VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18

Kattis hade under tiden kommit hem till Kurt. När han öppnade dörren sa Kattis: Var det här det var beställt massage?

- Ja det stämmer svarade Kurt och skrattade. Kom in!

- Ja du får väl klä av dej och lägga dej på sängen så kommer jag straxt sa Kattis.

Kurt gick förväntansfullt in i sängkammaren och klädde av sig och la sig på rygg i sängen. Efter en stund kom Kattis in och satte sig vid hans sida och började smeka hans kropp. I början var hon noga med att inte vara för närgången utan höll sig på behörigt avstånd från kuken som låg där helt slak. Men bara efter en kort stund trots hennes försiktighet började kuken svälla. Sakta med små ryckningar började den resa sig. Kattis förvånades över att Kurt var så lättpåverkad men förstod att det hade med hans läggning att göra. Det var väl upplevelsen av att hon såg hans kuk som gjorde honom upphetsad. Nu började Kattis bli lite mer närgången i sina smekningar för nu hade kuken rest sig i hela sin längd. Kattis lät sina händer smeka magen och kukens utsidor, ner i ljumskarna och lårens insidor. Kurt stönade och rörde oroligt på underlivet på ett sätt som visade att han längtade efter att Kattis skulle bli ännu mer närgången. Kattis förstod signalerna men tänkte hålla honom på halster en stund till.

- Vill min herre ha lite massage på ryggen också undrade hon och log sött?

- Nej fortsätt fram stönade Kurt!

Kattis lät nu sina händer ta vägen rakt över den hårda kuken på sin väg nerifrån låren upp mot bröstet. Kurt stönade till varje gång och visade med en nästan omärklig lyftning av underkroppen som fick kuken att höjas lite ytterligare att han verkligen längtade efter att bli runkad. Men Kattis tänkte på vad han berättat om att just ovetskapen om vad den masserande flickan tänkte göra var en av höjdpunkterna i hans minne från ungdommen. Att han haft nästan lika skönt även om han fick lov att runka själv efter att behandlingen var slut. Nu var det tio minuter kvar och Kattis kom på det Kurt hade berättat om flickan som fick telefon och att han då smekt sig själv precis som han gjort förra gången då hon hade gått ut för att dricka vatten.

- Ursäktar du mej ett ögonblick, jag ska bara gå ut och dricka lite vatten sa hon.

Kurt nickade och Kattis gick ut i köket och fyllde ett glas med vatten och skyndade sig tillbaka. Hon hann då se hur Kurt smekte kuken själv. Han släppte taget så fort han såg att Kattis kom.

- Du får gärna fortsätta att smeka dej själv om du vill sa Kattis och log.

Så fortsatte hon att smeka Kurt med några väldigt intima smekningar över hans sprängkåta kuk. Kurt förde långsamt ner sin hand och fattade tag om kuken och började runka medan Kattis fortsatte att smeka honom och titta på hans runkande hand och kuken.

- Är det skönt undrade Kattis?

- Ja stönade Kurt.

Kattis märkte att det började bli dax för Kurt att få utlösning. Hon la sin hand över hans pung och lät tummen kittla honom längst ner vid kukroten samtidigt som hon lät sin andra hans smeka hans mage ända ner till kukroten på ovansidan. Kurt nästan skrek rakt ut när kuken exploderade i en våldsam utlösning. När han utmattad sjönk ihop efter utlösningen gick Kattis ut i köket och hämtade en hushållsrulle och hjälpte Kurt att torka av all sperma. Sedan tackade Kattis för sig och gick hem.

När hon kom hem hade Ubbe redan gått. Li berättade vad Ubbe varit med om och Kattis om hur det avlöpt hos Kurt. Båda flickorna hade blivit lite småkåta av vad de fått höra och Kattis om vad hon upplevt.

- Kom sa Li så går vi och lägger oss en stund.

Kattis hade inget mot det så de klädde av sin nakna och kröp i säng. De omfamnade genast varandra och förenades i en lång intensiv tungkyss. Det blev flera kyssar och deras händer vandrande utforskande varandras kroppar. Länge låg de och smekte varandras bröst ömsom med händerna ömsom med läpparna. Deras upphetsning stegrades och deras händer vandrade vidare ner till varandras fittor. Båda var nu ordentligt upphetsade och fittorna blöta. Försiktigt under flera kyssar lirkade de in var sitt finger i den andres fitta och började försiktigt föra fingrarna ut och in ibland stannande vid öppningen och smeka kittlaren. Andhämtningen var nu så flåsande att de knappt kunde kyssas.

- Nu kommer jag när som helst flämtade Li!

- Jag också, men vänta lite bad Kattis samtidigt som hon slutade pulla Li.

Li förstod att Kattis ville försöka att det skulle gå för dem samtidigt så hon ökade smekningarna i Kattis fitta.

- Nu, nu nästan skrek Kattis samtidigt som hon forcerade sina smekningar av Lis fitta.

