VAKTMÄSTAREN KAPITEL 11

Kattis tog av sig sin tröja och Åke såg att hon la sig i samma säng som Li. Sedan släckte Kattis lyset. Han hörde hur flickorna småfnittrade och efter en liten stund tyckte han att deras andhämtning blev lite tyngre. Vad sysslar ni med undrade han nyfiket.

- Har det lite mysigt bara fnittrade Li. Men sov du för du har ju haft ditt mysiga redan fortsatte hon och fnittrade.

Li och Kattis hade det småmysigt. Båda ville fortsätta att testa det där med tjejsex så de låg tätt hopslingrade med benen saxade så båda hade det ena av den andras lår mellan sina ben. De gned sina lår lite försiktigt mot varandras fittor samtidigt som de kysstes kände den andres bröst mot sina egna och smekte varandras ryggar och stjärtar. De blev mer och mer upphetsade och upplevde en helt ny och mer sensuell känsla mot när de gjort samma sak med killar. Efter en stund viskade Kattis till Li.

- Det kanske är bäst att vi slutar nu innan vi inte kan det, vi måste ju sova lite också.

- Ja men jag vill inte, det är så skönt viskade Li tillbaka.

- Det tycker jag också viskade Kattis tillbaka, men vi kan ju fortsätta i morgon igen.

- Ok då viskade Li tillbaka och gav Kattis en sista lång kyss.

Dagen därpå hade Li och Kattis bestämt att de skulle ta itu med Stina, Lena och Anita för att få dom att sluta mobba Ubbe. Eftersom de själva upplevde sig lite av mobboffer av dem så räknade de inte med att kunna övertala dem på vanligt sätt men med hjälp av kopian av deras “orgie” skulle de nog lyckas. De träffade Stina, Lena och Anita på en rast och gick fram till dem.

- Hej sa Kattis!

- Hej DÅ svarade Lena och alla tre skrattade.

- Vi skulle vilja prata med er sa Li.

- Va, kan Asiatiskan prata skrattade Anita lite hånfullt, det trodde jag inte. Jag trodde ni bara kunde knulla turister fortsatte hon varpå alla tre brast ut i gapskratt.

- Skärp er nu sa Kattis, vi vill prata allvar med er!

- Oj då skolans lilla blondin vill prata allvar- Hur skulle det gå till undrade Anita för det vet väl alla hur dumma blondiner är- Har du hört den här:

“Varför ställer sig blondinen på händerna efter sex?

-Så att man kan dra igenom konto-kortet. ”

Lena, Stina och Anita skrattade hånfullt.

- Eller den här fortsatte Anita:

“Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?

-I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv”

Nya skrattsalvor.

Eller den här:

“Vad kallas en blondin som prostituerar sig?

-Förvärvsarbetare”

Nya hånfulla skrattsalvor!

- Har ni hört den här då inflikade Lena?

“Vad kallas en blondin som INTE prostiturar sig?

-Arbetslös”

Nu kiknade nästan flickorna av skratt.

Eller den här fortsatte Lena

“Varför har blondiner stängsel runt sängen?

-För att dom vill ha säker sex. ”

Eller den här:

“Varför måste blondiner begravas i trekantiga kistor?

-Så fort de hamnar på rygg särar de på benen. ”

Eller den här:

“Varför blev den blonda horan arg?

-Hon fick reda på att de andra fick betalt”

Stina kippade efter andan av skrattsalvorna och flämtade fram:

Har ni hört de här då:

“Varför använde aldrig blondinen sina vattenskidor?

-Hon kunde inte hitta en tillräckligt brant sjö”

Eller den här:

“Hur vet man att det har suttit en lesbisk blondin framför datorn?

-Det är läppstift på musen. ”

De tre flickorna vred sig av skratt.

- Ha, ha, ha, ha, vad roligt sa Li lite ilsket. Men kan ni lyssna nu?

- Ja vad fan vill ni då undrade Anita?

- Jo vi vill att ni ska sluta och vara taskiga och mobba Ubbe förklarade Kattis. Det är en trevlig kille som inte gjort er något ont.

- Vi vill också att ni ska be honom om ursäkt för att ni varit så taskiga mot honom inflikade Li!

- Ni är bara för mycket sa Stina hånfullt. För det första så har ni inte med det här att göra, för det andra skulle vi aldrig be den där lilla feta grisen om ursäkt och för det tredje kan ni sticka nu, om det inte var något mer?

Li och Kattis var nu så arga att de nästan hade lust att smälla till de tre hånfulla tjejerna de behärskade sig.

