Vår kompis Marika

Min tjej har en kompis som heter Marika som vi ofta umgås med. Vi träffas ganska ofta och trivs i varandras sällskap alla tre. En fredagskväll när hon ätit middag tillsammans med oss så kände hon inte för att åka hem utan frågade om hon fick sova över hos oss på soffan.
- Självklart får du sova över, men inte behöver du sova på soffan, sa Pia. Vår säng är tillräckligt stor för att rymma tre personer.

Jag tyckte också att det kändes helt naturligt att hon skulle dela säng med oss eftersom vi var så nära vänner. Jag hade ingen annan tanke än att vi bara skulle sova. Marika tackade för erbjudandet och efter en stund började vi göra i ordning oss för natten. Vi ordnade fram en tandborste till Marika eftersom hon ju inte hade planerat att vara borta över natten.

- Jag har inga nattkläder med mig, sa Marika lite förläget. Är det OK om jag sover i bara trosorna?
- Visst, svarade Pia, vi sover själva bara i trosor och kalsonger. Dessutom har vi ju alla sett varandra nakna förr.

Även om vi hade bastat och nakenbadat tillsammans förr så det kändes lite konstigt att hon skulle ligga nära oss i sängen i stort sett naken, men tyckte att det kändes lite spännande också. Marika tog ogenerat av sig kläderna redan när vi borstade tänderna och jag kunde inte låta bli att snegla på hennes vackra bröst. Pia såg att jag tittade och gav mig ett litet illmarigt leende, jag visste att hon inte hade något emot att jag tittade på andra tjejer.

Vi gick in i sovrummet och la oss i sängen. Vi hamnade så att jag låg i mitten med tjejerna på var sida om mig. Även om sängen är rätt så stor så var det omöjligt att inte nudda vid varandra. Varken Pia eller Marika verkade dock bry sig om att Marika och jag hade en del hudkontakt med varandra. Det ledde dock till att jag fick ett ganska rejält stånd i kalsongerna som jag hoppades att Marika inte skulle märka.

- Jag är ledsen om jag hindrar er från att utföra era nattliga aktiviteter, sa Marika med ett litet fniss.
- Det är ingen fara, svarade Pia. Vi knullar nästan aldrig innan vi somnar. Jag har så svårt att sova efter sex.

Pia berättade mycket frispråkigt om att vi oftast knullade på morgonen eller tidigare på kvällen eftersom Pia hade svårt att somna om hon nyligen varit för upphetsad. Däremot så sover jag mycket bättre efter en utlösning. Jag brukar därför alltid runka tills jag sprutar innan jag somnar. Ofta brukar Pia hjälpa mig med runkandet samtidigt som jag leker med hennes bröst. Allt detta berättade helt öppenhjärtigt för Marika. Jag tyckte kanske att det var lite väl intimt att berätta för någon annan, men det gjorde mig samtidigt väldigt upphetsad. Jag blev inte mindre kåt av att medan hon berättade hade hennes hand smugit sig till mitt skrev där hon sakta smekte min kuk utanpå kalsongerna.

När Pia berättat allt detta svarade Marika att hon liksom jag sover bäst efter en orgasm och att hon om hon inte hade manligt sällskap i sängen onanerade innan hon somnade. Hon sa att hon sov som bäst efter en rejäl orgasm.
Pia tyckte inte att det gjorde något om hon onanerade bredvid oss i sängen om hon ville. Hon sa att då kunde hon ju också runka mig så alla tre kunde sova gott. Pia hade vid det här laget börjat gnida min kuk helt ogenerat vilket Marika naturligtvis inte kunde undgå att märka. Jag såg att Marikas låg med slutna ögon och hennes händer rörde sig under täcket i höjd med bröstet. Hon började andas lite tyngre och jag förstod att hon hade börjat smeka sina bröst.

Pia låg sidan stödd på ena armbågen så att hon kunde leka med min hårda snopp med ena handen och samtidigt titta över mig på Marika.
- Jag brukar också börja med att smeka tuttarna, sa Pia till Marika.
- Ja det är det bästa sättet att komma igång tycker jag, svarade Marika med lätt ansträngd röst. Det börjar alltid sava ordentligt då mellan benen.
Pia släppte taget om mitt stånd och drog ner Marikas täcke ner på magen så att vi se vad hon gjorde. Det var en fantastisk syn och en skön känsla att ha henne onanerandes alldeles intill mig samtidigt som Pia runkade mig. Jag kände och nafsade lite på Pias bröst då och då men oftast hade jag mitt huvud vänt åt andra hållet för att kunna titta på när Marika pillade på sig själv.

