Vem var mannen som knullade mig

Det var fredagskväll och jag hade precis kommit hem från jobbet, då telefonen ringde. Det var ganska sent. Jag hade jobbat över och var en aning trött. Samtalet kom från Johanna, som undrade om jag ville följa med henne hem till en av hennes väninnor, som just den här kvällen skulle ordna ett sånt där “homeparty” för underkläder.

- Javisst, svarade jag.

Visst ville jag följa med och kolla in om det fanns något, som jag skulle kunna tänka mig att shoppa, trots att det nog snarare var plånboken och inte jag som bestämde. Ganska sent anlände vi till partyt. Men vad gjorde väl det. Ingen lär ha märkt hur sent vi kom. Allt och alla var i en salig röra. Det stod flera halvt urdruckna vinflaskor på borden och askkopparna var överfyllda. Dessutom var så gott som alla på väg därifrån och – till min fasa – även Johanna. Hon hade träffat några bekanta, som skulle dra vidare till King Creole och hon beslöt sig för att följa med. Själv ville jag hellre titta på utbudet av underkläder, som låg utspritt överallt i rummet. Värdinnan hette Nancy, som lovade att ta väl hand om mig. När alla gäster hade gått, var bara hon och jag kvar där i röran. Vi satte oss ner i soffan i vardagsrummet och blickade ut över flaskorna på bordet. Alla var ju inte urdruckna, så vi beslöt att se till att det blev gjort.

Kvällen rann i väg och vi blev allt fullare och fullare. Till sist föreslog Nancy, att vi skulle titta litet på underklädskollektionen, dvs göra det som vi från början hade tänkt göra. Nancy sträckte sig efter ett set som låg alldeles intill soffan. Hon frågade, om jag inte hade lust att se hur dessa sexiga små tygbitar, som huvudsakligen bestod av genomskinlig spets, såg ut. Hon ställde gärna upp som provdocka. Sakta klädde hon av sig sina kläder. Hon lät dem falla till golvet i en slarvig röra. Själv satt jag bara där helt förtrollad av hennes helt underbart kurviga, fasta kropp. Hon hade de mest uppnosiga bröst jag nånsin sett och hennes till synes honungslena hud glänste som guld i den skumma belysningen. Jag blev stormkåt av att se henne. Jag kände hur blöt och fuktig jag blev mellan mina lår. Jag kunde helt enkelt inte rå för det. Jag kände också att jag också ville se ännu mer. Iförd ett helt set svarta spetsunderkläder, bh, trosor, strumpor, höfthållare och högklackade pumps stod hon där bara och log åt mig. Hon var så otroligt vacker. Plötsligt frågade hon mig, om jag tyckte att det var viktigt med förspel. Jag blev först tyst, men svarade sen att visst tyckte jag att det var viktigt. Själv ansåg hon, att det var det viktigaste och påpekade att det tråkigt nog var väldigt få som insett det. Vid det här laget var luften kring oss laddad med spänning. Jag var livrädd att det skulle synas, hur tänd jag var på henne. Dessutom skämdes jag för min lust. Inte fick väl jag åtrå en kvinna, en annan kvinna.

- Åhh, det här spetstyget är så himla mjukt och skönt, sa Nancy. Inte alls så där stickigt och hårt som en del spets är på underkläder. Känn här! Hon tog min hand och förde upp den till sitt ena bröst och lät mig känna på tyget.

Omtöcknad av min så uppenbarliga, uppflammande åtrå steg jag närmare henne och lät mina händer smeka hennes mjuka, men samtidigt styvnande bröst. Hennes händer var över mig innan jag hann säga något, som om hon kunnat ana mitt svar. Och medan mitt hjärta slog i en allt vansinnigare takt steg värmen till en brinnande hetta i mitt sköte. Varsamt snuddade hennes fingrar vid mina bröstvårtor, som styvnat under det tunna blustyget. Sedan kupade hon händerna kring brösten i en lätt omfamning, som blev allt hårdare. Jag flämtade av lust och gjorde inget motstånd, när hon ledde in mig i sovrummet. Vi satte oss på sängkanten. Hennes hand gled smeksamt nedåt och stannade på insidan av mitt lår. Upphetsningen höll på att knäcka mig. Jag hade aldrig upplevt en sådan njutning. Å andra sidan hade jag inte heller tidigare hamnat i en situation som denna tillsammans med en kvinna. Jag kände ett par fingrar innanför kjolen. Det trevade sig uppåt till mitt nu allt blötare sköte. Hennes fingrar smekte mig oavbrutet. Ett finger fann väg in och masserade min känsligaste punkt på ett sätt, som jag dittills bara fantiserat om. Jag var nära att komma när som helst och skakade i hela kroppen. Nancy märkte genast mitt tillstånd, böjde sig ner och lät sin lena tunga glida ända in i min plaskvåta fitta för att fortsätta, där hennes finger slutat. Till sist kunde jag inte stå emot längre. Det flimrade till framför ögon och jag skrek ut min härligaste orgasm nånsin.

