VAKTMÄSTAREN KAPITEL 8

Li somnade om och vaknade först några timmar senare. Åke satt upp yrvaken på sin madrass. God morgon log Li.

- God morgon svarade Åke. Han tittade sig omkring. Var är Kattis undrade han sedan.

- Hon har stuckit iväg för ett par timmar sedan svarade Li. Vi tyckte det var synd att väcka dej för du sov så skönt fortsatte hon. Så idag får du hålla tillgodo med mej som vikarierande storasyrra. Jag ska staxt fixa frukost åt oss. Behöver du någon värktablett?

- Nej inte än svarade Åke. Han var fruktansvärt kissnödig och gick ut på toaletten. Men med sina bandagerade händer fick han varken ner kalsongerna eller ut kuken genom gylfen. Till slut var han tvungen att ropa på Li.

- Kan du komma och hjälpa mej lite undrade han.

Li hoppade upp ur sängen bara iförd sina trosor och gick in till Åke där han stod med ryggen mot henne vid toalettstolen.

- Jaha vad önskar min herre frågade Li.

Åke såg Li i badrumsspegeln och kände upphetsning vid åsynen av hennes bröst. Men han sänkte blicken för att annars skulle han väl aldrig kunna pissa.

- Jag får inte ner kalsongerna svarade han. Kan du inte dra ner dem lite så kan jag pissa i handfatet fortsatte han.

- Nej vet du vad det kommer inte på fråga svarade Li. Jo visst kan jag dra ner kallingarna men inte pissar du i vårt handfat inte. Jag kan hjälpa dej att sikta rätt fortsatte hon.

Li gick fram och ställde sig vid sidan om Åke och istället för att dra ner kalsongerna så stoppade hon in sin hand och lirkade fram Åkes ganska lilla pojksnopp genom gylfen.

- Nu ska vi se om jag fixar det här fnittrade Li och med ett lätt tag om Åkes snopp siktade hon ner mot toaletten.

Pelle kände sig helt blockerad. Det blev för mycket på en gång. Lis fingrar om snoppen, hennes bröst i spegeln gjorde honom förvirrad och upphetsad. Men samtidigt var han så pissnödig vilket gjorde att han inte fick stånd vilket han annars genast skulle fått. Men det kom inte en enda droppe.

- Men kissa då uppmanade Li honom!

- Jag vet inte om det går pressade Åke fram.

- Försök slappna av uppmanade Li honom. Du verkar spänna dej så, glöm bort att jag är här och tänk bara på att du måste kissa fortsatte hon.

Nu började Åke känna att det skulle komma kiss och han ansträngde sig att slappna av. Så äntligen kom det. Första strålen kom långt upp på ryggstödet på toalettstolen men Li riktade genast snoppen så resten kom där det skulle.

- Oj då skrattade Li, jag var visst inte så bra på att sikta.

När Åke var färdig drog Li tillbaka hans förhud och skakade av de sista dropparna.

- Är det inte så här ni brukar göra frågade hon och skakade lite till.

Åke bara nickade och hans lilla snopp började genast resa sig.

- Oj då var det så skönt log Li och fick använda båda händerna för att lirka in Åkes nu styva snopp i kalsongerna.

Åke kände sig generad och samtidigt lite besviken att Li inte fortsatte att runka av honom. Men han tordes inte säga någonting. Li gick ut och dukade fram frukost fortfarande i bara trosorna. Hon märkte att Åke var väldigt intresserad av hennes bröst och det roade henne. När de ätit färdigt sa Li:

- Kom nu ska jag hjälpa dej tvätta håret duscha och borsta tanden.

Åke följde med Li på darrande ben ut i duschrummet förväntansfull, generad och lite rädd att det skulle gå snett. Att han skulle bli kåt och att Li skulle ta illa vid sig av det. När de kom in i duschrummet hjälpte Li Åke att få av sig kalsongerna.

- Det är väl lika bra att jag också duschar nu när vi ändå är här sa Li och drog av sig sina trosor.

Åke bara stirrade och undrade oroligt hur det här skulle gå. Han kände hur snoppen sakta reste si och blev halvstyv.

- Nu får du luta dej framåt så ska jag tvätta håret på dej uppmanade hon Åke.

