Vinstpoker

Det här hände när jag var 18 år. Jag har en storasyrra, Lena, som är ett år äldre än mig. En fredag kväll när jag kom hem från en kompis så hände nått helt otroligt.

Våra föräldrar var bortresta över helgen. Nått 60 års kalas i släkten, urtrist. Lena hade först tjatat sig ur att behöva följa med. Till sist hade även jag lyckats undkomma. Men som ni snart ska märka så hade detta tydligen undgått Lena, som trodde att hon var ensam hemma.

När jag kom hem ganska sent på kvällen så hörde jag att det var några nere i gillestugan. Det trängde upp hög ljuda fnitter och rop från källaren. Jag tog en Cola i kylen och gick ner för att se vad som var på gång. Jag tappade nästan colan när jag kom runt hörnet. Där satt Lena och två av hennes kompisar, Karin och Anette med en kortlek och två flaskor vin. Men det var inte det som fick mig att tappa hakan.

För Lena hade bara BH och trosor på sig. Karin var nästan helt påklädd men Anette hade bara trosor på sig. Hennes härliga stora tuttar, som jag hade drömt om så många gånger svajade nu äntligen bara 10m ifrån mig. De var så inne i sitt “spel” så de hade inte märkt mig. Diskret drog jag mig tillbaks runt hörnet och kikade försiktigt fram. Just då förlorade Karin en runda och ställde sig upp och drog av sina byxor. Hon hade nu T-shirt och trosor på sig. Jag kunde tydligt se att hon inte hade någon BH, och hennes bröstvårtor pressades mot det tunna tyget. Jag kände hur kuken började vakna till liv i jeansen.

Anette hade vunnit handen och fick då dricka ett halvt glas vin. Tydligen höll dom på med en kombination av strippoker och vinpoker. Det märktes på deras sätt att prata och röra sig att det var minst lika mycket vin som strip. Nästa hand förlorades åter av Karin. Hennes tur hade tydligen vänt för nu åkte T-shirten av och hennes små fasta fina tuttar strävade fritt mot himlen. Min kuk strävade ochså uppåt om än inte lika fritt. Lena drack mer vin och korten delades ut igen. Nu åkte Lenas BH av och Anette drack mer vin.

Jodå jag har sett min syrra naken förr. Men aldrig tänkt på henne som ett sexobjekt. Jag vet att en del av mina kompisar tycker att hon är skit läcker. Men för mig har hon bara varit syrran. Ända tills nu. För när hennes BH åkte av och hon fnissande började smeka sina tuttar och knåda sina styva bröstvårtor så höll jeansen på att sprängas. Det var med nöd och näppe jag kunde undvika att stöna högt.

Min spänning steg ännu mer när nästa hand delades ut. För nu måste en av dom ta av sig trosorna. Det var Anette som förlorade. Andäktigt tittade jag fram medan hon sakta drog av sig sina vita trosor och blottade sin glesa buske för sina kompissar och för mig. Sen sjönk hon ner i fåtöljen igen. Vill ni se min fitta fnissade hon och la upp bena på armstöden. Tyvärr hade jag inte rätt vinkel så jag såg inte allt men tillräckligt. Fumlande fick jag fram kuken och började sakta stryka den.

Smek dig själv sa Lena. Annete började sakta smeka sin klitta, men sen sa hon. Ok men då får ni dricka var sitt glas till. Lena började hälla upp men då tog flaskan slut. Jag hämtar mer sa hon och reste sig upp. Omtöcknad som jag var så reagerade jag inte i tid. Hela mitt huvud, ja hela kroppen var koncentrerad på Anette och hennes öppna sköte. Så Lena tog mig på bar gärning, med kuken i näven. Först stod hon alldeles häpen sen började hon skratta hysteriskt. Sen drog hon fram mig till soffgruppen. Titta vad jag hittade.

Anette och Karin stirrade på min stenhårda kuk som fortfarande stod rakt upp ur gylfen. Allt jag såg var Anettes vidöppna fitta. En fjortis kuk sa Anette precis vad ja kan behöva sen fnissade alla tre igen. Jag vet sa Karin, vi tar av honom alla kläderna och binder honom i den tomma fåtöljen. Jag försökte protestera men dom var starkare. Försök själva värja er mot tre halv eller hel nakna tjejer som försöker slita kläderna av dig. Snart satt jag naken och fast bunden i en fåtölj.

