VAKTMÄSTAREN KAPITEL 6

Det hade blivit dödstyst i duschrummet. Killarna visste inte vad de skulle tro. Kalle försökte rädda vad som kunde räddas. Där såg ni själva vilket temperament va- Dessutom visar det väl att hon är killtokig när hon står och tjuvlyssnar och säkert tjyvtittar vid vår dörr försökte han med.

Men ingen svarade och alla skyndade sig att bli klara och ge sig därifrån. Till sist var det bara Oskar och Kalle kvar. De bara satt där och ingen sa något på en lång stund.

- Är det inte lika bra att vi berättar för de andra hur det ligger till undrade Oskar till sist?

- Nej aldrig svarade Kalle vi ska fortsätta att hålla masken. Den där lilla fittan kan inte veta något om oss utan hon bara slängde ur sig en massa strunt. Jag ska snacka med henne i morgon och se till att hon tar tillbaka alltihopa.

Flickorna lämnade förrådet och gick hem till Kurt med nyckeln. Kurt öppnade endast iklädd en morgonrock för han hade inte räknat med att de skulle komma tillbaka samma kväll så han hade tagit en dusch.

- Får vi komma in ett tag undrade Li?

- Visst svarade Kurt, vill ni ha kaffe?

- Nej tack men gärna något starkare om du har svarade Kattis.

- Jag har några flaskor vin skulle det passa undrade Kurt?

- Ja tack svarade flickorna.

- Jag ska bara gå och sätta på mej lite kläder först sa Kurt.

- Nej bry dej inte om det log Li för inte behöver han väl göra det för din skull Pernilla?

- Nej log Pernilla det är alltid spännande med karlar i morgonrock.

Kurt gick ut i köket och hämtade glas och vin. Medan han var där viskade Li till Pernilla:

- Kolla gärna in Kurt och låt honom se att du kollar. Knäpp upp några knappar i blusen också. Du skulle också kunna gå ut på toaletten och ta av dej Behån. För Kurt är ju så himla snäll så varför inte bjuda igen lite fnittrade hon. Pernilla nickade som svar att hon var med på noterna. Kurt kom in med glasen och vinet och hällde. Sedan satte han sig i fåtöljen framför flickorna som satt i soffan.

- Får jag låna toaletten undrade Pernilla.

- Visst den är till höger ute i hallen svarade Kurt.

Pernilla gick ut och tog av sig sin BH och knäppte bara de nedersta knapparna i sin blus så urringningen blev mer än generös. När hon kom tillbaka såg hon att både Li och Kattis också fixat till väl tilltagna urringningar. De satt tysta ett tag och smuttade på vinet. Flickorna tittade hela tiden uppmärktsamt på Kurt och då främst på hans bara ben.

- Ville ni något speciellt eller ville ni bara komma in en stund frågade Kurt?

- Både ock svarade Li. Har du så att du kan kopiera filmerna undrade hon sedan.

- Javisst svarade Kurt.

- Då skulle vi vilja ha en kopia av filmen på Kalle och Oskar som vi såg igår förklarade Li.

- Vill ni ha den nu ikväll undrade Kurt?

- Ja det vore jättegulligt av dej log Kattis.

När Kurt reste sig för att gå och kopiera filmen gled morgonrocken isär framtill och han såg att flickorna tittande nyfiket. Flickornas tittande och deras djupa urringningar började göra Kurt upphetsad.

- Kan inte jag få se hur du gör när du kopierar frågade Pernilla?

- Visst men det är inte mycket att se förklarade Kurt. Jag ska bara ladda in den filmen som ska kopieras och en ny sedan sköter det sig själv.

- Ja men jag kan väl ändå få se hur du gör bad Pernilla?

- Kom med här då sa Kurt och gick före in i ett angränsande rum där han hade sin utrustning.