Nästan exakt samtidigt fick de båda en våldsam orgasm. De ömsom stönade ömsom skrek rakt ut så skönt var det. När orgasmen ebbat ut låg de tätt omfamnande varandra och kände en skön avslappnad känsla i hela kroppen. Efter en lite stund somnade de i varandras armar.

Dagen därpå uppsökte Anita Li och Kattis.

- Hej sa hon, kan jag få prata lite med er?

- Hej, javisst det går bra svarade Kattis.

- Jag vet inte riktigt hur jag ska börja sa Anita. Men nu har ju Lena och Stina gjort det ni ville. Men jag undrar om inte jag kan slippa. Ni förstår att Lena och Stina är bisexuella och har inget mot killar egentligen. Men jag är lespisk och det känns så äckligt att behöva suga en kille. Jag vet att jag betätt mej dumt och jag ångrar det. Jag har pratat med Lena och Stina och de ställer gärna upp och ersätter mej.

- Nja det känns ju inte helt ok att du ska slippa undan helt nu när Stina och Lena gjort sin del sa Kattis. Men vi skulle väl kunna hitta på något annat kanske. Får vi fundera en stund så återkommer vi fortsatte hon.

När Anita lämnat dem tittade Li och Kattis på varandra och fnittrade.

- Vad tycker du undrade Li.

- Jag tycker nog att hon kan slippa suga av Ubbe men ändå tycker jag att något ska hon få som straff trots att alla tre varit väldigt justa och trevliga sista dagarna.

- Ja dom har verkligen förändrat sig. Men vad ska vi hitta på undrade Li?

De funderade och la fram olika förslag under glatt fnitter. Till slut kom de överrens och sökte upp Anita.

- Vi har tänkt nu sa Kattis. Eftersom ni varit så justa mot Ubbe och trevliga mot oss så tycker vi att du ska slippa suga av honom. Han har ju dessutom fått två avsugningar redan skrattade hon. Men istället vill vi att ni gör en annan sak. Vi vill att du ska knulla med en av de andra så Ubbe ser det, helst så han tror att han ser det i smyg. Sedan ska den tredje göra det skönt för Ubbe samtidigt. Är det ok?

- Jag ska snacka med Lena och Stina svarade Anita, men det tror jag de går med på.

Anita gick och pratade med Lena och Stina vilka genast lovade att ställa upp för Anitas skull. De satt sig och började planer hur de skulle gå till väga. Till slut kom de överrens om hur de skulle göra. Lena gick och letade upp Ubbe.

- Hej sa hon, vad gör du i kväll efter skolan?

- Inget speciellt svarade Ubbe varför undrar du det?

- Jo jag undrar om du skulle ha lust att komma hem och hjälpa mej lite med läxorna sa Lena.

- Javisst svarade Ubbe hur dax då?

- Vid sjutiden undrade Lena.

- Ok jag kommer sa Ubbe.

Klockan sju på kvällen ringer Ubbe på hos flickorna och det är Lena som öppnar.

- Hej sa hon. Vad gullig du är som ställer upp och hjälper mej. Stig in.

Ubbe steg in och satte sig i soffan brevid där Lena hade lagt sina böcker och Lena satte sig brevid honom.

- Jäklar nu har jag glömt mina anteckningar i skolan sa Lena. Kan du vänta medan jag springer och hämtar dem- Du kan väl titta lite i Aftonbladet sa hon och kastade åt honom kvällens nummer.

- Ja det är lugnt svarade Ubbe. Var är Stina och Anita förresten frågade han?

- Dom har gått och lagt sig för att vila en stund, så prassla inte för mycket med tidningen skrattade Lena.

Straxt efter att Lena gått öppnades dörren mitt emot soffan där Ubbe satt och ut kom Stina i bara trosor. Hennes päronformade bröst gungade förföriskt när hon gick.

- Hej sa Stina utan att försöka skyla sina bara bröst. Var är Lena fortsatte hon?

- Hon har bara gått till skolan för att hämta sina anteckningar svarade Ubbe.

Stina fortsatte in på toaletten och kom straxt ut igen.

- Men du klarar dej väl själv tills hon kommer tillbaka undrade Stina?