- Jo det var en sak till nästan röt Kattis. Som ni vet har Medialinjen utlyst en tävling av bästa videokortfilmen på temat kärlek och som är öppen för alla linjer på skolan. Inte nu på fredag men nästa fredag är det visning av alla bidrag för hela skolan i aulan. Vi lovar att vi ska bidra med den här filmen fortsatte hon och tog fram kopian som Kurt fixat åt dem kvällen innan. Jag tycker för er egen skull att ni ska ta och titta på den och om ni har något att invända mot att vi visar den så kommer ni att få lov att uppfylla vissa villkor som vi har inklusive att be Ubbe om ursäkt. Skit på er avslutade hon med och så gick Li och Kattis snabbt därifrån.

Stina, Lena och Anita såg väldigt förvånade ut.

- Vad fan har dom subborna hittat på sa Anita undrande.

- Ja fråga inte mej sa Lena men vi får väl kolla filmen för säkerhets skull.

Det var lunchdax nu så Li och Kattis styrde stegen mot matsalen. De hämtade var sin bricka med mat och fick se Ubbe sitta ensam vid ett bord en bit bort. De gick bort till honom.

- Hej kompis får vi slå oss ner undrade de och log.

Ubbe tittade upp och rodnade när han såg vilka de var men han nickade och flickorna slog sig ner.

- Jasså du kom till skolan idag i alla fall sa Li. Hur har det varit?

- Inte så jobbigt som jag trodde svarade Ubbe. Men det har varit mycket “Hejsan Ubbe hur mår du i dag då”,

“Hej Ubbe det var kul att se på, förlåt jag menar se dej”, “Nä men hejsan igen hur STÅR det till” tillsammans med pillemariska menande leenden från personalens sida. Ja och Lisa som städar huvudbyggnaden undrade om jag tänkte komma och basta nästa vecka också. Annars är det lugnt och det verkar som om ingen annan vet om vad som hänt och jag som trodde det skulle vara ute på hela skolan.

- Du behöver inte vara orolig för det kommer inte att komma ut och att personalen kommer att retas lite ett tag får du nog stå ut med sa Kattis.

- Ja jag har väl mej själv att skylla suckade Ubbe.

- Du får förlåta att jag rusade iväg så där igår sa Li och log, men jag hoppas att Kattis tog väl hand om dej fortsatte hon.

Ubbe rodnade och visste inte vad han skulle svara.

- Hon bara retas med dej skrattade Kattis jag har berättat allt för henne och du behöver inte känna dej generad.

Ubbe såg så lättad ut att båda flickorna brast ut i skratt och det smittade av sig på Ubbe så han också började skratta.

Just då kom Stina, Lena och Anita in i matsalen och de tittade förvånat bort mot bordet där Li, Kattis och Ubbe verkade ha så roligt. Lite oroliga blev de också att det kanske av någon anledning var på deras bekostnad med tanke på det tidigare samtalet med Li och Kattis. De hämtade sin mat och gick och satte sig i andra änden av matsalen och åt under tystnad. Eftersom de hade ledig eftermiddag gick de hem och satte sig och tittade på filmen de fått av Li och Kattis. De trodde inte sina ögon och fattade ingenting.

- Hur fan har det här gått till utbrast Anita!

- Ja inte vet jag sa Lena, men tror ni verkligen att dom tänker visa den offentligt frågade hon oroligt.

- Ja det gör dom nog säkert, för vi har ju varit ganska taskiga mot dom konstaterade Stina lite ångerfullt.

- Det ska vi nog sätta p för nästan skrek Anita och tog ut bandet ur videon och dängde det mot bordskanten så det sprack. Nu Kan de i alla fall inte visa det här bandet och sedan ska vi ha ett allvarligt snack med de där subborna.

När Li och Kattis kom hem senare på eftermiddagen möttes dom av doften av nybryggt kaffe och på bordet låg en trava bredda smörgåsar. Åke visade glatt upp sina händer som nu var nästan helt befriade från bandage.

- Titta sa han det hade läkts mycket bättre än läkaren hade trott. Det finns bara ett litet sår kvar här inne i den vänstra handen.

- Grattis sa flickorna och kramade om honom, gulligt av dej att bjuda på kaffe och smörgåsar!

De lät sig väl smaka under småprat.

- Nej nu tänker jag ta en promenad sa Åke, ska ni följa med?

- Nej vi måste plugga svarade flickorna.

- Ok då hej på ett tag sa Åke och gick sin väg.

