VAKTMÄSTAREN KAPITEL 7

Samma kväll träffades Kalle och Oskar för att titta på filmen de fått av Li. Va fan är det här för larv, undrade Kalle och laddade filmen och satte på videon.

Totalt lamslagna och häpna såg de sin sexakt spelas upp. Efteråt satt de dödstysta en lång stund och fattade ingenting.

- Hur fan har det här gått till pressade Kalle fram?

- Ja inte vet jag svarade Oskar men det vet jag i alla fall att nu måste du erkänna allt, ja eller vi måste det tillade han. För inte vill jag att Li ska ordna en offentlig visning av den här filmen.

- Fan, fan, fan stönade Kalle, men du har rätt.

Dagen därpå sökte Kalle och Oskar upp Li och Kattis.

- Jo du hade rätt pressade Kalle fram.

- Vänta ett tag nu sa Li vi skulle ju träffas alla och var har du dina fans då?

- Men det räcker väl med att jag erkänner här och nu frågade Kalle.

- Nej du nu ska sanningen fram sa Li så hämta dina kompisar så får vi en gång för alla klargöra vem som ljuger och vem som talar sanning.

Kalle och Oskar lommade iväg och hämtade sina kompisar och tillsammans med dem återvände de till flickorna.

- Nå sa Li ska du börja frågade hon Kalle.

- OK sa Kalle. Li har rätt jag har bara ljugit om mina erövringar av tjejer. Jag har aldrig haft en tjej för jag gillar killar stammade han fram.

- Det är samma sak med mej sa Oskar. Kalle och jag har ett förhållande fortsatte han och samtidigt som det var väldigt genant så kändes det skönt att få erkänna det.

- Jaha då var det avklarat då sa Li! Har du något mer att tillägga frågade hon Kalle?

- Nä sa Kalle med blicken i golvet!

- En liten ursäkt kanske skulle vara på sin plats undrade Li?

- Jo, jag ber så mycket om ursäkt för att jag varit dum och ljugit om dej och de andra tjejerna mumlade Kalle fram fortfarande med blicken i golvet!

- Asch kan jag inte få en kram så glömmer vi det här sa Li och gick fram och kramade om Kalle.

Kalle sken upp och det kändes så skönt att Li inte tog det inträffade värre. De andra killarna visste inte vad det skulle säga eller göra så de lommade iväg väldigt konfunderade. När de försvunnit frågade Kalle:

- Hur har ni kunnat filma och hur blir det med originalfilmen?

- Hur vi filmat ska du överhuvudtaget inte ens försöka förstå svarade Li. Originalfilmen behåller vi och den får ni när vi slutar här på skolan. Men inte ett knyst till någon annan för då kommer vi att ordna en offentlig visning och det vill ni väl inte?

- Nä, svarade både Kalle och Oskar.

När Pelle slutade för dagen gick han ut och plockade en bukett blommor som han skulle ha med sig till Pernilla. Han kände sig väldigt nervös men samtidigt förväntansfull inför massagen av Pernilla. Tänk om hon också ville bli masserad naken fantiserade han. Tänk att få se henne som gud skapade henne. Men så skulle det nog inte bli, men man visste ju inte säkert. När klockan blev sju på kvällen ringde han nervös och förväntansfullt på hemma hos Pernilla. Hon öppnade genast dörren iförd endast en morgonrock.

- Hejsan Pelle, punktlig är du också sa Pernilla.

- Hej sa Pelle och överräckte blommorna!

- Till mej frågade Pernilla- Vad gullig du är fortsatte hon. Men kom i vet jag. Jag ska bara sätta blommorna i vatten.

Pernilla gick ut i köket efter en vas. Pelle tittade sig omkring. Pernilla bodde i en liten tvåa med kök. Den var väldigt smakfullt möblerad och man såg tydligt att det var en tjej som bodde där.

- Vill du ha kaffe nu eller efter det att du masserat mej undrade Pernilla?

- Det spelar ingen roll, du får bestämma svarade Pelle.

- Då tar vi det efter sa Pernilla. Kom så går vi in i sovrummet fortsatte hon och gick före.

