VAKTMÄSTAREN KAPITEL 9

Alla tre var nu lite berusade. Li och Kattis började tycka ganska bra om Ubbe ju mer de lärde känna honom. Vinet gjorde dem på bushumör och det de pratade om lite upphetsade. Vad säger du Li undrade Kattis, tycker inte du också att Ubbes kuk var normalstor när den stod och att det finns många som har mindre?

- Jo som jag uppfattade saken så var det så fnittrade Li. Men för säkerhets skull kan vi inte ta och kolla?

- Det kanske vore bäst så vi inte tar fel skrattade Kattis.

- Vad snackar ni om undrade Ubbe oroligt och samtidigt nyfiket.

- För att vara säkra på vad vi säger måste vi nog göra en vetenskaplig undersökning av storleken av din snopp skrattade Li.

- Ja skrattade Kattis, för i bastun såg vi ju inte så bra så man skulle kunna säga att en närmare undersökning fodras.

- Driver ni med mej undrade Ubbe oroligt?

- Nej det får du absolut inte tro bedyrade Kattis. Vi är ju kompisar nu och då får man inte vara taskiga mot varandra. Så vill du inte låta oss kontrollera storleken så låter vi det vara skrattade hon.

Om han ville- Men ändå var han rädd att det skulle vara ett dumt skämt som han numer var så van vid.

- Men varför undrade han?

- Ubbe hur många gånger har du tjuvtittat på oss när vi bastat undrade Li.

- 8 – 10 gånger svarade Ubbe.

- Uppriktigt nu, varför har du gjort det frågade Li?

- Ja det har känts spännande svarade Ubbe och upphetsande tillade han och rodnade lite.

- Kan just tänka mej det skrattade Li och så har du runkat medan du tittat på nakna kvinnor och deras bröst och fittor?

- Ja oftast svarade Ubbe och rodnade ännu mer.

- Har det inte sedan hänt att du tänkt på det du sett när du dragit en handtralla här hemma undrade hon vidare.

- Jo sa Ubbe och blev än rödare i ansiktet.

- Det är inget du behöver skämmas för så fungerar nog alla människor sa Li. Men du ska veta att det känns likadant för oss tjejer. Vi kan också tycka att det är spännande och upphetsande att se en naken kille. Står snoppen så är det bara mycket bättre. Sedan kan vi tänka på det när vi onanerar och det hjälper till att få orgasm. Så nu när du tittat på oss flera gånger är det väl inte mer än rätt att vi kan få titta lite på din snopp. Samtidigt så kan vi avgöra om den nu är onormalt liten. Men då måste den ju stå och det kan vi hjälpa dej med om du vill.

- Nå vad säger du undrade Kattis som suttit och blivit ordentligt kåt, det kan väl bli ett mysigt minne både för dej och oss?

- Jag vet inte sa Ubbe helt förvirrad och osäkert- Men så styrkt av vinet så tog känslorna överhand över tveksamheten och han fortsatte ok då!

- Bravo Ubbe jublade Kattis förtjust. Knäpp upp brallorna och fram med den fortsatte hon lite berusat.

Ubbe reste sig och lite tveksamt lossade han på skärpet och drog ner blixtlåset i byxorna. Trots vinet kändes det lite konstigt att stå här framför flickorna och strippa. Flickorna såg hans tveksamhet.

- Ska vi hjälpa dej undrade Kattis?

- Ja svarade Ubbe.

- Kom hit då uppmanade Kattis honom. Hon hade nu blivit ordentligt upphetsad.

Ubbe gick fram till soffan där flickorna satt. När han var alldeles framför dem sträckte Kattis fram sina händer och drog ner byxorna på Ubbe. Hans lilla snopp hade redan blivit halvstyv.

- Nu ska vi se hur stor den kan bli fnittrade Kattis och började smeka den halvstyva snoppen.

Genast började den att växa och det dröjde inte länge innan den var stenhård.