Pernilla följde efter och passade på att knäppa upp ytterligare två knappar i blusen som nu bara var knäppt med en knapp nästan vid midjan. Kurt hade sina videoapparater på ett lågt bord. Pernilla ställde sig mitt emot Kurt och lutade sig ner för att se ordentligt. Kurt fick på så sett fri insyn i Pernillas urringning. Han såg nästan hela hennes stora välformade bröst och glömde för en stund bort vad han skulle göra och kuken reste sig. Han var så upptagen med att beundra brösten och känna hur upphetsningen steg inom honom att han inte märkte att kuken letat sig ut ur glipan fram på morgonrocken och stod rakt ut i det fria. Men så blev han medveten om vart Pernillas blickar var riktade och kom till sans. Pionröd i ansiktet skylde han sig men morgonrocken.

- Nej får jag se på den lite till bad Pernilla och såg honom rakt i ögonen. Jag trodde att Li och Kattis ljög när de berättade hur stor och fin den är men nu såg jag att de talat sanning. Snälla Kurt bad hon igen, bara lite till.

Nu var Kurt stenkåt och han vek undan morgonrocken och sköt fram sitt underliv. Pernilla häpnade över hur stor den var.

- Får jag känna lite på den undrade hon nu lite upphetsad. Utan att vänta på svar sträckte hon fram sin lilla hand och smekte kuken. Oj vad fin och hård den är och jag har aldrig sett en större.

Men så tog hon bort sin hand och påminde Kurt om att de skulle kopiera bandet. Det hade Kurt totalt glömt bort. Snabbt laddade han in ett nytt band och det som skulle kopieras och startade kopieringen. De gick tillbaka in till Kattis och Li och Kurt hade svårigheter att få morgonrocken att dölja kuken som fortfarande envisades med att stå rakt ut.

- Vilken tid det tog fnittrade Li, ni hittade väl inte på några dumheter där inne?

- Nej absolut inga dumheter skrattade Pernilla och blinkade till flickorna.

- Kurt kan vi inte få lite mer vin undrade Kattis?

- Jo visst svarade Kurt och gick ut i köket för att hämta en ny flaska.

Medan Kurt var borta så vände sig Li och Kattis till Pernilla och undrade vad som hänt för de hade ju sett att Kurt hade haft stånd när han kom tillbaka. Pernilla berättade vad som hänt. Hon erkände att hon gärna skulle vilja se mer och att hon blivit ordentligt upphetsad av att känna på Kurts kuk. Då berättade Li och Kattis att de också blev det och om förra gången när de runkat åt Kurt samtidigt som de smekt sig själva till orgasm. Kurt kom tillbaka med vinet och flickorna såg att det inte längre fanns någon utbuktning på Kurts morgonrock. De smuttade på vinet och småpratade lite. Pernilla som bara fått höra i andra hand om Kurts läggning ville veta mera.

- Blir du alltid upphetsad när du ser en naken flicka undrade hon nyfiket?

- Nej inte alltid svarade Kurt men väldigt ofta. Om jag är på en badstrand och det finns kvinnor som solar toppless där så känner jag ingenting alls.

- Men när blir du det då fortsatte Pernilla. Du blev ju det när vi var inne och kopierade bandet- Varför blev du det då?

- Det blir på ett annat sätt då. Du var så nära vilket känns mer intimt och jag fick se dina bröst i urringningen utan att det var meningen, lite mer förbjudet på något sätt. Samma sak har hänt några gånger när jag kommit på någon kvinna som uppsökt en avskild plats för att sola utan att någon ska se det. Då har jag också blivit väldigt upphetsad.

- Jag har förstått att du blir väldigt upphetsad av att få visa upp dej sa Pernilla. Brukar du ta fram den när du kommer på någon solbadande tjej?

- Nej det törs jag inte för risken att bli avslöjad av någon eller att tjejen ska se mej och bli rädd svarade Kurt.

- Men jag brukar fantisera om att jag gör det tillade han och rodnade lite.

Flickorna började bli ganska upphetsade av samtalet.

- Kan du inte ta av dej morgonrocken så får vi se vad som händer bad Li?

Men Kurt kände sig lite generad kanske för att de nu var tre flickor och även osäker på om dom bara skojade med honom.

- Nej jag vet inte svarade han osäkert?

- Men varför inte det frågade Kattis?