Ubbe nickade och Stina gick tillbaka in på rummet. Men dörren stängdes inte riktigt helt utan det blev en springa som var öppen. Ubbe såg hur Stina la sig på sängen. Dörren öppnades lite till av som Ubbe antog korsdrag, men det var Anita som med hjälp av en borste såg till att springan blev större. Ubbe försökte läsa tidningen men kunde inte låta bli att snegla in i rummet. Han såg Stina ligga på rygg med brösten bara och så fick han se Anita också med bar överkropp som kravlade sig fram till Stina och kysste henne. Flickorna fortsatte att kyssa varandra och började smeka varandras bröst. Ubbe kunde nu inte ens försöka läsa utan han var helt konsentrerad på vadsom hände inne på rummet. Han såg hur Anitas hand letade sig ner över Stinas mage och in under troskanten. Nu flyttade sig Anita närmare Stina så Ubbe såg hela henne. Han såg att Anita inte hade några trosor heller och hur Anita lirkade av Stina hennes. Stina hade nu börjat smeka Anita mellan hennes ben och fortfarande kyssandes så låg nu båda flickorna och smekte varandras fittor. Det var en mycket upphetsande syn och Ubbe kände hur det började spänna i byxorna när kuken reste sig. Ubbe såg hur Stina och Anita nu började bli ordentligt upphetsade dels av deras rörelser och dels av deras andhämtning. Plötsligt reste sig Stina och försvann ur blickfånget för Ubbe. Anita låg kvar och hon hade två fingrar inne i sin fitta och smekte sig själv. Nu kom Stina tillbaka och Ubbe hajjade till. Stina hade spänt på sig en löskuk. Hon gick sakta fram till Anita som minskade lite på sina smekningar. Stina gick ända fram till Anitas ansikte och Anita lyfte på sitt huvud så hon kom åt att ta löskuken i munnen för att blöta den med saliv. Ubbe hade en lång stund haft sin hand över kuken som han kramade utanpå byxornas. Hans kuk var vid det här laget stenhård. Han hörde inte att Lena kom in i rummet. Det var först när Lena nästan var framme vid borde som han uppmärksammade henne. Generat vred han bort huvudet från dörren och släppte taget om kuken.

- Vad tittar du på viskade hon och satte sig brevid honom.

- Inget svarade Ubbe illröd i ansiktet.

Lena vände sitt ansikte mot dörren och såg hur Anita låg där med sina fingrar i fittan och löskuken i munnen.

- Kallar du det där för inget viskade Lena och log och nickade mot dörren.

Ubbe rodnade ännu mer.

- Var det därför som du satt och tryckte här fortsatte Lena och la sin hand rakt på Ubbes stenhårda kuk. Så här skulle den väl inte kännas om du inte tittade på något alls skrattade Lena. Vill du fortsätta att titta eller ska jag stänga dörren?

- Du kan stänga dörren svarade Ubbe fast han ville ju inget heller än att få se hur det skulle avlöpa där inne men det kunde han ju inte säga.

- Vill du verkligen det undrade Lena och tryckte lite till över kuken. Det ser ju ganska mysigt ut där inne. Inte ljuga nu uppmanade hon honom.

- Jag tittar gärna svarade Ubbe tyst och lite generat.

Både Lena och Ubbe såg nu hur Stina flyttade sig in mellan Anitas utspärrade ben och förde in löskuken i hennes fitta. Lena lirkade upp Ubbes gylf och stack in sin lilla hand i öppningen och började försiktigt runka honom. Stina började nu rytmiskt knulla Anita som i sin tur smekte Stinas bröst. Lena knäppte upp Ubbes byxor och släppte ut den stenhårda kuken i frihet. Samtidigt lirkade hon av sig sin blus och satt där med bar överkropp. Medan Anita bytte ställning och ställde sig framåtlutad med händerna mot sängen de stora tunga brösten hängande rakt ner och rumpan i vädret knäppte Lena upp Ubbes skjorta och fick av honom den. Stina flyttade sig bakom Anita och förde in löskuken bakifrån i Anitas fitta. Lena reste sig upp, drog med sig Ubbe och tog av hans byxor och därefter sina egna. Stina knullade nu Anita med jämna långa stötar. Ubbe stirrade som förhäxad på dem nästan utan att tänka på att han stod naken brevid lika nakna Lena. Lena runkade Ubbe försiktigt samtidigt som hon tog hans ena arm och la runt sig och placerade hans hand på sitt ena bröst. Anita och Stina kände sig mer upphetsade än vanligt av att de visste att Ubbe såg vad de gjorde. Försiktigt utan att Ubbe märkte något kikade de ut mot honom och Lena ibland.

- Ska vi gå in till dem viskade Lena till Ubbe?

Ubbe ryckte till lite förskräckt och blev först nu riktigt medveten om att han stod spritt språngande naken och tjuvtittade medan Lena runkade hans stenhårda kuk. Han kände sig kåtare än han någonsin gjort men att gå in och störa Stina och Anita och avslöja att han sett vad de gjorde kändes alldeles för genant så han skakade på huvudet och sträckte sig efter sina kläder och vände bort blicken från dörren. Men Lena hindrade honom från att klä på sig igen. Hon kramade om honom och tryckte sin kropp tätt intill hans och lirkade in sitt ena lår mellan hans ben. Ubbe kände hur hon gned låret mot hans hårda kuk och hennes små spetsiga bröst mot sitt eget bröst. Lena hävde sig upp och gav honom en lång djup tungkyss. Hon förde ner sin ena hand mellan dem och fattade åter tag om kuken som hon sakta runkade.

- Titta ni viskade hon och nickade mot dörren.

Anita hade vänt sig om och låg nu på rygg i sängen och Stina hade flyttat sig upp och satt gränsle över hennes bröst med löskuken pekande över Anitas ansikte och Anita började slicka Stinas filla under löskuken. Det såg ut som om hon slickade en killes pung. Som Stina satt nu såg hon rakt ut genom dörren och såg Ubbe rakt in i ögonen och log.