- Vad säger di Li visst har vi sett mindre?

- Ja jag skulle kalla den normalstor. Du behöver inte alls skämmas över den inte sa hon vidare vänd mot Ubbe.

- Jäklar utbrast Kattis!

- Vad är det undrade Ubbe oroligt?

- Jag har ju totalt glömt bort Åke min brorsa sa Kattis besviket. Jag måste hem till honom.

- Men det kan jag göra sa Li som såg att Kattis gärna ville fortsätta att ha kul med Ubbe.

- Är det säkert undrade Kattis?

- Ja då det är inga problem och vi kan ju inte gå båda nu och lämna vår nya kompis Ubbe så här fnittrade Li. Så se till att ta hand om honom så fixar jag din brorsa.

- Du är en ängel fnittrade Kattis och drog några tag i Ubbes snopp. Det blir din tur nästa gång att känna lite på den här skrattade hon mot Li.

Li rusade iväg.

- Ja då var vi ensamma då sa Kattis, vill du att jag också ska klä av mej undrade hon?

- Ja gärna svarade Ubbe som nu var stenkåt.

Kattis reste sig och började klä av sig och uppmanade Ubbe att ta han skulle av sig resten av sina kläder. Straxt var de båda nakna och då gav Kattis Ubbes en stor kram där hon pressade sin kropp mot hans och hon förde in sitt ena lår mellan Ubbes ben och gnuggade det intensivt mot hans stenhårda snopp. Hon pressade hans huvud mot sitt och gav honom en lång intensiv tungkyss. Hon lösgjorde sig försiktigt efter en stund och tog hans hand och förde honom fram till sängen. Där lade hon sig på rygg och drog honom över sig. Åter pressade hon sitt lår mellan hans ben och fortsatte att gnugga hans kuk med sitt lår samtidigt som hon fortsatte att kyssa honom. Försiktigt särade Kattis på sina ben och kände Ubbes stenhårda kuk mot sin mage. Hon sträckte ner sin lilla hand och styrde in kuken i sin fitta och stötte till varpå den slank in i hela sin längd.

- Den är användbar din snopp fnittrade hon. Knulla mej jag är så kåt och du behöver inte vara försiktig för jag käkar p-piller fortsatte hon.

Ubbe som aldrig tidigare knullat någon var nu kåtare än han någonsin tidigare varit. Han lyfte upp överkroppen genom att sträcka på sina armar och juckade ut och in men redan efter ett par djupdykningar i Kattis fitta kom utlösningen och han sjönk utmattad ner över Kattis.

- Gick det redan för dej undrade Kattis besviken.

- Ja men jag kunde inte rå för det försvarade sig Ubbe.

- Ok, men du får allt lov att hjälpa mej för jag vill också ha det skönt sa Kattis.

- Visst, vad vill du att jag ska göra undrade Ubbe.

- Kryp ner och slicka mej uppmanade Kattis honom.

Ubbe hasade genast ner mellan Kattis särade ben och sträckte ut sin tunga som han försiktigt började slicka Kattis fitta med. Kattis stönade och hela hennes underliv rörde sig som i kramper.

- Stick in ett finger också viskade hon till Ubbe.

Ubbe förde försiktigt in ett finger i Kattis fitta och började jucka med det.

- Ja just så men fortsätt att slicka samtidigt bad Kattis.

Ubbe gjorde som hon sa och Kattis flämtade allt mer och hon rörde sig allt våldsammare mot Ubbes finger och mun ju närmare orgasmen hon kom. När hon kände orgasmen komma pressade hon sig upp i brygga.

- Kör in fingret så långt du kan och fortsätt att slicka formligen skrek hon.

Ubbe pressade in sitt finger så långt han kunde och slickade för allt han var värd. Han kände hur Kattis fitta liksom av kramper kramade hans finger när hon fick en våldsam orgasm. Hon stönade högt, ja nästan skrek för så skönt var det. När orgasmen ebbat ut sjönk Kattis utmattad ner så sängen och hon log lyckligt. Ubbe började dra ut sitt finger.

