VÅRKÄNSLOR

Min kille och jag hade bestämt att gå till ett ställe som kallas kalkbrottet och det var tidigt på våren. Vi ville se i fall isen hade gått bort från vattnet. Dagen var väldigt varm och vårkänslorna bara sprudlade om en. Det var bara vi som var vid brottet just vi det tillfället och vi gick runt till andra sidan om brottet.

När vi var där så satte vi oss ner på varsin sten bredvid varandra och höll varandras händer och kollade på alla fåglar som kvittrande flög förbi oss. Mina vårkänslor var väldigt starka och jag lutade mig fram mot min kille och började kyssa honom på ansiktet och på munnen. Han i sin tur började sakta ta upp min jumper för att komma åt brösten. Brösten var alldeles stenhårda på grund av lite kyla och kåthet. Jag blev rätt ivrig och började smeka utanpå hans byxor som började styvna. Jag knäppte försiktigt upp gylfen och smekte sakta in handen mot hans kuk. Han började stöna litet lätt och jag blev ännu ivrigare över att höra det. Jag ställde mig upp och la ner min jacka på ett slätare ställe och la mig ner. Han började knäppa upp min byxor och smeka mig av dem. Jag kände att jag var dyngsur i trosorna av kåthet. Han satte sig på huk och började smeka min fitta lite lätt och retades med fingret genom att sticka in den sakta och fort ta ut den. Jag blev lite irriterad på det för jag hade en sådan lust att få något större i mig. Men jag kunde inte göra något åt det för han var ovanpå mig och hade sina byxor på sig. Tillslut så ställde han sig upp och drog fram sin underbara kuk. Jag tog den i handen och började runka den väldigt fort för att reta honom tillbax. Han sa åt mig att ta det lungt men det hade jag ingen lust med för jag var så upptänd. Efter en kort stund la han sig ovanpå mig och stoppade försiktigt in kuken i min våta grotta. Han stönade jätte högt när han kände att jag var så våt. Jag stönade lika högt jag efter persen när han hade retat upp mig. Jag hade det underbart när han stötte hårt fram och tillbax inuti mig.

Efter ett tag ställde jag mig på alla fyra med rumpan uti vädret och sa åt honom att ta mig bakifrån det hårdaste han kunde. Han ställde frivilligt upp på det och stötte in i mig jätte hårt. Jag riktigt kände hur långt inne han var i mig. Jag bara mumlade på fortare. Så han juckade på fortare i mig. Jag hade det underbart för det är det bästa med att bli tagen bakifrån man riktigt känner hur långt in den kommer. Jag hörde att han inte hade långt kvar och för den delen hade jag inte det heller. Jag riktigt kände hur det gick för mig, mina muskler riktigt klämde åt mot kuken och det blev droppen för min kille. Han tog ut kuken och sprutade mig full på ryggen. Sperman rann ner mot min bak och jag kollade bak och log mot honom.

Efteråt kysste vi varandra och klädde på oss och gick tillbax. Tur att vi gick på andra sidan för det var lite folk som hade kommit.

Kommentera VÅRKÄNSLOR