Jag vaknade sakta till liv igen och reste mig framför henne. Jag ville ge henne vad hon just hade gett mig. Min hand letade sig in under hennes bh och fångade in ett av hennes bröst. Hennes hud var len som honung och hon verkade smälta i min hand. Jag fortsatte att smeka henne över hela hennes heta kropp. Jag lät min tunga mjukt och försiktigt få henne att njuta och ge allt. Hon stönade allt intensivare och när min tunga nådde hennes klitoris, trängde djuriska läten upp ur hennes strupe. Jag förde försiktigt in först ett, sedan ytterligare ett finger i hennes kärleksgrotta och började fingerpulla henne. Till sist spändes musklerna kring mina fingrar och hon skrek ut sin orgasm.

Vi kröp bägge upp i sängen, tätt tryckta intill varandra och så kom vi att ligga i flera minuter. Det var underbart att höra och känna hennes tunga andhämtning mot min hals. Hennes bröst spändes mot mina bröst. Plötsligt kände jag något stort och grovt tränga in mellan mina blygdläppar. En jättestor, hård kuk, som verkligen borrade sig in i mitt innersta med all sin kraft. Jag slängde huvudet bakåt och skrek ut min kåthet. Nancy vaknade till liv och började slicka och smeka mina bröst. Hon slickade sig ända ner till min fitta, tog tag i den store, kåta kuken och förde den till sin mun. Nancy sög kuken som en riktig kåtgalning. Kuken for ut och in i hennes härliga mun. Hon stönade högt. Hon sög och slickade allt vad hon kunde. Hennes mun blev verkligen knullad. Jag såg hur det började rycka i kuken och den kom i långa stötar. Sperman sprutade hej vilt och Nancy försökte svälja så mycket som möjligt. Samtidigt lade jag mig ner mellan hennes ben och slickade hennes klitoris alldeles stor och hård. Hon gnydde som ett djur. Hennes kropp spändes och ett skrik kom över hennes spermafyllda mun, samtidigt som hon exploderade i en ny orgasm. Detta gjorde mig vansinnigt kåt och jag lät långsamt två fingrar glida in i min väloljade fitta. Sen såg jag kuken resa sig igen.

Jag drog ut fingrarna och ställde mig på alla fyra. Med en enda stöt fyllde kuken upp min fitta till botten. Det smackade härligt, när den for in ut och ut i en rasande takt. Den pumpade mig samtidigt som jag ökade takten i väldiga motjuck. I ett ryck slets den stora kuken ur min fitta och pressades i stället hårt in i mitt bakre hål. Till min egen förvåning skrek jag inte högt av smärta. I stället drog jag en djup och intensiv suck av ren och skär njutning. Orgasmen var på väg och jag kunde knappt hålla mig. Jag skrek av all kraft ut min njutning i ett tjut. Både han och jag drabbades av rejäl jordbävning. Vi skakade och jag kände hur hans heta lava trängde ut djupt inom mig. Vi föll handlöst ihop på sängen och somnade precis intill Nancy, som redan sov. Dagen därpå vaknade jag upp och undrade var jag befann mig, men kom snart ihåg nattens händelser. Jag var ju hemma hos Johannas väninna Nancy. Men vem var mannen i mina minnen? Plötsligt hörde jag en röst alldeles intill mig sängkammaren:

- God morgon, min vän. Låt mig presentera min man Håkan!

Rösta på Vem var mannen som knullade mig:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (26 röster, snitt: 3.31 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Vem var mannen som knullade mig