Utsikt från hotellrummet

Härom veckan var jag ute på en affärsresa och bodde på ett hotell i en storstad i Frankrike. Det var beläget mitt inne i staden så husen låg nära varandra och utan att anstränga sig hade man en fantastisk insyn i husen mitt emot, och vice versa förstås. Jag är väl ingen fönstertittare men ibland är det svårt att låta bli att kika lite. Lika fin insyn som man själv har, har ju även de mittemot och jag kan villigt erkänna att jag kan njuta av att vara beskådad i sådana situationer, särskilt som man är relativt anonym i ett främmande land och en främmande stad. Då kan jag ibland få för mig att gå mycket lättklädd, ja till och med naken inför en åskådare och det har även hänt att jag smekt mig lite inför deras blickar. Min exhibitionistiska ådra blir ibland så stark att jag får för mig att göra dessa saker, trots att jag normalt är lite blyg av mig.

Jag kom hem till hotellet rätt sent den här kvällen efter en trevlig men lite väl macho representationsmiddag. Vissa av våra kunder tycks alltid ”glömma” att jag finns med i sällskapet och lyckas se till att man hamnar på nattklubbar med ganska avancerade uppträdanden som ibland är rena sexshowerna. Inte för att jag ogillar sex eller så men det är ibland jobbigt om någon i sällskapet får för sig att pröva lyckan hos mig. Jag har sällan blandat ihop affärer och nöjen och det kan vara påfrestande för relationerna om en berusad affärspartner gör närmanden som jag avvisar vänligt men bestämt. Ofta får jag skylla på huvudvärk och gå hem innan mina manliga kollegor, trist men en enkel lösning. Denna kväll hade jag varit förskonad från flirtande direktörer och klubben hade varit acceptabel. En lite mer avancerad föreställning hade det varit men den var relativt fin, faktiskt utan allt för pang på rödbetan inslag.

Väl inkommen på rummet sparkade jag av mig skorna och drog snabbt av mig kläderna och tog en välbehövlig dusch. Det var skönt att stå under de varma strålarna och låta tvålen glida över kroppen. När jag strök över brösten kittlade det skönt och jag kände hur mina lustar sakta vaknade till liv. Jag masserade min börstvårtor med båda händerna och pillade på de knottriga vårtgårdarna och njöt av den kittlande känslan. Mitt underliv började bulta allt mer och jag lät en handen stryka över venusberget med sin lilla trekant av hår och ner mot de kala blygdläpparna. Jag rös av vällust och kände hur jag ställde in mig på att smeka fram en orgasm innan jag gick till sängs. Högerhandens rörelser mellan benen blev allt mer utforskande. Jag pillade i skåran och kände hur hal den var av tvål, vatten och mina egna safter. Pekfingret stannade upp vid klitoris och gned försiktig över den. Jag flämtade till av beröringen och började smeka mitt njutningscentrum allt intensivare och kände hur de sköna känslorna spred sig i kroppen. Jag var rejält kåt nu och kände att orgasmen snart skulle komma. Jag tog handduschen och vred över blandaren till den och satte det sprutande duschmunstycket mot min fitta och lät strålarna massera mitt bultande kön och sköt fram underlivet mot det flödande vattnet och gav mig hän.