Åke lutade sig framåt och Li reglerade duschslangen så det blev rätt temperatur. Försiktigt duschade hon Åkes huvud, la ifrån sig slangen och löddrade in håret. Sköljde sedan av huvudet och tog fram en handuk och torkade av Åkes blöta hår.

- Fint va frågade hon, inte en droppe på bandaget.

- Nej svarade Åke.

- Nu får du sträcka ut armarna så jag inte blöter ner dina händer så tar vi resten också sa LI.

Åke sträckte ut sina armar snett uppåt och Li duschade av hela hans kropp. När han var blöt över hela kroppen tog Li fram en tvål och började tvåla in honom. Nu hade Åke slappnat av och snoppen var slapp igen. Li började tvåla in Åkes rygg ner till stjärten, sedan fortsatte hon under armarna och bröstet ner till magen. Sedan satte hon sig på huk och tvålade in Åkes fötter. Först fick han lyfta på ena foten och när den var intvålad sköljde Li av den med vatten så Åke inte skulle halka sedan samma sak med den andra. Sedan fortsatte hon att tvåla in benen ända upp i skrevet. Nu styvnade Åkes snopp snabbt och stod rakt ut. Li fortsatte att tvåla in stjärtskåran och sedan var det framsidans tur. Hon tog rikligt med lödder och försiktigt tvättade hon Åkes pung och hans lilla hårbuske, tog försiktigt tag i den stenhårda snoppen och förde förhuden neråt och försiktigt tvålade hon in kukhuvudet. Åke var pionröd i ansiktet tittade upp i taket och hans andhämtning var väldigt ansträngd.

- Är det jobbigt för dej undrade Li medlidsamt?

- Ja flämtade Åke fram!

- Vad skulle du göra om du inte hade bandage om händerna frågade Li?

- Runka stammade Åke fram.

- Vill du att jag ska göra det åt dej frågade Li helt i onödan?

- Åke nickade!

- Ja jag får väl hjälpa dej med det då sa Li. För det är ju mitt fel att du blivit så kåt.

Sakta började Li runka Åkes stenhårda snopp samtidigt som hon med mycket lödder smekte hans pung och stjärtskåra.

- Är det skönt så här undrade hon?

- Ja, ja, ja pressade Åke fram.

- Har du varit ihop men någon tjej än undrade Li. Jag menar om du legat med någon?

- Nej svarade Åke.

- Hur ofta brukar du runka undrade Li nyfiket.

- Minst en gång om dagen ibland flera blev svaret.

- Hade du inte velat göra det i går kväll då du fick se mej med bara bröst undrade Li nyfiket.

- Jo svarade Åke och rodnade.

- Blir du kåt av så lite frågade Li?

Åke bara nickade för nu förmådde han inte prata för det skulle till att gå precis när som helst. Li märkte det och hon fortsatte att väldigt försiktigt, mjukt och sakta runka kuken. Plötsligt stönade Åke till och snoppen sprutade ut den ena strålen efter den andra. Li fortsatte att mjölka ut varenda droppe. Sedan ställde hon sig på tå och gav Åke en puss mitt på munnen.

- Nå hade du det skönt nu undrade hon?

- Ja svarade Åke.

Li tog nu duschslangen och spolade av Åke. Tog sedan fram en handduk och torkade honom. Sedan knöt hon handduken om hans midja.

- Jag ska hjälpa dej med kläderna när jag har duschat sa hon.

Hela tiden märkte hon hur Åke tittade ömsom på hennes bröst och ömsom på hennes fitta.

- Du verkar gilla att titta på flickor du sa hon och log.

Åke rodnade för han trodde inte att hon märkt det.

- Nå gör du det undrade Li?

- Ja men det gör väl alla killar blev svaret.

- Gillar du min kropp då frågade Li. Tycker du inte att mina bröst är för små?

- Nej dom är väldigt fina svarade Åke.

- Blir du kåt av att titta undrade Li?

- Ja det blir jag blev svaret.

