Våran första träff, del 2

Vi går och sätter oss för att äta frukost. när vi klara så tar vi och diskar det vi använt. vi är fortfarande nakna. när vi står där och diskar så böjer jag mig ibland och slickar på din ena bröstvårta. och ibland så tar du och för min förhud fram och tillbaka några tag. när jag har diskat sista muggen torkar jag av bordet och kommer tillbaka och böjer dig framåt över diskbänken. för in mitt långfinger i dig och knullar dig lite med det. sen tar jag ut det och klappar dig lite på skinkan. Du gillar att retas ! du vänder dig om och sätter dig framför mig och suger in min penis i din mun. suger lite och slutar tvärt. Det gillar jag väldigt. vi ler mot varandra och kysser varandra hungrigt.

Sedan tar vi på oss kläderna och går ut en sväng i skogen. vi promenerar en stund på en stig och pratar lite om hur fint det är. när vi kommer fram till andra sidan sjön sätter vi oss ner och njuter av tillvaron. lyssnar på fåglarna och håller om varandra. så tar jag din hand och säger att vi skall fortsätta. vi går en bit till och så säger jag att vi går in lite i skogen. du nickar som svar och vi går en bit bort från stigen. när vi gått någon minut så stannar jag och kysser dig. vänder dig sedan om och du lutar dig mot ett träd. jag lyfter upp din kjol och ser att du är naken under. knäpper upp min gylf och tar fram min penis. för den upp mellan dina blygläppar som snart blir blöta. för in den i dig och knullar dig sakta och djupt. du stöter emot och stönar. jag ökar takten och känner hur dina muskler masserar min penis. så ber jag dig svanka mer och särar på dina skinkor. lägger lite saliv på ditt bakre hål och smeker dig med ett finger. tar ut min penis och placerar den vi öppningen. du tittar på mig och putar lite till med stjärten. sakta trycker jag lite och lite till tills ollonet kommer in i dig. du stönar lite och jag frågar om det är obehagligt.

Du stönar fram att du gillar det och jag för in min penis lite till och lite till. till slut är hela min penis inne i dig och jag för den sakta in och ut. Du stöter mot mig och jag njuter. så hör vi röster från en bit bort i skogen och vi slutar for. jag stoppar med lite möda tillbaka min penis innanför shortsen. vi går tillbaka till stigen och fortsätter tillbaka samma väg. när vi kommit en bit så stannar vi och skrattar. sedan skyndar vi tillbaka till stugan. väl inne säger di till mig att sätta mig i soffan. jag sätter mig ner och du försvinner in i rummet där du sov. snart kommer du tillbaka och drar för draperiet för fönsterna. när du vänder dig om sitter jag med shortsen nere vid knäna och runkar. du tittar på mig och säger inget. jag slappnar av lite och lutar mig tillbaka i soffan och fortsätter. jag ser dig i ögonen hela tiden och ser att du gillar att se mig runka. sakta tar du av dig kläderna och kommer mot mig naken. för undan bordet och sätter dig framför mig. tar av mig mina shorts och sedan min t-shirt. kliver upp i soffan över mig och jag slutar att runka. du sätter dig ner över mig och jag glider in i dig. du lutar dig framåt och säger att det var väldigt upphetsande att se mig runka och att du vill gärna se mig runka tills det går för mig någon gång. men inte nu. du börjar att rida mig sakta. vill att jag skall njuta. sakta höjer du dig upp och ner. så reser du dig och tar tag i min penis och för den bak mot stjärten. sakta sänker du dig igen men denna gången kommer jag in i din stjärt som du har smort in med lite glidmedel. den glider sakta in och vi ser varandra i ögonen. så sitter du i mitt knä med min penis i din stjärt. sitter stilla en liten stund men sedan börjar du att sakta rida mig. jag stönar och talar om för dig hur skönt det är för mig och du svara att det är skönt för dig med. du rider fortare och fortare. vi stönar tillsammans och njuter. så kommer vi i en härlig orgasm tillsammans och jag sprutar min sperma inne i dig. du lutar dig framåt och kysser mig.

