Krokimodellen

Ända sedan jag var liten så har jag tyckt om att rita. Alla mina skolböcker var nerkladdade med figurer av olika slag och när jag kom upp i tonåren, så var det flickor jag ritade i olika ställningar. Därför var det ganska naturligt att jag anmälde mig till en kvällskurs i kroki, när jag studerade i Göteborg under slutet av 60-talet. Det var ett 20-tal deltagare i kursen och merparten var damer i 30-50 årsåldern. Modellen var en mörkhyad tjej i 30-årsåldern från Grenada med stora,fasta bröst och tjockt burrigt hår både på huvudet och mellan benen. Jag blev bekant med en tjej som bodde i samma kvarter som jag och vi Brukade följas åt efter avslutad övning.

Första kurskvällen efter nyår hände plötsligt något. Den vackra modellen hade tydligen varit hos frisören under helgen, ty när hon tog av sin morgonrock, så såg vi att hon var helt renrakad i de nedre regionerna. Makalöst vackert tyckte jag att det var och jag kunde inte låta bli att kommentera det för min kurskamrat, när vi gick hem.
-Jag har också funderat på att raka mig, sa Monica som hon hette, men inte hittat någon lämplig frisör.
-Jag kanske kan hjälpa dig, fick jag fram. Det skulle vara spännande att pröva på att vara intimfrisör.
-Vi kan testa i kväll, om du hinner, sa Monica. Jag tror att jag har allt som behövs för behandlingen. Jag brukar ju raka benen på sommaren.
Jag följde med Monica till hennes lägenhet och hon bjöd på ett glas vin. Jag hade inte studerat henne så noga tidigare, men såg nu att hon hade stora bröst under jumpern och hennes ljusa självlockiga hår var kortklippt och välansat. Hennes sovrum hade speglar i taket och belysningen var mysigt dämpad.
-Jag tar väl av mig, så vi kommer igång, sade Monica.
-Vi kanske skulle ta en gemensam dusch innan vi startar, föreslog jag.
Sagt och gjort. Paltorna åkte av och rätt vad det var så stod vi spritt språngande nakna framför varandra. Monicas bröst var verkligen vackra och hennes kön var täckt av en vildvuxen urskog. Jag var inte helt opåverkad av stundens allvar så ”Petter-Niklas” stod i givakt.
-Jag ser du också tycker detta är pirrigt, sa Monica.
-Du skall få tvåla in hela mig.
Vi steg in i den rymliga duschkabinen och jag tog tag i tvål och svamp medan vattnet strilade. Med ymnigt med tvål närmade jag mig hennes vackra kropp och gjorde cirklande rörelser med svampen över hennes rygg.
-Framsidan vill jag att du tvålar in med händerna, sa Monica.
Sagt och gjort. Jag lade ifrån mig svampen och såg till att jag hade tillräckligt med lödder i händerna för att gå lös på hennes bröst. De var så stora att de inte rymdes i handflatan och jag tog god tid på mig att tvåla in melonerna. När jag kom till hennes sköte, så började hon stöna, och jag förstod att hon var lika upphetsad, som jag var. Jag tog handduschen och sköljde av henne och när hon var fri från tvålrester, så tog hon resolut tag i min lem och sa:
-Nu är det min tur att ta hand om dig. Skall jag börja med de intima delarna?
Hennes händer för som vildar över hela kroppen och min lem fick sig en ordentlig intvålning. Det gick bara inte att hålla emot, utan jag sprutade hennes händer fulla med sädesvätska.
-Oj då, gick det redan för dig. Vad kommer då att hända, när du skall raka mig.
Vi duschade bort all tvål och masserade varandra torra med varsin frottéhandduk. På en liten bricka plockade Monica ihop de verktyg, som behövdes för friseringen. Där fanns sax, kam, rakhyvel, raktvål, trimsax, servetter och en burk med salva.
-Kom nu så rakar vi! Jag är jättekåt redan. Jag vill att du klipper musen kort, kort först innan du sätter igång med hyveln.
Monica lade ut en frottéhandduk på sängen och lade sig sedan på rygg med särade ben. Jag virade handduken runt midjan för att inte visa för mycket, hur upphetsad jag var. Jag startade trimsaxen och närmade mig busken. Som en plogbil på vintern gjorde den en bred gata i hennes könshår. De ljusa lockarna föll ner på handduken och jag tog god tid på mig att ansa busken.
-Nu tvålar du in musen med handen, och ser till att jag blir ordentligt rakad. Det får inte finnas ett fjun kvar, när du är färdig.
Jag tog försigtigt med rakhyveln på hennes blygdläppar och efter mycket pill, så var snart hela fitta helt kal. Otroligt läcker låg hon framför mig och särade extra brett på benen.
-Du gillar det här, va? Nu tar du och smörjer in hela fittan med salva, så jag blir len och mjuk. Jag säger som min bror brukar säga till sin flickvän:
-Det skall inte växa gräs på en racerbana.
Jag tog tag i salveburken och då drog Monica bort min skylande handduk och tog tag i min lem. Med handen runkade hon några gånger och det var redan dags för utlösning nummer två.
-Vad är du för en kompis. Jag hade tänkt att få lite glädje av din apparat och så sabbar du det. Då får du slicka mig i stället. Upp med dig i sängen och sätt igång.
Hon behövde inte be mig två gånger. Hennes sköte doftade himmelskt gott och min tunga for runt i hennes springa som en propeller. Hon stönade högre och högre och till slut började det rycka i hela hennes kropp.
-Himmel vad skönt det här var, det måste vi göra om. Jag kan knappt vänta tills det blir dags igen. Du får raka mig varje vecka i fortsättningen.
Nästa kurskväll slumpade det sig så att modellen hade blivit sjuk. Ledaren frågade då mest på skämt, om någon av damerna i församlingen kunde tänka sig att hoppa in som stand in. Tjejerna tittade lite blygt på varandra, men det var ingen som var villig att ställa upp.
-Jag fixar det, sa Monica till min förvåning. Hoppas inte min nya frisyr skrämmer er!
Snabbt hoppade hon ur kläderna och gick och ställde sig på podiet spritt språngande naken med renrakad fitta. Jag såg att tjejerna gjorde stora ögon när de såg det kala skötet, men i fikapausen framkom der att flera tjejer hade inspirerats av negressens rakning och gjort detsamma. Kanske var det därför de inte ville posera frivilligt. Jag fick i alla fall en ny omgång när kursen var slut den kvällen.
-Du fick väl valuta för din kursavgift sa Monica efter avslutade övningar.
Och visst har jag fått det. Vi gifte oss när mina studier var klara och flyttade till Skåne. I över 40 år har jag varje vecka rakat min hustru och sett till att vi fått det riktigt mysigt en kväll i veckan. Ett par gånger hände det att våra döttrar kom instormande, när vi höll på, men när vi berättade för dem hur det hela började, så var det inget konstigt för dem. Har på senare år när vi vandrat runt på nakenstranden i Kroatien om somrarna sett att våra döttrar lagt sig till med mammas frisyr mellan benen. Vem som rakar dem har jag inte frågat, men jag förmodar att deras pojkvänner står för behandlingen. Nu är det så vanligt med helrakade flickor, men på 60-talet var de flesta rädda om sina buskage.
Insänt av drutten

Kommentera Krokimodellen