- Nej låt fingret vara kvar bad Kattis och rör gärna lite på det fortsatte hon och log. Men hasa upp dej hit så jag får ge den en kyss för det är du värd.

Fortfarande med sitt finger inne i Kattis hasade sig Ubbe upp och fick flera kyssar.

- Kan du inte smeka mej lite på brösten också undrade Kattis.

Det hade Ubbe inget mot. Allt hade gått så snabbt att han inte hunnit smeka Kattis bröst än. Medan de låg så och kysstes med Ubbes finger inne i Kattis fitta och Ubbe smekande Kattis bröst så förde Kattis ner sin hand och började smeka Ubbes kuk som börjat styvna på nytt. Så låg de en stund och bara njöt av efterdyningarna efter sina utlösningar innan de tvättade av sig och klädde på sig. Ubbe bryggde kaffe och sedan satt de och pratade en lång stund. Kattis upptäckte att Ubbe hade en stor portion av humor och var väldigt trevlig och lätt att umgås med.

- Nu kommer du till skolan i morgon sa Kattis och sedan lovar jag dej att det inom några dagar så ska Stina, Lena och Anita sluta upp att mobba dej.

- Och hur skulle det gå till om man får fråga sa Ubbe.

- Lita på mej och Li vi kan fixa det mesta sa Kattis leende. Men vilka killar är värst undrade hon vidare.

- Det är Matti och Rolle som går på Estetlinjen och de får med sig de andra svarade Ubbe.

Kattis visste mycket väl vilka det var. De fotograferade mycket och vid ett tillfälle hade Li och Kattis ställt upp och låtit dem ta porträtt av sig. Killarna hade börjat tjata om att få ta lite mer vågade kort också men det hade Li och Kattis inte ställt upp på mest för att de inte gillade killarna speciellt.

Under tiden hade Li skyndat sig hem. När kommit hem och låst upp dörren hörde hon Åke ropa från toaletten.

- Kattis?

- Nej det är bara jag svarade Li.

- Var fan har ni varit undrade Åke, ni skulle ju komma hem direkt efter skolan?

- Det kom nåt emellan och vi glömde bort dej förklarade Li och gick fram till toaletten.

Där satt Åke på toaletten med nedhasade byxor och såg olycklig ut.

- Hur länge har du suttit där undrade Li och fnittrade?

- Vet inte men länge är det och jag ser inget roligt i det sa Åke.

- Förlåt det var inte meningen att skratta åt dej men du ser så bedrövad ut förklarade Li. Men hur har du fått av dej byxorna fortsatte hon.

- Med armbågarna och tvättstället förklarade Åke. Jag blev så skitnödig att jag måste på muggen. Men jag kan ju inte hoppa härifrån med brallorna nere och otorkat arsel fortsatte han bittert. När kommer Kattis hem så hon kan hjälpa mej?

- Det kan nog dröja sa Li men jag ska hjälpa dej jag. Det bästa är nog att du ställer dej direkt i duschen så ska jag spola av dej och tvätta dej på samma gång skrattade Li.

Åke började också se det komiska i situationen så han började också att skratta. Li hjälpte honom av med kläderna och justerade värmen i duschen. Sedan började hon att spola av Åkes stjärt så han blev av med alla rester av sin avföring. Sedan schamponerade hon in håret och sköljde av det. Sedan började hon tvåla in kroppen. Men hon hann knappt börja på överkroppen innan Åkes kuk reste sig. Hon log, hoppade över magen och stjärten och fortsatte från fötterna och uppåt. När hon var färdig med underbenen på väg upp mot låren var kuken stenhård.

- Men Åke då blir du kåt av så lite frågade hon och såg Åke i ögonen.

- Ja det är så himla skönt svarade Åke, men fortsätt då.

