Min flickvän och hennes bästis

Jag och min flickvän brukar göra något lite speciellt på till middag på fredagarna och denna gång var inget undantag då Lotta bjudit in en gammal klasskamrat till henne, Bibbi som varit singel en längre tid och hade haft lite problem på kärleksfronten.
För mig var Bibbi en helt ny bekantskap som jag inte träffat tidigare, men en mycket trevlig och söt tjej. Bibbi var ett litet kraftpaket, hon älskade att träna och hålla igång vilket verkligen synts på hennes kropp. Den var i mycket fin form och hon hade även två välformade bröst. Bibbi hade mörkt hår och bruna ögon till skillnad från min flickvän Lotta som var blond och blåögd.

Tjejerna hade inte träffats på ett tag så det blev en hel del tjejsnack under middagen.

Många gamla minnen uppdagades och jag kunde höra att de haft mycket roligt tillsammans under deras gemensamma uppväxt.
Vi hade fått i oss en hel del vin under middagen och det märktes på tjejerna som nu fnittrade glatt åt både det ena och det andra.
Middagen var avklarad och Lotta tog med Bibbi till sovrummet för att titta på gamla fotografier. Själv gick jag ut i köket och började ta hand om disken.
Jag kunde höra dem fnissa och prata från sovrummet och gick dit för att höra om de ville ha mer vin. Där låg dom på sängen som två trettonåringar som hade massa hemligheter att gå igenom, vilket de också hade. De kunde absolut tänka sig lite mera vin!

När jag serverat mer vin fortsatte jag med disken. Det tog en stund att få ordning på allting men det var lika bra att ha det gjort så att man slapp göra det senare.
Efter en del stökande i köket noterade jag att det var mycket tystare från sovrummet. Jag tog mig tyst fram till sovrumsdörren och tappade hakan av den syn som möttes mig.

Där låg Bibbi på rygg med särade ben och Lottas blonda kalufs vid hennes sköte.
Lotta stod på alla fyra med baken riktad mot mig, på hennes trosor syntes en mörk fläck som tydligt beskrev att hon gillade det hon gjorde.
Omgående vaknade min mandom till och jag kände hur den reste sig i byxorna.
Vilken underbar syn, att se min flickvän slicka en annan tjej och höra hur de njöt bägge två.
De hade fortfarande sina kläder på men Lotta hade vikt undan Bibbis trosor så att hennes glänsande rosa sköte syntes. Lotta slickade långsamt och retligt Bibbis ansade mus och att hon gillade det gick inte att ta miste på. Bibbi låg på rygg och med ena handen smekte hon sitt ena bröst under skjortan samtidigt som hon villigt hjälpte Lotta att sära på sina ben med den andra.

Hur skulle jag kunna få en chans att delta i detta, tänkte jag.
Jag fortsatte att kika genom dörröppningen för nu började det röra på sig.

- Gud vad kåt jag är, viskade Bibbi hest.
- Jag vill ha kuk, sa hon med sin kåtgrötiga röst.
- Först får du nog ta och bearbeta mig lite, sa Lotta och reste sig upp.
Hon stod på knä framför Bibbi och krängde av sig sin tröja och i samma veva sin bh.
Bibbi var snabbt med på noterna och gjorde likadant.
Även kjol och byxtyg gled av samtidigt som de bytte plats i sängen och det var nu min kära flickväns tur att få njuta av tungan.
Bibbi passerade dörren där jag stod med bara någon meter utan att se mig och jag höll andan för att inte avslöja mig.
Vilken kropp den flickan hade! Vältränad och smal med ett par stora bröst som stod rätt ut, små fina vårtgårdar med vårtor som geléhallon. Hennes lilla rumpa vickade framför mig när hon gick fram mot sängen där hon på mage la sig ned och gled fram till Lottas väntande sköte.
Nu var det Lotta som fick njuta av Bibbis tunga som frenetiskt rullade runt kring Lottas blygdläppar. Bibbi stod nu på alla fyra med sin rumpa vänd rätt ut och hon började smeka sig själv med ena handen. Hon var fuktig, riktigt blöt, och jag kunde se hur hennes smekningar förbyttes mot först ett finger och sedan två som hon nu med ökad hastighet fyllde sin fitta med. Jag hade fått nog, och tog till slut mod till mig och knuffade upp dörren.