Pia och Marika pratade med varandra om var de hade sina erogena zoner och var de brukade smeka sig själva och om hur de brukade göra när de onanerade. Marika berättade att hon tyckte om att bli smekt och smeka sig själv mellan låren. När hon sagt det så sträckte Pia fram sin hand till hennes ben och började stryka den upp och ner för lårets insida. Marika svarade med att villigt sära på benen och föra ner sin egen hand ner mot sitt sköte samtidigt som hon fortsatte att stimulera sina bröst med den andra handen.

Eftersom Pia slutat ägna sig åt mig reste jag mig upp på armbågarna för att kunna se bättre vad tjejerna höll på med. Pia hjälpte henne av med trosorna och fortsatte sedan att smeka henne på lårens insida. Pias hand kom för varje smekning allt närmare musen där Marika gned med fingret i skåran mellan klitoris och hennes ljuva kärlekshål. Efter en stund tryckte hon in fingret i hålet och körde in och ut ett par gånger innan hon drog ut det och koncentrerade sig enbart på klitoris. Pia rörde nu sin hand lätt över Marikas kön och så vitt jag vet var det första gången hon rörde vid en annan kvinna på det sättet. Pia verkade lite osäker på hur mycket hon skulle våga men när hon märkte att Marika inte tyckte att hennes hand var ovälkommen tog hon mod till sig och stack in ett finger i musen.

Marika drog häftigt efter andan och stelnade till en kort sekund innan hon återigen slappnade av och fortsatte att fingra på klitoris. Jag tror att Pia fick in ett finger till och började föra de in och ut med ett plaskande ljud. Marika verkade bli allt mer frånvarande och hennes hand som hade varit vid brösten låg nu nästan still på hennes mage.
- Du får ta och hjälpa henne med brösten, sa Pia till mig.

Hon tog min ena hand och la den på Marikas bröstkorg. När inga protester kom från henne började jag smeka och knåda lätt på de ljuvliga kvinnliga behagen. Marikas bröst var underbara, de var lite mindre men fastare än Pias. Trots att hon låg på rygg stod de ändå upp rätt mycket. Bröstvårtorna var stenhårda och hon verkade njuta minst lika mycket som jag med att jag lekte med dem. Jag ville gärna stoppa dem i munnen men visste inte riktigt om jag skulle våga så jag fortsatte smeka dem.

Pia drog ut sina fingrar och böjde sig bort mot hennes nattduksbord. Hon öppnade låda och hämtade något ur den. Jag förstod att det var hennes dildo som hon brukade använda när onanerade och som jag också brukade använda på henne när vi hade sex. Hon satte sig tillrätta mellan sin väninnas ben och drog dildon lite upp och ner i hennes skåra för att fukta ner den ordentligt. När hon började måtta den mot öppningen var Marika på det klara med vad som var på gång, så lyfte lite på rumpan och slutade för ett ögonblick att smeka sig och bara väntade på penetrationen. Pia förde in den ganska långsamt. När den var helt inne stannade hon en stund för att sedan börja röra den ut och in. Marika gjorde motjuck och började återigen pilla på sig själv. Jag trodde nog inte att någon av tjejerna skulle ha något emot att jag smakade på tuttarna så jag böjde mig fram och sög in den närmaste bröst vårtan i munnen. Jag sög och slickade girigt på både på bröstvårtorna och över resten av brösten.

Marika skrek nu nästan ut sina stön och vi ökade alla tre intensiteten i vad vi gjorde. När den efterlängtade orgasmen kom fullkomligt vrålade hon. Hon spände hela kroppen och skakade kraftigt en ganska lång stund innan hon slappnade av och lät efterdyningarna ebba ut.
- Tack ska ni ha, det var otroligt skönt!
- Det var du värd, svarade Pia. Men nu får du som betalning hjälpa mig att runka av Markus.
- Självklart ska jag det. Han var fantastisk på att göra det skönt för mina tuttar.
- Jag vet, det är något hans specialitet.