- Nja jag vet inte om jag vågar fortsätta om du av det här hamnat i det tillståndet retades hon. Jag vet ju inte om du klarar mer och det kanske inte är nyttigt för småpojkar att bli så upphetsade.

- Men larva dej inte gnällde Åke.

- Ok men försök att behärska dej och tänk på något annat så fortsätter jag fnittrade Li.

Så fortsatte hon bakifrån att tvåla in Åkes lår ända upp i skrevet, stjärtskåran extra noga. Sedan bad hon Åke att vända sig om. Åkes kuk stod stenhård rakt ut. Li tittade på den och skakade lite på huvudet och sedan så hon Åke rakt in i ögonen skrattade och frågade:

- Tänker du verkligen på något annat just nu?

- Jag försöker svarade Åke.

- Ja den där vet jag inte om jag törs ge mej på att tvätta när den är så här sa Li och kände lite på kuken.

- Retas inte utan fortsätt lite till sa Åke bedjande.

Li skrattade och så började hon tvåla in Åkes mage, ner till pungen som hon fångade upp i sina båda händer och rengjorde noggrant. Till sist tvålade hon in hela kuken, drog undan förhuden och tvättade snabbt och försiktigt av själva kukhuvudet. Hon avslutade med några snabba runktag och tog sedan fram duschslangen. Åke flämtade och sköt fram sin kuk och bad Li att ta lite till. Men Li bara skrattade och duschade av Åke allt lödder. Sedan torkade hon av Åke. Hon la ner extra omsorg när hon torkade honom i skrevet, på pungen och själva kuken som fortfarande stod rätt ut.

- Snälla kan du inte runka åt mej bad Åke. Jag är så kåt.

- Jag ska fundera på saken skrattade Li. Gå in och lägg dej på madrassen medan jag torkar upp här så får vi se sedan.

Li var nu ganska upphetsad själv först av behandlingen av Ubbe och sedan tvättningen av Åke.

- Du ska få mer än en runk grabben tänkte hon. Det är väl inte bara du som ska ha det skönt, men det är nog bäst att du får lugna ner dej lite. För så kåt som du var nu så skulle du väl få utlösning direkt och så vill jag inte ha det.

Hon log för sig själv medan hon tog god tid på sig att torka av duschrummet. När hon var färdig så gick hon in till Åke som lagt sig på Lis säng istället för på madrassen. Han låg där helt naken på rygg och nu hade hans kuk slaknat.

- Oj då så liten den blivit. Så nu behöver du väl ingen efterbehandling längre skrattade Li.

- Jo snälla du kan väl smeka mej lite bad Åke.

- Men det är väl dumt att väcka den björn som sover skrattade Li.

- Snälla, snälla, snälla försökte Åke.

- Nej jag tror att vi hoppar över det den här gången retades Li. Men innan jag bestämmer mej måste jag byta kläder för jag blev genomblöt när jag duschade dej.

Stående vid fotändan av sängen vänd mot Åke började Li sakta dra av sig sina byxor. Åke bara stirrade mot Lis minimala trosor. Sakta kände Li på sina trosor.

- Till och med trosorna är böta konstaterade hon och log.

Oändligt sakta drog hon ner sina trosor längst benen och tog av sig dem helt. När hon reste sig upp så fick Åke se hennes svarta tofs vid fittan. Han svalde och stirrade och det började rycka i kuken. Li såg det och log för sig själv. Hon tittade Åke rakt in i ögonen och log. Sakta knäppte hon upp översta knappen i sin blus, sedan nästa och nästa. Åke stirrade och hans kuk reste sig mer och mer. När Li knäppt upp alla knapparna så öppnade hon sakta blusen och blottade sina små välformade toppiga bröst. Hon tog av sig blusen helt och nu hade Åke fått fullt stånd igen. Li tittade på kuken och sedan på Åke, log lite och skakade på huvudet.

- Oj, oj, oj nu verkar den blivit besvärlig igen. Det är kanske bäst att tant Li ger den en liten behandling i alla fall annars får jag väl inte en lugn stund i kväll.