Vi går ut och tar ett dopp i det svalkande vattnet. Lägger och solar lite i den gassande solen. Jag ser på dig och ler. Du är vacker och skön att älska med. Jag blundar och lägger mig på rygg. Tänker på vårt möte från igår. Tänker på alla sköna orgasmer jag fått och de jag gett dig. Tänker på hur skönt det var att komma in i din stjärt Och spruta min sperma i dig. Jag hör hur du fnittrar och jag kan gissa att du har sett mitt stånd som jag har fått när jag har tänkt på dig. Jag känner din hand på min penis och stönar tillgjort. Solen smeker våra kroppar och värmer våra själar. Fåglarna kvittrar i skogen och vi ligger och tittar varandra i ögonen. Du börjar att se lite dimmig ut och jag låter min blick vandra ner över din kropp. Ser dig djupt i ögonen och frågar vad du tänker på. vad jag tänker på ! kan vi inte gå in i stugan och göra det jag tänker istället. Nää ! berätta. Nä ! kom nu. Du sliter i min hand och drar in mig i stugan. Drar för draperiet och går mot mig. Tar av dig dina kläder och slänger dem på golvet. Du går naken upp för stegen till loftet och stannar på halva. Ålar dig lite och smeker din mus. Jag går fram till dig och smeker ditt lår. Du för dina fingrar ut och in i din mus och stönar högt. Slicka mig Peter, slicka mig. Jag tar ett par trappsteg upp och borrar in mitt ansikte i din mus, slickar dig hårt med min tunga.

Du klättrar upp till loftet och jag kommer efter. Du lägger dig på ryggen och särar på dina ben. Säger till mig att stanna och bara vara still. Du tar din hand och för in två fingrar i din mun. Slickar på dem och för dem sedan ner till din klitoris och masserar den sakta sakta. För in fingrarna i dig och knullar dig långsamt med dem tar ut dem och suger av dem. Du säger till mig att komma fram till dig vilket jag gör. Du säger till mig att ta av mig mina kläder. Jag slänger dem bort utmed golvet och snart sitter jag naken framför dig. Du smeker dig hela tiden och för in dina fingrar i munnen ibland. Min penis är så hård och du ber mig runka framför dig. Jag tar min förhud och drar den fram och tillbaka. Ställer mig på knä framför dig så det bara är en decimeter mellan ditt ansikte och min penis. Runkar sakta medans du smeker din klitoris. Du tar din tunga och slickar med spetsen på mitt ollon håller kvar den och låter mitt ollon spela över den. Du börjar att stöna högre och viskar att du snart kommer jag runkar fortare. Vi stönar ihop och njuter av våran lek. Du stönar fortare och ditt bröst häver fortare tills du stönar, ja, ja jag kommer. Din orgasm sveper över dig samtidigt som min slår mig som en blixt från himlen och när din är på topp så sprutar jag min sperma i ditt ansikte och i din mun så det rinner ner för din haka och ner på ditt bröst. Jag fortsätter att spruta och spruta. Du slickar dig om din mun och sväljer lite av min sperma. Låter resten rinna ner för din haka. Du för ut dina fingrar och låter mig slicka av dem samtidigt som du suger in mitt ollon i din mun och suger ut den sista droppen sperma ur mig. Jag lägger mig ner bredvid dig och snart somnar vi tätt omslingrade med min sperma mellan oss.

När du vaknar så ligger jag inte vid sidan. Du ser dig omkring men jag är inte där. Sedan hör du att jag är på undervåningen. Du hittar mig sittande vid köksbordet drickande en kopp kaffe och läsande en bok. Hej ! Jag ler mot dig och tittar på din mage där min sperma torkat in. Du ler mot mig och kommer fram till mig och ger mig en djup kyss och går in i duschen. När du kommer ut har du en handduk virad runt huvudet och en t-shirt. En kopp the står och väntar på dig och du sätter dig mitt emot mig och smakar på ditt the. Klockan har hunnit att bli sena eftermiddagen men solen står fortfarande högt på himlen. Vi sitter och dricker ur våra muggar under tystnad och tittar varandra djupt i ögonen. Jag reser mig och går upp till loftet och rotar runt lite. Snart kommer jag ner och ställer mig bakom dig. För min hand till ditt bröst och kramar det lite smeker mig ner till din härliga mus. För mitt finger upp och ner mellan dina blygläppar. Lutar mig fram och viskar i ditt öra: Du är så skön att knulla Eva. Jag tar bort min hand och mitt finger som jag smekte dig med stoppar jag in i din mun så att du får suga av det. Ett lågt Mmm hörs ifrån dig, du gillar det. Blunda. Jag går framför dig och sätter mig på stolen framför dig. Du känner min fot på väg upp för ditt ben. Jag för den upp till ditt knä och för den framåt till ditt lår. Du fnittrar till och kniper åt med dina ben. Nu får du titta. Du slår upp dina ögon och ser en liten inslagen paket ligga framför dig. Ett rosa papper med en röd rosett.