- Jag vet inte det känns lite konstigt på något sätt svarade Kurt

- Men du tycker ju det är skönt om vi tittar på fyllde Li i med och vi gillar ju dej. Är det för att Pernilla är här?

- Kanske, jag vet inte svarade Kurt.

- Snälla Kurt bad Pernilla! Jag tycker det skulle vara jättespännande och jag blir också upphetsad av att få se på och det vet jag att Kattis och Li också blir. Så vi tycker ju alla att det är skönt och spännande och det skadar ju ingen så snälla?

Kattis reste sig och gick fram till Kurt.

- Kom här sa hon till honom och drog upp honom från fåtöljen. Hon vände honom mot flickorna i soffan och så drog hon av honom hans morgonrock. Där stod han nu naken framför flickorna och Kattis gick tillbaka och satte sig i soffan.

- Rör dej inte uppmanade hon Kurt samtidigt som hon började knäppa upp knapparna i sin rock. Kurt stod alldeles stilla och tittade på. Ju fler knappar som knäpptes upp fick hans kuk att liksom darra till lite. Li följde Kattis exempel och ryckningarna i kuken blev fler och fler och sakta började den styvna och resa på sig. Flickorna tittade intresserat på den och Pernilla tog av sig sin blus helt och hållet. Hennes stora välformade bröst samt alla flickornas blickar fick Kurts kuk att resa sig helt. Nu hade både Li och Kattis också blottat sina bröst. Kurt hade aldrig i hela sitt liv känt så stor upphetsning som nu. Sex underbara bröst på armlängds avstånd, tre underbara unga flickor som intensivt tittade på hans blottade kuk. Han sköt fram höfterna lite och kuken liksom ryckte till då och då från att stå stenhård rakt ut till att den nästan slog mot magen. Det var första gången för alla tre flickorna som de såg en kuk resa sig till fullt stånd utan någon kroppskontakt eller smekning.

De gjorde dem också väldigt upphetsade både av att se och vetskapen att det var de som var orsaken till att den blev så hård. Nu kunde inte Kurt hålla sig längre utan han förde ner sin hand till kuken för att runka.

- Vänta går det inte att få den att spruta utan att du rör den undrade Pernilla nyfiket?

- Nej det klarar jag inte svarade Kurt.

- Men då kan väl jag få runka åt dej bad Pernilla. Utan att vänta på svar gick hon fram till Kurt och ställde sig vid sidan av honom så hennes ena bröst trycktes mot honom och slöt handen runt den stenhårda kuken och började sakta och mjukt runka den. Hon tog Kurts arm och la den bakom ryggen på sig själv så Kurts hand kom åt att smeka hennes andra bröst. Hon lutade sitt huvud lite neråt så hon hela tiden såg sin runkade hand omkring Kurts jättekuk. Li och Kattis stirrade upphetsat på scenen som spelades upp framför dem. Den läckra Pernilla i bara trosor tryckande sig mot Kurt som smeker hennes bröst samtidigt som hon sakta runkar honom. Det tog inte många minuter innan Kurt började stöna och stöta höfterna fram och tillbaka. Pernilla förstod att han nu var nära och hon tog ett hårdare tag omkring kuken och runkade med långa tag. Kurts tag omkring Pernillas bröst hårdnade så det nästan gjorde ont och han stönade fram ett långdraget åååååååååååååååååååååå medan kuken pulserande sprutade ut den ena satsen efter den andra.

Helt utmattad sjönk Kurt ner i fåtöljen bakom sig. Pernilla satte sig i hans knä med sina bara ben mellan hans så hon kände hans fortfarande hårda kuk mot sitt lår. Hon viskade med sitt ansikte alldeles intill hans:

- Nå hade du det skönt?

- Ja väldigt svarade Kurt.

- Det hade jag också viskade Pernilla och gav Kurt en lång kyss! Jag skulle gärna vilja komma hit flera gånger, får jag det undrade hon!

- Du är välkommen när du vill svarade Kurt.

Flickorna klädde på sig tackade för sig, tog med sig kopian på Kalles och Oskars uppvisning och lämnade Kurt. På vägen därifrån hade de en hel del att prata om. Det handlade naturligvis om Kurt.