Tjejerna drog nu gemensamt ner mina boxershorts så att mitt sprängfyllda stånd vajade fram. Pia drog med handen från undersidan av pungen upp över skaftet och bjöd Marika att känna på min stolthet hon också. Hon grep tag i den och började runka mig sakta. Marika kommenterade hur skön den kändes och att Pia kunde vara glad att hon fick chansen ha en så skön kuk inne i sig.
- Du får gärna pröva att stoppa in den i musen om du vill, sa Pia. Du är ju redan plaskvåt och vidöppen så det är ju bara för dig att sätta dig på den. Då lär det gå fortare än kvick för honom.
Jag hann knappt reagera på hennes kommentar förrän Marika satt grensle över mig och sakta sjönk ner över pålen. Den gled in utan något som helst problem och hon började lugnt rida mig. Det märktes att hon nyss haft en kraftig orgasm för hon gick inte igång så väldigt mycket utan verkade mest tycka att det var lite mysigt och roligt mer än sexuellt skönt.
– Visst är han skön? Det var väl ett tag sen som du hade så trevligt besök i grottan.
- Jo det var ett tag sen, skrattade Marika.

Nu kände jag att jag inte kunde hålla mig längre. Jag spände mig i en båge och sköt iväg en jättesats i vår kompis inre. Marika slutade rida men satt kvar med min slaknande lem kvar i sig. Pia kysste mig på munnen och frågade om det var skönt att få knulla med en annan tjej än henne själv. Jag kunde inte svara annat än förstås var jätteskönt.
- Det var ni värda båda två, eftersom ni är de mest betydelsefulla personer i mitt liv, sa Pia. Imorgon ska ni få knulla ännu mer om ni vill men då ska jag vara med.

De hade blivit riktigt sent nu så vi tyckte det var dags att sova. Marika la sig tätt intill mig och gav mig en snabb puss på kinden och önskade mig god natt. Pia tyckte det var en klen godnattpuss mellan två personer som just haft sex med varandra för första gången. Marika gav mig då en ordentlig tungkyss som varade ganska länge innan Pia avbröt oss och sa att hon minsann också ville kyssas god natt. Marika lämnade då mina läppar och Pia började böja sig över mig. Innan hon nådde fram hade dock Marika tagit tag i hennes huvud och fört in sin tunga i hennes mun. Pia blev nog lite paff för det var väl inte vad hon tänkt sig men fann sig snabbt och besvarade kyssen.
Tjejernas bröst hängde nu ner precis framför mitt ansikte. Jag kunde förstås inte motstå frestelsen utan pussade och slickade på dem medan de kysstes. De avslutade och jag fick också en rejäl godnattkyss av Pia.

Tjejerna la sig på vända mot mig på var sin sida om mig. Vi låg tätt intill varandra och vi kunde känna våra nakna kroppar mot varandra. Jag konstaterade att Pia fortfarande hade trosorna på sig innan jag föll i sömn.

Jag sov utomordentligt gott den natten. När jag började vakna till var det med en ovanlig känsla som jag inte riktigt kunde förstå. När jag kom till sans insåg jag att någon satt på min kuk och red mig i ett lugnt tempo. Jag öppnade ögonen och fick se Marika naken sittandes på mitt skrev. Känslan var skön och helt overklig, jag började dock minnas vad som hänt på kvällen innan.
- God morgon sömntuta, sa hon och fyrade av ett bländande leende. Jag vaknade och märkte att du hade stånd när du sov. Jag tänkte att ett sånt tillfälle inte fick förgås.
Hon fortsatte att bara gunga och rotera höfterna lite lätt. Pia låg och sov halvt om halvt liggandes på mage över mitt bröst. Vi bestämde oss för att väcka henne så sensuellt vi kunde. Jag började smeka henne på utsidan av ena bröstet som låg tryck mot mig. Marika strök sin hand över hennes trosklädda rumpa, ryggen och ner på benen. Sakta började hon vakna till men låg fortfarande kvar i samma ställning. Efter en stund öppnade hon ögonen.
- Jaså, ni började utan mig, sa hon med spelat arg röst.

