VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18

Li och Kattis hade mycket intresserat lyssnat till Kurts berättelse som de tyckte var både mysig och gullig. Kurt gick och hämtade mer kaffe och de satt och småpratade en lång stund till innan flickorna begav sig hemåt. När de kom hem satt Åke och lade patiens och såg sur ut.

- Hej sa flickorna när de kom in!

- Hej svarade Åke kort och surt.

- Är du sur undrade Kattis?

- Ja svarade Åke.

- Men varför då undrade Li?

- Jo det är ju min sista kväll här och så är ni inte hemma blev svaret.

- Förlåt oss men vi blev bara lite fördröjda sa Kattis. Men vi har köpt ost och vin som vi tänkte ha som en liten avskedsfest för dej med.

Hon och Li plockade fram vindruvor, päron, ost, kex och vin. De satte sig och lät sig väl smaka under glatt småprat. När första vinflaskan var tom hämtade de en ny. Till slut var de mätta och belåtna.

- Kan vi inte hitta på något undrade Li?

- Vad då frågade Kattis?

Li fick syn på kortleken som Åke lagt patiens med tidigare.

- Vi kan väl spela kort föreslog hon?

- Ja men vad ska vi spela undrade Åke?

- Klädpoker tycker jag sa Li och fnittrade.

- Ja med utökade regler skrattade Kattis.

- Vad innebär utökade regler undrade Åke nyfiket.

- Jo man satsar var sitt plagg och den som vinner får dem. Men man får aldrig sätta på sig något som man tagit av sig en gång. Så satsar du din skjorta och vinner så får du inte sätta på dej den igen men kan naturligtvis använda den till ny sats. Har man förlorat alla sina kläder så får man en “frisläng”, det vill säga att man får vara med i nästa giv utan att satsa något. Vinner man då så får man de två plagg som de andra satsat. Men förlorar man så får man uppfylla vinnarens önskan som får ta ca 2 – 3 minuter förklarade Kattis fnittrande.

- Låter kul sa Åke!

- Ok sa Li men vi ska ha lika mycket när vi startar. Mycket eller lite frågade hon?

- Mycket lite fnittrade Åke lite upphetsat.

- Strumpor, skjorta, byxor och trosor/kalsonger, blir det bra undrade Kattis?

- Nej inga strumpor tyckte Åke.

Kattis gick och hämtade en ny vinflaska och så började de spela. Alla satsade sina byxor och det blev Kattis som vann första spelet. Hon satsade ett par av byxorna Li och Åke satte sina skjortor. Åke fnissade lite berusat och tyckte det här var ett kul spel. Han kände lite upphetsning vis åsynen av Lis nakna bröst. Nu var det Åkes tur att vinna. Kattis satte ytterligare ett par byxor och Åke satte byxorna han nyss vann och Li var tvungen att sätta sina trosor. Kattis vann på nytt. Det var Åkes tur att ge och han hoppades att han skulle vinna för då hade han makt över Li i 2 – 3 minuter eftersom det var “frisläng” för Li då hon ju inte hade något att satsa. Men det var Kattis som vann igen.

- Nå vad vill du ha undrade Li och fnittrade.

- En kyss svarade Kattis.

Flickorna förenades i en lång intensiv tungkyss medan Åke tittade avundsjukt på och kände hur kuken reste sig. Nästa giv vann Li och kom tillfälligt ur farosonen att ha “frisläng”. Sedan var det Kattis tur igen. Åke var tvungen att sätta kalsongerna och flickorna fnittrade när de såg att hans kuk var halvstyv. Kattis vann igen och det var Åkes tur att ha “frisläng” och den given vann Li.

- Jag är din fnittrade Åke lite berusat och förväntansfull.

- Jag vill att du ställer dej upp och runkar en stund fnittrade Li.

Åke ställde sig upp och började runka sin halvstyva kuk som genast svarade med att ställa sig upp och bli stenhård.

- Stopp sa Kattis nu har det gått 3 minuter.