- Har vi åskådare sa hon och skrattade, och nakna också tillade hon. Stå inte där utan kom vetja det finns gott om plats här.

Ubbe bara gapade men följde med Lena när hon drog med sig honom in i rummet. Hon puttade ner Ubbe brevid Anita så han fåg hur Anitas tunga bearbetade Stinas fitta på bara några centimeters håll.

Anita avbröt slickandet för några sekunder och vände huvudet mot Ubbe.

- Hej sa hon och log.

Sedan förtsatte hon att slicka Stina.

- Jag kommer straxt sa Lena och försvann ut ur rummet.

Lena hade för säkerhets skull inhandlat kondomer tidigare på dagen. Hon och Stina hade slutat att skydda sig under tiden i skolan eftersom de räknat med att bara ha sex tillsammans med varandra och Anita. Men sedan det här med Ubbe kommit in i bilden så hade både hon och Stina blivit sugna på riktig kuk som omväxling. Nu var Lena så kåt att hon var fast besluten att hon skulle knulla Ubbe. Så snabbt hämtade hon en kondom och återvände in i rummet. Anita slickade fortfarande Stina som nu var väldigt nära att få orgasm. Ubbe tittade nyfiket på hur Anitas tunga behandlade Stinas fitta och hur Anita ibland tog hjälp av fingrarna för att förhöja njutningen för Stina. Lena satte sig vid sidan av Ubbe och började smeka hans kuk som fortfarande var alldeles hård samtidigt som hon smekte sig själv för att förbereda att ta emot hans kuk.

- Nu, nu, nu, åååååååå skrek Stina när hon fick orgasm. Gud vad skönt stönade hon. Men nu vill jag avsluta knullande av dej sa hon till Anita.

Anita vände sig om så hennes fitta kom brevid Ubbes huvud och hon själv hade sitt huvud i jämnhöjd av Ubbes kuk. Stina flyttade sig upp och förde in löskuken i Anitas fitta bara några centimeter från Ubbes ansikte. Lena hade nu flyttat sig så hon satt gränsle över Ubbes lår alltjämt sakta runkande hans kuk som nu bara var några centimeter från Anitas ansikte. Nu tog Lena fram kondomen som hon lite tafatt fick på Ubbes kuk. Sedan lyfte hon på kroppen och styrde in kuken i sin fitta och började rida honom. Ubbe hade aldrig tidigare upplevt något så skönt. Bli riden av Lenas trånga fitta samtidigt som han såg hur Stina knullade Anita mitt framför hans ögon med löskuken. Lena som kände orgasmen närma sig ökade takten och Anitas flämtningar och kroppsrörelser avslöjade att även hon snabbt närmade sig orgasm. Det blev för mycket för Ubbe och han kunde inte hålla tillbaka utlösningen utan han sprutade våldsamt i kondomen långt inne i Lenas fitta. Nästan samtidigt fick Anita orgasm under ett våldsamt skrik. Lena kände att Ubbe kom och straxt efter fick hon sin orgasm. När den ebbat ut så sjunk hon ner över Ubbe och kysste honom alltjämt med hans kuk långt inne i fittan. Efter en liten stund vältrade sig Lena av Ubbe så hans kuk slank ut.

- Vänta sa Lena till Ubbe.

Hon gick ut och hämtade lite hushållspapper sedan hjälpte hon Ubbe av med kondomen och torkade av hans kuk med pappret. Sedan låg de alla fyra en lång stund tysta och vilade ut. Stina reste sig och spände av sig löskuken. Sedan berättade flickorna för Ubbe att Anita var lespisk att Stina och Lena var bisexuella. Att de hoppades att dagen övning skulle duga som ersättning för att Anita inte skulle behöva suga av honom.

- Men vänta nu ett tag sa Ubbe konfunderad, duga som ersättning, behöva suga av, vad snackar ni om?

- Men jag pratade med Li och Kattis om det idag sa Anita.

- Va då pratade med Li och Kattis, vad kommer dom in någonstans undrade Ubbe nu totalt förvirrad.

- Oj har dom inte sagt något till dej undrade Stina?

- Sagt vadå om vadå frågade Ubbe.

Flickorna såg villrådigt på varandra och på Ubbe och visste inte riktigt vad dom skulle säga. Men så berättade de hela historien för den allt mer förbluffade Ubbe. Hur Li och Kattis hade en film och deras krav för att inte visa den för någon.

Häpet lyssnade Ubbe på flickornas berättelse och han visste inte om han skulle skratta eller gråta.

- Jaha så allt gjorde ni bara för att ni var tvungna då undrade han lite besviket?

- Ja första gången var det nog så svarade Lena. Men redan när vi träffades första gången för att plugga så ändrade jag uppfattning om dej. Sedan har det bara varit kul.

- Ja det var samma sak för oss fortsatte Anita. Nu gillar vi dej och om du vill får du vara med flera gånger när vi har det mysigt log hon.

