VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18

Dagen därpå uppsökte Li grundskolan och hittade Micke på skolgården. Hon vinkade till honom och han skyndade sig fram till henne. Hej sa han!

- Hejsan svarade Li. Jo jag undrar om du vill ha en ny behandling med massage frågade hon?

- Ja gärna svarade Micke.

- Kan du komma hem till mej vid femtiden i eftermiddag undrade Li?

- Ja jag kommer sa Micke.

- Men det gäller vanlig massage och inte så intimt som det blev förra gången förklarade Li. Är det ok?

- Javiss självklart svarade Micke.

- Så även om du blir upphetsad vilket du verkar ha lätt för så blir du inte besviken om det inte händer mer än så då skrattade Li

- Nej jag lovar försäkrade Micke.

Straxt före fem kom Tanja.

- Nu ska jag ge dej första lektionen i massage sa Li. För ska du söka in på skolan senare så vill du väl ha lite insyn i hur det fungerar eller hur?

- Ja gärna det svarade Tanja. Ska du ge mej massage menar du undrade hon vidare?

Straxt efter ringde det på dörren och Li öppnade och släppte in Micke. Han ryckte till när han fick se den söta Tanja. Tanja å sin sida såg förvånat på honom och började ana ugglor i mossen.

- Oj har du besök sa Micke. Ska jag komma tillbaka en annan gång?

- Nej stig in. Det här är Tanja och till Tanja sa hon det här är Micke.

- Hej sa Micke!

- Hej sa Tanja!

- Jo Tanja här tänker så småningom söka in på vår skola. Men för att veta lite mer vad det innebär har jag lovat att visa henne lite massage. Nu undrae jag om du inte skulle kunna tänka dej att jag får visa henne på dej?

Micke visste inte vad han skulle säga. Han kände sig väldigt blyg inför den gudomligt söta Tanja som ju var nästan jämnårig med honom. Han hade ju räknat med att få vara ensam med Li som han tyckte han kände nu och inte behövde vara blyg inför. Men samtidigt så visste han inte hur han skulle kunna neka att ställa upp.

- Jo det kan jag väl sa han nervöst och osäkert.

- Jättejuste sa Li och log. Då kan du väl ta av dej kläderna och lägga dej på mage på sängen uppmanade hon Micke.

Li drog med sig Tanja ut i köket medan Micke tog av sig allt utom kalsongerna och la sig på mage på sängen.

- Nu ska vi ha lite kulö sa Li till Tanja. Häng bara med på allt jag gör och säger fortsatte hon.

- Men jag vet inte om jag vill sa Tanja.

- Det vill du visst det sa Li och skrattade. Kom nu!

De gick in till Micke och Li uppmanade Tanja att sätta sig på den andra sidan om Micke mot den hon satte sig själv.

Li visade tanja hur man masserar axlar och skuldror. Sedan fick Tanja försöka göra likadant. Efter en stund när Tanja fått in rörelserna där visade Li hur ryggen skulle behandlas. Tanja fick sedan försöka en stund själv. Sedan fortsatte Li att visa på underbenen och sedan låren. Tanja fick öva även där. Micke tyckte det var skönt. Nästan skönare med Tanjas ovana händer än Lis vana. Men det handlade ju bara om massage enligt instruktionsboken så hans kuk höll sig lugn men ändå kändes det väldigt skönt.

- Nu ska vi ta skinkorna förklarade Li. Men då måste jag be dej att dra ner kalsongerna fortsatte hon till Micke.

Micke tvekade. Li såg det.

- Du är väl inte blyg undrade hon- Du förstår att om man är ovan så sitter de bara i vägen och man fastnar så lätt med handen i kallingarna. Men det är klart att bangar du får vi väl försöka ändå fast det är sämre.

- Nej jag bangar inte sa Micke med ett nervöst skratt och drog ner kalsongerna en bil på låren.

- Det är lika bra att ta av dem sa Li och drog av honom kalsongerna helt.

Li visade Tanja hur hon skulle massera skinkorna och utsidan av höfterna. Micke tyckte det kändes så skönt när Tanjas ovana händer smekte hans skinkor och höfter men han lyckades hålla kuken i styr.

- Nej nu får du vända dej om sa Li efter en stund.

- Kan jag få kallingarna då sa Micke ynkligt.

- Men dom är ju straxt ivägen igen så det är väl onödigt sa Li?