Hon reste sig upp och drog av sig trosorna. Hon satte sig över mitt ansikte vänd mot Marika. Jag hade inte mycket val än att börja slicka hennes kön, vilket jag förstås inte hade något emot. Tjejerna både stönade lite grann och småpratade med varandra. Jag kunde höra mycket av vad de sa utan koncentrerade på att göra det skönt för min sambo.
Plötsligt reste sig båda två och sa att det var dags att äta frukost innan jag sprutade. Jag blev först lite besviken men insåg att det var bättre att dra ut på det hela. Vi gick omkring nakna i köket och gjorde i ordning frukost. Mitt stånd hade problem att lägga sig och tjejerna fnissade åt mig och retades med mig lite på skoj. De gjorde dock ingenting för att jag skulle slakna uta fingrade på den lite då och då och gned sina kroppar mot mig när de kom nära. Jag passade också på att tafsa på dem. Jag konstaterade att jag ännu inte känt på Marika mus och försökte få in min hand mellan hennes ben. Hon retades dock med mig och gled hela tiden undan och sa att jag fick vänta till efter frukosten.

Vi åt och pratade med varandra om olika sexuella erfarenheter. Ingen av oss hade haft sex med fler än en person samtidigt. Tjejerna sa att ingen av de tidigare haft sexuell kontakt med någon annan tjej förut men tyckte att det var skönt att få känna på varandra. Jag förstod att detta skulle bli en mycket härlig dag. Min kuk stod som ett spett och jag kände att jag snart behövde få ge lite utlopp för de sexuella känslorna. Jag sträckte fram mina händer till deras bröst som retfullt hade gungat framför mina ögon hela frukosten. Jag gosade med dessa fyra underbara tuttar samtidigt. Tjejerna satte sig närmare varandra och började också smeka varandra bröst.

Marika reste sig upp och sa att det var dags för mig att visa om jag var lika bra på att ta hand om det hon hade mellan benen som om hennes bröst. Jag reste mig och Marika tog tag i min kuk och ledde mig bort mot soffan som om hon höll i ett koppel. Pia kom efter oss och det märktes tydligt att det för stunden var Marika som styrde den här leken. Medan vi gick över till soffan hade jag handen på Marikas lena fasta rumpa.
Tjejerna satte sig i soffan tätt intill varandra med brett särade ben. Jag satte mig på knä framför dem reda att skrida tillverket. Jag tänkte att jag skulle koncentrera mig helt och hållet på att göra det skönt för dessa två underbara kvinnor med mina händer. Jag visste ganska väl hur Pia ville ha det och Marika hade ju berättat en del under sin onanisession under gårdagskvällen.

Jag la mina händer på deras magar och smekte deras mjuka hud. Jag gjorde hela tiden samma sak på de båda två och tittade upp mot deras ansikten för att se hur de reagerade. Jag koncentrerade mig ganska länge på magen, midjan, höfter och ben. Jag höll mig en bra bit ifrån könsdelarna och lät också brösten vara. De verkade njuta av detta och log sött mot mig och jag började komma allt närmare deras musar. När mina händer var högt upp på insidan av låren drog jag plötsligt en finger långsamt tvärs över deras allra heligaste för att bara fortsätta upp till magarna igen. Pia försökte putta ner min hand igen men jag ville hålla de på halster ett litet tag till. När åter var på plats mellan benen började jag dra fingrarna i dalgången mellan venusberget och låret. Det är något som jag vet att Pia tycker mycket om och mycket riktigt började hon nu andas allt tyngre samtidigt som jag kände att hon slappnade av i hela kroppen och bara gav sig hän till min hand.

Marika rörde hela höftpartiet som för att försöka fånga upp mitt finger till de mer centrala delarna av sitt kön. Men jag ville egga henne ännu mer så jag fortsatte med ett finger på var sida om deras kvinnligheter. Det riktigt glänste deras kön av deras egna safter och jag förstod att de var riktigt kåta.
Mina långfingrar strök nu upp och ner i deras skåror och för varje drag tryckte jag mig lite djupare in mellan blygdläpparna. För varje drag stannade jag till lite vid klitoris och vid öppningen till deras inre.

Jag har aldrig tidigare riktigt tänkt på hur olika kvinnors kön kan vara. Pia har ganska ljust hår som hon brukar trimma i de nedre delarna med en ganska rejäl tofs ovanför själva könsdelarna. Marika har mörkt hår i en lurvig buske som hon bara verkade ha ansat vid bikinilinjen. Pias har ett bulligt venusberg och fasta yttre blygdläppar medan de inre knappt syns förrän man särar på läpparna. Marika är planare och är lite lösare i huden. Hennes inre blygdläppar är stora och stickar ut tydligt. Båda tjejerna har stora hårda knoppar till klitoris, vilket gör de lätta att stimulera. Pias hål är trängre än Marikas och hon har dessutom en enastående förmåga att spänna musklerna och massera det som finns inne i henne.