Åke satte sig vid bordet och Li gick in i duschrummet för att ta en dusch själv. Men hon lämnade med flit dörren halvöppen och som Åke satt såg han rakt in. Hon hade blivit så upphetsad av att runka av Åke så hon måste smeka sig själv till en orgasm. Men varför inte förhöja spänningen genom att låta en kåt 18-årig grabb få sitt lyssmäte på tittande. Så utan att låtsas om att hon visste att Åke kunde se sig började hon sakta smeka sig själv. Över brösten och ner till fittan. Hennes rörelser över fittan blev hastigare och hastigare och hon slängde med huvudet. Stoppade in ett finger och juckade ut och in i allt våldsammare takt. Emellanåt sneglade hon ut mot Åke och såg att hans ögon stod på vid gavel och att han noggrant följde varje rörelse hon gjorde. Det ökade på hennes upphetsning och efter en liten stund fick hon en skön orgasm. Hon duschade snabbt och torkade sig. Sedan gick hon ut till Åke naken som gud skapat sig. Hon plockade snabbt fram Åkes kläder och uppmanade honom att resa sig. Åke var pionröd i ansiktet men han reste si i alla fall. Li tog av honom handduken och precis som hon trott stod Åkes kuk rakt ut igen.

- Men Åke då är du kåt nu igen sa Li och log.

- Ja jag såg vad du gjorde när du var och duschade svarade Åke och rodnade över hela ansiktet.

- Vad gjorde jag då undrade Li?

- Du onanerade svarade Åke.

- Och då blev du så kåt igen trots att jag nyss runkade av dej frågade Li?

- Ja jag kan inte rå för det sa Åke ursäktande.

- Nej det gör inget sa Li skrattande. Du kan ju inte rå för att du är lättpåverkad. Ingen skada skedd. Kom nu så ska jag hjälpa dej med kläderna.

- Kan du inte runka åt mej en gång till först undrade Åke bedjande.

- OK då skrattade Li men sedan får det vara bra! Lägg dej på sängen så ska jag ge dej en omgång till.

Åke la sig på sängen med sin snopp pekande rakt upp. Li satte sig vid sidan av honom, greppade tag om snoppen och började runka med jämna långa tag. Nästan genast började Åke flämta och röra sig oroligt.

- Är det skönt undrade Li och log?

Åke bara nickade.

- Låt det gå när du vill uppmanade Li honom och fortsatte med samma långa tag.

Efter bara några minuter fick Åke utlösning och en betydligt mindre mängd sperma än förra gången pumpades ut över hans bröst. Li satt kvar en stund och småsmekte snoppen innan hon torkade av Åke med hans handduk. Sedan hjälpte hon Åke på med kläderna och klädde också på sig själv. Frampå kvällen kom Kattis hem.

- Har det gått bra med Åke frågade hon Li?

- Ja då svarade Li allt har gått bra och du är väl nöjd frågade hon Åke?

- Ja det har gått bra svarade Åke och rodnade lite.

Kattis anade att något hänt men beslöt sig för att inte forska vidare i saken.

På kvällen kom Pernilla och Pelle och hälsade på. De förklarade att i fortsättningen behövde inte Kattis och Li tänka på att behandla Pelle mer.

- Men varför inte det då undrade Kattis.

- Nej för i fortsättningen vill jag ha honom alldeles för mej själv svarade Pernilla.

Både Kattis och Li blev jätteglada för Pernillas och Pelles skull och gratulerade så mycket.

- Men kan vi inte få låna honom någon gång ibland viskade Li till Pernilla och fnittrade?

- Nej du viskade Pernilla tillbaka nu är han bara min.

- Vill ni ha kaffe undrade Kattis och de andra nickade.

Kattis gick ut i köket för att brygga kaffe och Pernilla följde med henne för att hjälpa till.

- Men jag vill gärna följa med er ut i förrådet och glutta lite ibland sa Pernilla till Kattis.

- Men vad säger drömprinsen Pelle om det då undrade Kattis.

- Han behöver väl inte veta allt skrattade Pernilla.

Kvällen därpå var det bastutid för “tanterna” i köket och städpersonalen. Li och Kattis brukade få vara med då för de var omtyckta av personalen. Själva tyckte de att det var mycket roligare att basta med personalen än eleverna. För “tanterna” var mycket festligare och hade mer kul kommentarer om allt och alla på skolan. “Tanterna var 8 stycken mellan 28 och 55 år. Förutom Tanja som bara var 18 år. Tanja var en föräldralös flicka från Kuba. Rektorn var nån slags “fadder/övervakare” för Tanja för hon hade varit på väg och hamna i dåligt sällskap hos när hon bodde i ett fosterhem som blivit utdömdt av sociala myndigheterna. Hon hjälpte nu till med städning och lite i köket och bodde i ett av elevhemmen på skolan. Tanja var chokladbrun med väldigt små, söta bröst. Hon sa inte mycket men hennes pigga ögon glittrade ofta och hon lyssnade noga och nyfiket på när andra pratade.