Nästa giv vann Åke och kom på det sättet ur farosonen. Spelet böljade fram och tillbaka. Efter en stund var Kattis tvungen att satsa sin skjorta också så nu var Li och Åke nakna men med kläder att satsa medan Kattis hade sina trosor kvar. Li vann nästa spel och då blev Kattis också tvungen att satsa sina trosor så alla var nu nakna. Åke vann nästa spel så nu var det Kattis tur att ha “frisläng”. Nu var Åke väldigt sugen på att vinna igen och få utnyttja Kattis “frisläng” men det blev Kattis som vann och fick en stunds frist igen. Vinet hade nu nästan tagit slut och alla tre kände sig både berusade och kåta.

- Kan vi inte sluta att använda kläderna fnittrade Li upphetsat.

- Hur menar du undrade Åke nyfiket?

- Jo vi satsar “frisläng” alla och den som vinner får önska.

- Ja svarade Åke upphetsat och Kattis nickade bifall.

Åke gav och det blev Kattis som vann.

- Ni ska stå upp och kyssa varandra beordrade hon Li och Åke som genast ställde sig upp och förenades i en lång kyss.

Åkes kuk stod rakt ut när de bröt kyssen. Nu gav Li och det var hon som vann.

- Ok ni får göra samma sak kyss varandra.

Kattis tvekade lite men sedan ställde hon sig upp och tog Åke i famn och kysste honom. Åkes kuk pekade rakt mot hennes mage.

Nästa giv vann Kattis igen. Hon kände sig modigare nu.

- Åke du ska smeka Li mellan benen och du Li ska smeka Åkes kuk sa hon och log nöjd.

Åke och Li gjorde som Kattis sagt. De var nu så kåta att de inte ville sluta när Kattis meddelade att tiden var ute.

Åke vann nästa spel. Han funderade en stund sedan sa han:

- Ni ska båda runka åt mej medan ni kysser varandra.

Flickorna gjorde som han sa och Åke var nära utlösning när de slutade. Nu var de alla så kåta att de var beredda att gå hur långt som helst i sina önskningar.

Kattis vann nästa lir.

- Nu vill jag se hur Åke stoppar in sin snopp i Lis mutta fnissade hon upphetsat.

Li lade sig ner på rygg på bordet och spärrade ut sina ben och Åke makade sig in mellan dem och körde in sin hårda kuk i Lis fitta medan Kattis tittade intresserat på. Åke hann bara jucka några gånger så meddelade Kattis att tiden var slut. Besviket drog han ut sin kuk.

Nu var det Li som vann.

- Nu vill jag att ni gör samma sak som Åke och jag gjorde meddelade hon.

- Nej det ställer jag inte upp på sa Kattis allvarligt. Hade det varit en annan kille så hade jag gjort det men inte med brorsan.

- Ä det spelar väl ingen roll fnissade Åke upphetsat?

- Jo det gör det och det har vi snackat om tidigare och när du nyktrat till inser du nog också det sa Kattis till Åke.

Det blev en stunds tystnad då både Li och Åke insåg att det höll på att gå för långt.

- Vad ska vi då göra undrade Åke nervöst vänd mot Li.

- Jag tycker att vi slutar att spela nu svarade Li. Men jag är så kåt så jag vill knulla med Åke hans sista kväll här. Helst vill jag att du är med när jag gör det sa hon vänd mot Kattis.

- Gärna skrattade Kattis lättad över att hon inte förstört något.

- Om du vill förståss fnittrade Li vänd mot Åke och tittade på hans ståkuk.

- Kan jag väl skrattade Åke och följde med Li bort till sängen.

Li lade sig ner på sängen och drog Åke över sig. Kattis satte sig i soffan och tittade på. Li och Åke kramades, kysstes och smekte varandra en lång stund. Deras upphetsning stegrades hela tiden och snart hade Åke ett finger inne i Lis grotta samtidigt som Li hade ett bastant tag om hans kuk som hon sakta runkade.

- Kom nu flämtade Li och hjälpte Åke att styra kuken rätt.