- Vi har det väldigt mysigt tillsammans vi tre fortsatte Stina. Men Lena och jag börjar längta lite efter en kille då och då men vill inte inleda något förhållande här på skolan. Därför skulle det vara kul om du skulle ha lust att vara med flera gånger. Jag känner mej lite avundsjuk på Lena just nu tex.

- Jag hade det så skönt idag log Lena så snälla du kan väl komma flera gånger.

Ubbe trodde inte sina öron men det pirrade lite i kuken och visst ville han få uppleva det han gjort idag flera gånger.

- Klart jag vill svarade han!

- Men du får lova att inte berätta det för någon hur vi har det fodrade Anita.

- Jag lovar på hedersord svarade Ubbe.

När Ubbe lämnade flickorna styrde han sina steg hem till Kattis och Li. Han ringde på och det var Kattis som öppnade.

- Men hejsan Ubbe stig in sa hon.

- Vad är det ni håller på med undrade Ubbe?

- Håller på med- Undrade Kattis

- Förstår inte vad du menar- Fyllde Li i med.

- Skulle vi hålla på med nåt- sa Kattis.

Båda två försökte se oskyldiga ut men hade svårt att hålla sig för skratt. De förstod att Ubbe hade fått reda på deras kupp.

- Det är ju ni som på något sätt mutat Lena, Stina och Anita med nån film sa Ubbe.

- Var har du fått det från sa Li och skrattade.

- Det var Stina som försa sig förklarade Ubbe.

- Vi tyckte att de skulle få sig en riktig näsbränna förklarade Kattis. Sedan ville vi att du skulle få lite roligt som ersättning för att de varit så taskiga mot dej. Har du inte haft ganska kul?

- Jo då svarade Ubbe och rodnade lite.

Han förstod nu varför Li och Kattis varit så nyfikna hur det hade gott efter hans besök hos tjejerna. Det hade naturligtvis inte bara varit för att de var nyfikna utan också för att de velat kolla att tjejerna uppfyllde kraven.

- Men kan du inte berätta nu hur det gick idag uppmanade Li honom.

- Jag vet inte retades Ubbe och skrattade lite. Men om jag får en kopp kaffe så kanske.

Kattis gick och bryggde kaffe och när hon hällt upp varsin mugg så berättade Ubbe allt som hade hänt. Li och Kattis var imponerade av tjejernas påhittighet.

- Men vet ni vad som är det bästa av allt undrade Ubbe?

- Nej men berätta bad Kattis.

- Jo dom vill att jag ska vara med flera gånger för både Lena och Stina vill ha en kille ibland och Anita har inget mot att jag är med när hon har det skönt med de andra sa Ubbe lite malligt.

- Grattis grabben sa Li och log. Då lär du ju ha ditt på det torra resten av tiden här på skolan.

- Men berätta inte för tjejerna att jag har sagt det bad Ubbe.

- Nej vi lovar att tiga som muren sa Li. Men du får allt komma och berätta för oss vad ni har för er.

- Ja det måste du lova för det är ju ändå vi som fixat till det för dej sa Kattis. Så vi vill ju gärna få veta hur det hela avlöper.

- Ja jag lovar sa Ubbe stolt över flickornas intresse.

Just då ringde telefonen och Kattis svarade. Det var Kurt som undrade om han kunde få en behandling.

- Javisst när då och av vem undrade Kattis.

- Gärna så fort som möjligt och det är väl Lis tur nu sa Kurt.

- Vänta ska jag fråga Li sa Kattis. Eller kan jag ringa upp dej om en stund för vi har främmande just nu?

- Ja visst det går bra, när blir det tror du undrade Kurt.

- Alldeles straxt svarade Kattis.

Ubbe hade rest sig upp.

- Nej nu måste jag hem och plugga sa han. Hej då vi ses i morgon!

När Ubbe gått så berättade Kattis att det var Kurt som ringt och ville ha en behandling.

- Men då får han komma hit sa Li. Säg att jag står i duschen och inte vill gå ut när det är så kallt fortsatte hon.

Kattis ringde upp Kurt och sa som Li sagt.

- Men kan inte du komma hit då undrade Kurt lite nervöst?

- Nej jag har klått av mej och ska duscha när Li är klar, men du kan väl komma hit istället?

- Nej jag vet inte, tänk om någon ser mej sa Kurt och lät orolig.

- Men det gör väl inget svarade Kattis. Vi brukar ju komma hem till dej och det är väl ingen som bryr sig. Om någon frågar så säger vi att du har bjudit oss på fika flera gånger och nu bjöd vi tillbaka.

- Ja, jo det är klart sa Kurt. När ska jag komma då?

- Du får komma precis när du vill svarade Kattis. Men om du kommer genast så kanske vi inte hunnit klä på oss förståss skrattade hon.

Li hörde vad hon sa och skyndade sig in i duschen för hon misstänkte att Kurt snart skulle vara här. Kattis skyndade sig efter in i duschen och Li som hunnit blöta ner sig började torka håret och slänga på sig en morgonrock under vilken hon var naken. Just då ringde det på dörren och det var Kurt. Han måste nästan ha sprungit för att hinna komma så snabbt.