När hon kom fram till sängen tog hon av sig morgonrocken med ryggen mot Pelle och lade sig på mage på sängen. Pelle hann se en skymt av hennes ena ganska stora fasta bröst. Pelle kände sig lite upphetsad och väldigt nervös och tafatt. Han gick fram och satte sig på sängen vid sidan av Pernilla.

- Hur vill du att jag ska massera frågade han osäkert.

- Likadant som jag masserade dej. Så där jättemjukt och skönt.

Pelle började försiktigt och tafatt smeka Pernilla först vid axlarna och sedan över ryggen, ner till midjan upp till axlarna igen och så ner över ryggen. Han försökte att göra det så mjukt och ytligt som han själv brukade tycka vara så skönt. Men han visste inte om han skulle tordas fortsätta längre ner.

- Va skönt det är sa Pernilla efter en stund, men kan du inte fortsätta med stjärten och benen också?

Pelle flyttade ner sig lite och fortsatte försiktigt smeka Pernilla över stjärten och längs benen ner till fötterna. När han smekte Pernillas lår och stjärt började hans penis att styvna. Han kände hur upphetsningen steg. Pernillas andhämtning blev lite snabbare och hon särade lite på sina ben för att Pelle skulle kunna komma åt mer på insidan av låren. Men Pelle var lite för feg och rädd att Pernilla skulle ta illa upp om han blev för närgången.

- Gud så skönt viskade Pernilla. Du är duktig på det här med massage. Men ta lite på insidan av benen också uppmanade hon Pelle.

Pelle strök sakta och försiktigt upp längs Pernillas insidor av låren ända upp till ljumskarna. Pernilla ryckte till och särade ännu mer på sina ben. Pelle förstod att Pernilla började bli upphetsad och det gjorde att hans egen upphetsning stegrades.

- Nej nu måste du ta lite på framsidan också sa Pernilla och vände sig om.

När hon rullat runt så av en händelse hamnade hennes hand på Pelles lår. Hon lät den ligga kvar där. Pelle bara stirrade på Pernillas stora, fasta och toppiga bröst.

- Hallå, hallå ska du inte massera mer undrade Pernilla och log.

Pelle ryckte till rodnade och började smeka Pernillas lår. Han var nu väldigt upphetsad och penisen stod stenhård i hans byxor. Han var väl medveten om Pernillas hand på sitt lår. Han fortsatte att smeka Pernillas ben och lår: Pernilla var nu så upphetsad att hon inte kunde ligga riktigt still. Hon särade på sina ben så hela hennes fitta låg öppen får Pelles blickar. Men han vågade inte riktigt smeka henne där. Varje gång Pelles händer vandrade upp längs låren hoppades Pernilla att han skulle fortsätta ända upp till fittan. Men när Pelle kom nästan fram vände han neråt igen. Pernilla var nu så upphetsad och det kändes så skönt att hon inte kunde ligga riktigt still. Varje gång Pelle mjukt smekte hennes lår upp mot fittan försökte hon med små kroppsrörelser visa att han skulle fortsätta längre upp. Men Pelle var för rädd för att göra det. Pernillas upphetsning blev nästan outhärdlig och hennes kroppsrörelser allt tydligare. Hon kunde nu inte vänta längre så när Pelles händer var på väg att vända straxt under hennes fitta så viskade hon flämtande:

- Fortsätt lite längre upp!

Pelle lät sina händer sakta fortsäta upp längs lårens insida och längs ljumskarna upp på magen och sedan neråt igen rakt över Pernillas hårbuske och fitta. Det var så skönt att Pernilla gick upp i brygga och stönade. Nästa gång Pelles händer tog samma väg viskade Pernilla:

- Stoppa in ett finger!

Pelle gjorde som hon sa och letade rätt på hennes öppning och lätt gled hans finger in för Pernilla var plaskvåt i fittan. Pernilla tryckte sitt underliv mot Pelles hand så fingret kom så långt in det gick.

- Gud så skönt flämtade Pernilla. Rör lite på fingret bad hon och kände att orgasmen var väldigt nära.