Hon gick fram till sängen och satte sig gränsle över Åkes lår nästan ända uppe vid kuken. Hon förde ner sina båda händer och strök sakta över Åkes kuk. Hon var själv upphetsad och redo att ta emot en kåt pojkkuk.

- Tror du att han skulle ha något mot att komma in i mej frågade Li Åke samtidigt som hon kramade om kuken.

Åke trodde inte sina öron, han fuktade läpparna och sa:

- Nej, nej absolut inte.

- Nej jag trodde väl inte det heller sa Li och log samtidigt som hon höjde på sig, hasade upp en aning så Åkes kuk kom rakt under sin fitta. Sakta sänkte hon sig ner samtidigt som hon styrde in kuken i fittan. Hon fortsatte tills kuken var så långt inne den kunde komma. Sedan satt hon helt stilla en lång stund och tittade Åke rakt in i ögonen. Fortfarande utan att röra på underlivet lutade hon sig fram och gav Åke en lång tungkyss. Åke flämtade och försökte röra kuken men Li satt så tungt att det inte lyckades. Efter den långa kyssen rätade Li på kroppen, tog spjärn med sina händer mot Åkes bröst och började oändligt långsamt rida honom. Hon lyfte sitt underliv så Åkes kuk nästan lämnade fittan varpå hon sänkte sig så mycket det gick. Sakta och rytmiskt fortsatte hon så. Bådas andhämtning stegrades och de närmade sig utlösning. Ja Åke var så nära att det skulle spruta vilken sekund som helst. Då plötsligt öppnades dörren och Kattis kom in. Hon tvärstannade förvånat när hon fick se Li och Åke ligga och knulla. Förvånad därför att hon alltid sett sin lillebror Åke som ett barn och aldrig reflekterat att han med sina 18 år faktiskt började bli vuxen.

- Men Åke då det här trodde jag inte om dej fnissade Kattis.

Åke rodnade och kände sig väldigt generad av att bli ertappad på bar gärning av storasyrran. Han ville helst sjunka genom jorden. Hans upphetsning avtog genast till största delen och han ville bara därifrån. Men Li fortsatte att rida honom som om inget hänt.

- Stick! Skrek han desperat till Kattis.

- Men lilla gubben jag bor ju här och det här ser ju mysigt ut så det vill jag inte missa skrattade Kattis retsamt samtidig som hon blinkande menande till Li som log och fortsatte att rida stackars Åke.

Åkes kuk var fortfarande stenhård men helt utan lustkänslor eftersom situationen med storasyrran som stod och tittade på bara gjorde honom generad och att han kände sig dum.

- Men för fan Kattis var juste och försvinn ett tag bönade han.

Men än var inte Kattis beredd att göra honom till viljes. Nu skulle hon passa på att hämnas lite för en massa spratt Åke utsatt henne för tidigare. Hon kände sig road av situationen.

- Men jag ska inte vara i vägen sa Kattis! Tycker du att jag är i vägen frågade hon Li?

Li och Kattis hade flera gånger sett varandra knulla så för Lis del gjorde det ingenting att Kattis var närvarande.

- Nej det tycker jag inte svarade hon och log.

Kattis gick fram till Li och Åke och gav Åke en puss på pannan. Sedan tittade hon nyfiket ner mot deras underliv. När Li lyfte sig såg hon nästan hela Åkes kuk.

- Men inte visste jag att du hade en så pass fin snopp när den står, ja jag visste ju inte ens att den kunde stå retades Kattis och log.

Li tyckte sig märka att Åkes kuk började ledsna så hon rynkade pannan mot Kattis som förstod att Li nu ville att hon skulle försvinna. Hon tog en lov i rummet och passade omärkligt på att glänta lite på persiennen i fönstret för hon ville se hur det hela slutade.

- Snälla syrran försökte Åke i ett sista desperat försök.