Micke kom inte på vad han skulle säga. Motvilligt men samtidigt lite förväntasfullt med viss spänning vände han sig om och la sig på rygg. Li började visa hur Tanja skulle massera hans bröst och Tanja gjorde så gott hon kunde. Sedan övergick Li till att visa underbenen och låren. Tanja försökte och började äntligen kunna slappna av. Men för Micke var det värre när han kände hennes ovana händer på låren och samtidigt såg hennes söta ansikte tittande på sina händer mot hans lår kände han hur det började kännas i kuken. Det var med största kraftansträngning som han lyckades hålla igen så den inte började resa sig.

- Du börjar ju bli riktigt duktig på det här berömmde Li Tanja. Hur känns det Micke frågade hon. Är det skönt och tycker inte du också att Tanja är duktig om man tänker på att det är första gången som hon masserar?

- Jo väldigt duktig pressade Micke fram.

- Ja så här utför man en heökroppsmassage sa Li. Tror du att du kommer ihåg det till nästa gång frågade hon Tanja.

- Ja på ett ungefär svarade Tanja.

- Då ska vi bara gå igenom lite vad du ska undvika sa Li. Om du lägger dina händer mot insidan av Mickes lår vid knäna. Så långt så fingrarna nästan når till baksidan av låren. Sedan låter du händerna följa lårens insida/undersida ändå upp till skrevet och sedan längs ljumsken upp till magen och sedan samma väg tillbaka.

Tanja la sina händer på insidan/undersidan av Mickes lår vid knäna och lät sedan sina händer stryka upp ända in till ljumskarna och sedan längst ljumskarna upp mot magen. När de passerade kuken så kände hon den lite mot sina händer. Redan när hennes händer började närma sig ljumskarna första gången kunde inte Micke hålla tillbaka kuken utan den började sakta styvna och resa sig. När han kände Tankas händer nästa stryka kuken så reste den sig ännu mer. När hennes händer började sin färd tillbaka så reste sig kuken fullt upp. Micke rodnade och skämdes. Han tordes inte titta på Tanja utan han blundade. Li tittade på Tanja och blinkade och log. Tanjas ögon glittrade av upphetsning och hon log tillbaka. Tanja upprepade smekningarna från knäna upp till magen några gånger till. Micke andades flämtande och rörde på underkroppen varje gång som Tanjas händer passerade kuken.

- Ja du ser ju vad som händer när du masserar så sa Li till Tanja och log. Det ingår inte i vanlig massagebehandling och därför ska man undvika det. Fast ofta tycker killar att det är skönt. Vad tycker du Micke frågade hon.

Micke tittade upp illröd i ansiktet och såg att både Li och Tanja log åt honom. Men det var inga hånfulla leenden utan rara.

- Jo jag tycker det är väldigt skönt. Kan du inte fortsätt lite till bad han Tanja.

Tanja tittade frågande på Li.

- Om en kille blivit så här sa Li och pekade på sen styva kuken, vilket dom kan bli utan att man masserar annat än normalt så vill dom alltid ha mer än vanlig massage. Då ska du komma ihåg att det är du som bestämmer hur det ska bli förklarade Li för Tanja. Det finns dom som blir upphetsade bara man rör dom och det kan inte vi rå för. Utan vi ska bara ge dem vanlig massage och sedan får det vara nog. Vi har ingen skyldighet att hjälpa dem med mer. Vi ska inte låtas om att de blir upphetsade och många nöjer sig med att bli det utan att kräva mer. De som försöker tjata sig till extrabehandling ska vi lära att vi inte sysslar med sånt.

- Ska jag sluta nu då undrade Tanja?

- ja om det varit en vanlig kund så hade tiden varit slut nu och Micke hade fått nöja sig med den behandling han fått svarade Li och log. Men nu är han ju ingen kund utan han ställer ju upp för att hjälpa oss att lära dej massage fortsatte hon. Så du får själv avgöra om du vill fortsätta eller inte.

Li log med hela ansiktet och Micke såg bedjande på Tanjs som såg förvirrade ut. Mickes kuk började slakna. Tanja tittade på honom och såg hur bedjande han såg ut. Samtidigt tyckte hon det var kul att se hur han reagerade när hon masserade honom. Själv kände hon sig ganska upphetsad av det hela.

- Ok lite till då sa hon och log.

Hon började åter att smeka hans lårs insida och kuken började växa igen. Tanja tittade på den och förundrades hur snabbt den blev styv igen. Micke stötte med underlivet varje gång som Tanjas händer snuddade vid kuken och han stönade till.

- Jag undrar om Micke inte vill att du ska bli ännu mer närgången sa Li och log. Är det inte det du vill frågade hon Micke?