- Vilken gubbe va, skrattade Pernilla.

- Ja men gud vad gullig han är ändå sa Li.

- Ja jag gillar honom verkligen och har inget mot att hjälpa honom att ha det skönt när han inte har större krav fyllde Kattis i.

- Nej jag menade inget negativt svarade Pernilla utan tvärtom jag gillar honom också. Vill verkligen träffa honom flera gånger. Kanske till och med gå längre än vi gjorde i kväll fnissade hon!

- Du kan ju försöka sa Li men det är just som vi gjorde i kväll som är det skönaste Kurt vet. Varför vet jag inte men vi är ju alla olika.

- I morgon kväll ska vi ge Pelle en behandling vill du vara med då Pernilla, frågade Kattis fnittrande?

- Ja hemskt gärna svarade Pernilla men vad kommer han att säga då tror ni.

- Ingenting för han är för blyg för det men jag tror inte han har något att invände för jag tror han är kär i dej svarade Kattis.

- Ja jag har märkt det sa Pernilla och jag tycker väldigt bra om honom men är inte kär.

De bestämde att Pernilla skulle komma hem till Li och Kattis nästa kväll. Nöjda men kvällen skildes flickorna och Pernilla gick hem till sig, Li och Kattis till sig.

Dagen därpå kom Kalle, Oskar och deras kompisar fram till Li och Kattis i matsalen på lunchen. Kalle vände sig till Li och sa:

- Hurru du nu vill jag att du tar tillbaka det där du vräkte ur dej igår. Du förstår att det kan skada mitt ryckte hos tjejerna hånskrattade han.

- Jasså du tycker det svarade Li. Du menar att jag ljuger?

- Självklart och det ska du erkänna nu fräste Kalle.

- Då föreslår jag att vi båda tänker över hur det är och träffas här i morgon igen. Jag lovar då att jag ska säga sanningen om du också lovar det föreslog Li.

- Varför kan du inte lika bra erkänna direkt att du bara hittade på alltihopa undrade Kurt?

- Jag vill att både du och jag ska få tänka igenom vad vi sagt ordentligt. Kan vi inte träffas här vid samma tid i morgon och båda hålla oss till sanningen undrade Li?

- Ok men jag vet redan nu vad som är sant och vad som är lögn sa Kalle överlägset med ett hånleende och vände sig för att gå.

- Vänta ett tag sa Li. Ta med dej det här videobandet och titta på det innan du kommer hit i morgon. Du kan ju bjuda in kompisarna också. Men jag rekomenderar dej att kolla på den själv eller kanske tillsammans med Oskar. Anser du sedan i morgon att det är jag som ljuger ska jag hämta originalet och ordna en offentlig visning här på skolan så får de andra avgöra vem det är som ljuger. Lycka till slämmhög!

Kalle tog förvånat mot videofilmen och lommade iväg med de andra grabbarna i släptåg.

Det blev kväll och Pernilla kom hem till Li och Kattis som överrenskommet var. Hon var full av förväntningar.

- Är det sant att Pelle är så lättpåverkad som ni säger frågade hon?

- Vänta så får du se svarade Kattis och log. Men var försiktig för han är så himla blyg. Men gulligare kille får man leta efter och har rår ju inte för att han är blyg.

- Jag håller med sa Li, han är så gullig och jag känner det som om jag gör en god gärning när jag “behandlar” honom. Samtidigt är det så ovanligt och kul att få göra vad man vill med en kille. Han törs inte ta några egna initiativ utan finner sig i allt. Men det vore grymt att göra honom generad.

- Nej jag lovar att vara försiktig svarade Pernilla för jag gillar ju också honom väldans mycket. Men tror ni han låter mej vara med då tillade hon undrande?

- Överlämna det till oss fnittrade Li, vi har en plan.

Efter en stund ringde det på dörren och det var Pelle. Li öppnade och släppte in honom. När Pelle fick syn på Pernilla ryckte han till och rodnade. Han var ju så kär i henne.

- Förlåt stammade han, jag visste inte att ni hade besök så jag kan komma en annan gång.