Fascinerat jämförde jag dessa två sköna fittor samtidigt om jag tillfredställde dem. Jag tror att jag gjorde det bra för de verkade njuta ordentligt nu. Jag körde tummarna i deras hål i ett högt tempo samtidigt som jag cirkulerade med pekfingrarna på deras klitorisar. Pia skruvade sig rejält och jag förstod att hon var på väg att komma. När hennes orgasm kom skrek hon rakt ut och sjönk ihop i soffan. Nu koncentrerade jag mig på att få Marika att komma. När jag med två fingrar i musen och den andra handen smekte hennes lår märkte att klimax närmade sig satte jag för första gången munnen mot hennes skrev. Jag slickade frenetiskt på hennes kittlare och det gjorde att hon kom i en mista lika kraftig orgasm som tidigare.

Medan tjejerna pustade ut drog jag lite försiktigt i min bultande kuk, jag ville inte att det skulle gå för mig än.
- Det gjorde du fantastiskt, så nu är du väl värd en belöning saMarika samtidigt som hon gick ner på golvet och utan omsvep tog min snopp långt in i munnen.
Jag trodde det skulle gå för mig på en gång men lyckades behärska mig och började jucka i hennes söta mun. Pia ställde sig bredvid mig och vi började kyssas och hångla med varandra. Marika drog sig bort från mig och ställde sig på knä med rumpan mot mig. Jag tryckte in kuken i henne ganska brutalt men hon var så pass redo att det inte var några som helst problem. Pia la sig under henne och började slicka på våra kön. Marika satte en hand mellan Pias ben och pillade på henne. Efter en stund bytte tjejerna plats och la sig i en 69:a med Pia överst. Jag trängde in i min tjejs mus som jag gjort så många gånger förr. Situationen gjorde dock att det kändes helt nytt.
När jag sa att jag var på väg att komma sa Marika att hon ville att jag skulle spruta på henne. Hon bad mig lägga mig på rygg på golvet. Jag gjorde som hon sa och hon började gnida sina bröst på mitt stånd. Pia hade stoppat in ett av sina bröst i min mun och det blev för mycket för mig så jag sprutade flera strålar på Marika ljuvliga bröst.

Vi kletade alla tre in sperman på Marikas bröst och mage. Pia slickade i sig lite av mina safter från tuttarna. Hon sträckte även fram ett finger till min mun så jag fick smaka på mina egen säd. Det smakade inte så illa så jag sög till lite på Marikas ena bröst. När vi legat och lekt med sperman och pussats lite grann gick vi in i duschen alla tre. Vi hjälpte varandra att tvätta av oss. Vissa delar av våra kroppar blev nog extra rena eftersom våra kön , rumpor och tjejernas bröst var extra sköna att tvåla in.
Min kuk svullnade lite av behandling även om jag inte klarade av att få ett riktigt stånd redan. Tjejerna däremot verkade fortfarande vara tända och började grovhångla och tafsa rejält på varandra. När vi klev ut ur duschen la de sig på badrumsmattan i en 69:a och slickade varandras kön tills de båda fick ytterligare en orgasm.
Marika stannade hos oss resten av den dagen. Vi hade sex med varandra två gånger till innan jag var helt utpumpad och inte orkade mer.
Vi har sedan den dagen ofta haft trekanter ihop och även om Pia och jag har det fantasiskt när vi knullar med varandra så längtar vi alltid tills vi träffar Marika. Vid ett par tillfällen när Pia har varit bortrest så har Marika kommit och bott hos mig. Vi har då ringt till Pia och pratat med henne samtidigt som vi har haft sex. Det har blivit långa samtal där vi berättar vad vi gör med varandra och Pia har manat oss till att göra olika saker medan hon tillfredställt sig själv.

Jag ska någon gång berätta för er vad som hände när Marika träffade mannen i sitt liv.

Rösta på Vår kompis Marika:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (109 röster, snitt: 3.89 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Vår kompis Marika