Micke nickade och tittade bedjande på Tanja.

- Men kom ihåg att det ska du bara vara om du själv vill sa Li till Tanja. Vill du inte så får Micke vara nöjd med det han fått för du har inte lovat honom något fortsatte hon. Vill du kan jag lämna er ensamma och gå ut i köket om det känns konstigt att jag sitter här?

Tanja nickade att hon ville det. Hon kände sig väldigt kåt och hon var nyfiken på hur det skulle kännas att fortsätta med en kille som var yngre än henne själv. Li gick ut i köket med ett leende på läpparna. Hon lät en lite springa vara öppen i dörren så hon kunde tjuvtitta på vad som skulle hända. Tanja upprepade smekningarna som gjort Micke så kåt några gånger. Men nu lät hon medvetet sina händer stryka mot hans kuk. Efter några vändor så sträckte hon försiktigt fram sin lilla chokladbruna han och tog ett försiktigt tag om kuken och började försiktigt runka den. Micke stönade av välbehag. Tanja tyckte det kändes både skönt och spännande att runka den styva kuken.

- Kan inte jag också få känna lite undrade Micke tyst och nervöst och höll upp en hand som visade att det var hennes bröst han menade.

Tanja flyttade sig lite närmare honom så han skulle komma åt och nickade. Micke stoppade in sin han under hennes tröja och smekte försiktigt hennes små bröst. Det kände så skönt att Tanja riktigt njöt av beröringen. Micke började försiktigt dra upp tröjan så han skulle få se brösten. Tanja gjorde ingenting för att hindra honom utan snarare hjälpte hon till. När Micke fick se hennes små söta bröst blottade och känna hennes lena hud under sina händer samtidigt som Tanja fortsatte att runka honom kunde han inte hålla sig längre utan hans kuk exploderade och spydde ut sin sperma. Tanja gick ut till Li i köket för att hämta något att torka upp sperman med.

- Är ni klara frågade Li oskyldigt trots att hon sett alltihopa.

- Ja svarade Tanja och log med hela ansiktet och hennes pigga ögon glittrade okynningt och glatt.

Li och Tanja gick in till Micke och de hjälptes åt att torka bort all sperma. Micke såg lite generad ut när flickorna kom in men eftersom de var så naturliga och vänliga slappnade han snart av. När han var avtorkad klädde han på sig och skulle just till att gå, men vnde sig om i dörren och sa:

- Behöver ni träna flera gånger så ställer jag väldigt gärna upp.

När han gått vände sig Li till Tanja.

- Nå var det inte kul frågade hon?

- Jo det var det faktiskt svarade Tanja och skrattade.

- Blev inte du också upphetsad undrade Li vidare?

- Jo viskade Tanja och rodnade.

- Hade du velat knulla med honom frågade Li.

- Vet inte riktigt, kanske men det kännde väldigt bra bara det vi gjorde svarade Tanja och såg lite fundersam ut. Nej jag tror faktiskt inte det. En annan gång kanske?

Dagen därpå fick Li se Micke stå och hänga utaför skolan. Hon gick fram till honom.

- Hej sa hon.

- Hej svarade Micke och rodnade lite dels för vad som hänt dagen innan och dels för att Li hitade honom här.

- Vad gör du här då undrade Li?

- Jag skulle vilja ha tag på Tanja sa Micke. Vet du var hon är frågade han?

- Jag tror hon är i köket svarade Li. Vänta här så ska jag gå och se efter fortsatte hon.

Li skyndade sig iväg till köket och där var Tanja mycket riktigt.

- Hej sa Li, kom det är någon som vill träffa dej fortsatte hon och drog med sig Tanja ut och bort till Micke.

- Hej sa Micke och rodnade lite.

- Hej sa Tanja och hon rodnade också när hon tänkte på gårdagen.

- Jag hade bara tänkt höra om jag får bjuda dej på bio ikväll sa Micke.

- Ja det går väl bra svarade Tanja lite överraskad.

- Kan jag hämta dej här halv sju då undrade Micke?

- Ok sa Tanja och log.

Micke gick iväg och Li gjorde Tanja sällskap tillbaka till köket.

- Hurududu har du skydd undrade Li alvarligt?

- Vadå undrade Tanja förvånat?

- Ja käkar du P-piller eller har du något annat skydd undrade Li?

Tanja rodnade och skakade på huvudet.

