VAKTMÄSTAREN KAPITEL 3

Kvällen därpå tog Kattis och Li med sig sin videofilm och gick hem till Kurt. De visste inte riktigt hur de skulle lägga upp pratet med Kurt men det skulle säkert lösa sig. I alla fall var de överrens om att de inte ville att han skulle råka illa ut för vad han gjort. De tyckte på sätt och vis att Kurt varit ganska fiffig och han hade ju inte skadat någon. Om han nu inte använt sina filmer på annat sätt än för eget bruk förstås. De knackade på Kurts dörr och han kom och öppnade och såg lite förvånad ut när han såg vilka det var.

- Hej sa Kattis, får vi komma in en stund för vi skulle vilja prata lite med dej.

- Javisst svarade Kurt, varsågoda och stig in, Vill ni ha en kopp kaffe frågade han.

- Jatack svarade flickorna och satte sig i en soffa och tittade sig omkring. Det var första gången som de var hemma hos Kurt. Han hade en trevlig och prydlig lägenhet som ändå tydligt visade att den innehades av en ungkarl. Efter en stund kom Kurt in med kaffet och serverade det. Sedan satte han sig i en fåtölj mitt emot flickorna.

- Vad kan ni ha på hjärtat då frågade han nyfiket.

- Vi har med oss en videofilm som vi skulle vilja visa för dej svarade Kattis.

- Vad handlar den om då frågade Kurt och varför vill ni visa den för mej-

- Vad den handlar om får du ju se och varför vi vill visa den kommer du nog att förstå om du ser på den svarade Li

- Javisst kan jag titta på den sa Kurt. Var har ni den då.

- Här sa Kattis och lämnade filmen till Kurt.

Kurt tog den och laddade videon. Sedan satte han igång filmen. När han fick se sig själv innefrån duschrummet filmande och runkande blev han pionröd i hela ansiktet och han såg jätterädd och nervös ut. Efter bara några minuter stängde han av videon och bara satt bedrövad med sänkt huvud. Det var dödstyst i rummet i flera minuter. Till sist fortfarande med sänkt huvud viskade Kurt fram.

- Vad kommer att hända nu då.

- Ja vi vet inte riktigt svarade Kattis. Det var det som vi ville prata med dej om.

- Vill ni ha pengar frågade Kurt- För om det här kommer fram till skolans ledning så får jag sparken och kanske mister pensionen.

- Nej tok heller inte vill vi ha dina pengar och inte vill vi sabba något för dej. Du har alltid varit juste mot oss sa Kattis. Men vi vill gärna veta hur länge du har hållit på med att tjuvfilma duschrum.

- Lite över två år är det nu svarade Kurt.

- Hur många filmer har du undrade Li.

- Mellan 250 och 300 svarade Kurt.

- Hur många gånger har du filmat oss undrade flickorna.

- Ni tillhör mina favoriter svarade Kurt så det är nog ca 50 gånger. Jag har kopierat över alla gångerna till ett tretimmarsband som är nästan fullt.

- Varför tillhör vi dina favoriter frågade Kattis nyfiket.

- Ni är så söta, har så fina kroppar och så är ni så trevliga svarade Kurt.

- Brukar du runka varje gång du filmar oss undrade Li.

- Ja viskade Kurt och rodnade igen.

- Svara nu ärligt sa Li är det så som det såg ut när vi filmade dej att du står och fantiserar om att vi verkligen såg på när du runkade-

- Ja svarade Kurt och rodnade ännu mer. Jag blir så otroligt upphetsad av tanken på att ni eller några andra unga flickor skulle se när jag gör det. Men snälla ni fortsatte han nästan med gråt i rösten, vi behöver väl inte berätta allt det här för någon- Varken om speglarna eller filmerna, jag gör vad ni vill om ni låter bli det. Snälla!

- Nej om du går med på våra villkor så ska vi inte säga något sa Kattis.

- Jag lovar att gå med på vad som helst svarade Kurt lättad.

- Har du någon videokamera här hemma frågade Kattis.

- Ja svarade Kurt, en likadan som den i förrådet. Ibland filmar jag både pojkarnas och flickorna duchar samtidigt.

- Hämta den och ladda den med ett band och sätt upp den på ett stativ sa Kattis.

Kurt gick genast och gjorde som Kattis sa.

- Vad håller du på med viskade Li medan Kurt var borta.

- Vi börjar med att filma Kurt fnissade Kattis och Li var genast med på notorna.

Kurt kom tillbaka och ställde upp kameran enligt Kattis anvisningar vid soffan där flickorna satt riktad ut mot rummet. Nu Kurt ska du ställa dej framför kameran anvisade Kattis så ska vi filma dej. Kurt ställde sig framför kameran och Kattis ställde in kameran så hela Kurt kom i bild. Så startade hon kameran och sa till Kurt:

- Nu ska du inte behöva fantisera längre.