- Jaha och vad vill min herre frågade Li och log.

- Ha massage svarade Kurt och stirrade på morgonrockens djupa urringning.

- Om min herre klär av sig och lägger sig på sängen där borta så kommer jag fnittrade Li.

Kurt gick bort till sängen och började klä av sig. Just då kom Kattis in i rummet bara med ett badlakan knutet runt midjan.

- Oj då har du en kund sa hon till Li och vände tillbaka in i duschrummet och satte på sig en morgonrock hon också. Hon lät den med flit bara vara löst hopbunden så hennes bröst syntes till mer än hälften.

- Gör det något om jag sitter här och pluggar lite medan Li behandlar dej frågade hon Kurt.

- Nej då det gör inget försäkrade Kurt medan han tittade på Kattis dåligt dolda bröst.

Kurt hade nu fått av sig sina kläder och lade sig på rygg på sängen. Åsynen av båda flickornas urringningar hade gjort att kuken stynat lite men inte mer än att den fortfarande låg ner. Li kom fram till sängen och tog en kudde från sängen brevid.

- Jag tror att min herre ska få en kudde till bakom huvudet sa hon och placerade den under Kurts huvud.

Li gjorde det med beräkning för på så sätt skulle Kurt få lättare att se in i hennes uringning som hon planerat att vara generös med. Sedan genom att han fick upp huvudet så kunde han se Kattis där hon satt vid bordet och “pluggade”. Hon satte sig på Kurts högra sida. Såg Kurt åt lite åt höger såg han henne, tittade Kurt bara lite åt vänster så såg han Kattis bara några meter bort. Li började massera Kurt uppe vid axlarna och bröstet. Som hon satt var hon tvungen att luta sig fram och då hade Kurt fri insyn över hennes små välformade bröst. Redan nu började hans kuk växa långsamt. Kurt sneglade bort mot Kattis men hon verkade helt upptagen av sina böcker. Li rätade lite på sig och fortsatte massagen ner mot magen och och höftbenen. Nu växte Kurts kuk ytterligare och sakta reste den sig. Li flyttade sig längre ner så hon kom att sitta vid Kurts smalben. Hon började nu massera hans lår. Kurt sneglade mot Kattis och såg att hon nu tittade på hans kuk som nu stod rakt upp. Det ökade ytterligare hans upphetsning att se henne sitta där med halva brösten synliga och att hon såg hans kuk. Li vred lite på sig så hon kom åt att massera hans underben. Sedan lät hon sina händer vandra upp längs hans lår och vidare förbi hans kuk och vända på magen ovanför den nu stenhårda kuken. När hon för att nå ända upp till magen var tvungen att luta sig djupt framåt såg Kurt ånyo hennes små fina bröst. Kurt tittade bort mot Kattis och han tyckte att glipan i hennes morgonrock nu var större för han såg nästan hela hennes bröst. Hela tiden tittade Kattis på Kurts kuk och in i hans ögon.

- Vill min herre att jag ska massera ryggen också frågade Li?

- Nej det är så skönt så här svarade Kurt.

- Är det någon speciell del min herre vill ha massage på undrade Li och log?

Ja kuken ville Kurt säga men tordes inte för det var ju sagt att de här behandlingarna skulle gälla massage.

- Ja gärna låren och magen dristade han sig att säga.

- Jag sitter så snett, gör det något om jag sätter mej gränsle över min herres ben undrade Li?

- Nej då det går bra svarade Kurt.

Li reste sig upp och satte sig gränsle över Kurts ben vid hans knän. När hon gjorde det löstes knuten i morgonrocken upp så den öppnade sig helt fram. Li lät den vara så. Kurt kände hennes bara ben mot sina och hade nu fri insyn över hennes bröst. Li började massera utsidan och ovansidan av hans lår och snuddade vid kuken varje gång hon förde sina händer förbi den för att massera magen. När hon skulle massera insidan av låren fick hon se att hon genom att sitta som hon gjorde hade pressat ihop hans ben så pungen kommit lite i kläm. Hon lyfte då sitt ena ben och placerade det mellan Kurt ben så hon satt bara över Kurts ena ben. Hennes fitta kom att trycka mot Kurts knä. Li särade lite på Kurts ben.

- Jag klämde visst den här sa hon och tog varsamt under Kurts pung och lyfte den lite så den lossnade från låren där den klippat fast lite.

Kurt stönade av upphetsning. Som Li nu satt så såg Kurt inte längre Kattis. Men plötsligt kom Kattis fram till dem.

- Gör det något om jag sätter mej här och tittar på frågade hon och log. Li sitter ju i vägen för att jag ska kunna se vad ni gör fortsatte hon.

- Nej då sätt dej här stönade Kurt fram.