Åke hävde sig upp på raka armar och började rytmiskt knulla Li. Li som kommit nära redan av deras smekningar hävde underlivet och fittan uppåt i kraftiga motjuck varje gång Åke stötte in kuken. Li och Åkes rörelser blev allt våldsammare och deras andhämtning allt mer ansträngd och efter bara några minuter skrek de rakt ut när båda fick en våldsam utlösning. När den ebbat ut sjönk Åke ner på Li och de låg så en lång stund och njöt av efterdyningarna av utlösningen.

- Men du då sa Li och tittade upp på Kattis, hur ska vi kunna hjälpa dej då?

- Det behövs inte svarade Kattis. Det var skönt bara att titta på log hon.

- Säkert undrade Li?

- Ja det är säkert bedyrade Kattis.

Li och Åke gick och duschade av sig svett och sperma och Kattis sov redan när de kom tillbaka. Åke beklagade att han skulle åka dagen därpå för här skulle han velat stanna.

Dagen därpå vinkade Li och Kattis av Åke efter att lovat honom att han var välkommen tillbaka att besöka dem när det var långlov på hans skola.

- Ja vad ska vi hitta på nu då frågade Li?

- Jag hörde att Kurt fyllde år i förra veckan, kan vi inte gratta honom lite i efterhand undrade Kattis.

- Hur då gratta frågade Li?

- Jo jag tänkte på det han berättade i går sa Kattis, och han är ju så förbaskat juste. Kan vi inte ge honom ett frikort på till exempel 3 – 3 behandlingar hos “Li och Kattis massageinstitut”?

- Jo fnissade Li det gör vi!

Flickorna gick hem och skrev ett “frikort” på tre helkropps-avslappningsmassage om 30 minuter med vardera massöserna Li och Kattis. Sedan gick dom och köpte en liten tårta och begav sig hem till Kurt. När han öppnade sjöng de “Ja må han leva. ” och travade in.

- Men vad är det här undrade Kurt.

- Jo vi hörde att du fyllde år för några dagar sedan och tänkte att vi skulle gratta lite i efterhand svarade Kattis.

- Å tårta och allting sa Kurt och såg rörd ut. Jag ska fixa kaffe fortsatte han och försvann ut i köket.

Straxt kom han tillbaka med kaffet och de drack och åt av tårtan.

- Grattis sa Li och lämnade över “frikortet”

Kurt läste och han blev så rörd att han faktiskt rodnade lite.

- Ni är bara för gulliga sa han. Men inte behöver ni göra det bara för att jag berättade det där igår fortsatte han.

- Men vi vill och frikortet handlar om massage, avslappningsmassage och inget annat log Kattis.

- Hur beställer jag tid och vart ska jag komma undrade Kurt?

- Antingen ska du beställa tid och komma hem till oss eller så vem du vill ha massage av och att vi gör hembesök svarade Kattis.

- Kan jag få beställa en tid redan nu undrade Kurt?

- Javisst svarade Kattis. När och var?

- Gärna här hemma och gärna idag svarade Kurt.

- Det går bra sa Li och vilken vill du ha frågade hon vidare?

- Båda sa Kurt.

- Å nej du det här gäller bara behandling av en av oss i taget skrattade Kattis. Så välj!

- Det spelar ingen roll svarade Kurt.

- Inte oss heller och det är du som är kund och då får du också välja sa Kattis.

- Ok sa Kurt och räknade “ole dole doff. ” och det blev Li.

- Jaha och när min herre ha sin behandling då undrade Li?

- Ja precis när som helst svarade Kurt förväntansfullt.

- Får jag dricka en kopp kaffe till innan undrade Li och log?

Kurt hällde upp mer kaffe och de satt och småpratade en stund. Kattis tackade för sig och gick hem för att plugga lite och lämnade Kurt och Li ensamma.

- Ja om min herre då ville ta av sig och lägga sig på sängen så kommer jag straxt sa Li.

Kurt gick in i sängkammaren och klädde av sig och la sig på mage på sängen. Li kom in och satte sig på sängkanten och började massera Kurts rygg. Ja massage var det väl inte utan hon smekte med fjäderlätta händer och fingertoppar. Först över ryggen och ner över skinkorna, vidare längs låren och underbenen. Tillbaka upp längst lårens insida över skinkorna och tillbaka ner längs lårens utsida för att vända vid knävecken och vandra längs insidorna av låren. Vidare en vända över skinkorna och ryggen och tillbaka till lårens ut och insidor.