Basun var belägen nere vid en sjö i utkanten av skolans område. Ut mot sjön fanns ett fönster.

Den här kvällen saknades Greta 50 som jobbade i köket.

- Var är Greta undrade Kattis.

- Hon kommer lite senare svarade en av de andra “tanterna” i köket.

Medan de satt där och småpratade kom plötsligt Greta in i basun fullt påklädd och med ett stadigt tag i nacken förde hon med sig Ubbe, en klasskamrat till Li och Kattis. Ubbe var en oförarglig lite korpulent kille och han såg helt vettskrämd ut.

- Titta vad jag hittade utanför fönstret med gylfen öppen och pillesnoppen i hand sa Greta.

Ubbe var pionröd i ansiktet och stirrade ner på golvet.

- Vad ska vi göra med honom undrade Greta vidare?

- Ja men vill han titta på oss så kan han väl få stanna kvar sa en av de andra i kökspersonalen. Men då tycker jag att vi också ska få titta på honom när han har pillesnoppen i handen.

Förslaget mottogs med jubel av de andra som genast gick fram till Ubbe och klädde av honom i bara mässingen. Tanja skylde sina små bröst med armarna och slog blygt ner blicken när de andra klädde av Ubbe. Greta tog med sig hans kläder ut i omklädningsrummet och klädde av sig sina egna kläder och gick tillbaka in i bastun. Där stod Ubbe naken som gud skapat honom pionröd i ansiktet framför alla personal”tanter” och värst av allt även Li, Kattis och Tanja. Envist stirrade han ner i golvet. Li och Kattis tyckte nästan synd om honom men samtidigt var de roade av det hela.

- Nå men titta då sa en av städerskorna till Ubbe. Vi sitter ju här allihop och det var väl det du vill se.

Vettskrämd höjde Ubbe blicken.

- Så ja sa en av de andra “tanterna”. Ta nu tag i pillesnoppen och fortsätt med det du höll på med utanför. För jag antar att du stod där och runkade. Eller hur?

Ubbe sa ingenting utan bara stod där helt förkrossad.

- Ä kan vi inte låta honom var undrade Kattis som tyckte synd om Ubbe?

- I helsike heller svarade Greta. Står han och tjuvtittar så ska han ha sig en läxa. Samtidigt så är det lätt för dej att avstå från en uppvisning som kan få hur många du vill. Men tänk på oss gamla tanter, vi är mer svältfödda på ungtuppar skrattade hon. Så sätt igång att runka nu uppmanade hon Ubbe. Du kommer inte härifrån förrän du sprutat. Eller vad säger ni andra?

Alla skrattade och höll med.

Ubbe bara stod där och tordes inte röra en fena.

- Men sätt igång då uppmande en av kökspersonalen. Vi menar allvar, du kommer inte härifrån innan vi fått se din kuk spruta.

Ubbe förstod att det inte var lönt att försöka komma undan så han förde ner sin hand till den av rädsla totalt hopskrumpna kuken. Ivrigt påhejad av “tanterna” började han runka. Men han var allt för generad och rädd för att den skulle styvna. Efter en stund gick Greta fram till honom.

- Nej det här går inte sa hon. Kom ska jag hjälpa dej. Hon tog tag i Ubbes kuk och med sina stora mjuka händer började hon mjölka den. Efter ett litet tag började den styvna och de andra jublade. När Greta fått upp ett stenhårt stånd släppte hon taget och sa.

- Så där ska den se ut. Nu får du avsluta själv.

Ubbe som nu trots situationen var ordentligt upphetsad började snabbt att runka sin lilla stenhårda kuk medan alla tittade intresserat på. Till och med Tanja sneglade nyfiket på Ubbe, hon hade aldrig sett en killes kuk i stånd tidigare. Nyfiket tittade hon på Ubbes runkande hand och det styva kuken.