Flickorna satte sig och började plugga. Efter en stund ringde det på dörren och Kattis gick och öppnade. Där stod Stina, Lena och Anita.

- Vi skulle bara berätta att bandet gick sönder när vi skulle titta på det, synd va, så nu kan ni glömma att visa det sa Anita hånfullt.

- Men då var det väl tur att det bara var en kopia ni fick och att vi har originalet kvar sa Kattis och log lite sötsurt.

- Du ljuger nästan skrek Anita!

- Nog för att jag är en dum blondin enligt vissa men så urbota dum så jag skulle låta er få originalet är jag inte log Kattis retfullt.

- Då ger ni oss originalet annars ska ni få så mycket stryk att inte ens era morsor kommer att känna igen er skrek Anita.

- Om ni så mycket som petar på oss kommer vi att göra massor av kopior och dela ut blad folk här på skolan så kan de ha privatvisningar också. Sedan har vi en del andra fina filmer också. Den där ni använder den där dubbelkuken och två knullar varandra samtidigt kommer nog att bli populär inflikade Li som nu kommit och ställt sig vid sidan av Kattis.

Nu bleknade de tre flickorna och förstod att de var helt utlämnade i händerna på Li och Kattis.

- Vad vill ni ha för att inte visa filmerna då undrade Lena oroligt.

- För det första 98 kronor för bandet ni förstört. Sedan inga flera blondinskämt eller antydningar om asiatiska horor. Vi vill inte bli kompisar med er men vi vill att ni ska vara naturligt trevliga mot oss. Sedan ska ni be Ubbe om ursäkt och erkänna att ni varit taskiga mot honom och lova att sluta med det. Men ni ska också visa honom att ni tycker om honom. Först tänkte vi att han skulle få knulla med er men det kan ju vara lite för taskigt mot er fast ni gjort er förtjänt av det. Men ni får en vecka på er att förföra honom tre gånger. Vid varje gång ska ni vara nakna och en av er ska suga av honom varje gång så om en vecka ska kan vara avsugen av er alla tre. Det ska ni göra på så sätt att han tror att ni gör det för att ni vill och inte för att ni är tvingade sa Kattis och lade huvudet lite på sne och log.

- Aldrig i livet exploderade Anita, ni är ju inte riktigt kloka!

- Ok då välkomna på filmvisning nästa fredag då log Li.

- Nej vänta sa Stina, om vi gör som ni säger lovar ni då att inte visa någon filmerna för någon då?

- På hedersord svarade Kattis.

- Vilka har sett dom undrade Lena lite oroligt?

- Bara vi och en till svarade Li.

- Vem då undrade Stina oroligt?

- Det får bli vår lilla hemligthet som ni aldrig kommer att få veta men så mycket kan jag avslöja att det inte är någon av eleverna på skolan sa Li.

- Den där andra kommer den inte heller att visa filmerna för någon då frågade Stina.

- Det kan vi garantera sa Kattis.

- Och hur ska vi kunna veta att ingen annan ska få se filmerna undrade Anita aggressivt?

- Ja det kan ni ju inte veta utan ni får helt enkelt lita på vårt ord när vi lovar det svarade Li.

- Hur blir det med originalfilmerna då undrade Stina nervöst.

- Dem lovar vi att ni ska få samma dag som vi slutar här på skolan sa Kattis.

- Utan att ni gjort flera kopior undrade Lena!

- Ja utan att vi kopierat dem skrattade Li.

- Ja vi har väl inget val sa Lena och tog fram sin plånbok och överräckte hundra kronor till Kattis. Här är för bandet och förlåt att vi varit taskiga mot er.

- Ja förlåt oss sa Stina och Anita och så gick de tre flickorna därifrån.

Kattis stängde dörren och skrattande vände hon sig mot Li.

- Där fick dom vad dom förtjänade sa hon.

- Ja det här var det roligaste jag varit med om på hur länge som helst skrattade Li. Det var till och med roligare än när vi plattade till Kalle och Oskar.

Nöjda och belåtna fortsatte Li och Kattis att plugga. Senare kom Åke hem och de åt en sen middag. Åke fördärv kvällen med att titta på TV medan flickorna fortsatte att plugga.

- Nej nu tror jag att jag ska lägga mej sa Åke och stängde av TV:n och gick och tvättade sig och borstade tänderna och kröp ner under täcket på madrassen.

- Ska ni vara uppe länge till undrade han?

- Nej inte så länge men en stund till svarade flickorna.

- Ja god natt då sa Åke!

- God natt, godnatt och sov gott svarade flickorna.