- Man vet aldrig vad som händer när man går ut med en kille sa Li och log. Det gäller att vara förberedd så det inte händer någon olycka eller att man blir smittad. Nu tror jag i och för sig att Micke är oskuld så smittrisken är nog inte så stor. Men han kan ju spilla lite på fel ställe och då brukar det kunna bli barn skrattade hon vidare. Så kom hem till mej efter skolan så ska du få några kondomer av mej.

- Jag tror inte att det behövs viskade Tanja högröd i ansiktet.

- Man ska aldrig säga aldrig sa Li. Ibland blir det inte alls som man tror och så förbannar man att man inte är förberedd. Händer det inget så är det ju ändå inget betungande att bära med sig några kådisar fortsatte hon. Lova nu att du kommer?

- Ja jag lovar viskade Tanja.

Direkt efter skolan kom Tanja hem till Li och Kattis. Li tog fram ett paket med tre kondomer och gav till Tanja.

- Vad blir jag skyldig frågade hon.

- Ingenting svarade Li dom bjuder jag på. Lycka till nu fortsatte hon.

- Ja lycka till sa Kattis också och skrattade.

Tanja rodnade men log ändå lite.

- Vi ska ju bara gå på bio så jag tror inte det blir något annat sa hon.

Klockan halv sju träffades Micke och Tanja som de kommit överrens om och gick till bion. Micke betalade och så köpte de lite godis och gick in och satte sig på sina platser. De tog av sig sina jackor och la dem över stolarna brevid sig. Det var ganska lite folk på filmen så de kom att sitta lite för sig själva ganska långt bak. Filmen började. Efter en stund tog Micke fram påsen med godis och sträckte fram den mot Tanja men så nära henne att han snuddade med utsidan av handen mot hennes ena bröst. Tanja tog några bitar. Micke flyttade försiktigt sitt ben närmare Tanjas. Andlöst kände han hr hans ben kom i kontakt med hennes utan att hon drog tillbaka sitt. Han tryckte lite lätt med sitt ben mot Tanjas och hon tryckte liteförsiktigt tillbaka. Beröringen kändes som elektriska sötar hos dem båda. Än en gång sträckte Micke fram påsen och nu ännu närmare hennes bröst. Tanja drog ut på tiden att välja godis för det kändes väldigt mysigt med hans hands utsida mot bröstet. Micke trevade efter hennes hand, hittade den och tog den i sin hand. De satt en lång stund där hand i hand och deras ben tryckes ännu hårdare mot varandra. Micke lösgjorde sin hand som höll Tanjas och placerade hennes hand på sitt lår. Han tog fram påsen än en gång och bjöd henne. Tanja tog godis med sin lediga hand medan den på hans lår låg kvar där helt still. Micke kände ilningar längs låret trots att hennes hand låg blickstilla. Han stoppade undan påsen. I stället för att ta tag i Tanjas han placerade han sin hand på hennes lår utan att hon gjorde något för att ta bort den.

En lång stund satt de så helt stilla och båda kände sig upphetsade men tordes inte göra något mer. Men så kunde inte Micke hålla sig längre utan oändligt sakta började han försiktigt röra lite på handen och smeka hennes lår. Tanja upplevde en stor njutning. Det liksom pirrade i hela kroppen. Hon följde hans exempel och började även hon attförsiktigt stryka hans lår. Micke lät sin hand börja röra sig lite mer uppåt på låret. Tanja kände hur upphetsningen steg i hela kroppen och hon började också låta sin hand vandra uppåt på hans lår. Micke kände hur kuken började resa sig trots att hennes hand fortfarande bara var halvvägs upp på låret. Nu blev Micke djärvare och oändligt sakta lät han sin hand smyga in under Tanjas korta kjol. Tanja kunde inte låta bli att sära lite på sina ben och hans hand vandrade vidare ända upp till troskanten där han stannade till för en kort stund. Men eftersom Tanja inte gjorde något för att ta bort hans hand fortsatte han att smeka hennes fitta utanpå trosorna. Tanja var vid det här laget väldigt kåt och hon smekte Mickes ben ända upp till kuken som nu stod i givakt under hans byxor. Hon kramade den genom byxorna och försökte hålla tillbaka de flämtningar som han kände ett behov av genom hans smekningar över hennes trosor. Micke lirkade in sin hand innanför trosan och kände hennes lena hud och de få fjunen hon hade där nere. Nu tog Micke med sin lediga hand tag i sin jacka som låg på stolen brevid och la den över sina ben. Han drog ner dragkjedjan i gylfen och lirkade fram kuken. Tanja hjälpte till så gott hon kunde.