Kattis satte sig ner på sängen och tittade intresserat på. Hennes morgonrock hade nu öppnat sig ännu mer så Kurt såg hennes bröst. Li masserade ni Kurts insidor av låren ända upp i ljumskarna upp över magen och tillbaka läns utsidan av låren ner till knäna. Sedan vred hon sina händer så utsidan av dem strök insidan av Kurts lår. När de kom upp till ljumskarna fångade hennes händer upp pungen som hon lät insidan av sina händer smeka och sedan fortsatte hon att smeka hela hans kuk upp till toppen och tillbaka ner. Kurt stönade av kåthet och skjöt fram underlivet så skönt var det.

- Den här delen av kroppen tycks min herre uppskatta att få masserad verkar det fnittrade Li, stämmer det?

Kurt förmådda bara nicka. Li strök med fingertopparna några gånger längs kuken upp och ner och Kurt stönade än mer av välbehag. Det kände så ljuvligt skönt med den fjäderlätta beröringen samtidigt som han hade fri insyn i båda flickornas morgonrockar.

- Är det skönt när jag gör så här undrade Li och strök än en gång med fingertopparna längs hans kuk?

- Ja flämtade Kurt ansträngt.

- Vill min herre att jag gör det lite till undrade Li och log varmt mot honom.

- Gärna svarade Kurt.

Li tog nu ett försiktigt tag om Kurt kuk med tummen och pekfingret och runkade lite försiktigt samtidigt som hon förde ner sin andra hand och smekta pungen, Kurt kunde nu inte ligga riktigt still utan rörde oroligt på sig och andhämtningen var flämtande.

- Är det här också skönt undrade Li och log ömt?

- Ja, ja väldigt skönt svarade Kurt ansträngt.

Det pressades fram några kåtdroppar ur Kurts kuk och de rann lite nerför kuken så Lis fingrar blev lite blöta. Li släppte taget och tog fram en pappersnäsduk.

- Oj, oj det blev visst lite blött här sa hon och tog tag om kuken och med försiktiga rörelser torkade hon bort det blöta.

När kuken var helt avtorkad lutade hon sig fram och gav kukhuvudet en puss.

- Så där ja nu är du fin igen sa hon.

Kurt trodde att han skulle explodera när han kände Lis läppar mot kuken. Li märkte att nu kunde Kurt få utlösning vilken sekund som helst så hon slutade att smeka kuken och pungen för att dra ut på njutningen för Kurt. Hon smekte honom försiktigt på bröst, mage, höfter och lår. När hon märkte att den största faran var över smög hon försiktigt upp sin ena hand under hans pung som hon försiktigt kramade och kittlade lite med sina fingrar. Samtidigt lät hon sin andra hand sluta sig omkring kuken med ett löst tag och smeksamt glida upp och ner längs hela dess längd. Kurt tittade växelvis på Lis små toppiga bröst och Kattis. Kattis satt och tittade intresserat på Lis förehavanden. Nu var Kurt så nära att det kunde gå precis när som helst. Li drog några tag stannade drog några tag stannade för att på det sättet förlänga njutningen för Kurt. Men nu kunde inte Kurt hålla sig längre utan han sprutade sin sats rakt upp. En hel del av sperman träffade Li över hela hennes bröst och mage. När Kurts utlösning var till ända fortsatte Li ömt att smeka hans kuk, pung, lår och mage en bra stund till medan hon såg Kurt in i ögonen och log. Kattis reste sig och hämtade en handduk med vilken hon torkade av Kurt den sperman som hamnat på honom.

- Jag tycker inte det är mer än rätt att min herre torkar av det han spillde på mej sa Li och skrattade.

Kattis gav handduken till Kurt och Li lade sig på rygg. Kurt satte sig upp och började torka av sperman från Lis bröst och mage.

- Så där ja sa Kurt när han torkat av Li.

- Jag tror att det är bäst att min herre känner efter med handen att det är torrt överallt sa Li och log.

Kurt la ifrån sig handduken och började känna efter med händerna om Li var helt torr. Han lät sin hand känna över brösten och magen. Det var väldigt upphetsande att på det här sättet smeka Lis fantastiska bröst. Men han tordes inte fortsätta så länge som han ville utan avslutade smekningarna ganska snart.

- Jag tror att det är bäst att min herre kollar lite längre ner också sa Li.

Kurt lät sin hand glida ner över Lis mage och vidare ner över hårbusken. Några droppar sperma hade hamnat i Lis lilla hårbuske så Kurt tog handduken och torkade av dem.

- Så där sa Kurt.

- Nja för säkerhets skull är det nog bäst att min herre kollar ännu längre ner fnissade Li upphetsat.

Kurt var inte svårbedd utan han lät handen vandra ner till Lis fitta. Den var plaskvåt för Li hade blivit ordentligt upphetsad av behandlingen av Kurt. Nu kunde inte Li hålla sig längre.

- Stoppa in ett finger viskade hon upphetsat.

- Nej nu börjar det spåra ur sa Kattis som också var väldigt kåt vid det här laget. Nu vill jag vara med sa hon.

Kattis hoppade upp i sängen och la sig på rygg brevid Li samtidigt tog hon av sig sin morgonrock. Hon uppmanade Kurt att ställa sig på knä mellan henne och Li. Kurt gjorde som hon sa. Kattis tog Kurts andra hand och förde ner den till sin fitta.