Snabbt ändrades reglerna så att jag skulle slicka på den som vann och om den som förlorade var naken så skulle hon slicka på min kuk. Det var jag som van sist sa Karin och satte sig i mitt knä. Hon gned sitt unnderliv mot min stenhårda kuk medan hon förde min mun till sitt ena bröst. Visa att du är stor nog att ta hand om en kvinna nu, sa hon. Jag sög och slickade för allt jag var värd, och inte helt utan framgång, på hennes inte allt för stora men ack så ljuvliga bröst. Hon stönade svagt och gned sitt underliv ännu hårdare mot min kuk. Nu får det vara nog för ett tag sa Anette.

De delade igen och jag följe med spänning hur Karin förlorade och Anette vann. Karin ställde sig framför mig och drog sakta ner sina trosor och hennes blonda buske uppenbarade sig mellan hennes långa slanka ben. Sen lyfte hon upp ena benet på mitt armstöd och smekte lätt sin klitta. Tycker du om den sa hon. Om viskade jag och slet i mina bojor. Sen försvann synen när Anette begravde mitt ansikte mellan sina stora meloner. Det var jag som vann sa hon och sen fick jag slicka och suga på hennes underbara stora pattar. Medan hon lät sitt underliv retsamt tusha spetsen på min kuk. Jag stönade och sög om vart annat. Men när jag snart inte kunde hålla mig längre så reste hon sig och sa lugn och fin. Inte ska vi förstöra det roliga redan.

Nästa gång förlorade Lena och drog av sig trosorna hon också dock inte lika utstuderat som Karin. Dessutom så såg jag inte så mycket av det för Anette hade vunnit igen och nu tryckte hon sin fitta mot mitt ansikte och beordrade mig att slicka henne. Och det var bäst att jag gjorde det bra för annars så skulle hon bita kuken av mig. Jag hade inte så stor vana av att slicka fitta vid den tiden. Ingen alls för att vara ärlig. Men jag gjorde så gott jag kunde och Anette stönade högt, så nog var min oral debut godkänd alltid.

Lena förlorade igen och Karin vann nu. Nu får du suga av honom sa Karin. Min egen brosa, aldrig svarade Lena. Jag kände en vis besvikelse samtidigt med en lättnad. Det gick runt rätt bra i mitt huvud vid det här laget. Först försökte Karin och Anette tjata på Lena så att hon skulle göra det men sen gick dom med på att hon skulle smeka sig själv tills hon kom, istället. Lena la sig skrevande på bordet fram för mig och började först trevande att smeka sin fitta för att snart öka farten. Snart roterade hennes underliv frenetiskt mot hennes fingrar samtidigt som hon stönade högre och högre. Hon körde in två fingrar i sin plaskblöta fitta och juckade vilt. Då tog Karin en tom vinflaska och förde halsen mot Lenas savande fitta. Om du inte vill ha den kuk som bjuds så får du nöja dig med det här sa hon och körde in flaskhalsen i Lenas vidöppna mutta. Karin knullade henne med flaskan samtidigt som Lenas fingrar frenetiskt masserade hennes klitta. När sen Anette böjde sig fram och började suga på Lenas tuttar så var måttet rågat.

Lenas kropp spändes i en båge och hon stönade, Ja ja ja Ååååååh Ja Knulla Ja Åååååh Gud Jag Koooooommer. Sedan så kom hon med små koketta skrin. Och hela hennes kropp skakade för ett ögonblick innan hon föll utmattad ner på bordet igen. Som förhäxad satt jag och såg på denna vilda orgie, utan att kunna ingripa. Det var inte långt ifrån att jag hade skjutit av min satts av bara synen.