Jag stod väl så ett par minuter och kände hur klimax började byggas upp när telefonen ute i rummet ringde med gälla signaler och distraherade mig. Snabbt vred jag av vattnet och svepte en handduk omkring kroppen och skyndade ut för att svara. Det var min chef som ringde och ville berätta om lite om vad som hänt när jag lämnat sällskapet. Han var lite berusad hörde jag men jag lyssnade snällt på vad han hade att berätta samtidigt som jag var irriterad över att jag blivit avbruten mitt i min sköna stund. Efter en kvart la vi på och jag reste mig för att återvända till duschen och återuppta mina övningar. Av en händelse kastade jag en blick genom fönstret och lät blicken vandra över fönstren mittemot. Det var släckt och fördraget i de flesta rum men i ett rum lyste det och jag skymtade ett par personer som var inbegripna i något som jag tolkade som en mycket intim dans. Min nyfikenhet vaknade och jag släckte snabbt lyset i mitt rum för att inte bli upptäckt. I mörkret framför fönstret stod jag sedan och såg på hur en man och en kvinna sakta rörde sig därinne, tätt omslingrade. Det var nästan inte fråga om en dans utan de stod i det närmaste stilla och gungade mot varandra. Hans händer smekte över hennes rygg gled över den korta gråa klänningen och då och då smekte de ner över hennes runda lilla stjärt. Hon hade sina armar om hans nacke och de var fastlåsta i en djup kyss.

Spänningen av att se dem i en parningsdans gjorde att mina lustar snart vakande igen och jag lät handduken falla till golvet och stod spritt naken och betraktade dem. Mannens smekningar blev djärvare och djärvare och han lirkade utan motstånd från kvinnan upp hennes klänning över rumpan och blottade en svart slinkig trosa som skar djup in mellan hennes stjärthalvor. När de svängde runt mot mig såg jag hur hans fingrar grep om den fasta stussen och hur han masserade den. En hand letade sig upp mot blixtlåset i ryggen och försiktigt började han dra det neråt. Hon reagerade fortfarande inte avvisande och snart hade han lyckats knäppa upp det i hela dess längd. När han började lossa klänningens axelparti tog kvinnan helt sonika ett steg tillbaka och lät det lilla plagget falla av kroppen. Hon stod nu naken så när som på trosorna framför honom och han slukade henne med blicken. Det föll i varandras armar igen och fortsatte sin ”dans” medan han smekte över hennes nakna kropp. En hand letade sig snabbt ner mot ryggslutet och trevade sig in under trosan resårband och smekte hennes rumpa. Medan jag fascinerad såg på deras övningar hade jag utan att tänka på det börjat smeka mig själv igen. Bröstvårtorna hade styvnat och min mus var fortfarande våt och skön. Jag pillade på kittlarknoppen och rös av vällust och upphetsning över att se paret i rummet mitt emot. Det var spännande att få se hur länge jag skulle få se på deras smek och jag hetsades av tanken på att få beskåda deras älskog.

Nu hade mannen börjat dra ner trosan och hans arbete resulterade i den inom kort gled ner för hennes ben och jag såg hur hon klev ur den. Nu var hon helt naken medan han fortfarande var påklädd. Hon var ganska smärt och smidig med en lite bred stjärt och fina uppnosiga bröst konstaterade jag, kanske runt 30-35 år. Det såg sexigt ut med den helnakna kvinnan i armarna på den påklädda mannen och jag smekte mina bröst och min blygd allt intensivare. Efter en stund började hon dock bli aktiv och lossade på hans slipsknut och drog långsamt och sensuellt av honom slipsen och började sedan knäppa upp skjortan. När skjortan gled av blottades en hårig manlig bröstkorg och jag såg hur hennes fingrar smekte genom det krulliga håret. Jag kunde nästan föreställa mig hur det kändes när hennes fingrar gled genom det lite sträva håret. Händerna gled ner mot byxlinningen och hon började, nästan fumlande ivrigt, att lossa bältet och knäppa upp byxknapparna. Ena handen gled ner innanför byxorna och jag såg hur han ryckte till och förstod att hon smekte hans lem. Den andra handen drog i gylfen men hon fick inte ner den så han var tvungen att hjälpa henne. När byxorna föll till golvet stod han i bara ett par boxershorts som putade ut rejält i fronten och jag såg kvinnans hand i kalsongerna och hur den sakta rörde sig när hon smekte hans lem.

