Lång dags färd mot hiss

Jag har alltid varit den typ av människa som tänkt ‘varför händer det där aldrig mig?’, tills jag tog saken i egna händer – bokstavligt talat. Det började ganska oskyldigt, jag bor i ett hyreshus där det inte händer mycket, jag känner de flesta av mina grannar, trevliga tanter och farbröder som hälsar artigt ner de stiger ur hissen och lämnar kort på bemärkelsedagar. En dag på väg hem gick jag förbi en erotik affär, den typen som drivs av kvinnor för kvinnor, lite mjukare och mer sinnlig skulle jag kunna anta. Jag hade aldrig varit inne, varken i den här eller andra liknande affärer men plötsligt vet jag inte vad som flög i mig. Jag stod med dörren på handtaget och innan jag visste ordet av var jag på väg in i butiken. En mjuk och varm kvinna hälsade mig välkommen och sa åt mig att fråga om jag behövde hjälp med någonting. Jag var chockade, hade tänkt mig det här som någonting fult och snuskigt, men nu verkade det som den mest naturliga saken i världen, handla på Ica – köpa erotik. Det fanns olika rum med olika avdelning, i det rummet jag var på väg in i var väggarna täckta av hyllor med olika typer av ‘självhjälpningsmedel’.
- Söker du en Dildo? Hör jag plötsligt kvinnans röst bakom mig fråga. Jasså det är så det heter – dildo – tänker jag. Jag känner hettan stiga i från tå till topp och försöker febrilt komma på någonting nekande och ursäktande att säga. Men inget ljud kommer ur min mun och kvinnan i butiken går förbi mig in i rummet och börjar berätta lite om utbudet. När hon går förbi mig kan jag inte hjälpa att plocka upp tonerna i hennes doft, varm och kryddig(kanske nejlika) med någon typ av lockande underton, vanilj – det måste vara vanij. Kvinnans röst bryter min trans ‘här’ säger hon och räcker mig två olika dildos, ‘du kan prova där inne’ och pekar mot ett provrum med ett skynke. Jag känner mig hjälplös, i hennes ‘våld’, allt är nytt för mig – butiken, känslorna, värmen som sakta sprids i min kropp från mitt underliv när hon smeker min arm på vägen ut. Jag går in i provrummet med mina två ‘vänner’ och drar för skynket, jag bryr mig inte ens om att se efter om någon ser mig gå in. Jag är ute på mark jag aldrig beträtt förut och spänningen och absurditeten befriar mig. Just nu skulle jag göra vad som helst om bara någon bad mig. Min spegelbild möter mig i hytten och jag kan se röda rosor sprida sig på mina kinder. Knuten som håller upp mitt hår löses ut och jag tar ut dom förbannade pärlörhängen ur mina öron. Jag smakar på mina fingrar, suger, smackar sakta, försiktigt

Rösta på Lång dags färd mot hiss:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 1.41 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Lång dags färd mot hiss