VAKTMÄSTAREN KAPITEL 2

Det knackade på dörren och Kattis kom in. Pelle la sig snabbt på magen. Hej är ni klara frågade Kattis.

- Ja svarade Li och blinkade åt Kattis, så nu är det din tur. Pelle är en bra övningsperson. Jag tar nu en promenad och kommer med kaffe om en halvtimme.

- Var det skönt att få massage då frågade Kattis?

- Ja väldigt skönt svarade Pelle.

- Jag ser att Li använt talk sa Kattis. Jag hade tänkt använda olja men då blir du så kladdig när oljan och talken blandas. Tycker du det gör något om jag också kör med mjukmassage och talk- För jag vill inte att du ska tycka det blir enformigt.

- Nej då det är ingen fara svarade Pelle.

Pelle hade nu lugnat ner sig och kuken slaknat. Kattis började också uppe vid axlarna och fortsatt neråt. Men när hon kom ner till stjärten och baksidan av låren började kuken växa igen. När det så var dax för Pelle att vända sig om så hade kuken ånyo styvnat. Kattis tittade på den och log.

- Är det skönt frågade hon och började smeka Pelle över bröstet.

- Ja pressade Pelle fram.

- Jag förstår nästan det sa Kattis. Vad varmt det är här inne fortsatte hon. Har du något mot att jag tar av mej rocken?

Pelle trodde knappt sina öron. Menade hon verkligen att hon skulle visa sig med bar överkropp för att hon inte hade någon BH hade han sett.

- Nej visst inte svarade han.

Kattis knäppte upp rocken och tog av sig den. Sedan satte hon sig igen och fortsatte smeka Pelle. Nu fick Pelle ett stenhårt stånd när han blev smekt samtidigt som han alldeles framför sina ögon hade ett par väl formade, uppnosiga bröst. Kattis smekningar var också ännu mer närgångna än Lis hade varit. Ibland när Kattis smekte nerifrån låren och upp till magen lät hon sina händer smeka rakt över kuken som trycktes mot magen och sprätte upp när händerna vandrade upp en bit längst bröstet. Så här upphetsad hade Pelle aldrig varit i hela sitt liv. Han önskade inget hellre än att Kattis skulle runka av sig. Han skulle också ge vad som helst för att få smeka hennes bröst. Men han var för blyg för att ens komma på tanken att be om något sådant. Då kom Li tillbaka med en termos kaffe, tre koppar och några bullar.

- Oj då har det blivit ett nudistläger här sa hon då hon fick se Kattis sittande med bar överkropp. Hon satte sig på andra sidan av Pelle och la liksom oavsiktligt en hand på hans vänsta lår. Kattis hade sin hand på hans andra lår. Båda flickorna smekte honom lite sakta och försiktigt och kuken höll på att explodera.

- Pelle har du det skönt frågade Kattis samtidigt som hennes hand sakta smekte sig närmare den stenhårda kuken.

- Ja, viskade Pelle.

Li lät ett finger stryka upp längst kuken på undersidan och Kattis smekte lite vid roten av kuken. Pelle kundeinte ligga still utan han rörde på hela underlivet och kunde inte andas normalt utan flämtade.

- Vill du att vi fortsätta lite till undrade Li.

- Ja, gärna svarade Pelle andfått.

- Vill du att jag också ska ta av mej rocken frågade Li och log-

Pelle förmådde inte svara utan han bara nickade. Li reste sig upp och tog av sig rocken och blottade sin små men välformade bröst.

Pelle trodde han befann sig i himmelen. Li satte sig ner och båda flickorna fortsatte att smeka Pelle som fick svårare och svårare att inte få utlösning. Men flickorna ville inte att han skulle få det än. Så de såg till att inte smekningarna skulle bli alltför intensiva.

- Du kanske vill känna lite på oss också frågade Kattis.

- Hur då menar du undrade Pelle.

- Ja du tittar väldigt mycket på våra bröst så jag tänkte att du kanske ville smeka dem lite sa Kattis. Fast du kanske inte tycker att det är något märkvärdigt att smeka flickbröst?

- Jag har aldrig gjort det men skulle hemskt gärna vilja få göra det stammade Pelle fram och rodnade.