- Vad menar du frågade Kurt nervöst.

- Du behöver inte fantisera om att vi ser vad du gör för nu ser vi på riktigt vad du gör. Knäpp nu ner byxorna och börja runka. Det är vårt första krav och med tanke på hur många filmer du har på oss så vill vi också ha en på dej. Kurt tordes inte säga emot och samtidigt blev han verkligt upphetsad över att hans drömmar nu skulle gå i uppfyllelse. Kan knäppte upp byxorna och kuken var redan halvstyv. Så tog han tag i den och började runka. Flickorna tittade med stora ögon på och såg hur Kurts bamsekuk snabbt blev jättestyv.

- Oj vilken bamse du har sa Li, ta det nu försiktigt så det inte blir en kortfilm skrattade hon sedan.

Kurt lugnade ner sig och runkade bara ytterst sakta och njöt fruktansvärt av att hans två små favoritflickor satt bara på en armslängds avstånd och tittade på.

- Nå är det skönt frågade Li leende.

- Ja viskade Kurt.

- Vänd dej lite i profil uppmanade Kattis och så ta bort handen ett tag så vi får se hela kuken och hur länge den kan stå utan att du rör den.

Kurt vände sig genast lite i profil och släppte taget om sin bamsekuk. Det stod stenhård snett uppåt och flickorna tittade förtjust på den. Efter flera minuter ryckte det lite i kuken och den sjönk lite.

- Fortsätt att runka sakta nu sa Li, vilket Kurt genast gjorde.

Med långa långsamma drag stod han framför flickorna och runkade medan de intressant tittade på. Hans andhämtning blev allt mer ansträngd och han började röra höfterna fram och tillbaka.

- De, de, det kommer viskade Kurt.

- Låt det gå bara sa Kattis vi vill se när du sprutar.

Kurt stönade och så kom utlösningen. Han sprutade sin sats i flera kraftiga strålar rakt ut över golvet. När utlösningen var över och upphetsningen började lägga sig kände Kurt sig generad, orolig och lite dum. Flickorna såg att han verkade orolig för vad de skulle tycka om hans uppvisning.

- Vilken fin kuk du har och vad skönt det såg ut sa Li ömt och log mot honom.

- Ja och det var väldigt skönt att titta på la Kattis till.

Kurt drog upp byxorna gick och hämtade en trasa och torkade upp sperman från golvet. Oron hade lagt sig och han kände sig lite stolt över flickornas omdöme om hans kuk.

- Berätta nu om det var skönare för dej nu när vi tittade på än när du runkar för dej själv eller bakom “spegeln” undrade Li nyfiket.

- Ja det var mycket skönare och spännande också fast jag kände mej lite nervös förståss svarade Kurt.

- Men nu känner du väl dej inte nervös längre undrade Kattis.

- Nej nu känns det bara bra sa Kurt och log lite. Ni är allt bra goda ni. Men hur kom ni på att jag hade satt in falska speglar och hur kunde ni byta ut min “spegel” mot vanligt glas filmade undrade Kurt.

Flickorna berättade all hur det gått till och hur Pelle hjälpt dem att byta ut “spegeln” mot fönsterglas.

- Men inte ett ont ord till Pelle det måste du lova uppmanade Kattis honom.

- Nej jag lovar svarade Kurt.

- Kan du inte berätta vad du mer fantiserar, drömmer och tänder på undrade Li nyfiket.

- När jag var ung ungefär i er ålder var jag väldigt blyg och tordes inte inleda några förhållanden med flickor. Då brukade jag smyga omkring och kika i fönster om nätterna. Ibland när jag fick se en kvinna klä av sig blev jag väldigt upphetsad av det. Med tiden fick jag ett antal favoritställen där det bodde kvinnor som aldrig drog ner persiennerna och några hade fasta tider så jag kunde nästan varje natt få se en strippande kvinna. Det var väldigt upphetsande fast samtidigt skämdes jag lite.

Men att få stå bakom någon buske och titta samtidigt som jag runkade var himmelskt. Lite senare köpte jag en bil. Då hände det ofta att jag var ute och körde mitt i natten. När jag såg en ensam kvinna komma gående längs en gata så körde jag och parkerade under en gatlykta vid trottoaren där hon skulle komma. Jag såg till att gatlyktan lyste upp mitt underliv. Jag tog fram kuken och började runka medan kvinnan närmade sig. Det var väldigt upphetsande för mej. Men jag tordes aldrig låta kuken vara kvar framme när kvinnan kom jämsides med bilen utan då hade jag stoppat in den i byxorna igen. Ibland när hon försvunnit kunde jag ta fram den igen och runka färdigt. Då fantiserade jag om att jag gjorde det medan hon gick förbi och såg vad jag gjorde berättade Kurt.