- Jaha tjejer, mer vin eller kanske ka…f..f..e
Jag låtsades stelna till av synen men jag tror min bula i byxorna avslöjade mig.
Bibbi reste sig upp och tittade på mig helt ogenerat.
- Just nu vill jag bara ha kuk, sa hon och log, hur är det med dig Lotta?
- Är det okej om jag tar mig an bulan i brallan där, fortsatte hon.
Lotta visste inte riktigt vad hon skulle säga men tittade på mig och log.
- Jag tror vi båda två behöver lite av den varan, sa hon.
Bibbi var redan framme vid mig och drog mig fram till sängen där hon tryckte ned mig på rygg. Hon började arbeta med skärpet och byxorna samtidigt som Lotta kröp upp och satte sig på mitt ansikte. Jag började omedelbart lapa safterna ur hennes våta sköte och hon tog stöd mot väggen som hon brukar när jag virvlade runt med min tunga.
Samtidigt kände jag hur Bibbi fått upp skärpet och byxorna och nu nästan i panik rev av mig kalsongerna. Min kuk stod rätt upp där jag låg på sängen och Bibbi tog ett stadigt tag i den och började suga. Hennes lilla mun for upp och ned och jag fick svårt att koncentrera mig på Lotta som var på gång att komma.
Jag tog tag i Lottas lår och tryckte min mun mot hennes sköte och fick tag i hennes lilla knapp. Jag sög på den allt vad jag orkade och då blev det för mycket för henne och hon nådde klimax i ett krampaktigt kvidande.

Bibbi jobbade fortfarande med min kuk och sög och slickade min pung om vartannat.
Jag var nära att komma så jag tog försiktigt tag i hennes huvud och förde bort det från min sprängfulla kuk.
Hon tittade upp på mig och sa:
- Nu vill jag att du knullar mig.

Hon kröp upp i sängen och ställde sig på alla fyra med ordentlig svank och sitt sköte rätt upp i vädret. Jag tittade på Lotta som låg utmattad och tog igen sig vid sidan av.
Hon nickade bara kort och jag tog det som ett ”go ahead”.
Vilken syn! Bibbis sköte stod rätt upp och från hennes smala springa glänste det av hennes safter. Jag kunde inte låta bli att med tummen försiktigt stryka över springan så att lite av safterna sipprade ut.
- Åhhhhh, hörde jag henne stöna.
Hon var verkligen riktigt våt och jag började försiktigt att slicka i hennes skåra.
- Knulla mig, väste hon hest.
- Jag vill ha din kuk, fortsatte hon.
- Ja men först måste jag få kåta upp dig lite, svarade jag.
- Det behövs inte, knulla mig bara väste hon igen.
Jag började nu bearbeta hennes sköte mer och mer och jag hörde på henne att hon gillade vad jag gjorde. Lotta hade vaknat till liv och kom nu krypande över sängen.
Hon la sig under Bibbi från sida så att hon nådde hennes sköte underifrån och satte igång att massera Bibbis klitoris med tungan.
- Ohhhhh gud, ni gör mig tokig, hörde jag Bibbi säga samtidigt som jag reste mig upp för att betrakta denna vackra syn.
Jag fyllde nu Bibbis fitta med två fingrar som gled in och ut samtidigt som Lotta slickade hennes sköte från undersidan.
Min kuk droppade av försats och jag var inte långt borta nu.
Det var inte Bibbi heller för jag kunde höra hur hon börjat gny under mig.
Jag särade hennes ben ytterligare och hörde henne mumla i kudden.
- Jag är på väg, jag kommer.
- Då är det dags för lite kuk, sa jag och ställde mig upp i sängen.
Hennes gnyende ökade och hon hade inte långt kvar när jag tog tag i min kuk och satte den mot hennes öppning.
- Ja, ja knulla mig, nästan skrek hon.
Jag förde in ollonet och la hela min tyngd bakom när jag rammade henne med min sprängfyllda kuk. Hon var trång men så sjöblöt att jag gled i botten med en gång.
- Ahhhhhhhh, gud vad skönt, skrek hon rätt ut när jag nu pumpade henne gång på gång i långsamma stötar.
Jag var inte långt borta nu och ökade takten.
- Ja, ja, ja hörde jag Bibbi i samma takt som mitt pumpande.
Plötsligt tystnade hon tvärt och hela hennes kropp stelnade till.
Jag såg hur hennes händer krampaktigt tog tag i täcket och kände hur hennes fitta spände runt min kuk när jag fortsatte knulla henne.
Sekunderna senare kom jag också och pumpade hennes fitta med min sats i långa härliga stötar. Vi föll ihop alla tre i en enda stor hög på sängen.

1 svar to “Min flickvän och hennes bästis”

  1. The Dildo Is In The Wardrobe:

    härligt ;)

Kommentera Min flickvän och hennes bästis