- Nej kom in du sa Li. Vi har ju lovat dej massage två gånger i veckan tills vi slutar här på skolan. Men om två veckor har vi sportlov och ska åka hem en vecka. Nu tänkte vi att eftersom Pernilla vill lära sig att massera så skulle hon kunna ta den veckan vi är borta. Men då måste hon ju få öva lite innan. Har du något mot det?

Pelle rodnade ännu mer. Trodde knappt sina öron. Men han kände sig väldigt generad och visste inte hur han skulle svara.

- Men det behövs inte stammade han fram det är bra ändå!

- Snälla Pelle jag vill lära mej och har inget mot att ersätta Li och Kattis sa Pernilla. Tvärtom skulle jag tycka det vara kul.

- Där hör du sa Li och det skulle kännas mycket bättre för oss också. Har vi lovat något så vill vi också hålla det. Så det skulle kännas bra om vi vet att vi har en vikarie för oss när vi är borta.

Pelle visste varken ut eller in. Samtidigt ville han och samtidigt kände han sig generad och blyg. Han visste ju inte heller om Li och Kattis berättat om hur de brukade behandla honom och vad som då hände. Tänk om han skulle få stånd och Pernilla skulle tycka att han var snuskig- Nej det tordes han inte utsätta sig för.

- Nej jag tror inte det stammade han jättenervöst, det behövs inte, det är bra ändå.

- Nu är du larvig sa Li, du gillar ju att få massage och Pernilla vill ju lära sig och hon gillar ju dej minst lika mycket som vi.

- Ja snälla Pelle sa Pernilla och la huvudet på sne och log bedjande mot honom, för min skull.

- Ja OK då svarade Pelle lite osäkert.

- Då går jag ut och kokar kaffe så kan väl du visa Pernilla lite hur man gör sa Kattis till Li.

- Javisst sa Li. Klä av dej och lägg dej på sängen sa hon sedan till Pelle.

Pelle klädde av sig men behöll kalsongerna på och Li brydde sig inte om att be honom ta av dem också. Sedan satte hon sig på Pelles ena sida och sa åt Pernilla att sätta sig på den andra. Li visade Pernilla hur hon skulle massera axlarna och ryggen och sedan fick Pernilla försöka. Pelle kände att hon inte var lika van som Kattis och Li men det var väldigt skönt ändå. Han började slappna av och nervositeten började släppa.

- Du är ju riktigt duktig berömde Li Pernilla. Nu ska vi fortsätta med stjärten och benen fortsatte hon. Men då är de här ivägen fortsatte hon och tog tag i Pelles kalsonger och drog av honom dem innan han hann protestera.

Sedan visade Li hur Pernilla skulle massera stjärten och benen. Hon smekte Pelle väldigt lätt över stjärten och vidare nerför benen längst utsidan tillbaka upp längst insidan ända upp till ljumskarna. Pelle kände genast hur han började få stånd och han blev nervös igen men det var väldigt skönt.

- Försök nu sa Li till Pernilla.

Pernilla började smeka Pelle på samma sätt som Li gjort. Pelle kände nu också att Pernilla inte var lika erfaren som Li men det gjorde det nästan bara skönare. När Pernilla smekte upp längst låren och nästa snuddade vid pungen kände han för varje gång hennes händer kom dit hur kuken blev styvare och styvare. Li blinkade till Pernilla som log förnöjt tillbaka. Båda flickorna var väl medvetna om vad som hände med Pelle.

- Nu är det dax för framsidan sa Li.

Pelle som nu hade fått ett stenhårt stånd blev alldeles röd i ansiktet.

- Kan det inte räcka så här undrade han jättenervöst?

- Larva dej inte sa Li. Pernilla måste ju få lära sig att massera framsidan också.

- Men det känns så skönt nu försökte Pelle desperat.

- Men det blir ännu skönare om vi får massera hela kroppen svarade Li. Seså vänd på dej uppmanade hon Pelle.