Pelle rörde försiktigt fingret lite ut och in. Pernillas underliv var nu i uppror, hon stönade högt och hennes hand på Pelles lår tog tag om låret och kramade det så hårt att det gjorde ont.

- Pelle rör lite fortare på fingret flämtade Pernilla.

Pelle gjorde som hon bad och Pernillas rörelser blev allt våldsammare och hon stönade ännu högre.

- Det går nästan skrek Pernilla. Kör in fingret så långt det går!

Pelle tryckte in sitt finger så långt han kunde och lät det vicka runt i djupet av Pernillas fitta. Han kände hur hennes fitta liksom sammandrogs i kramper samtidigt som han kände att hon fick orgasm. Pernilla skrek rakt ut;

- Ja, ja, ja, jaaaaa! Samtidigt som hon lyfte sitt underliv och pressade det så hårt hon kunde mot Pelles hand. När orgasmen ebbat ut sjönk hon flämtande ner och släppte sitt hårda grepp om Pelles lår men lät handen ligga kvar. Pelle drog ut sitt finger och visste inte riktigt vad han skulle göra. Han var nu ordentligt upphetsad själv.

- Oj vad skönt det var sa Pernilla. Kan du inte fortsätta och massera mej på överkroppen lite fortsatte hon.

Pelle nickade och flyttade sig lite längre upp för att komma åt Pernillas överkropp. När han gjorde det så flyttades Pernillas hand som låg på hans lår längre upp. Pernilla kände Pelles stenhårda stånd.

- Oj vad har vi här då frågade hon och smekte lite försiktigt över hans penis utanpå byxorna. Är du kåt Pelle viskade hon och log.

Pelle bara nickade och började massera Pernillas överkropp. Han tordes inte röra vid hennes underbara bröst utan smekte runt omkring dem.

- Lnej fuska inte log Pernilla, massera brösten också!

Pelle följde uppmaningen och mjukt och försiktigt smekte han Pernillas underbara bröst samtidigt som Pernilla nästan omärkligt rörde sin hand över hans stånd. Pelle var orolig för att han skulle komma i byxorna så nära utlösning var han. Pernilla märkte på Pelles andhämtning att det var fara på färde och slutade röra sin hand men hon lät den ligga kvar. Trots att hon nyss fått en så skön orgasm så kände hon upphetsningen stiga igen av Pelles smekningar och av att känna hans stånd under sin hand.

Nu var Pelle så kåt att han på egen hand tog mod till sig och lät sina händer vandra från brösten ner över Pernillas mage, fitta och lår, sedan tillbaka till brösten. Pernilla njöt i fulla drag och blev mer och mer upphetsad.

- Vad skönt det är viskade hon och log tacksamt. Men vill du inte att jag masserar dej lite också undrade hon vidare.

Pelle ville ju inget högra så han nickade.

- Men då får du allt ta av dej kläderna skrattade Pernilla.

Pelle reste sig och tog snabbt av sig naken. Hans penis stod rakt ut. Han la sig på rygg i sängen och Pernilla satte sig gränsle över hans lår farligt nära hans stånd. Hon lutade sig fram och började smeka Pelle över hans bröst. Pelle stirrade på Pernillas stora välformade bröst som bara befann sig några decimeter från hans ansikte. De var ännu mer upphetsande nu än när Pernilla legat på rygg. Nästan omärkligt hasade sig Pernilla längre upp längs Pelles lår. Snart befanns sig Pelles pung vid Pernillas fitta och penisen pressades ner lite av Pernillas mage.

- Jag tycker den här är i vägen lite sa Pernilla leende och tog tag om penisen. Tycker du inte att vi stoppar in den här så länge frågade hon samtidigt som hon lyfte lite på underkroppen och styrde in penisen i sin fitta. Sakta oändligt sakta sjönk hon ner tills hela Pelles penis var inne i sin fitta. Pelle var rädd att det skulle gå genast, så skönt var det.

- Du behöver inte vara rädd att det ska gå för dej för jag käkar P-piller viskade Pernilla. Så njut nu och låt det komma då det känns som bäst för dej. Bry dej inte om mej för det kommer inte att gå för mej en gång till så snabbt utan nu är det du som ska ha det riktigt skönt. Du får dirigera hur jag ska röra mej för att det ska bli som bäst fortsatte hon, men jag vill gärna att du smeker mina bröst.