- Är det skönt frågade hon?

- Ja verkligen svarade Kurt ansträngt för han var nu så upphetsad så kuken var fullt erigerad.

- Vill min herre att jag tar något på ramsidan också undrade Li.

- Ja tack svarade Kurt.

- Får jag då be min here att vända på sig fnittrade Li.

Kurt rullade runt på rygg och hans kuk stod rakt upp i luften. Li började med samma fjäderlätta smekningar över Kurts bröst ner över magen vidare ner längs låren, underbenen upp längs lårens insida ända upp till ljumskarna, strök vidare tätt intill kuken på båda sidorna och lite lekfullt rufsade hon om i Kurts hårbuske på magen. Kurt var nu så upphetsad att han inte kunde ligga riktigt still och hans andhämtning var ansträngd. När Li lät sina händer smeka längs lårens insida och upp förbi kuken så lät hon med flit den armen som strök längs låret längst bort från sig komma i beröring med den styva kuken. Hela tiden lät hon sin blick vara fäst vid kuken och just det gjorde det ännu skönare för Kurt.

- Ja då var tiden slut sa Li. Känns det bra så?

Kurt ville för allt i världen att hon skulle fortsätta men han förmådde sig inte att säga något av rädsla för att han då skulle gå för långt och kanske mista de följande behandlingarna så han nickade bara. Li å sin sida hade väldigt svårt att inte fortsätta och se till att Kurt fick det riktigt skönt. Det kändes lite kymigt att lämna honom så här upphetsad. Samtidigt var det lite jobbigt att inte få känna på en stenhårda kuken. Men nu hade Kattis och Li tänkt sig att deras behandlingar skulle vara så lika dem Kurt hade upplevt i sin ungdom. Vid någon av de senare behandlingarna skulle hon allt se till både att hon fick känna och att Kurt skulle få det skönt. Så Li tackade för den här gångenochskulle just bege sig hemåt.

- Kan du inte boka in en tid för mej med Kattis undrade Kurt.

- Jo visst när vill du ha den undrade Li.

- Helst nu svarade Kurt och rodnade lite.

Li lånade telefonen och ringde hem till Kattis.

- Hej det är jag så hon. Kurt undrar om du inte skulle vilja ge honom en av behandlingarna redan i dag?

- Blev han kåt undrade Kattis och skrattade?

- Ja svarade Li.

- Ok då säg att jag kommer om en stund sa Kattis.

- Jo då sa Li till Kurt, Kattis kommer om en liten stund. Jag går hem nu avslutade hon.

På väg hem mötte hon Kattis som var på väg till Kurt. Flickorna stannade och pratade en stund. Li berättade hur det gått och hur svårt det hade varit att inte gå längre än hon gjort. Sedan skildes de och Kattis fortsatte hem till Kurt. När hon ringde på så öppnade Kurt iklädd morgonrock.

- Hej sa Kattis. Blev du besviken över Lis behandling eftersom du vill ha en till redan nu skrattade hon?

- Nej bedyrade Kurt men det var så skönt så jag ville ha mer.

- Ok gå in och lägg dej på sängen så kommer jag straxt, jag ska bara låna toaletten först.

Kurt gick in och la sig på rygg i sängen. Kuken låg helt slak men Kurt ville inte slösa bort tid med att bli behandlad på ryggen för det var så mycket mer spännande att börja redan från början med framsidan. Kattis kom in och fick se att Kurt valt att inte bli masserad på ryggen först. Hon log lite inombords. Sedan satte hon sig vid sidan av Kurt och började smeka honom på bröstet, ner över magen och redan då började det rycka lite i kuken. När hon fortsatte ner längs låren började kuken styvna och sakta resa sig. Smekningar uppför lårens insidor fick kuken att resa sig helt. Kattis lät händerna smeka Kurts mage ända ner till kukroten och smyga sig ner på var sin sida om kuken längs ljumskarna, ner längs låren, vänd uppåt längs insidan av låren. När hon kom upp till pungen lät hon mjukt händerna fortsätta över pungen och rakt över den nu stenhårda kuken som pressades ner mot magen och när händerna lämnade kuken så sprätte den kraftigt upp och Kurt stönade till.