- Har du verkligen aldrig smekt ett flickbröst undrade Li.

- Nej

- Då är det på tiden och det minsta vi kan göra för dej då du varit så hygglig och låtit oss öva massage på dej sa Kattis och log ömt.

Så båda flickorna tog var sin av Pelles händer och placerade dem på sina bröst. Först tordes Pelle inte röra sina händer men så kunde han inte låta bli. Samtidigt började flickorna att bli mer närgångna mot Pelles kuk. Sakta började Li runka den samtidigt som Kattis sakta smekte hans pung. Pelle blev oroligare och oroligare. Flickorna sa åt honom att bara låta det gå när det var dax. Efter några minuter exploderade Pelle i en otroligt kraftig utlösning samtidigt som han kramade flickornas bröst. Kuken sprutade ut satsen som en fontän. Flickorna fortsatte sitt smekande och log ömt mot Pelle. Pelle lät armarna sjunka ner och låg totalt utpumpad och bara njöt av efterdyningarna av utlösningen. Kattis reste sig upp och gick och hämtade en handduk som hon fuktade lite. Sedan gick hon tillbaka till Pelle och torkade upp sperman som stänkt över hela hans bröst. Li passade på att hälla upp kaffe och ta fram bullarna.

- Nå Pelle hade du det riktigt skönt nu då frågade hon.

- Ja verkligen, tack snälla ni svarade Pelle.

- Du kanske vill göra om det någon gång frågade Kattis.

- Ja gärna sa Pelle.

- Men om vi ska hjälpa dej att lätta på trycket så kanske du skulle kunna tänka dej att hjälpa oss med en sak sa Li.

- Javisst vad som helst sa Pelle.

Då berättade flickorna om Kurts förråd och videokameran och deras plan att byta ut spegeln mot ett vanligt fönster. Att de tänkt sig att Pelle skulle hjälpa dem med det. Sedan ville de att Pelle skulle hjälpa dem att montera upp en videokamera på toaletten i duschrummet för att de genom en springa där skulle filma vad som hände.

- Vet inte sa Pelle, jag vill inte att Kurt ska råka illa ut för jag helgillar honom.

- Vi gillar också Kurt sa Kattis och vi tänker inte sätta dit honom. Men vi vill ta reda på vad han filmat och om han filmat oss vill vi få tillbaka de filmerna.

- Men jag vet ändå inte om jag vill för det känns inte riktigt OK sa Pelle.

- Snälla Pelle det kan du väl göra sa Li och la sin hand på Pelles kuk och smekte den försiktigt.

- Ja snälla du sa Kattis och la armarna omkring hans hals och gav honom en kyss. Pelle som aldrig kysst en flicka visste inte hur han skulle göra. Kattis märkte det och frågade:

- Har du aldrig kysst någon flicka förr?

- Nej blev svaret och Pelle rodnade.

Nu började Pelles kuk att styvna igen under Lis behandling.

- Om du hjälper oss så ska du få minst två mjukmassagebehandlingar i veckan viskade Li samtidigt som hon smekte Pelles kuk som blev allt styvare.

- Ja och så kan vi samtidigt lära dej att kyssas sa Kattis. Kom så försöker vi igen. Kyss med öppen mun och använd tungan uppmanade Kattis. Så la hon sina armar omkring Pelle igen och förde sin mun mot hans samtidigt som hon tryckte sig mot honom. Pelle kände Kattis toppiga bröst tryckas mot sig samtidigt som han gjorde så gott han kunde att besvara hennes kyss. Det var en helt ny upplevelse för honom att känna en flickas tunga fladdrande mot sin. Brösten, kyssen och Lis runkande hand gjorde att Pelle närmade sig en ny utlösning.

- Nå va säger du om vårt förslag frågade Li.

I det tillstånd som Pelle befann sig i hade han gått med på vad flickorna än hade bett om. Så han svarade:

- Ok jag ska hjälpa er!

- Hurra sa Kattis och la sig över honom igen och gav honom en lång tungkyss. Samtidigt böjde sig Li ner och stoppade in Pelles stenhårda kuk i munnen och började försiktigt suga honom. Pelle ryckte till för den nya fantastiska känslan. Han närmade sig med stormsteg en ny utlösning och andhämtningen blev ansträngd och eftersom han hade Kattis tunga långt in i sin mun trodde han att han skulle kvävas. Nu kände Pelle att utlösningen var på väg och han slet sig från Kattis mun för att varna Li.