Ganska snart fick Ubbe sin efterlängtande utlösning och under personalens jubel och applåder sprutade han rakt ut på golvet. All blygsel och rädsla som förbleknat under slutskedet och ersatts av upphetsning kom nu tillbaka och han rodnade och kände sig bara dum. Värmen i bastun och upphetsningen gjorde att Ubbe nu var alldeles blöt av svett.

- Får jag gå nu stammade han fram?

- Visst, vi ska också gå nu svarade en av “tanterna” men du är välkommen tillbaka samma tid nästa vecka skrattade hon.

Ubbe skyndade sig ut i omklädningsrummet följd av tre av “tanterna” medan Kattis, Li och de andra stannade kvar en stund till i bastun. När Ubbe kom ut så tog han sina kläder och skulle klä på sig. Men än var inte “tanterna” klar med honom.

- Å nej du måste duscha först sa de. Kom ska vi hjälpa dej fortsatte de och föste in honom i en dusch. Sedan hjälptes de åt att tvåla in honom samtidigt som de tryckte sina kroppar mot honom. Alla passade på att tafsa honom lite extra på kuken som nu hängde alldeles slapp. När Ubbe kände deras tunga bröst överallt mot sin kropp och deras undersökande händer både på kuken och i stjärtskåran så började kuken resa sig igen. “Tanterna” skrattade förtjust och alla tre tog tillfället i akt att få känna på en ungpojkpitt. Just då kom Li, Kattis och resten av “tanterna” ut.

- Titta här sa en av “tanterna” till Li och Kattis och visade fram Ubbes nu stenhårda kuk. Visste ni att lilla Ubbe här var så viril?

När Ubbe fick se Li och Kattis blev han jättegenerad och slet sig fri, rafsade ihop sina kläder och försvann ut ur bastubyggnaden pionröd i ansiktet. Visst hade “tanternas” tafsande och tryckande gjort honom kåt igen men att visa det inför sina klasskompisar klarade han bara inte av.

- Var ni inte lite väl taskiga mot Ubbe nu undrade Li- Hon tyckte synd om Ubbe som verkade vara något av en enstöring utan några kompisar. Ha sa nästan aldrig något men var artig och snäll.

- Nja kanske gick vi lite väl långt men samtidigt behövde han sig en läxa. Han ska inte stå och kika på oss och runka. Men jag tycker att vi håller tyst om det här fortsatte hon och de andra nickade.

Dagen efter var inte Ubbe i skolan. Li och Kattis förstod att det berodde på vad som hänt i bastun. Så efter skolan gick de hem till Ubbe som hyrde ett rum i byn. De fick knacka på både länge och väl innan Ubbe öppnade. När han såg vilka det var rodnade han och försökte stänga dörren igen. Men Li och Kattis lyckades smita in.

- Varför var du inte i skolan idag undrade Li?

- Jag mår inte bra svarade Ubbe fortfarande rodnande och med blicken envist i mattan.

- Kom igen nu Ubbe sa Kattis. Det är väl inget fel på dej- Det är väl för det som hände i bastun i går kväll?

Ubbe blev ännu rödare i ansiktet och förmådde bara nicka till svar.

- Men så farligt var det väl inte fortsatte Kattis. Tanterna håller med om att dom gick lite för långt men de har kommit överrens om att hålla tyst om vad som hände. Både för din skull men jag tror att det är lika mycket för sin egen skull. Flera av dom är ju gifta och vill inte heller att det ska komma ut. Li och jag skulle aldrig komma på tanken att föra det vidare.

- Ja men jag känner mej så förbannat dum sa Ubbe.

- Kan vi inte sätta oss och snacka lite undrade Li?

- Jovisst förlåt mej sa Ubbe. Stig på och sätt er. Får jag bjuda på något att dricka fortsatte han?

- Jo tack svarade flickorna. Vad har du att erbjuda?

- Vatten, mjölk, lättöl eller vin svarade Ubbe.

- Vin skulle smaka gott blev svaret.

Ubbe hämtade en flaska vin och tre glas i vilka han hällde upp vinet i.

- Men du tänker väl inte sluta på skolan bara för det här undrade Li?

- Jag vet inte det känns så jobbigt allting svarade Ubbe.

- Men det kan väl inte vara för gårdagen frågade Kattis. Det får det bara inte vara för då skulle jag aldrig kunna förlåta mej själv fortsatte hon.