Pelle lyfte upp sina händer och smekte Pernillas underbara bröst samtidigt som Pernilla försiktigt började röra sig upp och ner. Hon vred sig lite åt sidan och sträckte ner ena handen barkom sin rumpa och smekte Pelles pung.

- Stopp, stopp, stopp flämtade Pelle ansträngt för utlösningen var väldigt nära men han ville försöka dra ut på den för så här skönt hade han aldrig känt förr.

Pernilla log och stoppade. Hon kände hur Pelles penis liksom pulserade inne i fittan. Men med en kraftansträngning lyckades Pelle hålla tillbaka utlösningen.

- Gick det för dej undrade Pernilla?

Pelle bara skakade på huvudet.

- Har du det skönt då undrade Pernilla vidare.

Pelle förmådde bara nicka! Pernilla log ömt och fortsatte att sitta blick stilla.

- Säg bara till när jag ska fortsätta sa hon!

Pelle kände att den största faran var över och han började försiktigt smeka Pernillas bröst igen och själv röra lite med underkroppen.

- Vill du att jag ska fortsätt eller vill du sköta allt själv undrade Pernilla?

- Fortsätt gärna viskade Pelle.

Pernilla började åter sakta röra sig upp och ner över Pelles penis och samtidigt återuppta smekningarna av hans pung. Pelle började högljutt stöna och andhämtningen blev flämtande. Pernilla förstod att nu var det inte långt kvar för Pelle till utlösning.

- Låt det gå precis när du vill viskade hon. Vill du att jag ska röra mej snabbare eller hårdare undrade hon vidare.

- Nej fortsätt precis så här flämtade Pelle fram samtidigt som han kände utlösningen explodera inne i Pernilla. Pernilla log lyckligt när hon kände hur hans sats sprutade långt inne i sig och hon kramade Pelles pung samtidigt som hon i samma långsamma takt lät sig lyftas och sjunka ner över hans stånd. När de första strålarna sperma pumpats ut hävde sig Pelle upp mot Pernilla i några hårda motjuck samtidigt som han högljutt stönade och intensivt smekte henne bröst. Det kändes som om hela underlivet exploderade medan han sprutade gång på gång. När utlösningen ebbat ut lät han sina händer sjunka ner och hela kroppen slappnade av. Pernilla satt kvar en stund och log mot Pelle och kände hur hans penis sakta mjuknade. Hon hade nu hunnit bli ganska upphetsad igen och tänkte inte låta Pelle få vara i fred ännu. Hon höjde lite på underlivet så Pelles penis slank ut ur hennes fitta. Pernilla la sig brevid Pelle och omfamnade honom. Hon tryckte sin kropp mot hans och lirkade in sitt ena lår mellan hans lår, smekte honom på ryggen och började kyssa honom. Pelle besvarade kyssarna och var väl medveten om Pernillas bröst som pressades mot hans, hennes lår som oroligt rörde sig mot hans penis och de intensiva tungkyssarna. Han kände hur han ånyo började bli styv. Han lät sina händer smeka Pernillas rygg och stjärt och Pernilla svarade med att även hon smekte Pelles stjärt och pressade den mot sig samtidigt som hon pressade sig mot honom så hans penis trycktes hårdare mot sitt ständigt rörliga lår. Kyssarna blev allt intensivare och bådas upphetsning stegrades.

- Tror du att du orkar och kan en gång till undrade Pernilla flämtande samtidigt som hon förde ner sin hand och tog ett stadigt tag om Pelles nu stenhårda penis. Det känns i alla fall som om du skulle det fnittrade hon.

Pelle bara nickade och smekte Pernillas bröst.

- Vänta lite sa Pernilla och vände sig om så hennes huvud kom ner till Pelles penis som hon stoppade in sin mun och började suga samtidigt som hon med sina händer smekte hans pung och anushål.