- Ok jag tar en promenad då eftersom jag inte verkar önskvärd skrattade hon. Men kom ihåg att nu blir du skyldig mej en tjänst.

Så fort Kattis lämnat rummet kunde Åke åter koncentrera sig och han blev snabbt kåt igen och kuken styvnade och blev stenhård. Li som inte störts av Kattis närvaro hade nu hunnit bli så stimulerad att hon var på gränsen att få orgasm.

- Är du nära viskade hon till Åke?

- Ja stönade han tillbaka.

- Jag också sa Li, säg till precis innan det går för dej uppmanade hon Åke.

Sakta fortsatte hon rida Åkes kuk och det var med största svårighet hon lyckades hålla orgasmen tillbaka.

- Nu, nu kommer jag viskade Åke.

Li gjorde genast några snabba och kraftiga juck upp och djupt ner och både hon och Åke fick samtidigt utlösning. Båda skrek rakt ut så intensivt och skönt var det. Li kände hur Åkes sperma fyllde hennes fitta och Åke hur Lis fitta kramade kuken under hennes orgasm. När Åke var tömd och Lis orgasm ebbat ut sjönk Li utmattad ner och kysste Åke.

Dörren öppnades och Kattis kom in och applåderade.

- Det där såg skönt ut skrattade hon, och samtidigt kom ni också!

Åke rodnade och såg frågande ut.

- Ja jag såg det hela genom fönstret skrattade Kattis. Det är ju inte varje dag man får se lillbrorsan knulla så det gäller att passa på fortsatte hon retfullt.

Åke visste inte vad han skulle göra eller säga där han låg hjälplös under Li. Li vältrade sig av Åke och lade sig på rygg brevid honom.

- Jasså du har blivit fönstertittare nu skrattade hon, var det därför du gläntade på persiennen innan du gick ut?

- Ja förstod du inte det undrade Kattis?

- Jodå nickade Li.

- Men titta sa Kattis, nu känner jag igen din snopp Åke, så där liten och skrumpen har den alltid varit när jag sett den förr. Men jag har aldrig sett den så kladdig, ska jag hjälpa dej att tvätta av den fortsatte hon, för om Li gör det så kanske den växer igen?

Li och Kattis skrattade och nu kunde inte Åke heller låta bli att dra på munnen. Li gick ut för att duscha och Kattis hämtade en handduk som hon blötte och gick tillbaka till Åke. Hon satte sig vid sidan av honom och tog tag i kuken och drog ner förhuden och torkade först av kukhuvudet. Sedan lade hon handduken runt hela kuken och torkade den och till sist magen och pungen.

- Förlåt om jag var lite taskig och retades med dej förut men jag kunde inte låta bli för du såg så dum ut när jag kom in sa Kattis.

- Ja Ok då men jag kände mej väldigt kymig när du kom och inte blev det bättre av att du retades svarade Åke.

- Jag blev lite förvånad också för jag har inte tänkt på att du blivit stora karln och börjat kunna använde den här till vad den är mest lämpad för fortsatte hon samtidigt som hon klämde lite på Åkes kuk. Har du legat med många tjejer undrade hon vidare?

Åke rodnade lite generat.

- Nej det var första gången svarade han.

- Det är väl inget att bli generad över sa Kattis. Jag var ungeför lika gammal som du när jag knullade första gången. Hur var det tycker du?

- Jätteskönt svarade Åke.

Nu kände han sig inte generad eller dum längre inför sin storasyster utan det kändes bara bra att prata med henne.

- Hur var det för dej första gången undrade han nyfiket?

- En total katastrof skrattade Kattis. Killen hann bara spräcka mödisen och det gjorde ont sedan kom han direkt. Jag var så besviken att jag lovade mej själv att aldrig knulla mer. Fast det löftet höll bara några månader skrattade Kattis.

- Har du legat med många killar undrade Åke nyfiket.

- Nja så många har det inte varit svarade Kattis.