- Gjorde det ont frågade Kattis och log.

- Nej, nej det var bara skönt flämtade Kurt till svar.

- Vill du att jag ska ta lite på ryggen nu undrade Kattis.

- Nej det är så skönt så här svarade Kurt.

- Ja och så kanske det blir lite svårt att ligga på magen när den här är så styv sa Kattis och tog ett lätt tag med pekfingret, långfingret och tummen om kuken.

Kurt flämtade till och stötte uppåt med kuken men då hade Kattis redan fortsatt med sina smekningar. Hon smekte honom över hela hans framsida och några gånger till lät hon sina händer ta vägen rakt över hans stenhårda kuk och varje gång stönade Kurt till.

- Ursäkta jag ska bara gå och dricka lite vatten sa Kattis. Ligg kvar för det är fem minuter kvar fortsatte hon och gick ut i köket och drack lite vatten. Hon passade på att tjuvtitta lite i dörrspringan och såg att Kurt hade fört ner sin hand och låg och runkade sakta för att inte få utlösning. När Kattis återvände så släppte Kurt genast taget och Kattis låtsades som om hon inte sett något. Hon satte sig ner och smekte Kurt i dryga fem minuter till och sedan gav hon honom en kärvänlig klapp på kinden.

- Ja nu var tiden slut för den här gången då sa hon och log. Du behöver bara höra av dej när du vill ha fler behandlingar.

- Skulle jag kunna få en i morgon undrade Kurt?

- Javisst svarade Kattis. Av vem och var frågade hon vidare.

- Här hemma och gärna av dej svarade Kurt. Vid sjutiden i morgon kväll?

- Ok det går bra jag kommer svarade Kattis. Hej då och ha det så bra fortsatte hon och gick hem.

När Kattis gått tog Kurt tag om kuken och runkade, sakta med långa tag för att dra ut på njutningen och hela tiden tänkte han på Li och Kattis hur de sätat där och smekt honom och sett hans stenhårda kuk. När utlösningen närmade sig rullade han runt på sidan och tog ett glas som stod på nattuksbordet och höll det framför kuken. När satsen kom gjorde han samlagsrörelser med underkroppen samtidigt som han kramade kuken mycket hårdare och sprutade satsen i glaset. När kuken var tömd till sista droppen tog han en pappersnäsduk och torkade av kukhuvudet. Helt matt och avslappnad låg han sedan på rygg medan kuken sakta slaknade och han tänkte på Li och Kattis och började redan längta till nästa dag.

Dagen därpå hade ju Ubbe lovat att komma hem till Lena, Stina och Anita. Men han kände sig lite nervös och osäker på om han skulle tordas. Samtidigt som han kände sig kåt när han tänkte på förra besöket så kändes det ändå lite konstigt att gå dit för att få bli avsugen. Lite genant på något sätt. Men så mötte han Stina på skolan och hon hejjade glatt och sa:

- Kommer du i eftermiddag då?

- Ja, jo visst svarade Ubbe.

- Kom vid femsnåret så kan vi bjuda på middag sa Stina. För du villväl ha något att äta?

- Ja tack svarade Ubbe.

När klockan blev fem så ringde Ubbe på hemma hos flickorna. Stina öppnade iklädd en morgonrock. När Ubbe kom in fick han se att även Lena och Anita hade sina morgonrockar på sig. Alla hade också knutit dem väldigt löst med mer är generösa urringningar. Han såg med en gång att de inte hade något under sina rockar.

- Ursäktar du att vi tar emot dej så här, men vi har nyss duschat förklarade Lena.

- Nej då det gör inget svarade Ubbe.

