VÄGARNAS DROTTNING

Jag är vägarnas drottning. Eller prinsessa kanske. Jag tar mig fram på vägarna och skaffar resa, mat och husrum med min kropp. Min kropp, långa, slanka ben som klär i kort kjol och svarta nylonstrumpor, vita fylliga bröst, ett välformat, ljust ansikte, röda läppar, blå/gröna ögon, allt inramat av ett långt svart hår. För ett par mils lift ger jag en långtradarchaufför hans livs avsugning, han känner på mina bröst med stora valkiga händer, vi är framme, då får de sin belöning. Satsen kommer helt plötsligt och utan förvarning. Det mesta hamnar på honom själv, men en del träffar mig i ansiktet. Jag är van, slickar rent honom, tar mina saker och är på väg igen. Mat. Min första tanke. Det var länge sedan jag åt. Jag går till vägkrogen där jag och “min chaufför” stannat, han för att ta en tupplur tydligen. Jag går in köksvägen och möts av en tjock, kvinnlig kocka. Hon ser varm ut, jag kan kanske till och med få en skön plats att sova på inatt.

-Hej. Säger jag.

Hon strålar sin moderliga värme mot mig och utan ett ord omfamnar vi varandra och börjar kyssas.

-Jag slutar snart, viskar hon. Vänta utanför.

Vi omsluter varandra, min smala kropp på hennes mjuka varma, jag underst, mitt ansikte djupt mellan hennes håriga läppar, lukten av svett. Hennes fingrar söker sig mot min stjärt, hennes tunga djupt i mig. Efter att vi är klara är sängen alldeles genomvåt av våra kroppsvätskor. Plötsligt är hennes man hemma. En stor kraftig, hårig man i femtioårsåldern. han luktar svett och har sett oss under en lång stund. Hans byxor och kalsonger ligger vid hans fötter. Kuken är stor och hård i hans hand.

-Jasså Lisa. Säger han med arg röst, du bedrar mig? Och inte med vem som helst, vad heter du mitt underbara barn? Frågan riktas mot mig, det gör även hans stora lem och han är snart över mig. Ett fast tag om mitt ena bröst och sedan är han inne i mig. Lisa vågar inte protestera, men jag trivs faktiskt. Hans enorma och håriga lem fyller mig helt och jag försöker mig på försiktiga motjuck.

Jag rider honom, ståendes på knä medan Lisa fascinerad tittar på. Han skjuter formligen sin sats in i mig och sedan är han nära att svimma. Hans kuk slaknar fort och är helt slapp när jag drar mig ifrån den. Lisa tar den villigt i munnen och slickar sin avdomnade mans enorma lem ren från det vita guldet. Hon somnar ovanpå honom och jag finner det bäst att dra mig därifrån, fortfarande hungrig.

En äldre man som fikar på vägkanten vid sin cykel ger mig en macka och ett glas mjölk mot att han får känna på mina bröst, ett bra byte.

Jag fortsätter min resa, ställer mig vid vägen och håller ut tummen. Står lite bredbent, kjolen åker upp lite, det funkar alltid. En stor, sliten buss stannar framför mig. Jag stiger ombord, mottar deras lystna blickar, knäpper upp en extra knapp i min tighta blus. De vill ha mig, allihopa, tanken lockar mig.

De ser på mig, från topp till tå, värderar mig. De ser ganska nöjda ut med vad de ser. framför mig sitter fem stora, långhåriga grabbar i 25-30 års åldern. Gitarrerna och trummsetet ligger där bak, jag har hamnat hos ett hårdrocksband.

-Hur långt ska ni, frågar jag.

-Hur långt vill du? frågar de tillbaka.

Jag bryr mig egentligen inte. Det är underbart att bara ta sig fram i landet, Sverige är egentligen ett sånt litet land, man kanske skulle åka till USA nångång. Vi behöver inte tala så mycket. Det ligger varken i deras eller mitt intresse. Alla är nakna nu, jag är i centrum för allas uppmärksamhet. Jag står på alla fyra och suger på en stor kuk. Ägararen sitter i en soffa och spelar på sin gitarr. Någon kommer in i mig bakifrån. Han är stor, det tar emot lite, han kommer direkt, så fort han är inne i mig, men fortsätter ändå. När han avfyrat sin andra sats i mig är det nästas tur, samtidigt fylls min mun och mitt ansikte med varm, salt sperma. Jag reser mig upp till knästående, min mun täpps till igen och jag blundar, riktar all koncentration på vad jag har i munnen. Han håller ett hårt tag om mitt huvud, pressar sig in i mig. Händer tar på mig överallt, någon har ett fast tag om båda mina bröst, samma person knullar mig bakifrån i långa sega drag. En kille står vid sidan av mig, kysser och slickar mitt öra, smeker mitt högra lår. Jag känner hans erektion mot mitt ben. Mannen bakom mig har övergått till att bearbeta mitt bakre hål med sitt organ, jag är trång, det verkar han gilla. Jag vrider underkroppen mot erektionen mot mitt lår. Han kommer också in i mig. Samtidigt drar mannen framför mig sig ut ur mig och lägger sin sats över mina bröst, han tycks finna nöje i att smeta ut sitt guld över dem och snart är jag helt nerkladdad.

De andra två kommer samtidigt, en fram och en bak, och det känns som om de fyller mig helt innan de drar sig ur mig. Det svartnar för ögonen.

Jag vaknar i ett dike, naken, mina kläder ligger i en skrynklig hög bredvid mig, jag tvättar av mig resterna av den kladdiga massan som täcker mig genom att glida runt naken i det daggvåta gräset, underbart, gräset är kallt, kylan och fukten kittlar underbart på min kropp.

Jag klär på mig det lilla jag har med mig, fryser lite, och sätter fart. Jag är på väg, nånstans eller ingenstans, just nu vill jag äta och sova. Jag ser en bondgård framför mig och dit styr jag mina steg.

Rösta på VÄGARNAS DROTTNING:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 2.80 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera VÄGARNAS DROTTNING