- Men hur många envisades Åke?

- Sju om du måste veta det, ja åtta om jag räknar med den första men det gör jag inte svarade Kattis

Nu kom Li tillbaka från duschen med bara en handduk om midjan.

- Vet du att du just tagit Åkes oskuld frågade Kattis?

- Jo jag vet svarade Li och skrattade.

Trots att Åke nyss knullat och trots att Kattis satt brevid honom så började det rycka lite i kuken då han låg och tittade på Lis bröst. Kattis började prata med Li om hur de skulle kunna hjälpa Ubbe. Hon berättade hur kul och trevlig han var när man lärde känna honom bättre. Till sist kom de överrens om att de skulle gå hem till Kurt och kopiera några lämpliga filmer och ha som vapen mot Stina, Lena och Anita. Åke låg fortfarande naken och Kattis satt brevid honom medan Li fortfarande med bara handduken om midjan stod framför dem. Åke hörde knappt vad flickorna pratade om utan han var helt konsentrerad på Lis små toppiga bröst. Hans kuk hade nu börjat styvna medan han fantiserade om att få smeka Lis bröst vilket han ju aldrig kunnat göra.

- Titta nu på din kära lillebror och gissa vad han tänker och tittar på sa Li till Kattis och skrattade.

Kattis vände sig om och tittade på Åke och fick se hans mer än halvstyva kuk och Åke kunde ju inte göra något för att dölja den.

- Men brorsan vad är det här frågade Kattis och försökte låta sträng fast hon log roat. Är det Lis bröst som får dej att bli sådan eller ligger du och tänker snuskiga tankar?

- Så där blir han titt som tätt skrattade Li. Sedan vill han att man ska runka av honom. Eller hur frågade hon vänd mot Åke?

Åke visste inte vad han skulle säga så han förblev tyst.

- Är det sant undrade Kattis- Har det hänt flera gånger?

- Ja då och värst blir det när han ska tvättas fnittrade Li.

- Det har jag aldrig märkt fast jag har tvättat dej flera gånger sen du kom hit sa Kattis förebrående till Åke. Fast du kanske inte tycker jag är lika sexig som Li?

- Men du är ju för fan min syrra försvarade sig Åke med.

- Ja jag bara skojar med dej förklarade Kattis. Fast jag skulle kunna tycka det vore roligt om den här kunde visa sin uppskattning och resa sig även för mej fortsatte Kattis och tog tag med tummen och två fingrar om Åkes kuk och hastigt drog ett par tag för att sedan genast släppa den.

Åke blev alldeles paff men den oväntade beröringen gjorde att kuken spratt till ännu mer och reste sig i sin fulla längd. Både Li och Kattis skrattade.

- Se där du verkar ju inte helt oberörd av mej i alla fall fnittrade Kattis. Men nu får det vara färdigskojat för Li och jag ska gå till vår vaktis och fixa några saker fortsatte hon. Ska du vara uppe och ha alla kläderna på dej eller bara kallingarna och morgonrock undrade hon vidare och reste sig för att hämta hans kläder.

- Ska ni gå nu undrade Åke besviket?

- Ja har du något mot det svarade Kattis och log retfullt.

Det hade Åke i allra högsta grad för han var nu ordentligt kåt igen. Det hade varit extra upphetsande att syrran sett hur kuken stod och att hon känt på den även om det bara varit för att retas. Men han visste inte vad han skulle svar så han bad om kallingar och morgonrock. Medan Kattis hämtade dem så gick Li och klädde på sig. Kattis kom tillbaka och uppmanade Åke att resa sig upp vilket han gjorde. Kuken stod fortfarande rakt ut.

- Nej vet du vad den där pinnen klarar jag inte av att bända in i dina kallingar så du får nöja dej med bara morgonrocken skrattade Kattis och hjälpte honom på med den.

Rösta på VAKTMÄSTAREN KAPITEL 9:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 3.61 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 9