Mötte en Sexig Blondin på Solsemester…

Jag kunde inte slita blicken från hennes vackra kropp där hon låg i liten turkos bikini och sträckte ut sig på sin solstol, nej vacker är föresten fel ord hennes kropp var fantastiskt sexig. Hon hade långt blont hår som nådde henne ner till midjan, perfekt solbränd hy, långa sexiga ben och stora fasta bröst. Hon såg ut som den typen av tjej som man hittar i playboy och var nästan för bra för att vara sann.

Jag och min pojkvän låg bara några meter ifrån henne och jag kände mig faktiskt väldigt sexig jag med där jag låg och stekte i solen med min rosa bikini, långa bruna hår och fasta kropp. Varje gång hon vände på sig så hade hon slängt en blick åt mitt håll och gett mig ett retsamt leende, den här gången satte hon sig upp för att smörja in sig med sololja. Hon började med att långsamt smeka in den blanka oljan på sina ben medan hon sporrande bet sig i läppen åt mig. Det här kunde jag bara inte misstolka, hon flörtade faktiskt med mig! En framstormning av extas spred sig i min kropp och jag kände hur upphetsad jag blev av hennes förföriska spel. Hon fortsatte upp mot sin platta tränade magen och beströk den varsamt i masserande smekningar innan hon tillslut fortsatte up mot de perfekta brösten. Min kropp var vid det här laget spänd av åtrå och jag kunde känna hur blöt jag började bli. Hennes uttryck i ögonen var obeskrivligt sexigt och hon gjorde en viftande rörelse med handen som anspelade att jag skulle komma bort till henne. Mitt hjärta pulserade och jag slängde den blick på pojkvännen som låt och sov under parasollet. Visst hade jag fantiserat sexuellt om kvinnor men jag hade aldrig uppmärksammat en tjej i verkligheten innan, jag samlade mig och gick bort till henne.

Hon log mot mig med sina sagolika läppar och granskade min kropp från topp till tå medan jag gick mot henne, jag kunde se att hon gillade vad hon såg. Hon presenterade sig när jag kom fram och hennes namn var Natasha, hon frågade med en lurig blick om jag ville hjälpa henna att smörja in sin rygg så skulle hon smörja in mig. Jag log och svarade att jag mer an gärna hjälper till. Hon vände sig ner och la sig på mage och knöt av bikinitoppen så ryggen var helt fri. Hennes rumpa var mer fulländad än vad jag hade kunnat fantisera, lagom stor, putig och rund. Jag tog den varma oljan och började smeka hennes sexiga svank och tog ett grepp om hennes smala midja, jag lät mina glatta händer glida retsamt långsamt längst med midjan och upp mot hennes stora bröst som låg pressade mot solstolsmadrassen. När jag snuddade sidorna av dem kunde jag höra hur hon klingade av ett svagt stön och jag lät åter igen händerna glida ner mot svanken, den här gången lät jag tummarna glida ner under troskanten och masserade ovansidan av hennes fasta rumpa. Jag vet inte vad det var som fick mig att känna mig så självsäker men jag flyttade ena handen och la den högt upp på hennes lår och lät den långsamt men bestämt glida upp och in emellan hennes ben. I samma sekund som mina fingrar gled in utanpå bikinitrosorna så avlägsnade hon ett högre eggande stön och jag kände hur våt hennes fitta var igenom tyget.
Hon kastade en blick mot min pojkvän som fortfarande sov och frågade mig sen utmanande om jag ville ta en dusch. I detta ögonblick fanns inget annat än hennes heta kropp och våta fitta i mina tankar så jag ville inget hellre än att duscha. Hon knöt ihop sin överdel, tog min hand och strosade iväg med mig mot duschbåset som fanns lite längre upp på stranden. Vi gick in och hon drog för skynket, vände sig om och började upphetsat kyssa mig. Hennes tunga spelade skickligt över min och läpparna var de mjukaste och mest sensuella jag har känt. Hon knöt upp båda våra bikiniöverdelar, de glatta och oljiga brösten ströks mot mina styva bröstvårtor och jag stönade högt. Hon lät sin erfarna tunga spela över mina bröst och det kändes som om min kropp skulle explodera av kåthet. Tydligen ville hon smaka på mig och innan jag visste ordet av hade hon tagit av mina trosor. Natashas fingrar spelade över mina bröst och ner emellan mina ben. Jag stöna av vällust när de äntligen nådde min renrakade våta fitta. Retfullt lekte hon med min klitta och förde in sina flinka fingrar i mig. Jag kunde höra hur blöt jag var, just när jag trodde att det inte kunde bli skönare så började hon slicka mig med retsamt långsamma rörelser. Jag började strama åt musklerna och rulla med höfterna av välbehag, hon smekte mina bröst och drog mig retfullt i bröstvårtorna. När jag trodde att skulle explodera i orgasm så slutade hon och ställde sig upp. Jag kysste hennes saftiga läppar och fick känna den underbara smaken av oss båda. Nu var det min tur att gå ner på knä och hon ställde upp sitt ena ben på en pall som stod där så jag kunde se hela hennes vackra och saftfyllda underliv. Jag särade på hennes blygläppar och lät mitt finger blötas genom att dra det retfullt lätt och långsamt längst med hennes våta skåra. Hon stönade högt och beordrade mig att fortsätta. Med små cirkelrörelser masserade jag henne och kände hur hon skakade i hela kroppen. Försiktigt närmade jag mina läppar så mina varma andetag studsade mot henne medan jag lät mina fingrar glida in och ut för att sära på läpparna och låta min tunga glida över hennes blodfyllda klitoris. Hon nästan skrek till när jag började slicka henne. Hennes safter rann ner över min hand och jag drog ut mina fingrar för att med små pockande tungrörelser reta hennes fittöppning. Hela upplevelsen att få slicka en annan kvinna fick mig så kåt att det bultade i hela min fitta, jag var tvungen att smeka mig själv samtidig. Hon bönföll mig att pulla henne och när jag hörde att hon knappt kunde ta mer så sög jag tag om hennes öppning och penetrerade in min tunga så djupt jag bara kunde i henne. Hon stönade högt och hennes kön exploderade i en fantastisk orgasm i munnen på mig.
Jag var nära nu och hon visste det, hon lyfte upp mig och ställde upp även mitt ena ben på pallen så hon kunde gnida sin saftiga fitta mot min. att få se hennes styva bröst gunga, höra henne andas och känna henne massera min rumpa var för mycket för mig, hon fick mig att komma med en gång, det var den skönaste och våtaste orgasmen jag någonsin fått…

Vi duschade av oss och strosade glada ner mot våra solstolar igen. Pojkvännen låt fortfarande och sov, vi såg på varandra och brast ut i skratt. Vi lovade att sola på samma ställe imorgon vilket vi gjorde….

Rösta på Mötte en Sexig Blondin på Solsemester…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (51 röster, snitt: 3.76 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Mötte en Sexig Blondin på Solsemester…”

  1. Simula:

    Fin impressionistrisk sak. Glöm inte att dela upp i fler stycken för ökad läsbarhet. Och fler eggande detaljer. Var hon också rakad? Hur kändes det att sticka ner handen i trosorna eller var det pang på av med brallorna och in med tungan. här finns möjligheter att utveckla, miss Loveletter. Hur var det att älska med Mr Loveletter på kvällen …?

Kommentera Mötte en Sexig Blondin på Solsemester…