Men när de var färdiga med Lena så kastade de sig Karin och Anette över mig. Karin tryckte genast sitt sköte mot mitt ansikte och jag var inte sen att begrava min tunga i hennes flödande hål. Samtidigt så tog Anette min kuk under behandling. Äntligen! När hennes läppar slöt sig om mitt svulna ollon så visste jag vad sjunde himlen innebar. Ooh Gudars skymning vad skönt. Jag försökte att komma upp för lite luft och för att kunna skrika ut hur skönt det var. Men Karin gav mig ingen chans. Jag fick vara glad att jag kunde suga i mig en nypa luft då och då så som hon pressade sin nu drypande våta fitta mot mitt ansikte. Jag slickade, sög och nafsade om vart annat allt medan Anette sug allt ivrigare på min, nu explosions färdiga kuk. När jag kom så slet jag mig ur Karins grepp och vrålade rakt ut, Nu kommer jag. Anette tog de första strålarna i munnen innan hon släppte taget och resten sprutade hej vilt. På Anettes stora tuttar, på Karins stjärt och på min mage. När jag h ade tömt hela påsen, men innan jag han börja slakna så tog Annete tag om Karins höfter och drog ner henne över min kuk. Han försvann upp i Karins blöta grotta med ett smack. Karin red mig vilt medan Anette smekte hennes bröst och clitta. Jag kunde bara sitta och förundrat se på hör Karin kom llt närmare orgasmens frigörelse. Allt medan min kuk åter började vakna.

Tänk om man hade fått vara arton för evigt. Snabbt upp snabbt ner och lika snabbt klar för action igen.

Karin stönade häftigare och häftigare. Och när hon kom så kramde hennes fittmuskler nästan livet ur kuken på mig. När Karin hade kommit ner på jorden igen så sa hon till Anette. Du hade ingen rätt att suga av honom. Han var min. Ja just det sa Lena. Vad ska hon få för straff. Han får knulla henne bakifrån sa Karin. Kallar du det straff sa Lena, men kör i vind då. Jag släptes fri och Anette ställde sig på alla fyra, vickande med sin otroligt läckra rumpa. Trots en vis stelhet efter att ha varit fast bunden så var jag inte sen att styra min stolta springare mot Anettes vidöppna inbjudande grottmynning.

Med en enda lång stöt gick alla mina kåtdrömmar i uppfyllelse. Som en furier så stötte jag staken in och ut i Anettes härliga trånga fitta. Hon mötte varje stöt med hård motjuck och kramade underbart om kuken med fittmusklerna. När Lena började massera hennes clitta så stönnade Anette högt av vällust. Sen tog Lena ett finger och började smeka in Anettes stjärthål med lite av de safter som flödade ur hennes fitta. När henens stjärthål glänste av saft så styrde Lena in ett finger i henne, bakvägen. Anette stelnade först till sen blev hon alldeles vild. Hon stönnade och juckade som besatt. Oooooo Aaaaaa Ååååååå Ooooooo Aaaaaa Aåååååå. När hennes orgasm slog till för fullt så började hon skaka och skälva. Lena och Jag fortsatte att köra finger respektive kuk in och ur henne. Och Anette hon bara fortsatte att komma.

Tillslut klarade jag det inte längre. Med ett stön drog jag ut kuken och sprutade för andra gången. Lena fick det mesta på handen och resten låg i ränder över Anettes stjärt. Anette låg helt utslagen och gnydde fortfarande svagt. Medan Lena gned in min säd i hennes rumpa.

Jag vaknade nästa morgon av att tre tjejer satt på mig och höll min slaka lite ömma lem, och kulor i ett järn grepp. Kommer ens ett knyst om vad som hände i går ut. Så kan du hälsa adjö till den här kompisen sa Lena. Samtidigt så klämde Karin till om min pung så att jag skrek rätt ut. Jag lovade vid min älskade kuk att aldrig knysta ett ord om det här. Men det är längesen nu och vad riskerar man inte för att komma in på en site som denna.

Rösta på Vinstpoker:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (50 röster, snitt: 3.52 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Vinstpoker”

 1. Rawriel:

  Stavfel och särstavning är inget som gör mig glad.
  Inga citerande tecken på något sätt när någon talade.

  Jag vet inte helt hur Karin lyckades rida den slakna kuken hejvilt eller hur den blev hård på 20 sekunder efter att tömt hela påsen.

  Dock ett bra koncept och att texten är delad och inte bara skriven utan mellanrum.

  Sen var inte förklaringarna till stönen väst attraktiva att behöva läsa ”aaaa åååå öööö åååå ääää ååå ooo”.

Kommentera Vinstpoker