Generalen och jag

Hej denna historia utspelar sej på ett äldreboende och jag ska berätta om en äldre man som bodde där han dog för nån månad sen själv jobbade jag som skötare på boendet men jag var inte fast anställd jag är 35 och mannen jag ska berätta om var 76 min första arbetsdag kommer jag ihåg jag har alltid varit svag för äldre vithåriga män gärna mustaschprydda och den här mannen var just det och förbannat vital för sin ålder. Första gången jag träffade honom var när jag skulle servera frukost mina kolleger sa att han kunde vara lite konstig (om dom bara förstått varför) han var vaken när jag kom in och vi presenterade oss för varann han sa att han hade varit officer i armen och jag blev kåt av att höra hans röst men jag var ju tvungen att dölja det vi snackade om lite av varje och sen så sen frågade han mej om jag gillade militäruniformer ja jo jag antar det svarade jag lite ställt och trodde nog att han hade lite demens
- Jaha svarade han och sen var det inte mer med det dagarna gick och några veckor senare kom det ett paket till mannen och jag skulle leverera det förstås jag knackade på dörren och blev förvånad när en rätt barsk stämma sa -kom in! Han satt vid sitt bord och redan då visste jag att jag hade blivit kär i honom han var perfekt han var vältränad helt vithårig och mustaschprydd håret var bakåtkammat han satt och läste tidningen
- Öh jo jag höll nästan på att tappa fattningen så stilig var han
- Ja sa han faktiskt med rätt skarp stämma. Han såg på mej med en uppsyn som fyllde mej med respekt och väldig kåthet du har fått paket sa jag ganska lent ska jag öppna det?
- Och nu hoppade jag nästan till när han med hög röst röt för nu röt han till
- För bövelen ge fan i att öppna mina paket det klarar jag själv jag kan både gå och stå själv jag behöver ingen jäkla hjälp.
- Han blev med ens len i rösten och han sa nu helt sansat till mej
- Om det inte var nå annat så kan du avlägsna dej nu. Den lenaste rösten var den mest sensuella röst jag hört i mitt liv och med en respekt jag aldrig upplevt för en sån gammal man som han kommer jag aldrig att uppleva just när jag skulle gå sa han ganska skarpt igen
- Och säj till personalen att jag kommer vid middagsdags och jag vill inte bli störd innan. Och hur jag än kommer och äter vill jag inte ha nåt rabalder jag förstod inte riktigt vad han menade men jag sa förstås javisst ok.

Jag var faktiskt kåt hela dagen och rätt förväntansfull och den enda jag tänkte på var mannen men han var inte ute i uppehållsrummet på hela morgonen och förmiddan kl 6 vad det middagsdags och just idag var det så att det brukade vara ganska lugnt så det behövdes bara en i personalen vid middagen och lotten föll på mej just den här dagen tur tänkte jag som nu hade chansen att spana in mannen ordentligt prick kl 6 hörde jag en avlägsen dörr i korridoren gå upp och stängas och jag skull gå och titta längs korridoren så mannen inte missade middagen

Men nu ska ni få höra på fan nu trodde jag att jag skulle baxna av kåthet och åtrå för mannen för där i korridoren kom han helt välrakad förutom hans vita mustasch och hör och häpna iförd en gammaldags officersuniform med ridstövlar och med vitala och stadiga steg kom han genom korridoren rak i ryggen och man skulle kunna tro att han var 40 eller 50 år högst han såg mej där jag nästan stod paralyserad av åtrå och herregud så stilig han var och nu såg jag att han log mot mej och ja ta mej fan han blinkade till åt mej också

Det kunde inte vara så nä herregud nä inte tänka så nu.. Förstod han att jag var tänd på han eller…

Nu hade han kommit upp jämsides med mej och jag hörde han viska
- Nå vad tycks?

Själv kunde jag inte få fram ett ord kuken stod som ett spett i byxorna och just vid det tillfället ville jag att han skulle kyssa mej åh gud jag skulle göra vad som helt för att få bli förförd av honom men han passerade mej och gick och satte sej vid bordet men jag fick för mej att han tittade lite extra på mej dom andra åldringarna blev lika stumma och man kunde nästan se respekt i männen ögon och åtrå i kvinnornas till och med Harald han som alltid var den mest pratglade och högröstade mannen på hemmet blev med ens tyst som en mus

Men efter bara 10 sekunder så tog Harald ton jo snygga middagskläder hörrudu mannen ignorerade honom totalt och fortsatte äta helt lugnt Harald blev irriterad och sa ganska högt hörrudu vad ska man kalla dej?

Mannen satte ner gaffeln och såg på Harald och sa:
- Ni kan kalla mej generalen! Generalen bad att jag skulle sätta mej bredvid honom så vi kunde prata lite och nu var han hur vänlig som helst som ett lamm

Kommentera Generalen och jag