- Jag kommer flämtade han fram.

Men Li bara nickade och fortsatte att suga och Kattis viskade till Pelle:

- Låt det bara gå det är helt OK.

Sedan kysste hon Pelle igen och under kyssen kände Pelle satsen komma och han sprutade rakt in i Lis mun. Att man kunde ha det så skönt hade Pelle aldrig kunnat drömma om.

Nu var Pelle helt slut. Li gick ut på toaletten för att skölja munnen.

- Oj du börjar ju redan bli en hejjare på att kyssas, skrattade Kattis. Och vilken stor fin kuk du har, den ska det bli kul att få ge flera behandlingar. Eller hur ropade hon till Li.

- Va då frågade Li.

- Jo jag säger att det ska bli kul att få behandla Pelles fina kuk flera gånger, tycker inte du det också?

- Jo verkligen svarade Li. Det kan ju hända att vi kan använda den på flera sätt som gör det ännu roligare för oss också skrattade Li.

De kom överrens om att bytet av spegeln skulle ske under flickornas badmintontid på måndag. För då hade de två timmar och det var ingen som skulle använda gymastiksalen efter dem. Pelle mätte spegeln och skar till en glasruta i samma mått. Pelle lånade också en videokamera från Mediakursen på skolan. Måndagen kom och Kattis gick till Kurt och kvitterade ut nyckeln till gymnastiksalen. Flickorna och Pelle gick dit och Pelle började genast att skruva bort spegeln och satte in glasrutan. Nu såg man rakt in i Kurts förråd och hans uppsatta kamera. Sedan monterade Pelle upp den lånade videokameran på toaletten och de hjälptes åt att ställa in den mot Kurts utkikspunkt.

När de lämnade toadörren på glänt så gick det inte att se kameran utifrån. Pelle hade skruvat ur den lilla röda lampan som normalt lyste när kameran var påslagen. Nu var det bara att vänta och hoppas att Kurt skulle komma. Pelle gick och lovade komma tillbaka efter flickornas tid för att sätta tillbaka spegeln. Det var ännu en timma kvar innan flickornas tid var slut men de satte i alla fall på videokameran som var laddat med ett tretimmesband. Sedan spelade lite badminton. När det var en halvtimme kvar så gick de och gläntade på dörren in till duschrummet för att se efter om Kurt hade kommit. Men det var tomt i förrådet och de började bli rädda att Kurt inte skulle komma. Men efter fem minuter såg de Kurt komma in i förrådet. De hade kommit överrens om att bara prata som vanligt då de inte visste om Kurt kunde höra vad de sa. De tog ett djupt andetag och gick in i duschrummet under vanligt småprat. Så fort de kom in så såg de Kurt sätta på sin kamera. Det kändes nästan kusligt att vara naturlig då det såg Kurt stå och titta på dem. Men de stålsatte sig och helt naturligt klädde de av sig gymnastikkläderna och gick nakna in i var sin dusch.

När de emellanåt sneglade ut mot Kurt fick de se honom knäppa upp byxorna och ta fram sin kuk som var halvstyv. Han började vänd mot dem att runka. Kuken växte och blir större och större. Ja det visar sig att den ganska lilla och smala Kurt har en riktig bamsekuk. Li som blir klar först i duchen torkar sig och går fram till “spegeln” och borstar sitt hår. Hon tittar rakt på Kurts kuk och Kurt går fram ända till glasrutan så hans kuk bara befinner sig ca ? meter från Lis ansikte. Det verkade som om Kurt fantiserade om att Li verkligen såg på när han runkade. Rätt var det var så fick Kurt utlösning och satsen sprutade rakt mot Lis ansikte och det blev flera kladdiga klickar sperma på glasrutan mitt framför Li. Det var bara med svårighet som Li lyckades att inte rycka till då satsen kom. Kurt tog fram en trasa och torkade av kuken och knäppte sina byxor. Sedan torkade han bort sperman från glaset. Flickorna klädde på sig och då stängde Kurt av kameran och tog ur kasetten, satte in en ny och lämnade förrådet. Kattis gick till vakmästeriet för att lämna tillbaka nyckeln. När Kattis kom dit hade Kurt också hunnit dit. Kattis stannade en stund och pratade med Kurt så Pelle och Li skulle hinna återställa allt till hur det var från början. Pelle bytte snabbt glasskivan och satte tillbaka den falska spegeln. Li plockade snabbt ner kameran och stativet från toaletten. Sedan skyndade de sig snabbt därifrån. Pelle följde med Li hem och efter en stund kom Kattis.