Mannen satte tummarna i resåren och utan att invänta hennes hjälp drog han ner det sista plagget och stod nu lika naken som henne. Han var bredaxlad, välbyggd och när de gungade lite mot varandra skymtade jag han lem. Den var kraftig och erigerad och hennes lilla hand runt den drog försiktigt i skinnet. Han letade ner en hand mellan hennes lår och nu stod de helt stilla och smekte varandras kön. Han kysste och bet lite i hennes öron och ner på axlarna och hon lutade sitt huvud bakåt så att det axellånga håret böljade ner över ryggen. Jag hade blivit stenkåt av att se deras striptease och min fitta flödade nu av upphetsning och med en liten suck lät jag ett pekfinger glida in i mynningen och rotera med små lätta cirkelrörelser. Kvinnan i rummet mittemot hade nu börjat kyssa mannens håriga bringa och långsamt gled hennes läppar ner över hans bröstkorg. Hon sjönk ner på knä framför honom och fick den svällda kuken i ansiktshöjd. Hon tittade forskande på den medan hon varligt drog förhuden fram och tillbaka över ollonet. Jag var helt absorberad av skådespelet och höll nästan andan av spänning över att få se hennes nästa steg.

Hon runkade sin älskare en stund medan hon studerade hans ådriga kuk och sedan sträckte hon ut tungan och började att slicka lätt på det spända kukhuvudet. Återigen ryckte han till av beröringen och jag såg hur hans blick följde hennes tungas arbete. Hon kysste och kelade lite med ollonet innan hennes tunga gled längs kukskaftet mot roten för att strax återvända till toppen. Till slut öppnade hon munnen och lät den hårda staken försvinna in i sin munhåla. Nu var det min tur att dra efter andan. Aldrig förr hade jag sett något liknande i verkligheten. Det svindlade för mig när jag såg hur kvinnan metodiskt började suga mannens stora stake. Hennes huvud for fram och tillbaka över kuken och jag fascinerades av hur långt in hon kunde ta den. hennes nästipp snuddade vid hans mage varje gång hon slukade kuken. Mannen fattade tag om hennes huvud och begravde fingrarna i hennes hår och rörde sig i mjuka juck mot hennes mun. Hon stannade upp ett tag med bara ollonet i munnen och med handen runkade hon skaftet medan jag såg hur hennes kinder buktade inåt när hon sög hårt på kukhuvudet. Jag darrade i kroppen av upphetsning och körde in två fingrar djup i fittan och började med ett regelrätt fingerknull. Mina fingrar gled lätt ut och in i mitt våta sköte och med andra handen smekte och pillade jag på min klitoris som nu var hyperkänslig och det gick vågor av njutning genom min kropp som skvallrade om att min orgasm var på gång.

Mannens rörelser blev allt häftigare ju mer hon sög på hans kuk och snart var det han som juckade i hennes mun. Hon stod stilla på knä och lät den blanka kuken glida ut och in mellan sina särade läppar, fortfarande med en hand om skaftet. Den fria handen vandrade över hans skinkor och masserade då och då pungen som dinglande hängde under kuken. Hans grepp om hennes hår var fast och han höll hennes huvud i ett fast grepp medan han knullade hennes öppna mun. Plötsligt släppte han taget om hennes huvud och drog sig bakåt, den grova lemmen fjädrade upp mot magen och gungade framför hennes blanka ansikte. Hon försökte fånga in den styva staken med sina läppar men han undvek hennes läppar. Tydligen var han nära en utlösning men ville spar sig en stund, kanske för att returnera hennes tjänster. Det hisnade när jag tänkte på att han kanske varit nära att spruta inför mig och mina ben började skälva när de första riktigt sköna starkare sammandragningarna genomfor mitt underliv. Snart, snart skulle den befriande orgasmen komma.