- Stoppa in ett finger där också uppmanade hon Kurt.

Där stod Kurt på knä mellan flickornas lår med ett finger inne i deras båda fittor medan han tittade ner på deras små fina bröst. Jag juckade fingrarna ut och in taktfast och nästan genast bärjade båda flickorna att stöna och röra på sina underliv. Det hela var så upphetsande att hans kuk började resa sig igen. Flickorna såg det samtidigt som de var ordentligt kåta nu. De sträckte ner sina händer och började runka kuken som sakta växte och styvnade.

- Snälla Kurt kan du inte byta ut fingret mot kuken flämtade Li?

- Kurt bara nickade och makade in sig mellan Lis ben och Kattis hjälpte honom att få kuken i rätt läge. Han försökte försiktigt att stöta in den men den var så stor och Lis fitta så trång att det var svårt. Men Li var nu så kåt och blöt i fittan så med hjälp av små motjuck från hennes sida gled den längre och längre in. Till slut var han helt inne i Li och började rytmiskt knulla henne. Li trodde att hon skulle dö så skönt var det. Först i början kändes det lite ont men det försvann nästan genast. Hon sneglade mot Kattis och såg att hon låg och fingerpullade sig själv medan hon tittade på Kurts kuk som gled ut och in i Lis fitta. Li kände hur en skön känsla spred sig i hela kroppen. Kurt ökade takten och Li stönade och småskrek av njutning hela tiden. Li flyttade upp sina fötter över Kurts axlar för att han skulle komma så långt in det bara gick.

- Nu, nu, nu skrek Li.

Kurt förstod att hon nu fick orgasm så han ansträngde sig för att köra kuken så långt in han kunde samtidigt sim Li gjorde några vålsamma motjuck. När orgasmen ebbat ut lät hon sina fötter sjunka ner från Kurts axlar och hon slappnade av helt utpumpad. Svettig över hela kroppen dels av sitt eget svett och dels av att Kurt var genomsvettig och hade droppat massor av svett över henne. Kurt drog ut sin fortfarande stenhårda kuk och sjunk ner på rygg brevid Li med kuken pekande mot taket. Han hade haft det väldigt skönt men inte i närheten av att få en ny utlösning efter den han nyss fått av Li. Kattis som nu var väldigt kåt tänkte inte låta Kurt komma undan med mindre än att han knullade henne också. Hon makade sig in över Kurts kuk med ett ben på var sida om honom. Li som såg vad Kattis hade för avsikt att göra reste sig på armbågen. Hon tog tag om Kurts kuk och styrde den mot Kattis fittöppning. Sakta och försiktigt sänkte sig Kattis ner och kände hur kuken hittade rätt. Med små rörelser upp och ner fick hon den att sjunka allt djupare in i fittan. När den kommit så långt in som det gick började hon rida Kurt. Li låg en stund och tittade på men så flyttade hon sig ner bakom dem och började smeka Kurts pung och fingra lite i hans anushål. Kurt kände att han började bli ordentligt upphetsad igen. Li tog en flaska med massageolja som hon hällde ut lite av i Kurts stjärtskåra. Hon började med hjälp av den att föra in ett finger i Kurts stjärt. Först tyckte inte Kurt om det men nästan genast kändes det skönt. Li förde sitt finger allt längre in och till sist var hela fingret inne i Kurts stjärt. Då började hon föra det ut och in i samma takt som Kattis red. Kattis flämtade och stönade av upphetsning och även Kurt började få svårt med andningen.

- Jag tror att det kommer att gå för mej en gång till flämtade han.

- Låt det gå bara sa Kattis. Vi käkar p-piller. Men försök håll dej en stund till bönade hon ansträngt.

Kattis hoppade upp och ner över kuken allt våldsammare ju mer lustkänslora sperd sig i hela kroppen och speciellt till underlivet. Den sköna känslan blev starkare och starkare och plötsligt i ett långt utdraget tjut exploderade hennes underliv i en underbar orgasm. Kurt var nu väldigt nära en ny utlösning.

- Lite till så kommer jag viskade han bedjande.

Kattis fortsatte att rida honom och Li smekte och kramade pungen samtidigt som hon bearbetade hans stjärt med fingret.

- Nu viskade Kurt.

Kattis lät sig sjunka ner så hårt hon kunde så kuken var så långt inne i henne det gick. Hon försökte där att med små rörelser trycka sig ännu djupare samtidigt som hon kände hur hans varma sperma fyllde hennes fitta. Li å sin sida kramade pungen och tryckte in fingret i stjärten så långt hon kunde och där försökte hon vicka på det. Kattis lyfte lite på sig så Kurts kuk slank ut ur fittan och hon lade sig brevid Kurt och Li. Alla tre låg som bortdomnade och svettiga en lång stund och kände sig helt tillfredställda. Efter en lång stund tackade Kurt för sig och gick hem. Li och Kattis tog en snabbdusch och somnade helt utmattade efter bara en kort stund.

Rösta på VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (12 röster, snitt: 2.83 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18