- Så du är både fönstertittare och blottare då skrattade Kattis.

- Ja det kan man nog säga svarade Kurt men jag har aldrig gjort någon något ont.

- Men hände det aldrig att du blev avslöjad undrade Li.

- Jo en gång svarade Kurt. Jag satt parkerad med bilen vid en park när det närmade sig två unga välväxta tjejer i tunna ärmlösa linnen och kort korta kjolar. De var väldigt sexiga och jag hade ett ovanligt hårt stånd. Men som vanligt stoppade jag in kuken straxt innan de passerade. När de försvunnit var jag tvungen att ta fram kuken igen och fortsätta. Jag fantiserade om flickorna och runkade sakta. Rätt var det var tyckte jag att det var någon utanför sidorutan på passagerarsidan och då fick jag se en ung tjej som stod där och kikade in på mej. Jag stoppade raskt ner kuken igen alldeles förskräckt. Men tjejen tecknade till mej att öppna dörren och när jag gjorde det slank hon in och satte sig men behöll benen utanför bilen. Hon kunde väl vara ungefär 20 år och såg skaplig ut.

- Fortsätt med det du höll på med sa hon och kikade ner mot mitt skrev.

- Jag kunde inte låta bli att ta fram kuken och fortsätta att runka.

- Varför sitter du här och onanerar undrade tjejen och tittade på min kuk.

- Det är så skönt och jag behöver det svarade jag. Vill du kanske hjälpa till frågade jag lite nervöst.

- Ja jag kanske skulle offra mej svarade hon. Hon förde ner sin lilla hand och slöt den omkring min kuk och runkade mjukt upp och ner.

- Får jag känna lite också undrade jag.

- Ja men bara lite på brösten då blev svaret.

Jag förde in min hand i urringningen på hennes klänning och smekte hennes ganska stora men fasta bröst som inte var inlåsta av någon BH. Jag kände att min utlösning var nära så jag tog fram en näsduk ur fickan och la den över kuken. Tjejen förstod vad jag ville och vad som höll på att hända så hon lindade näsduken runt kuken och kukhuvudet och fortsatte att runka väldigt sakta. Hon både kände och hörde när jag sprutade näsduken full. När det gått för mej rättade hon till sin klänning gick ur bilen, log och sa hej då. Sedan gick hon sin väg. Jag tror på något sätt att det här blev en pikant minne för henne liksom det blivit för mej. Det här var enda gången som någon kommit på mej tills ni nu avslöjat mej.

Flickorna tyckte det som Kurt berättade var både spännande och intressant och de ville gärna få veta mer.

- Men drömmer eller fantiserar du inte om något annat är att tjuvtitta och få visa upp din kuk när du runkar undrade Kattis.

Kurt rodnade igen och nickade.

- Jo jag fantiserar om att jag smeka de bröst som jag får se och att flickorna ska erbjuda sig att hjälpa mej att runka. Så som hon gjorde i bilen.

- Men drömmer du aldrig om att få knulla eller smeka en fitta frågade Li-

- Nej faktiskt inte svarade Kurt. Det enda som gör mej upphetsad är flickornas bröst och fantasierna om att de ser min kuk och att jag skulle få känna på brösten och att de skulle hjälpa mej att runka. Ibland när jag fönstertittade så hände det någon gång att jag fick se ett älskande par men det gjorde mej inte upphetsad. Samma sak när det händer olika saker i duschrummen så blir jag inte speciellt upphetsad. Lite känner jag men inte som när mina drömmar blir uppfyllda.

- Så du menar att det händer annat än duschning i duschrummen undrade Kattis nyfiket.

- Ja ni skulle bara veta svarade Kurt.

- Var har du alla banden frågade Li-

- Här svarade Kurt och gick fram till ett stort skåp. Han tog fram en nyckel och låste upp. Där inne stod det videoband i långa rader prydligt uppställda på hyllor. De var numrerade från 1 till 300.

- Hur kan du hålla reda på vad som finns på banden undrade flickorna.

Kurt tog fram en pärm och visade dem.

- Här har jag skrivit upp vad alla band innehåller förklarade han.

- Får vi se undrade Kattis.