Du ler och börjar att öppna paketen. När du fått upp pappret börjar du att skratta. Du tar fram innehållet och tittar på det. Har du köpt en massagestav? Frågar du och håller upp en rosa stav. Tänkte det kunde vara kul att leka med nu i helgen. Du öppnar den och tar fram batterierna och stoppar i dem i staven. Vrider om knappen på botten och den börjar att surra. Du ökar och den surrar snabbare. Sedan stänger du av den och för ner dina händer under bordet. Du börjar att le och blundar. Så hör jag ett dovt surrande ljud som ökar och minskar. Du öppnar ögonen och tittar på mig. Det är skönt. Jag ler och svarar med ett leende. Du tar ut den och lutar dig fram över bordet och låter mig titta på staven som blänker av dina safter. Jag stoppar ut min tunga och du låter staven glida över min tunga sen tar du den och stoppar in den i din mun och suger av den. Sätter dig tillrätta så att jag skall kunna se när du för den in i dig. Lägger upp ditt högra ben på bordet och lutar dig tillbaka. Du ser mig djupt i ögonen och för staven in i dig, in och ut. Sedan vrider du på botten och den börjar att surra. Du stönar. Jag sitter mitt emot dig och tar fram min penis och börjar att runka. Men jag ber dig sluta och du ser undrande på mig. Jag sätter mig framför dig och tar över staven. För den lite in och ut ur dig och ökar surrandet. Du smeker din klitoris och stönar. Nu är du bra kåt va ? Jag ser upp mot dig och ler. Räcker ut min tunga och slickar lite på din klitoris. Det vet du att jag är. Stönar du fram. Då drar jag ut staven ur dig och reser mig upp och går sedan in i rummet som vi sov i inatt. Du frågar vart jag skall ta vägen och ropar efter mig när jag inte kommer tillbaka. Du kommer in i rummet och jag sitter på sängen naken och undrar varför det tog så lång tid innan du kom. Du sätter dig på sängen mitt emot mig och jag ber att du skall lägga dig ner. Jag kryper upp till dig och passerar din mus som jag slickar lite upp och ner för att reta dig mer. Sedan kysser jag dina två bröstvårtor och sedan din hals. Jag ser dig i ögonen och du känner min penis komma in i dig. Jag knullar dig lite och ökar takten så min pung smackar mot dig. Sedan tar jag ut min penis och kryper upp till dig. Sug mig nu, sug min penis ren från dina safter Eva. Du tar den i munnen och suger mig hungrigt. Sedan sätter jag mig på andra sidan av sägen och räcker dig staven. Du lutar ryggen mot väggen drar upp knäna och särar på benen. Sedan för du staven upp och ner mellan dina blygläppar för att sedan föra in hela i dig. Jag sitter emot dig och min penis står och pekar mot taket. Det rinner lite av din saliv från ollonet ner på min pung. Jag tar tag i den och runkar sakta, rullar förhuden över ollonet och ner till roten. Du stönar högt och för staven in och ut fortare. Med ena handen särar du på blygläpparna och smeker klittan. Jag sitter som i trans framför dig och runkar du ser mig i ögonen och vi njuter. Sedan rullar du över på sidan och lyfter ena benet och slutar att smeka din klitoris. Tar och byter hand och smörjer in lite av dina safter runt din bakre öppning. Sedan tar du och för in ett finger i stjärten samtidigt som du för staven in och ut. Jag slutar att runka och sitter bara och tittar. Du knullar dig med staven och fingret samtidigt och stönar högt. Efter en stund tar du ut staven och ler emot mig. Ber mig sätta en kudde bakom mig och luta mig bakåt. Sedan vänder du dig om och närmar mig med din stjärt. Du lyfter den mot mig och för din mus mot min mun låter mig slicka dig lite. För musen upp och ner över mitt ansikte. Jag blir alldeles blöt runt munnen och slickar mer och åpet. Så sätter du dig ner och låter min penis glida in i din mus. Sedan rider du mig lite och jag gillar synen av min penis som glider in och ut ur dig. Jag njuter och stönar. Du fnittrar och räcker mig en liten tub. Smörj in min stjärt ordentligt.