Kvinnan tittade upp på sin älskare och sa något, han skakade på huvudet en gång varpå hon på nytt talade till honom. Jag såg hur hennes läppar rörde sig men kunde inte ens ana vad hon sa. Efter en lite stund fick hon på nytt tag om den vippande kuken och runkade den sakta medan hon förde den mot sin mun igen. På nytt slickade hon på ollonet och lät sedan kuken glida in i munnen igen. Han stod nu helt passiv och tittade ner på hennes ansikte när hon med djupa och långa drag återupptog sitt sugande. Hennes röda läppar for fram och tillbaka över kuken och hela tiden masserade och runkade hon skaftet. Han grep hennes hår igen och jag såg hur hans magmuskler spände och hur skinkorna pressades ihop. Plötsligt slängde han huvudet bakåt och öppnade munnen. Jag kunde inget höra men jag kunde nästan föreställa mig hur hans okontrollerade stön fyllde rummet när hans utlösning släpptes loss. Hon stannade upp med huvudet och han stötte i rytmiska rörelser i hennes mun. Jag kunde nästan föreställa mig hur hans sats sprutade in i hennes mun och jag såg hur hon kramade skaftet och hur hennes mun arbetade i sväljande rörelser när hon tog emot hans sperma. Jag stod nu blixt stilla helt paralyserad av att få se hur mannen tömde sig i sin kvinnas mun. Hon hade inte släppt taget om den hårda kuken en enda gång och jag var fascinerad över hennes villighet att suga ur honom alternativ vad han pumpad ur sig. Hela skådespelet var så fängslande att jag totalt glömde bort att smeka mig själv och först när jag såg hur hon släppte greppet om hans kuk med sina läppar kände jag hur mitt sköte kramade om mina fingrar som fortfarande var djup begravda i mig.

Kvinnan reste sig upp och slöt mannen i sin famn och kysste honom, han slog sina armar runt henne och plötsligt försvann de åt sidan och ut ur mitt synfält. Besviket såg jag dem försvinna innan jag nått min orgasm. Jag var så nära och hade velat njuta av deras scen ända fram till slutet. Jag slängde mig bakåt på sängen och slöt ögonen medan jag för min inre syn frammanade en bild av hur hennes mun girigt slukat den sprutande lemmen. Mina fingrar spelade nu runt min klitoris i små intensiva smekningar medan jag med andra handen borrade in två fingrar i fittan. Jag drog upp knän högt mot bröstet och bearbetade hungrigt mitt kön. Gång på gång rullade jag min inre film av deras älskog och snart fantiserade jag om deras fortsättning. Kanske låg hon nu på rygg i sängen med hans ivriga tunga i sin fitta och skalv av hans beröring. Jag fantiserade om en tunga som bearbetade min egen klitoris och växlade i mina fantasier mellan bilden av deras knullande och min egen njutning. Jag kände hur det där vita varma klotet började växa i min mage och hur det spred sig ut i hela min kropp och uppfyllde varje fiber av mig innan det liksom exploderade. Fittans muskler knep åt om mina fingrar och min hand for över kittlaren som en kolibrivinge och så kom jag. Min kropp exploderade i en bländvit orgasm och jag kved högt när njutningsvågorna sköljde genom mig gång på gång. Mina ben skalv och jag rullade över på sidan och pressade mina båda händer mot mitt sköte som gång på gång drogs samman i skälvningar av vällust.

Jag vet inte hur länge jag låg på sängen och levde ut min njutning men när jag började komma till sans igen så var jag fullkomligt matt i kroppen. Jag släppte greppet om min fitta och slappnade huttrande av. Det var mörkt i rummet och jag frös lite och kände först nu hur kyligt det var i rummet. Jag drog av täcket från sängen och innan jag gled ner mellan lakanen kastade jag en blick mot fönstret mittemot. Det var fortfarande ljust där så ”mitt” par var väl fortfarande igång. Jag log inombords när jag la mig tillrätta och kände hur sömnen slöt mig i sin famn.

Kommentera Utsikt från hotellrummet