Li rynkade på pannan och skakade omärkligt på huvudet till Pernilla. Pernilla förstod att hon inte skulle kommentera något om Pelles tillstånd. Pelle kom inte på fler argument för att inte vända sig om. Pionröd i ansiktet vältrade han sig över på rygg. Kuken stod rätt upp. Men ingen av flickorna låtsades inte om något. Li visade Pernilla hur hon skulle massera Pelles bröst. Från halsen och axlarna ner till magen ända fram till Pelles hårbuske vid den stenhårda kuken. För varje gång hon kom ner till kuken ryckte det till i den. Pernilla tog över och det gjorde det inte lättare för Pelle. Men nu var han så upphetsad att han glömde bort att vara generad. Pernilla upplevde behandlingen av Pelle både rolig och spännande. Efter ett tag tyckte Li att det var dax att instruera Pernilla hur hon skulle massera Pelles ben. Hon visade först på smalbenen. Sedan fortsatte hon med låren. Från knäna lät hon sina händer smeka utsidan av låren ända upp till höftbenet vände sedan nedåt så händerna strök precis intill kuken som sprätte till. Ner till knäna igen och upp längst insidan av låren ända in under rumpan följde ljumskarna upp mot magen så utsidan av händerna strök längst pungen på Pelle. Sedan var det Pernillas tur. Hon gjorde precis som Li visat och Pelle kunde inte längre ligga stilla och han andades flämtande. Kattis kom och sa att det var kaffe i köket.

- Jasså ni är inte färdiga än sa hon. Nå Pelle hur tycker du Pernilla masserar frågade hon och log?

- Bra viskade Pelle.

- Då kanske hon kan få bli vår vikarie när vi är borta då undrade Kattis.

Pelle förmådde bara nicka sitt bifall.

- Nå ska ni ha kaffe undrade Kattis.

- Jag fortsätter gärna att öva lite till sa Pernilla. Har du något mot det frågade hon Pelle?

- Nej viskade Pelle och skakade på huvudet.

- Ni får fortsätta hur länge ni vill sa Li och skrattade. Vi går i alla fall ut i köket och dricker kaffe och så måste vi plugga lite också. Ni kan väl komma när ni är klara?

Li och Kattis gick ut i köket och Pernilla började massera Pelle på nytt. Under uppehållet hade hans kuk slaknat lite. Men så fort Pernilla började massera honom reste den sig igen. Pelles upphetsning blev ännu större nu då han var ensam med Pernilla. Efter bara några minuter var hans penis stenhård och det kom fram några “kåtdroppar” på kukhuvudet. Pernilla såg det.

- Ligg still sa hon och plockade fram en liten näsduk.

Hon tog ett försiktigt tag i Pelles penis och drog försiktigt ner förhuden och torkade av Pelles kukhuvud.

- Så där ja så du inte kladdar ner sa Pernilla och log. Du spillde väl inget fortsatte hon och utan att släppa greppet om penisen började hon undersöka Pelles pung.

Pelle var nu så upphetsad att han inte kunde ligga still och andhämtningen var flämtande. Han kände att utlösningen kunde komma när som helst och det kändes gudomligt skönt. Samtidigt var han lite rädd för hur Pernilla skulle reagera om han plötsligt skulle få utlösning.

- Nej du spillde inget sa Pernilla och släppte greppet om Pelles penis. Vill du att vi ska sluta nu och gå och dricka kaffe frågade hon Pelle?

- Kan vi inte fortsätta lite till undrade Pelle?

- Jovisst svarade Pernilla och log! Vill du att jag ska ta ryggen igen eller ska jag fortsätta på framsidan?

- Fram viskade Pelle!

- Tänk att jag nästan förstod det sa Pernilla och log ömt mot Pelle. Gissar jag fel om jag tror att du vill att jag ska fortsätta här nere frågade Pernilla och lät sina händer fjäderlätt stryka över Pelles pung och längst hans penis?

- Nej gärna viskade Pelle och rodnade.

Men han kände sig inte lika generad längre genom Pernillas trevliga och ömma beteende. Pernilla lät sin vänstra hand mjukt massera Pelles pung samtidigt som hon sakta smekte hans penis med ett löst grepp. Pelles andhämtning blev mer och mer ansträngd och han hade svårt att ligga still.

- Är det skönt frågade Pernilla?