Jag särar på dina skinkor och trycker ut lite på öppningen. Tar mitt finger och smörjer ut det runt omkring och för sedan in det i dig lite. Jag är så uppe i det att jag inte tänker på att du rider mig. Jag tar mera glidmedel och smörjer in dig. Sedan ber du mig ta staven och knulla dig i baken med den. Du slutar rida mig men låter min penis vara i dig medans jag sakta för in staven i dig. Sakta glider den in centimeter för centimeter. Du stönar och jag pressar in den hela vägen. Låter den vara stilla en liten stund för att sedan föra den in och ut sakta i dig. Du börjar att rida mig och jag håller den bara still och låter dig bestämma takten. Jag vrider på den och den börjar att surra. Skönt. Jag känner hur den vibrerar mot min penis som nu blänker av dina safter. Du är helt plaskblöt och jag tar ett finger och blöter det mot dina blygläppar och suger på det. Du ökar takten och för ett finger till din klitoris och smeker dig. Du stönar hela tiden och ökar takten. Jag gillar det jag ser och talar om för dig hur sexig du är och hur skön mus du har. Du stönar djupt och småskriker till mig. JA, nu kommer jag Peter, nu går det för mig. Du stönar från tårna och det rycker i din kropp. Du hoppar upp och ner över min penis och jag för staven in och ut ur dig. Så faller du ihop och ligger helt stilla. Jag tar staven och drar den ut ur dig och det rycker i dig igen. Du vänder dig om och lägger dig på ryggen. Du verkar helt slut och talar om för mig att det var en helt otrolig orgasm. Jag tycker att det var bra. Så tar jag och lägger mig mellan dina ben och slickar i mig av dina safter. Jag slickar den en liten stund. Slickar din klitoris och ner mellan dina blygläppar och in i hålet. Du skakar och stönar och jag får hålla fast dig så att jag skall kunna slicka dig. Snart kommer du igen i en härlig orgasm. När den ebbar ut kysser jag dina blygläppar hårt och kryper upp till dig. Kysser dig på munnen och säger till dig att det var verkligen upphetsande att se dig smeka dig själv. Du ler och skrattar till. Gillade du att knulla mig staven i stjärten. Jag svarar med ett lite MMM. Du skrattar till och reser dig på armbågen och kysser mig.

För din hand över min pung och smeker den klämmer lite lätt på den. Tar din hand och runkar mig lite. Gillar du det Peter ? Jag nickar och ber att du skall fortsätta. Lägg dig på ryggen istället. Du tar min penis i din mun och suger in mitt ollon i din mun. Du suger in hela min penis och suger mig fort och hårt. Jag ber dig suga mig tills jag kommer och vill att du tar min sperma i munnen. Gärna det. Säger du och fortsätter att suga mig. Jag stönar högre och snart känner du hur en varm stråle sperma sprutar in i din mun. Du sväljer det och fortsätter att suga mig sakta. Runkar min penis lite och frågar om det var skönt. Jag nickar och säger att det var härligt. Du kryper upp till mig och kysser mig djupt. Jag känner smaken av min sperma och kysser dig tillbaka.

Det var första gången vi träffades. Sedan dess har vi träffats många gånger.

Det kanske ni får läsa om en annan gång.

///

Om ni tyckte om denna skriv en rad och tala om det. Det är alltid roligare och skriva om man får lite uppskattning för det.

Rösta på Våran första träff, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (18 röster, snitt: 3.17 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Våran första träff, del 2”

  1. Eva:

    Hade velat vara där med dig!

Kommentera Våran första träff, del 2