- Hur gick det undrade Pelle nyfiket.

- Vänta så ska du få se sa Li och laddade videon med bandet från kameran. De var tvugna att spola fram ganska mycket men så kom det. Pelle trodde inte sina ögon.

- Nej nu går jag ut i pentryt och kokar kaffe sa Li när de tittat klart.

- Då passar vi på att övar lite kyssar sa Kattis till Pelle.

Hon gick fram till Pelle och la armarna om hans hals och tryckte sig hårt mot honom och kysste honom. Genast fick Pelle stånd men Kattis bara fortsatte att kyssa honom och pressade sitt ena ben mellan hans. Pelle började få svårt att andas.

- Är du kåt viskade Kattis helt i onödan för det gick inte att ta miste på så styv som Pelle nu var.

- Ja viskade Pelle tillbaka.

- Det är jag också sa Kattis.

- Är du sa Pelle förvånat. Han hade inte ens haft en tanke på att även flickorna kunde bli kåta av deras beröring.

- Klart jag blir dummer log Kattis.

- Vad står ni och pratar om undrade Li som kom in i rummet.

- Vi pratar om att vi båda blir kåta av att kyssas förklarade Kattis. Kom här och känn på Pelles byxor.

Li gick fram och la sin hand på utbuktningen fram på Pelles byxor.

- Oj det var minsann inga dåliga grejor sa Li då hon kände Pelles stenhårda stånd. Det måste vi väl göra något åt eller hur-

- Ja men det är jag som har första tjing log Kattis för jag har ju stått för allt förarbete och känner mig minst lika kåt som Pelle.

- Ok då skrattade Li men jag vill vara med och kanske få lite jag också.

De klädde av sig nakna alla tre och Pelle stirrade för det var första gången som han såg flickornas fittor. Båda hade en liten hårtofs, Lis kolsvart och Kattis blond.

- Men Pelle förstod du inte att jag blev kåt av att kyssa dej undrade Kattis.

- Nej stammade Pelle.

- Kom ska du få känna vad du ställt till med mej sa Kattis. Hon drog med honom till sängen och vinkade till Li att hon också skulle komma. Hon placerade Pelle i mitten och tog hans hand och förde ner den till fittan. Känn här sa hon och hjälpte honom att styra fingret mot sin springa.

- Nå vad känner du undrade hon.

- Du är alldeles fuktig svarade Pelle.

- Känn nu på samma sätt på Li uppmanade Kattis Pelle.

Pelle gjorde så och det var en helt annan känsla. Li var helt torr och inte alls så lätt att smeka.

- Nå känner du någon skillnad undrade Kattis.

Ja det måste ju Pelle tillstå.

- Ja du är liksom fuktigare är Li svarade han.

- Just det och det blir i flickor när vi blir kåta. Så genom att kyssa dej och känna din kuk mot min mage blir jag så här. Men nu ska vi göra något åt det skrattade Kattis. Så nu får du flytta på dej Li för jag vill ha Pelle alldeles för mej själv ett tag.

Li gick fortfarande naken och satte sin i en fåtölj och iakttog nyfiket vad som hände i sängen. Kattis kysste Pelle och smekte hans stenhårda kuk och uppmanade honom att smeka sig på fittan. Hon instruerade honom hur han skulle smeka och han lärde sig snabbt hur hon ville ha det. Li blev upphetsad av vad hon såg så hon förde ner sin hand och började smeka sig själv. Pelle såg det och det ökade ytterligare hans upphetsning. Både Pelle och Kattis var nu så kåta att de började närma sig utlösning.

Kommentera VAKTMÄSTAREN KAPITEL 2