Pelle förmådde bara att nicka!

- Vill du dra ut på det så får du säga till när jag ska göra uppehåll förmanade Pernilla honom. Sedan måste du säga till om det ska till att gå för dej fortsatte hon.

Pelle var nu så nära en utlösning han bara kunde men han ville samtidigt dra ut på den underbara känslan.

- Stopp viskade han!

Genast slutade Pernilla och släppte taget. Hon tittade på Pelles penis som stenhårt stod rakt upp och såg hur det ryckte i den av upphetsning.

- Säg till när jag ska fortsätta uppmanade hon Pelle! Samtidigt som hon försiktigt strök honom över bröstet och lite på benen.

Pelle kände hur den mest akuta känslan försvann utan att det var mindre skönt för det.

- Fortsätt lite till viskade han.

Genast var Pernilla där med sina mjuka händer och Pelles upphetsning stegrades åter. Nu var det om möjligt ännu skönare och åter närmade han sig utlösning. Men det var så ljuvligt att han gärna ville dra ut på det ännu mer:

- Stopp, stopp viskade han oroligt för att det var för sent.

Han fick riktigt anstränga sig för att inte spruta och lyckades hålla tillbaka utlösningen igen. Pernilla slutade genast att smeka honom och lutade sig fram och blåste på penisen som för att svalka av den.

- Är det skönt frågade hon?

- Ja viskade Pelle. Fortsätt lite till bad han!

Pernilla började på nytt smeka Pelle och både såg och kände att nu var det inte långt kvar till utlösning. Hon var vid det här laget väldigt upphetsad själv men beslöt att vid det här tillfället bara tänka på Pelle. Men att han skulle få bjuda tillbaka vid ett senare tillfälle.

- Nu, nu kommer det flämtade Pelle.

Pernilla tog snabbt fram näsduken som hon täckte över Pelles penis med och fortsatte att sakta runka honom samtidigt som hon smekte hans pung. Pelle exploderade i en kraftig utlösning som aldrig ville ta slut. Hela näsduken blev genomsur och sperma rann över Pernillas hand och ner längst penisen. När Pelle var helt tömd lutade sig Pernilla fram och gav honom el lång tungkyss.

- Ligg kvar så ska jag hämta något att torka av dej med sa hon.

Hon gick ut i köket till och hämtade en hushållsrulle. Li och Kattis log förstående när dom såg det men sa inget för att inte Pelle skulle höra och bli generad. Pernilla gick in i rummet och torkade av Pelle länge och noga.

- Se där vi lyckades att inte spilla något på överkastet sa hon. Bra va?

- Ja, nickade Pelle.

- Nå hade du det skönt då frågade Pernilla.

Pelle nickade!

- Var det så skönt att du kan tänka dej att bjuda igen frågade Pernilla?

- Hur då menar du?

- Kan du inte ge mej massage nästa gång- Det såg så skönt ut och jag skulle också vilja ha det så sa Pernilla.

- Men inte kan jag massera svarade Pelle.

- Visst kan du! Det är ju bara att göra presis likadant som jag, Li och Kattis gjort och det som du tyckt vara skönt tycker nog jag också om.

- Jag vet inte stammade Pelle!

- Vill du inte?

- Jo men. tvekade Pelle.

- Ja men då så. Då kommer du hem till mej i morgon vid 19-snåret bestämde Pernilla!

- Jaha kom det osäkert från Pelle.

Pelle klädde på sig och tillsammans med Pernilla gick de ut i köket och drack kaffe.

- Nå hur gick det Pernilla, börjar du få in tekniken nu undrade Kattis?

- Ja jag tror det men det ska du väl fråga Pelle om svarade Pernilla!

- Nå vad säger du Pelle undrade Li?

- Jo hon är duktig svarade Pelle rodnande.

När de druckit upp sitt kaffe lämnade Pernilla och Pelle flickorna åt sitt pluggande och styrde stegen hemåt. När de skildes efter en stund så sa Pernilla!

- Klockan sju i morgon kväll då, hemma hos mej!

Pelle nickade tveksamt och lommade osäkert hemåt!

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 6