Pelle som inte ville vara sämre började genast att slicka Pernillas fitta och anushål. Pernilla stoppade in ett finger i munnen och blötte det och försiktigt lirkade hon in det i Pelles anus. Pelle tyckte först att det gjorde lite ont men sedan kändes det annorlunda och skönt så han förde in ett finger i Pernillas blöta fitta och förde sedan in det i Pernillas anus. På detta sätt låg de ganska länge och slickade, sög och pillade i varandras anus med fingrarna. Bådas andhämtning blev mer och mer ansträngd ju mer deras upphetsning stegrades.

- Kom nu vill jag känna dej inne i mej flämtade Pernilla efter ett tag och vände sig om på rygg.

Pelle la sig över henne och Pernilla styrde in Pelles kuk i sin fitta. De låg så en stund alldeles stilla och kysstes. Sedan lyfte sig Pelle upp på raka armar och började sakta knulla Pernilla. Hon la upp sina fötter på Pelles axlar så det skulle vara lättare för Pelle att stöta in sin kuk.

- Är du nära undrade Pernilla?

- Ja ganska svarade Pelle.

- Jag är väldigt nära men kan styra det så jag ska försöka vänta tills du kommer viskade Pernilla. Säg till när du känner att det ska komma så försöker vi att det går samtidigt fortsatte hon.

Pelle nickade och fortsatte att knulla med långa tag. Pernilla lirkade ner en hand och började smeka Pelles pung och anushål. Pelles upphetsning stegrades snabbt. Han var tvungen att minska på takten och förde nu ytterst sakta kuken ut och in i Pernillas fitta. Det var ljuvligt skönt.

- Nu kommer jag när som helst viskade han till Pernilla!

- Jag också flämtade hon tillbaka, låt det gå precis när du vill.

- Nuuuuu, nu nästan skrek Pelle och kände samtidigt som utlösningen kom, nästan utan att de rörde sig, hur hela Pernillas underliv sammandrogs liksom av kramper vilket han förstod berodde på att hon samtidigt fick orgasm.

- Jaaaa ja ja svarade Pernilla och tryckte sig allt våldsammare upp mot Pelle och kände hur hans sats värmde och orgasmen fick hennes fitta att liksom leva och krama ut allt som fanns i Pelles kuk.

Båda stönade högt och efter en kort stund slappnade de av och Pelle sjönk utmattad ner över Pernilla. Så låg de en lång stund och bara njöt av utlösningens efterdyningar medan de pressade sina underliv hårt mot varandra fortfarande med Pelles kuk långt inne i Pernillas fitta. Pelle vältade sig av Pernilla så de kom att ligga mot varandra fortfarande med kuken på plats. Så låg de och kysstes medan de sakta smekte varandra över ryggarna. Pelle hade nu på kort tid upplevt så mycket fantastiskt men det här att få utlösning exakt samtidigt som Pernilla fick sin orgasm var ett strå vassare än allt det andra. Pernilla började plötsligt att fnittra och genast blev Pelle oroligt och undrade varför.

- Jag har aldrig haft det så skönt förklarade Pernilla. Kan vi inte göra om det flera gånger undrade hon vidare?

- Nu? undrade Pelle.

- Nej det orkar nog varken du eller jag log Pernilla men jag skulle kunna tänka mej att få en liknande massage i morgon till exempel- Kan du?

- Pelle bara nickade och kände sig som världens lyckligaste kille. Tänk att Pernilla som han nu var förälskad i upp över öronen ville fortsätta att träffa och älska med honom.

- Men då säger vi det sa Pernilla, samma tid som i dag?

- Ja gärna svarade Pelle.

- Måste du gå hem eller kan du sova över här frågade Pernilla.

- Jag stannar gärna svarade Pelle.

- Hurudu hur skulle det vara om jag redan nu övertar Kattis och Lis behandlingar av dej för jag vill inte gärna dela dej med dem undrade Pernilla- För jag tror att jag håller på att bli kär i dej fortsatte hon!

Pelle trodde inte sina öron?

- Va sa han?

- Dummer fnittrade Pernilla, jag tycker väldigt mycket om dej. Tycker du inte lite om mej också?

- Jag älskar dej och det har jag gjort väldigt länge svarade Pelle överlycklig. Så jag vill hemskt gärna att det bara ska vara du som behandlar mej i fortsättningen.