Åke låg på rygg och under halvslutna ögonlock iaktog han flickorna. Han tänkte på allt han fått vara med om de senaste dagarna och han kunde inte låta bli att pilla lite på kuken som var halvstyv. Efter en stund sträckte Kattis på sig.

- Ja då ska vi väl vara klara då sa hon och gäspade.

- Ja gud så skönt svarade Li för jag är jättetrött.

Li slängde en blick på Åke och när det såg ut som om han sov vände hon sig till Kattis och omfamnade henne och de gav varandra en lång kyss. Åke som fortfarande kisande iaktog dem blev ännu lite mer upphetsad av synen av sin syster och den söta Li förenade i en lång kyss. Nu reste sig flickorna och började klä av sig. När de stod där i bara trosorna förenades de i en ny lång kyss och Åke kunde inte låta bli att sakta runka sin nu stenhårda kuk men så försiktigt att det inte skulle synas. Kattis gick ut på toaletten för att göra sig klar för natten medan Li tog av överkasten på deras sängar och ställde väckaklockan och ordnade med sina kläder och läxböcker. Åke stirrade fortfarande under sina halvslutna ögonlock på hennes små underbara bröst samtidigt som han försiktigt kramade kuken. Kattis kom in i rummet nyduschad spritt språngande naken och Li försvann ut. Kattis tog på sig ett par trosor, ordnade med sina läxböcker och kläder. Åke som nu var väldigt upphetsad fortsatte att försiktigt krama kuken medan han tittade på syrrans bröst som var minst lika fina som Lis. Trots att han var så försiktig och kramade kuken med väldigt små rörelser så såg Kattis att det rörde sig under hans täcke och hon förstod vad han gjorde. Hon log för sig själv och tänkte:

- Jasså du lilla gubben du bara lotsas att sova och ligger och kikar på oss och runkar? Då ska vi se till att du får något att titta på tänkte hon vidare.

När Li naken kom tillbaka så gick Kattis fram och omfamnade och smekte hennes bröst samtidigt som hon kysste henne. Li blev lite överrumplad men lät sina händer smeka Kattis över brösten. Plötsligt bröt sig Kattis lös från omfamningen och slet av Åke hans täcke. Åke blev totalt överrumplad och försökte desperat att stoppa in sin stenhårda kuk i kalsongerna som han hasat ner straxt under pungen. Men Kattis tog tag i kalsongerna och drog ner dem till hans knän. När Li fick se Åke ligga där med kalsongerna nerdragna till knäna kramande sin stenhårda kuk som han pressat ner mot magen brast hon ut i gapskratt.

- Det verkar att man missat mycket kul genom att inte ha någon lillbrorsa sa hon.

- Ja fast det är bara sista veckan jag fattat hur kul det är att ha en skrattade Kattis.

Åke kände sig generad och dum och visste inte vad han skulle göra.

- Men ska du inte fortsätta för det verkar ju inte som om du var klar fnittrade Kattis.

- Nej men stick då fräste Åke.

- Å nej om du kikar på oss så vill vi kika på dej så nu vill i alla fall jag se på när du avslutar förklarade Kattis. Eller vad säger du Li tycker du att vi kan lämna honom helt ensam i en så svår stund fortsatte hon skrattande.

- Nej jag tycker det är din plikt som storasyster och ansvarig för honom under hans tid här att övervaka att det går bra för honom och som din kompis ställer jag naturligtvis upp och är dej behjälplig skrattade Li.

- Sluta att larva er och låt mej vara sa Åke bedjande.

- Skämt åsido sa Kattis allvarligt så vill jag verkligen se på när du runkar. Jag har ju sett när du knullat med Li och när hon sög av dej och då hade du ju inget mot att jag var kvar och tittade. Men jag har aldrig sett när du sprutar och det skulle jag vilja göra, fråga mej inte varför. Jag blir väldigt upphetsad men på ett annat och varmare sätt av att titta på dej än andra killar förklarade hon. Så för min skull kan du väl fortsätta bad hon.

Åke tittade på Kattis och såg att hon verkade mena allvar och han kände en värme inombords och ännu större tillgivenhet gentemot sin storasyster. Nu hade kuken börjat slakna men han var fortfarande upphetsad. Kattis såg att det fanns en liten blöt fläck på Åkes mage och kukhuvudet av kåtdroppar. Hon snappade åt sig en servett från bordet och sträckte sig fram och torkade bort fläcken på magen. Sedan tog hon bort Åkes hand som fortfarande höll om kuken. Hon tog själv tag om den och drog undan förhuden och torkade försiktigt själva huvudet. Åkes kuk styvnade av hennes omsorg.

