”Gillar du min våta tantfitta runt din kuk?” flämtade Britt retsamt. ”Mm!” var det enda svar hon fick. Hennes stjärt slog tungt mot hans lår för varje gång kuken försvann in i hennes inre. Det var nära för Per men Britt ville ändå dra ut på det lite till. Hon lugnade sin hårda ritt och lät honom bara vara helt stilla i hennes kropp. ”Åh, jag är så kåt!” stönade Per. ”Jag vet, men än får du inte komma!” viskade Britt och sträckte sig mot lådan i nattduksbordet. Hon hittade den guldfärgade staven och den startade med ett tyst brummande. Hon förde staven bakom sin rygg och i nästa sekund kände Per hur den surrade runt hennes slidmynning.

Britt höjde sig en aning på kuken för att sedan försiktigt sjunka ner igen, och den här gången följde staven med in tillsammans med Per’s överladdade kuk. ”Åaaahhggrrrggh!” lät det ur Britt’s hals. Hon blundade och slängde huvudet hårt bakåt då hela fittan fylldes både av kuk och den vibrerande staven. Per kände hur det stramade hårt runt kuken i det nu mer än välfyllda hålet och det tillsammans med de stimulerande vibrationerna blev bara för mycket. ”Jaaa, åååhh, Britt! Det gåååår!” stönade han. ”Åaaaa, samma här. ! Ge mig din unga sperma, Per! Spruta min fitta full!” kved Britt. Hårda strålar sköts in i hennes kropp och tillsammans förlorade de kontakten med verkligheten under orgasmens våld. Då lugnet åter la sig rullade Britt av sin unge älskare och både staven och kuken gled ur hennes grepp. ”Hjälp! Det var det skönaste på länge!” flämtade hon och log mot Per. Hon kysste honom till tack och smekte med ena handen över hans kropp. Kuken vaknade snart till liv igen och hennes flinka fingrar behövde inte lång tid på sig för att få den tjänstvillig igen. ”Herrgud, Per! Jag klarar inte mer nu. ” sa Britt och runkade sakta kuken. ”Du får gärna suga mig igen om du vill” sa Per försiktigt. ”Tyckte du om det? Var det skönt när tant Britt sög på din hårda kuk?” viskade Britt hest och slickade på det blanka, rödsvullna ollonet. ”Mmm, du är helt suverän på det!” stönade Per. Britt verkade inte kunna stå emot tillfället utan hon la sig helt fräckt över Per i en 69:a.

Per såg rakt upp i hennes nyknullade sköte och en rännil av blandade kroppsvätskor flödade ur henne. Hans mun trycktes rakt upp i det vidöppna könet då hon sänkte sig ned och samtidigt sögs kuken in i Britt’s mun. Munnar och tungor sög, slickade och nafsade i könsorganen och leken blev allt mer ljudlig. Per särade de svullna blygdläpparna så mycket han kunde med sina händer. Britt’s styva klitoris lyste helt bar och utlämnad inför hans mun och han sög in den hårt mellan läpparna. ”Mmmm, jaaaa. mmrgrrlrpp!” hördes från hennes kukfyllda mun. Han pressade in två välsmorda fingrar i hennes anus och stegrade upphetsningen ytterligare. Britt vill inte vara sämre utan med kittlande vibrationer letade sig massagestaven in mellan Per’s skinkor. Hennes saliv flödade ner över anus och staven trycktes sakta in i det tidigare oprövade hålet.

Per frös till is och gnydde av den först obehagliga men sedan så otroligt mäktiga känslan av att ha ett så skönt föremål i stjärten. Kuken verkade bli hårdare än någonsin och det kittlade ända ut i ollonet. Mer och mer av staven försvann in och Britt drev honom åter mot en våldsam utlösning. Han slickade hennes fitta febrilt och juckade hårt med fingrarna i hennes stjärt. ”Jaa. Per. meeeeer. ooaaahh. mm. neeejjj. det går. igen. jaaa. nuuuuuu!” skrek Britt i falsett. Hon juckade hela skötet mot Per’s ansikte och fingrarna låstes fast i hennes stjärt. Per kunde inte heller stå emot längre utan med staven långt upp i stjärten och Britt’s krävande mun runt kuken släppte han sin sperma rakt ner i hennes hals. ”Ooaahhhh. åååhhh!” vrålade han rakt upp i hennes fitta. Helt uttömd och betydligt mer tillfredsställd än någonsin låg han utslagen under den mjuka kvinnokroppen. Britt låg kvar en lång stund utan att kunna uppbringa krafter för att rulla av honom. De somnade i samma säng, nakna, tillfredsställda och med vilda drömmar om framtida äventyr. Sängen i Per’s rum blev efter den helgen bara ett rent ”utställningsföremål” och Britt fick funktionen som lärarinna i de ämnen som inte ingick i gymnasiekursen.

Rösta på Ynglingen och lärarinnan, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (83 röster, snitt: 3.47 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

5 svar to “Ynglingen och lärarinnan, del 2”

 1. Nilsson Nils:

  Ett av de bästa jag läst de får de högsta betyget av mej och hoppas på en lika sexy fortsättning. Mycket bra helt i min smak.

 2. Buu!:

  En härligt välskriven novell. Toppoäng för Britt occh eleven Per.
  Är säker på att de kommer att knulla flera gånger ganska snart.

 3. Ingrid:

  Den var skön att läsa. Bra tips gavs och nu behövs bara en 18 årig villig lärling…

 4. godis:

  XD oskuld vid 18 år wtf!!

 5. Martin:

  skitbra!

Kommentera Ynglingen och lärarinnan, del 2