Kurt lämnade pärmen till flickorna som nyfiket började titta i den. Den innehöll 300 sidor, högst upp stod det “BAND 1″ osv till “BAND 300″

På varje sida fanns det kolumner Datum, Längd, Innehåll, Anteckningar och Betyg. De kunde se ut så här:

Datum Längd Innehåll Anteckningar Betyg

18/2 -96 18 min DGf **

18/2 -96 18 min DGp R *

18/2 -96 18 min DGf **

På andra sidor kunde det stå:

18/3 -96 25 min R H R varandra **

19/3 -96 23 min L/K *****

24/3 -96 27 min GLm f K **

- Förklara vad allt det här betyder bad flickorna.

- Jo datum förstår ni väl och tiden också. DGf betyder Dansgruppens flickor och betyget är två av fem. DGp R betyder Dansgruppens pojkar och att det förekommit runkning betyg ett. R H R betyder Rektorn och Husmor runkar varandra. L/K är ni Li och Kattis betyg fem av fem. GLm f K betyder Gymnastikläraren manlig, flicka, knullar.

Flickorna satt totalt mållösa och bara häpnade.

- Menar du att du har filmer på rektorn, gymnastiklärarna och pojkar som runkar frågade flickorna.

- Ja och på husmor, den kvinnliga gympaläraren, tjejerna i köket, andra lärare, ja så gott som samtliga på skolan berättade Kurt.

- Men hur i hela friden har du hunnit med att filma allt det här frågade Li. Det är ju från nästan varje dag och flera gånger per dag.

- Jag har en timer som sätter igång kameran vid lämpliga tider som jag ställt in. Sedan kollar jag banden och klipper bort att som inte visar något. Sedan sparar jag det som är värt att spara. Väldigt mycket kastar jag för det inte händer just något.

- Hur ofta är du på plats och tittar samtidigt som du filmar då undrade Li.

- Några gånger i veckan svarade Kurt. Jag brukar gå dit när det är chans på 4 eller 5 poängare. För det är bara då jag vill vara på plats och fantisera om att de står framför mej och ser vad jag gör.

- Har du många 4 och 5 poängare undrade Kattis nyfiket.

- Nej de är sällsynta svarade Kurt. Just nu är det bara ni som är 5 poängare som ni kan se i pärmen där. För ett tag sedan var de där två flickorna som pryade i köket i tre veckor också 5 poängare. Sedan är det Kajsa, gymnastikläraren som är 4 poängare nästan 5. Så nu försöker jag att alltid vara på plats när ni eller Kajsa är där.

Kurt rodnade och flickorna kollade i pärmen och det stämde efter L/K var det alltid fem stjärnor och efter GLk var det fyra. Efter PR som stod för pryon var det också fem. Flickorna kände sig lite stolta men var nyfikna på varför de var 5 poängare.

- Vad är det som gör oss till 5 poängare undrade de.

- Det är helheten, ni är söta har väldigt fina kroppar och sedan är ni alltid vänliga och trevliga. Samma sak med Kajsa hon är alltid vänlig mot mej och har en underbar kropp, större bröst än er men gud så fina. Men ändå föredrar jag lite mindre bröst som ni har och därför blir Kajsa bara en 4 poängare förklarade Kurt.

- Hör du vad man säger i duschrummet när du filmar undrade Kattis.

- Ja jag har en dold mikrofon i varje duschrum så ljudet spelas också in svarade Kurt.

Flickorna insåg att Kurts samling av videofilmer var rena guldgruvan och rätt använda skulle det kunna göra deras år som de hade kvar på skolan väldigt roligt och intressant.

- OK Kurt vi låter det här få bli vår hemlighet och vi ska inte säga ett ord till någon sa Kattis. Men vi vill titta igenom filmerna och innan du går i pension vill vi få välja ut vilka filmer vi vill behålla för framtida bruk. Eller få kopior av dem. Våra två filmer på dej får du när du slutar och vi vill ha de filmer du spelat in på oss och de vill vi ha nu.

- Sedan vill vi kanske låna förrådet någon gång när det kan hända något som vi tycker är spännande tillade Li och fnittrade.

- Ni får ta vilka filmer ni vill men snälla kan jag inte få behålla de på er för de är de finaste jag har frågade Kurt bedjande. Ni gör ju inget som är fel och jag blir så upphetsad när jag tittar på dem. Jag lovar att aldrig visa dem för någon. Sedan är det klart att ni får låna förrådet om ni vill bara ni är försiktiga så ingen ser er. Fast det få bli den närmaste tiden för jag måste sätta upp de riktiga speglarna och täppa till hålen innan jag slutar.

- Vi ska fundera på om du kan få behålla filmerna på oss sa Li. Men nu måste vi gå hem. Kan vi få låna pärmen med filminnehållet och välja ut vilka filmer vi vill börja att titta på?

- Javisst svarade Kurt!

- Kan vi sedan komma till dej i morgon kväll och börja titta undrade Kattis-

- Ni är välkomna sa Kurt.

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 3