- Seså nu är den fin log Kattis och jag kände att den vill få en behandling, så gör inte den och oss besvikna nu.

Åke kände sig fortfarande lite generad men samtidigt lite stolt och väldigt upphetsad. Så han tog tag i kuken och började sakta runka. Li och Kattis satte sig på var sin sida om honom och tittade intresserat på.

- Kan ni inte hjälpa till lite undrade Åke samtidigt som upphetsningen steg.

Både Li och Kattis började försiktigt och lätt smeka honom på låren. Åke särade på sina lår och sköt fram sina höfter så kuken höjdes ytterligare en bit som om han ville föra fram den så flickorna skulle se ännu bättre. När låren särade sig lät flickorna sina händer smeka insidan av låren ända ner till stjärten och lite på pungen. Åke stönade och släppte taget om kuken för han var nära. Kuken stod rakt upp och ryckte lite. Li och Kattis upphörde med sina smekningar för de förstod att Åke var på gränsen till utlösning. Efter en liten stund lugnade kuken ner sig och Åke tog tag i den igen och började runka samtidigt som han tog mod till sig och sträckte upp en hand och började smeka Lis bröst. Det hade han längtat efter att få göra ända sedan han sett dem första gången men det hade ju inte gått på grund av bandagen. De var precis så sköna att smeka som han föreställt sig. Kattis tog hans hand som runkade kuken och förde upp den mot sina bröst.

- Vill du inte känna lite på mina bröst också frågade hon nästan avundsjukt?

Nu var Åke så kåt att han hade lust till vad som helst. Han lät sin hand smeka Kattis bröst också. De var lite större än Lis men lika sköna att smeka. Kattis kunde inte låta bli utan tog tag om Åkes kuk och runkade några snabba tag innan hon tog bort Åkes hand från sina bröst och förde ner den till kuken igen.

- Nu får du avsluta själv sa hon.

- Kan inte du göra det frågade Åke och tittade bedjande på Kattis, det är mycket skönare då fortsatte han.

Han tyckte på något sätt att det var mer spännande när Kattis tog på hans kuk än när Li gjorde det.

- Nej jag vill se när du gör det själv viskade Kattis åt honom.

- Ja men du kan väl ta bara lite till så jag blir riktigt nära först bad Åke.

- Men bara lite då suckade Kattis fast hon inte alls hade något mot att känna lite till. Hon förde ner sin lilla hand och slöt den runt Åkes kuk och började sakta runka den medan Åke passade på att åter smeka hennes bröst. Li hade hela tiden mjukt smekt Åkes lår, pung och stjärt. Kattis började känna på Åkes kuk och av hans andhämtning samt oroliga rörelser att han var nära utlösning. Motvilligt släppte hon hans kuk och uppmanade honom att fortsätta själv. Åke släppte motvilligt Kattis bröst och tog tag i kuken och efter bara ett par drag kom utlösningen. Han sprutade rakt upp och det kom sperma över hela hans bröst och mage. Kattis gick ut i badrummet och hämtade en handduk som hon blötte lite. Li reste sig och gav Åke en lätt puss på munnen och gick till sin säng och kröp ner. Kattis återvände till Åke och satte sig vid sidan av honom och torkade bort sperman. Lite extra tid ägnade hon åt att torka rent den nu nästan helt slaka kuken.

- Det såg verkligen skönt ut sa hon och log mot Åke.

- Det var verkligen skönt också svarade Åke.

- Du förstår att jag har inget mot att känna eller smeka dej lite eller att du smeker mina bröst lite. Nej jag tycker faktiskt om det och det känns inte direkt fel förklarade Kattis allvarligt. Men det skulle kännas helt fel för mej om det var jag som smekte dej när du får själva utlösningen. Låter det knäppt eller förstår du mej?

- Nej det låter inte knäppt svarade Åke och jag förstår dej. Jag känner nog lite likadant fast inte just då jag är så där väldigt kåt för då vill jag ju att du fortsätter. Men skulle du göra det så skulle det nog kännas fel för mej också. Men nu känns det inte fel utan jag mår fina fisken sa Åke och skrattade.

- Kan just tänka mej det skrattade Kattis. Men vad glad jag blir att du känner ungefär likadant som mej fortsatte hon och lutade sig fram och gav honom en puss i pannan. Sov gott nu!

- Du syrran sa Åke dina brön är inte bara fina att titta på dom är ganska jysta att smeka också!

- Dummer sov nu sa Kattis och skrattade.

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 11