- Inte jag heller fyllde Li i.

Ubbe satt tyst en lång stund och läppjade på vinet. Han hällde upp det som var kvar i flaskan i glasen och gick och hämtade en ny flaska.

- Nej det är inte bara det men det var liksom droppen som fick bägaren att rinna över. Jag kände mej så urbota fånig och så skäms jag så väldigt sa Ubbe. Men det är en massa annat också som är jobbigt fortsatte han.

- Men kan du inte berätta vad det är för oss undrade Li?

- Nej det är inget speciellt svarade Ubbe och tog en klunk vin till.

- Ja men något måste det ju vara och det brukar kännas bättre om man får tala om det sa Kattis.

- Ja just det, kom loss nu sa Li.

Då började Ubbe berätta att han inte hade en enda kompis på skolan. Att han kände sig mobbad och hånad. Hur han tyckte livet var allmänt tråkigt och trist. När han väl kommit igång så flödade orden ur honom och straxt var även den andra flaskan vin slut och Ubbe hämtade ytterligare en flaska.

- Men det kan väl inte vara alla som är taskiga och mobbar dej undrade Li?

- Nej bland tjejerna är det bara Stina, Lena och Anita som är taskiga men de är det desto mer. Alla andra tjejer är justa men liksom på avstånd. Det är ingen som jag har kontakt med. Bland killarna är det en grupp som ständigt gör sig roliga på min bekostnad. De andra bara skrattar med när dom retas och ingen vill eller törs vara kompis med mej för dom är troligen rädda att dom också ska bli mobbade om dom är det.

Nu började alla tre att bli på pickalurven av allt vin och Ubbe kände sig mycket bättre till mods efter att fått lätta sitt hjärta.

- Men Ubbe vi kan väl få bli dina kompisar undrade Kattis

- Ja hemskt gärna svarade Ubbe och helt plötsligt kändes allt mycket bättre.

- Men då måste du lova att komma till plugget i morgon sa Li

- Jag lovar, det skålar vi på sa Ubbe och höjde glaset.

- Bra sa Kattis och så gör vi så att vi äter lunch tillsammans i fortsättningen och fan ta dem som försöker mobba dej när vi är med. Det skålar vi också på!

- Men du Ubbe vilka är det som är taskigast mot dej undrade Li?

- Utan tvekan Stina, Lena och Anita svarade Ubbe. Dom kommer med så hånfulla och taskiga påhopp utan att jag gjort dem något.

- Ja men dom är ju överlägsna och malliga mot alla sa Kattis. Det finns väl ingen på hela plugget som gillar dom- Vet du om att dom är lespiska förresten?

- Va det hade jag ingen aning om, är det sant undrade Ubbe. Dom som nästan hela tiden retar mej med sexuella anspelningar och hånskrattar.

- Hur då menar du undrade Li nyfiket?

- Jo killarna brukar reta mej för att min snopp är så liten.

- Men den fungerar ju som den ska inflikade Li och fnittrade och så liten är den väl inte?

Ubbe rodnade men skrattade samtidigt.

- Men det här har tjejerna hört och ofta brukar dom säga “Ubbe vi skulle gärna vilja knulla med dej men med så liten snopp går det väl inte” eller “skaffa en pincett så hjälper vi dej att runka, fast ta med ett förstoringsglas också”. Sedan har de en massa kommentarer om att magen måste vara i vägen för att jag ska kunna komma till med min minisnopp osv berättade Ubbe. Ja det är en massa andra kommentarer också och så hånskrattar dom.

- Jag lovar att vi ska hjälpa dej att få slut på det här sa Kattis.

- Hur ska ni kunna göra det undrade Ubbe?

- Vi har våra knep, vänta ska du få se sa Li och sedan ska du veta att det finns killar med mindre snoppar än din fortsatte hon. Så sluta att ha mindervärdeskomplex.

- Men jag har ju sett i duschen att min är minst av allas svarade Ubbe.

- Ja när den hänger kanske men du har väl inte jämfört när den står va undrade Kattis.

- Nej svarade Ubbe.

1 svar to “VAKTMÄSTAREN KAPITEL 8”

  1. johan:

    öh… de va lite iriterande när när kattis brorsa bytte namn mitt i.

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 8