De satt sig ner och åt under trevligt småpratande. Lena undrade om Ubbe skulle vilja hjälpa henne med läxorna flera gånger lite längre fram. Det hade Ubbe ingenting emot utan han kände sig lite stolt över att hon ansåg honom så duktig. Under hela måltiden fick Ubbe gång på gång insyn i flickornas urringningar och åsynen av deras bröst gjorde honom lite småkåt. Han kände hur det började spänna lite i kuken. Flickorna kunde inte undgå att se var Ubbe sneglade hela tiden och det gjorde dem nöjda för det var ju just det som var meningen. När de ätit färdigt vände sig Stina som satt närmast Ubbe mot honom och la en hand på hans lår och frågade samtidigt som hon löste upp morgonrocken så hennes päronformade bröst tittade fram:

- Nå smakade det bra?

- Ja tack det var väldigt gott svarade Ubbe.

Nu kunde han inte längre titta i smyg utan han såg rakt på Stinas bröst.

- Gillar du vad du ser undrade Stina och log rart?

Ubbe bara nickade. Stina lät sin hand smeka Ubbes lår upp till kuken som hon kände hade blivit styv.

- Ja nog känns det som det i alla fall skrattade hon. Det här måste vi göra något åt sa hon samtidigt som hon kramade Ubbes allt styvare kuk.

- Kom sa hon och drog med sig Ubbe upp på golvet fram till en stor väggspegel som flickorna hade.

Lena och Anita följde med. Framför spegeln började flickorna klä av Ubbe hans kläder under många smekningar så när han stod där naken var kuken stenhård. Flickorna lät sina morgonrockar falla till golvet. Stina sjönk ner på knä framför Ubbe och började smeka och kyssa hans kuk. Lena ställde sig på hans ena sida och tryckte sina toppiga bröst mot honom samtidigt som hon smekte honom på ryggen och kysste honom. Anita ställde sig på den andra sidan och tryckte sina stora bröst mot honom samtidigt som hon smekte honom över bröstet och ner mot magen. Ubbe kunde följs det hela i spegeln. Stina började suga lite och efter en stund lyfte hon upp kuken mot magen och slickade och nafsade Ubbes pung. Ubbe stönade och andades flämtande. Stina släppte kuken och återupptog sugandet. Ubbe kände att nu kom utlösningen när som helst så han flämtade fram:

- Det går när som helst.

- Låt det gå när du känner för det viskade Lena i hans öra.

Ubbe kände att nu kunde han inte hålla sig längre utan han sprutade sin sats rakt in i Stinas sugande mun. Det var så ljuvligt skönt. Stina fortsatte att suga en lång stund efter att Ubbe var tömd. Sedan restehon sig och gick ut på toaletten och sköljde munnen. Lena och Anita drog med sig Ubbe till en soffa där de satte sig med Ubbe i mitten. Lena kysste honom på nytt och Anita smekte honom lite lätt över hans ena lår.

- Vill du ha en kopp kaffe innan u går undrade Stina när hon kom tillbaka.

- Ja tack svarade Ubbe tacksamt mest för att det inte kändes dumt så här efter att upphetsningen lagt sig när flickorna behandlade honom så naturligt. Flickorna satte på sig sina morgonrockar och Ubbe klädde på sig sina kläder. De drack kaffe och småpratade och kom överens om att Ubbe skulle komma tillbaka efter skolan om två dagar igen. Lena och Ubbe bestämde att de skulle träffas och plugga hemma hos Ubbe kommande lördag. Efter en stund tackade Ubbe för sig. Han gick hem till Li och Kattis.

Kattis hade precis gått hem till Kurt för att ge honom en behandling så det var bara Li hemma. Hon släppte in Ubbe och frågade om han ville ha kaffe?

- Nej tack jag drack precis svarade han.

- Nå hur har du haft det undrade Li nyfiket.

Ubbe som nu kände stor samhörighet med Li och även Kattis berättade allt som hade skett. Han kände sig inte längre blyg och bortkommen utan det kändes bara skönt och naturligt att prata med flickorna. Samtidigt kände han sig lite mallig och manlig över att få berätta att han har varit med om sånt här.

1 svar to “VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18”

  1. Lucifer:

    gott! Saknas ett gäng delar! När kommer dom?

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 18