De kom överrens att prata med Li och Kattis nästa dag och berätta om att de var kära i varandra. De låg sedan länge och kramades och kände hur upphetsningen steg igen. Men de var för trötta för att än en gång älska så de somnade i varandras armar.

Samma kväll hade Kattis och Li planerat att gå hem till Kurt och titta på lite filmer. Men på eftermiddagen hade Kattis fått telefon från sin lillebror Lke som var 18 år. Han gick på en yrkesskola och hade av misstag fattat tag i ett upphettat rör vilket gjorde att han fått ganska omfattande brännskador i båda händerna. Eftersom deras föräldrar befann sig på semester utomlands och han inte ville läggas in på sjukhus undrade han om det gick för sig att han fick bo hos Kattis. Kattis frågade Li om hon hade något att invända?

- Nej det är självklart att du ska ta hit lillebrosan svarade hon.

Så fram på kvällskvisten anlände Lke med två stora bandage om sina händer. Lke var lika blond som sin syster Kattis och ungefär lika lång som hon. Ganska smal och såg trevlig ut. Li och Kattis var och mötte honom då han kom med tåget. Kattis gav honom en stor välkomstkram.

- Ja det här är Lke min olycka till brorsa sa hon vänd till Li! Det här är min olycka till rumskompis Li fortsatte hon vänd till Lke.

Lke bara stirrade en lång stund. En så söt tjej trodde han sig aldrig sett förr.

- Får inte jag också en kram undrade Li och log.

- Jo visst stammade Lke och gav Li en kram.

De gick hem till flickornas lilla lya.

- Har du väldig ont frågade Li.

- Ja ganska men jag har fått värktabletter och de hjälper, sedan har jag också fått sömntabletter för att jag ska få sova svarade Lke.

- Ja sova ja sa Kattis. Vi har ju bara ett rum med ett litet pentry och dusch. Kan du tänka dej att sova på en madrass på golvet?

- Ja visst det går fint svarade Lke.

- Jo sedan var det en sak till fortsatte Kattis. I morgon ska jag och några till på skolan på studiebesök och vi kommer att vara borta hela dagen. Men Li är hemma och kan ta hand om dej. Det ska väl gå bra?

Pelle kände sig lite tveksam men eftersom Kattis skulle kunna hjälpa honom idag och på morgonen dagen efter så nickade han.

Det visades sig att Lke var totalt hjälplös så Li och Kattis fick hjälpas åt att mata honom och Kattis fick hjälpa honom på toaletten. När det var dax att sova rullade Kattis ut en madrass som de lånat på golvet och hjälpte Lke av med kläderna.

- Har du någon pyjamas undrade hon vänd mot Lke.

- Nej jag sover i kalsingarna svarade han.

Nu ska lillebror ta sina tabletter och sova sött log Kattis. Hon tog fram ett glas vatten och sömntabletten och gav till Lke. Sedan lutade hon sig ner och gav honom en lätt puss på pannan. Under tiden hade Li varit ute och borstat tänderna och kom tillbaka in i rummet iförd bara trosor. Lke stirrade på hennes små välformade bröst och kände hur kuken reste sig.

- Hur känns det undrade Li ogenerat. Ligger du bra och har du ont?

- Nej det känns bara bra svarade Pelle och försökte dölja att han stirrade på Lis bröst.

- Godnatt då sa Li och kröp ner i sin säng.

Kattis kom nu också tillbaka efter att hon borstat sina tänder även hon bara iförd trosor. Hon kröp ner i sin säng och släckte lyset.

- Godnatt sa hon.

När klockan ringde morgonen efter vaknade Kattis och Li medan Lke fortfarande sov som en stock. Kattis gick upp och gjorde sig klar för att ge sig iväg på studiebesök medan Li som hade hemarbete låg kvar i sängen.

- Ska jag väcka Lke innan jag sticker undrade Kattis.

- Nej låt honom sova svarade Li.

- Är det riktigt säkert det undrade Kattis.

- Visst jag ska ta hand om honom så stick du bara sa Li.

- OK hej då sa Kattis och rusade iväg.

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 7