Snart stod hans kuk rakt upp under hans jacka och Tanja kunde nu smeka den obehindrat. Hon runkade den sakta och Micke hade nu fått in nästan hela handen innanför hennes trosor och han smekte hennes fitta och lirkade in ett finger och började jucka ut och in med det.

- Stopp viskade Micke plötsligt för han höll på att få utlösning.

Tanja släppe taget och nu närmade sig filmen slutet så Micke tog bort sin hand och med stort besvär lirkade han in sin stenhårda kuk i byxorna igen. Filmen slutade och ljuset tändes i salongen. De reste sig och gick ut. Micke var tvungen att hålla jackan framför sig för att dölja sitt stånd. När de kom ut tog de varandra i hand och gick hem mot Tanjas rum på skolan. När de kom fram omfamnade de varandra och kysstes flera gånger. Tanja kände att Micke fortfarandevar upphetsad och ännu värre blev det av kyssarna och att deras kroppar trycktes mot varandra.

- Vill du inte följa med in en stund frågade Tanja och log.

Micke tittade på klockan och såg att den bara var straxt efter nio och hans föräldrar hade sagt att han inte fick vara ute längre än till tio eftersom det var skola dagen efter.

- Ja gärna men bara en lite stund då för jag måste vara hemma klockan tio svarade han.

De gick in och direkt när de kom innanför dörren började de kramas och kyssas igen. Micke började slita av Tanja hennes blus och hon drog av honom hans skjorta. Deras kyssar blev allt intensivare och de gick tätt sammanslingrade fram till Tanjas säng där de sjönk ner. De fortsatte att tätt omslingrade kyssas och de pressade in sina ben mellan varandras. Nu var de så kåta att de omgående befriade sig från övriga kläder och helt nakna låg de och kysstes medan deras händer for forskande över varandras kroppar. Tanja började runka Mickes kuk och Micke lät sitt finger begravas i Tanjas fitta.

- Har du legat med någon kille frågade Micke flämtande.

- Inte med någon som räknas svarade Tanja lite kryptiskt. Har du- Ja jag menar med någon tjej förståss?

- Nej svarade Micke. Men kan inte vi göra det nu flämtade han.

- Jo men inte utan skydd svarade Tanja. Har du någon kondom?

- Nej svarade Micke förvirrat, men kan vi inte ändå om vi är försiktiga?

- Vänta sa Tanja och gick bort och hämtade kondomerna som hon fått av Li.

- Va har du kondomer frågade Micke förvånat.

- Jag fick dom av Li idag för säkerhets skull sa Tanja och fnissade.

- Fy fan vad juste hon Li verkar vara sa Micke.

Tanja tog fram en av kondomerna och bet lite i omslaget och fiskade fram kondomen som hon hjälpte till att få över Mickes hårda kuk. Micke flyttade sig in mellan hennes ben och fumligt försökte han få in kuken. Tanja sträckte ner sin hand och hjälpte honom att hitta rätt. Flåsande sjunk Micke ner så kuken kom in i fittan. Ovant började han jucka ut och in. Det var juvligt skönt. Redan efter några få juck kunde han inte hålla tillbaka utlösningen utan sprutade satsen in i kondomen. Tanja hann knappt märka att han var inne i henne innan han drog ut kuken.

- Har det redan gått för dej frågade hon lite besviket?

Micke såg skamsen ut.

- Ja viskade han, jag kunde inte hålla mej, det var så skönt. Hade du något skönt frågade han?

- Jodå ljög Tanja.

Micke sken belåtet upp. Sedan tittade han på klockan.

- Oj då jag måste rusa så jag inte kommer hem för sent. Kan vi träffas i morgon igen frågade han.

Tanja nickade och de bestämde att Micke skulle komma hem till henne kvällen därpå.

Dagen därpå träffade Li Tanja på skolan.

- Nå hur hade du det i går då undrade Li?

- Jo tack bara bra filmen var ganska bra svarade Tanja.

- Larva dej inte blev det något sa Li, fick du användning av kådisarna?

- Jo fnissade Tanja och rodnade.

- Där ser du sa Li och skrattade. Du ska lyda tant Li. Men nu får du berätta vad som hände fortsatte hon.

Tanja berättade allt från hur det börjat på bion och till avslutningen hemma hos sig. När hon berättade att det gått för Micke innan hon själv hann känna något alls skrattade Li så tårarna rann.

- Småkillar brukar reagera så frustade hon. Du får inte hetsa upp honom så mycket nästa gång förklarade hon. Se också till att du är mer upphetsad innan han får komma till.

Slut tills vidare! *skratt*

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18